Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ένα καλό και έμπιστο σαιτ για να αγοράσω το s4. θα ήθελα να απαντήσετε όσοι έχετε προσωπικές εμπειρίες....ευχαριστώ για το χρόνο σας.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας. όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω ένα καλό και έμπιστο σαιτ για να αγοράσω το s4. θα ήθελα να απαντήσετε όσοι έχετε προσωπικές εμπειρίες....ευχαριστώ για το χρόνο σας.

alfamobiles.gr

alfamobiles.gr

Πολυ καλο αλλα βαράει στα μεταφορικά,

Kaizershop,birdphone,phonegallery ειναι εξίσου πολυ αξιόπιστα.

Απο προσωπική εμπειρια έχω παραγγείλει πάνω απο 15 κινητα για μένα και για φίλους και γνωστούς απο το birdphone και ειναι άριστοι.Εχω χρησιμοποιήσει και το DOA τους και πραγματικά δεν θα έχεις κάποιο παράπονο.600 κριτικές άλλωστε το δείχνουν στο σκρουτζ.

Edited by Tken

O φιλος μας ο "Λορδος" που με αποκαλεσε τζαμπατζη,τι εγινε,χαθηκε? παντος παιδια,ολα ρισκο ειναι σιγουρα. Τωρα στο θεμα μεταχειρισμενο,εγω επιμενω πως αν δεν καιγεσαι τοσο να το παρεις απ τους πρωτους,μπορεις να το βρεις σε πολυ καλη ευκαιρια. Εγω το pixon το πηρα πριν 3 χρονια οταν εκανε 550 ευρω,και μου το εδωσε ενας κυριος κλειστο ,σφραγισμενο,απο επιδοτηση 200.

To να "απαιτείς" να βρείς το οτιδήποτε,όσο πιο οικονομικό για την τσέπη σου μόνο κατακριτέο δεν είναι.Φυσικά με τα υπέρ του και τα κατά του.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημέρα παιδιά,σας ευχαριστώ για τα σαιτ να είστε καλά........

Συγνώμη γι'αυτό που θα ρωτήσω τώρα αλλά δείξτε λίγο έλεος γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά...το DOA τι είναι ρε παιδιά;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Συγνώμη γι'αυτό που θα ρωτήσω τώρα αλλά δείξτε λίγο έλεος γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά...το DOA τι είναι ρε παιδιά;

dead on arrival μερικα καταστηματα σου δινουν την δυνατοτητα άμεσης αντικατάστασης του κινητου σε περίπτωση που έχεις εξαρχής ελαττωματικό προϊόν

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

Μπορει καποιος να μου καταγραψει σε λιστα ποια απο τα σκρουτζομαγαζα/bestprice εχουν καταστημα στην Αθηνα οπου μπορεις να αγορασεις αυτοπροσωπως με μετρητα; Θα με εξυπηρετουσε ιδιαιτερα :)

Παντος παιδια ειναι και λιγο αστειο,απο χθες το βραδυ εως τωρα που το ειδα εχει πεσει κατα 3 ευρω, 544 σημερα,547 και κατι ψιλα χθες.Θελω να δω που θα κλειδωσει,εχω μεγαλη απορια.Με το S3 ετσι γινοταν ρε παιδια? δεν το παρακολουθουσα τοτε που βγηκε.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Kι εγω εκει το βλεπω.Ενταξει το ριξανε πολυ ομως,πχ βλεπω το N8 και κανει κοντα 310 ευρω,λιγο χαμηλοτερα σε σχεση με περισι τετοιο καιρο που το ειχα κοιταξει τυχαια. Δλδ θα φθασουν αυτα τα 2 να εχουν 150 ευρω διαφορα,και ειναι κριμα,γιατι μιλαμε ειναι η μερα με την νυχτα.

galaxy Κ zoom - white

Παντος παιδια ειναι και λιγο αστειο,απο χθες το βραδυ εως τωρα που το ειδα εχει πεσει κατα 3 ευρω, 544 σημερα,547 και κατι ψιλα χθες.Θελω να δω που θα κλειδωσει,εχω μεγαλη απορια.Με το S3 ετσι γινοταν ρε παιδια? δεν το παρακολουθουσα τοτε που βγηκε.

Στις 16-06-2012 κοστιζε 570 ευρω. Αλλα νομιζω οτι κυκλοφορησε πιο αργα περυσι απο οτι το s4 φετος. Μπορεις να δεις αναλυτικα την πορεια της τιμης του εδω: http://www.skroutz.gr/s/1828505/Samsung-Galaxy-S-III-I9300-16GB.html?from=catspan

στο εικονιδιο πανω απο τις τιμες.

Μπορει καποιος να μου καταγραψει σε λιστα ποια απο τα σκρουτζομαγαζα/bestprice εχουν καταστημα στην Αθηνα οπου μπορεις να αγορασεις αυτοπροσωπως με μετρητα; Θα με εξυπηρετουσε ιδιαιτερα :)

Κάποια από αυτά είναι στο κέντρο (ομόνοια), προηγούμενα ήταν μαγαζιά που είχαν και καινούργια και μεταχειρισμένα και έκαναν αγορές/πωλήσεις/ανταλλαγές. Πρόσφατα μπήκαν στο skoutz/bestprice προφανώς είδαν ότι δεν έβγαιναν, τέτοια είναι kaizerstore, mr mobil, buy & sell όλα αυτά στην πανεπιστημίου αρχές από ομόνοια. Από την άλλη μεριά (3ης σεπτεμβρίου) υπάρχει το kaizershop που είναι πιο πολύ καιρό στο skroutz. Αυτά ξέρω για κέντρο, μετά υπάρχει και το birdphone νομίζω στον άλιμο, δεν έχω πάει αλλά έχει καλό όνομα και τέλος αυτό που διαφημίζουν πολλά παιδιά το extreme mobile νομίζω αιγάλεω, πάλι δεν έχω πάει μένω κέντρο. Ελπίζω να βοήθησα. :)

Είδα καλά?Βγήκε στο skroutz το S4 blue arctic??:ninja:
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Που????

Μη τα λες ετσι αυτα. Ειναι χρωμα-ονειρο.

http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-μαυρο-eu

Μάλλον αυτο θα εννοεί ο φίλος.Αν και ίσως ειναι και μαύρο τελικα...

Παιδιά υπάρχει κάποιο κατάστημα να το δίνει φτηνά με 3-6 άτοκες δώσεις μέσω πιστωτικής ?
Θοδωρης

http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s4-μαυρο-eu

Μάλλον αυτο θα εννοεί ο φίλος.Αν και ίσως ειναι και μαύρο τελικα...

Αυτό είδα ναί!Μπορεί κάποιος να το σιγουρέψει?
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Black mist τελικα.:)

Μολις τους πηρα τηλ.

:mad: διαμαρτύρομαι κύριε πρόεδρα....έλεος και χάρηκα!:(

Aφου η samsung τα εχει κανει μανταρα με αυτο το χρωμα. Το black mist κοιταζοντας το:

α)χωρις φως ειναι μαυρο

β)με μετριο φως ειναι μπλε σκουρο

γ)με εντονο φως ειναι γκρι

Και τοτε γιατι γραφουν μπλε??? αχρωματοψια εχουν? :lol:

Επειδή λένε οτι ειναι σαν σκούρο μπλε που μαυριζει.:p

Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.:confused:

ΧΑΧΑ! ε μονο Ελλαδα γινοται αυτα! οποτε και το ασπρο ευκολα θα το πουν ροζ παλ,δεν απεχει κ πολυ

galaxy Κ zoom - white

Samsung reducing its Galaxy S4 parts order for next quarter by a third

Previously analysts predicted that Samsung will sell about a hundred million S4s by the time the S5 is rolled out everywhere, which would be double the SIII sales for the same period. Now this number might have to be revised down, as the truth is that the flagship niche is glutted now, and Samsung doesn't have the ultimate edge before the competition it used to just a year ago.

Σώωωωπα!

:rolleyes:

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά