optostyle Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Ναι..μπορεις Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Το πηρα σήμερα 440 απο Qelektronic...παιζεο ρολο ποιας χωρας ειναι; και πως το βλέπουμε αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) τι παίζει παιδιά με το knox warrantee και φοβάστε να κάνετε αναβάθμιση? έχω χάσει επεισόδια από τότε που πούλησα το s4 μου φαίνεται.... edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832 μάλιστα.... αν κάνεις root και περάσεις custom firmware όμως που είναι αναβαθμισμένες συνήθως στα τελευταία update της samsung δεν θα υπάρχει λογικά πρόβλημα.... δεν θα αναβαθμιστεί το bootloader και το knox θα είναι 0χ0 φαντάζομαι..... και έλεος η τιμή έχει ξεφτιλιστεί τελείως για το τηλέφωνο! όλος ο κόσμος galaxy s4 έπρεπε να έχει :) Edited September 30, 2013 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fourtounas Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους μέσα στη βδομάδα θα παραγγείλω τι τηλέφωνο μπορείτε να μου προτείνεται κανένα αξιόπιστο μαγαζί από το skroutz! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Διαβασε ποιο εχει τις περισσοτερες και καλυτερες κριτικες και αποφασισε, εμεις δεν πρεπει να κανουμε διαφημηση σε κανεναν απο σεβασμο στο φορουμ,,,πιστευω οτι το φωτογραφησα το μαγαζι χωρις να παραβω τους κανονες της παρεας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Και δεν φαίνεται να υπάρχει λύση λόγω της συγκεκριμένης τεχνολογίας. In computing, eFUSE is a technology invented by IBM which allows for the dynamic real-time reprogramming of computer chips. Speaking abstractly, computer logic is generally "etched" or "hard-coded" onto a chip and cannot be changed after the chip has finished being manufactured. By utilizing an eFUSE (or more realistically, a number of individual eFUSEs), a chip manufacturer can allow for the circuits on a chip to change while it is in operation. The primary application of this technology is to provide in-chip performance tuning. If certain sub-systems fail, or are taking too long to respond, or are consuming too much power, the chip can instantly change its behavior by "blowing" an eFUSE. Implementations GAN Template:Global Area Network E:FUSE Managed by DottypixXal Collective, owned by Dr Edward Nicholas and Ms Page Rose Halsey. IBM POWER5 and POWER6 high-end RISC processors IBM System z9 and System z10 mainframe processors. Sony/Toshiba/IBM Cell used in PlayStation 3 IBM/Microsoft Xenon CPU in the Xbox 360 game console. TI OMAP3-based mobile phones and other devices.[1][2] Samsung Galaxy Devices including S4, S3, Note 3, Note 2, and S4 mini (secured bootloader KNOX system) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 τι παίζει παιδιά με το knox warrantee και φοβάστε να κάνετε αναβάθμιση? έχω χάσει επεισόδια από τότε που πούλησα το s4 μου φαίνεται.... edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2447832 μάλιστα.... αν κάνεις root και περάσεις custom firmware όμως που είναι αναβαθμισμένες συνήθως στα τελευταία update της samsung δεν θα υπάρχει λογικά πρόβλημα.... δεν θα αναβαθμιστεί το bootloader και το knox θα είναι 0χ0 φαντάζομαι..... και έλεος η τιμή έχει ξεφτιλιστεί τελείως για το τηλέφωνο! όλος ο κόσμος galaxy s4 έπρεπε να έχει :) Απλα αν εχεις παλιο bootloader δεν εμφανιζεται καν ο μετρητης του knox... Κατα τα αλλα για τις custom σωστα το ειπες. Μενει να δουμε τι θα γινει με την 4.3 με τις custom. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olegaros23 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα..Τις επομενες ημερες θα αγορασω το s4(γερμανικης προελευσης ) σε μαυρο χρωμα ..Δεν εχω καταλαβει ομως τι γινεται με τα firmaware που λετε παραπανω γιατι θα ειναι η πρωτη μου επαφη με samsung..Οποιος μπορει ας με βοηθησει..Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Καλησπερα..Τις επομενες ημερες θα αγορασω το s4(γερμανικης προελευσης ) σε μαυρο χρωμα ..Δεν εχω καταλαβει ομως τι γινεται με τα firmaware που λετε παραπανω γιατι θα ειναι η πρωτη μου επαφη με samsung..Οποιος μπορει ας με βοηθησει..Ευχαριστω Διαβασε λίγο το thread και θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olegaros23 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω αρκετες ορολογιες..Aν μπορουσες να μου τα μεταφερεις πιο απλα θα ηταν καλυτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas7 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά αν κατάλαβα καλά δηλαδή, αν έχουμε rom χωρίς τον bootloader αυτόν δεν αλλάζει τίποτα.Αλλά το θέμα είναι αν για κάποιο λόγο βαρεθώ τις custom και θέλω να περάσω σε official, μετά παπαλα ούτε root ούτε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Παιδιά αν κατάλαβα καλά δηλαδή, αν έχουμε rom χωρίς τον bootloader αυτόν δεν αλλάζει τίποτα.Αλλά το θέμα είναι αν για κάποιο λόγο βαρεθώ τις custom και θέλω να περάσω σε official, μετά παπαλα ούτε root ούτε τίποτα? Μπορείς να κάνεις root, να βάλεις custom recovery κτλ όπως ακριβώς και πριν. Η βασική διαφορά: ο μετρητής του knox δεν μηδενίζει (μέχρι τώρα και το πιο πιθανό είναι να μην βρεθεί ποτέ τρόπος για να μηδενίζει), οπότε και αποχαιρετάς μιας και δια παντός την εγγύησή σου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Γράφτηκε κάπου (δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα) ότι ο knox counter ειναι σαν εφαρμογη του συστήματος και έχει μέσα στα S4 ένα τσιπάκι που δεν μπορεί μόλις ενεργοποιηθεί να επανέλθει σε προηγουμενο state (0x1 σε 0x0).Eγώ πιστεύω ότι θα βρεθεί κάτι....είδωμεν. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Γράφτηκε κάπου (δεν θυμάμαι σε ποιό νήμα) ότι ο knox counter ειναι σαν εφαρμογη του συστήματος και έχει μέσα στα S4 ένα τσιπάκι που δεν μπορεί μόλις ενεργοποιηθεί να επανέλθει σε προηγουμενο state (0x1 σε 0x0).Eγώ πιστεύω ότι θα βρεθεί κάτι....είδωμεν. Σε αυτούς που την πάτησαν δε θα βρεθεί λύση (λογικά). Το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να μη γίνεται πυροδότηση του συστήματος αυτού και να μη γράφει το Knox. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olegaros23 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 δηλαδη ρε παιδια οποιος παρει τωρα το S4 το λειτουργει κανονικα χωρις να υπαρχει προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αν δεν θες να πειράξεις κάτι στο κινητό δεν έχεις κανένα πρόβλημα, το κινητό λειτουργεί κανονικά. Αν θες να ασχοληθείς με τροποποιήσεις του κινητού τότε απλά ξεχνάς την εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μπορεί να μας πει κάποιος που το αγόρασε πρόσφατα (λιγότερο από 1 εβδομάδα) να μας πει με ποια rom του ήρθε; Ρωτάω γιατί βρήκα να το πουλήσω και θέλω να το ξαναπάρω για να μην έχω το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μπορεί να μας πει κάποιος που το αγόρασε πρόσφατα (λιγότερο από 1 εβδομάδα) να μας πει με ποια rom του ήρθε; Ρωτάω γιατί βρήκα να το πουλήσω και θέλω να το ξαναπάρω για να μην έχω το knox. Ενδιαφέρομαι και εγώ για μαγαζί και Rom για όσους το πήραν τώρα στα κοντά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 To birdphone αυτήν την εβδομάδα είχε Γαλλικά (MGA) ,το αγόρασε ενα φιλαράκι από κει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olegaros23 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 και εγω απο buysell.gr που πηρα την πεμπτη ηταν γαλλικο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Φάνηκε το 32gb στα σκρουτζαδικά αλλά βέβαια δεν δικαιολογεί τη διάφορά των ...230 ευρώ από τα 16! http://coolbytes.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/9709-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-32gb-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Φάνηκε το 32gb στα σκρουτζαδικά αλλά βέβαια δεν δικαιολογεί τη διάφορά των ...230 ευρώ από τα 16! http://coolbytes.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/9709-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-32gb-white.html Ααα! Δεν πάμε καθόλου καλά!:blink: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Birdphone, μου ήρθε χθες Γερμανικό και ακόμα έχουν κινητά παρτίδας Ιουλίου (κάτω μέρος του εσωτερικού κουτιού έχει ημερομηνία). Firmware χωρίς KNOX. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Birdphone, μου ήρθε χθες Γερμανικό και ακόμα έχουν κινητά παρτίδας Ιουλίου (κάτω μέρος του εσωτερικού κουτιού έχει ημερομηνία). Firmware χωρίς KNOX. Μεγια σου τυχερέ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μεγια σου τυχερέ Σε ευχαριστώ! Πρωινός πρωινός και εσύ βλέπω!.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts