Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορουμε να δουμε εαν ειναι γερμανικο η γαλλικο η οτιδηποτε αλλο ρε παιδια πριν το ανοιξουμε? γινεται? τα μαγαζια ξερουν εαν ρωτησουμε απο που ειναι να μας πουν?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως μπορουμε να δουμε εαν ειναι γερμανικο η γαλλικο η οτιδηποτε αλλο ρε παιδια πριν το ανοιξουμε? γινεται? τα μαγαζια ξερουν εαν ρωτησουμε απο που ειναι να μας πουν?

Δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις/μάθεις μιας και πρέπει να ξέρεις το S/N (σειριακό αριθμό) της συσκευής όπου αναγράφεται είτε κάτω από τη μπαταρία στο πίσω μέρος του τηλεφώνου είτε στα στοιχεία της συσκευής μέσα από τις ρυθμίσεις.

Τα περισσότερα καταστήματα απλά θα σε ενημερώσουν - αφού το ζητήσεις/απαιτήσεις - πως ναι, θα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : Συχνές Ερωτήσεις για το Galaxy S4

Edited by Sofos_5

Δυστυχώς δεν μπορείς να το ξέρεις/μάθεις μιας και πρέπει να ξέρεις το S/N (σειριακό αριθμό) της συσκευής όπου αναγράφεται είτε κάτω από τη μπαταρία στο πίσω μέρος του τηλεφώνου είτε στα στοιχεία της συσκευής μέσα από τις ρυθμίσεις.

Τα περισσότερα καταστήματα απλά θα σε ενημερώσουν - αφού το ζητήσεις/απαιτήσεις - πως ναι, θα είναι ευρωπαϊκής προέλευσης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ : Συχνές Ερωτήσεις για το Galaxy S4

αυτοι ομως ξερουν απο που τα εχουν φερει

Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτοι ομως ξερουν απο που τα εχουν φερει

Yeap ;)

Απλά όσους ξέρω που ρώτησαν, απάντηση τύπου " από εκεί " πχ. δεν πήραν.

Yeap ;)

Απλά όσους ξέρω που ρώτησαν, απάντηση τύπου " από εκεί " πχ. δεν πήραν.

οκ να εισαι καλα εαν θελουν παντος ολα τα λενε χιχιχιχι.:):):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ να εισαι καλα εαν θελουν παντος ολα τα λενε χιχιχιχι.:):):)

Εμένα πάντως έξω από το κουτί έγραφε ότι είναι από Ρουμανία:X

Εμένα πάντως έξω από το κουτί έγραφε ότι είναι από Ρουμανία:X

Αληθεια σε ποιο σημειοοοο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αληθεια σε ποιο σημειοοοο?

Σε ένα άσπρο αυτοκόλλητο στο πλάι του κουτιού όπου αναγράφει :

importator:SAMSUNG ELECTRONICS ROMANIA SRL .... και διάφορα άλλα,διευθύνσεις κτλ...

να κάνω και εγώ μια ερώτηση ίσως απαντημένη .. εάν αγοράσει κάποιος το S4 από ένα από τα γνωστά σκρουτζομάγαζα κινδυνεύει να κλειδώσει σε κάποιο μελλοντικό update με το region lock που εφηύρε η samsung ?

να κάνω και εγώ μια ερώτηση ίσως απαντημένη .. εάν αγοράσει κάποιος το S4 από ένα από τα γνωστά σκρουτζομάγαζα κινδυνεύει να κλειδώσει σε κάποιο μελλοντικό update με το region lock που εφηύρε η samsung ?

Όχι γιατί αφορά μόνο την πρώτη ενεργοποίηση.

Εφόσον έχει ενεργοποιηθεί στο παρελθόν είναι σαν να μην υπάρχει region lock.

Φιλικά Γιώργος

Γεια σας παιδια .Βλέπω καλά ??? Το birdphone άλλαξε την τιμή του σε 472,99ε απο 426ε που ήταν πριν μια μέρα η δυο ..και σκεφτόμουν να το πάρω απο εκεί αυτές τις μέρες..

Ξέρει κανείς τον λόγο ?

Γεια σας παιδια .Βλέπω καλά ??? Το birdphone άλλαξε την τιμή του σε 472,99ε απο 426ε που ήταν πριν μια μέρα η δυο ..και σκεφτόμουν να το πάρω απο εκεί αυτές τις μέρες..

Ξέρει κανείς τον λόγο ?

Το ανέβασε 50 ευρω σε μια μέρα??Μαλλον αγόρασε αρκετά ακριβότερα και αναγκαστηκε να το ανεβάσει..εαν ισχύει αυτο βέβαια σημαίνει οτι μόλις τελειώσουν οι τωρινές παρτίδες και στα υπόλοιπα μαγαζιά θα ανέβει σε ολα. Δε ξέρω κατα πόσο μπορει να ισχυει, παντως 50ευρω είναι τεράστια διαφορά οπότε σχεδόν σίγουρα κατι τετοιο συμβαινει

Το ανέβασε 50 ευρω σε μια μέρα??Μαλλον αγόρασε αρκετά ακριβότερα και αναγκαστηκε να το ανεβάσει..εαν ισχύει αυτο βέβαια σημαίνει οτι μόλις τελειώσουν οι τωρινές παρτίδες και στα υπόλοιπα μαγαζιά θα ανέβει σε ολα. Δε ξέρω κατα πόσο μπορει να ισχυει, παντως 50ευρω είναι τεράστια διαφορά οπότε σχεδόν σίγουρα κατι τετοιο συμβαινει

Μάλλον πρόκειται για την "χρυσή" παρτίδα (με τον παλιό bootloader) :p:lol:

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Πάντως τα υπόλοιπα μαγαζιά ακόμα 423 το έχουν. Λέτε να συμβαίνει το αντίθετο;Αυτά με τον κλειδωμένο bootloader να είναι ακριβότερα;ε ρε πάει χαντακώθηκε το S4, αν βγει και S5 που λένε τον Γενάρη...καληνύχτα S4...

Θα ισχύσει και εδή ο νόμος της ελέυθερης αγοράς.

Τόσο απλά.:)

Φιλικά Γιώργος

Μάλλον πρόκειται για την "χρυσή" παρτίδα (με τον παλιό bootloader) :p:lol:

Αστείο αστείο αλλά έτσι το κόβω!!

Αστείο αστείο αλλά έτσι το κόβω!!

Και ...

Δικαιολογείται το καπέλο των 50 ευρώ.:wacko:

Φιλικά Γιώργος

Και ...

Δικαιολογείται το καπέλο των 50 ευρώ.:wacko:

Long shot που λένε.. για μένα πχ ναι είναι υπόθεση και αν μου έλεγαν 100% παλιός bootloader ίσως το έπαιρνα, για τη πλειοψηφία των πελατών τους φαντάζομαι όμως όχι, οπότε αυτοί χάνουν..

μπορει και να λεω βλακειες αλλα μπορει και να εχει γινει λαθος αναγραμματισμος...γιατι προχτες το ειχε 427,99

Πολύ πιο πιθανόν

Πάντως τα υπόλοιπα μαγαζιά ακόμα 423 το έχουν. Λέτε να συμβαίνει το αντίθετο;Αυτά με τον κλειδωμένο bootloader να είναι ακριβότερα;ε ρε πάει χαντακώθηκε το S4, αν βγει και S5 που λένε τον Γενάρη...καληνύχτα S4...

Γιατί να βγει τον Γενάρη ;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Φιλικά Γιώργος

επειδη βλεπω οτι η τιμη του κινητου ανεβαινει.....θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο kinito.gr τι εισαγωγης ειναι...εστω και με πμ ας στειλει καποιος αν εχει αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα

επειδη βλεπω οτι η τιμη του κινητου ανεβαινει.....θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο kinito.gr τι εισαγωγης ειναι...εστω και με πμ ας στειλει καποιος αν εχει αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα

Κανενα μαγαζι δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ποιας χωρας είναι...σίγουρα είναι ευρωπαικό οπότε μη σε πολυαπασχολεί απο που ειναι..

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά