NiKant Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 μηπως απο σήμερα η σελίδα δεν λειτουργεί καθόλου; μήπως;!! εμένα δουλεύει αυτή τη στιγμή.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 έκανες κανονικά login? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 έκανες κανονικά login? ναι και έστειλα και SMS.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 το ένα mycosmos Email με βάζει κανονικά μέσα ενώ το άλλο μου βγάζει μήνυμα όταν περνάω Username , password... "Server Error in '/MyCosmos' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. " Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 το ένα mycosmos Email με βάζει κανονικά μέσα ενώ το άλλο μου βγάζει μήνυμα όταν περνάω Username , password... "Server Error in '/MyCosmos' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. " Και μένα μου το βγαλε αυτό αλλά ήταν από ένα παλιό νούμερο που ενώ είχε λήξει εδώ και καιρό,προφανώς τώρα σταμάτησε να ισχύει και για το mycosmos.Μήπως κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε σένα;Κατά τ' άλλα η υπηρεσία δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 απο αργά χθές το βράδυ (μάλλον νωρίς σήμερα το πρωί) το φτιάξαν και λειτουργεί κανονικά Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 οι ειδoποιήσεις στο κινητό σας έρχονται κανονικά? είναι κανά δυό μέρες τώρα που δεν.. άκυρο.. εντάξει είναι.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 το ένα mycosmos Email με βάζει κανονικά μέσα ενώ το άλλο μου βγάζει μήνυμα όταν περνάω Username , password... "Server Error in '/MyCosmos' Application. Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. " μου το κανει και εμενα...οταν ομως σβυσω την Browsing history...δηλαδη ολα τα προσωρινα αρχεια και τα cookies το προβλημα διορθωνετε.... :p ...α και κατι αλλο ...προχθες εβλεπα στην δορυφορικη το καναλι του καζακσταν.... http://www.caspionet.kz/eng/....και εκει που μιλαγε για επιχειρησεις στο καζακσταν εδειξε σε μια φαση εναν υπαλληλο που δουλευε στο PC του και ειχε ανοιξει το mycosmos mail.....:lol: :lol: :lol: :lol: ...μεγαλη επιτυχια το mycosmos....:) :) :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Εχει πολυ κοσμο απο οτι φαινεται γιατι σε μενα αρκετες φορες αργει να ανοιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 γιατι δε μπορω να μπω στο mycosmos απο το κινητο μου?(Ν80 με wifi???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evapa Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Kano log in sto mycosmos 105 fores thn hmera.Ta nevra mou ............. Pios mangas tha mou pei ena tropo na meno login xoris periorismo. Simioteon oti zhto na sinexeiso na xeisimopoio to mail moy meso tou side tou mycosmos kai oxi na ton sindeso me kapio allo programa. Sas efxaristo. Vaggelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Mia lush einai na xrhsimopoihseis ena programma plugin san to roboform. Wste na mhn xreiazetai na plhktrologeis kathe fora username kai password. Kati paromoio nomizw exei kai o internet explorer apo monos tou. Apla tha patas to koumpi eisodos. Na meneis sundedemenos alliws... duskolo nomizw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Kano log in sto mycosmos 105 fores thn hmera.Ta nevra mou ............. Pios mangas tha mou pei ena tropo na meno login xoris periorismo. Simioteon oti zhto na sinexeiso na xeisimopoio to mail moy meso tou side tou mycosmos kai oxi na ton sindeso me kapio allo programa. Sas efxaristo. Vaggelis Μας χάριζαν ένα γάιδαρο και τον κοιτούσαμε στα δόντια.. :) Να λέμε και ευχαριστώ που υπάρχει και το mycosmos.Και μένα με ενοχλεί το log in αλλά με ευχαριστεί πολύ που έχω 60sms καθημερινά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Μας χάριζαν ένα γάιδαρο και τον κοιτούσαμε στα δόντια.. :) Να λέμε και ευχαριστώ που υπάρχει και το mycosmos.Και μένα με ενοχλεί το log in αλλά με ευχαριστεί πολύ που έχω 60sms καθημερινά.. 60? 10 δεν είναι? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 60? 10 δεν είναι?... ...μαλλον ο Βασιλης εχει σαν και εμενα πολλα νουμερα Cosmo :p :p :p :p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ε..όχι ακριβώς :p Τα έχω δανειστεί από φίλους μόνο κ μόνο για να κάνω την εγγραφή μιας και οι συγκεκριμένοι δεν χρησιμοποιούν το internet καθόλου. Ναι 10 είναι τα καθημερινά sms. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ρε μαγκες προσπαθω να μπω στην υπηρεσια μεσω web και "τρωω" πορτα :mad: Βαζω κανονικα ονομα και κωδικο και δεν με βαζει.ενω τα ε-μαιλ και οι ειδοποιησεις ερχονται κανονικα στο τηλεφωνο..τι να συμβαινει αραγε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Έχει πρόβλημα εδώ και 1 ώρα τουλάχιστον.Από τα γνωστά κολλήματα..το πρωί θα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Έχει πρόβλημα εδώ και 1 ώρα τουλάχιστον.Από τα γνωστά κολλήματα..το πρωί θα είναι οκ Ευχαριστώ για την γρηγορη σου απαντηση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Ξέρει κανείς για πόσο καιρό μετά την απενεργοποίηση της σύνδεσης παραμένει ενεργό το mycosmos mail; Πρόκειται να κάνω φορητότητα σε ΤΙΜ λόγω κακής κάλυψης στην περιοχή που μένω, αλλά δεν θέλω να χάσω το email. Τουλάχιστον υπάρχει δυνατότητα να παραμείνει για ένα διάστημα read only, ωστέ να παίρνω τα εισερχόμενα ή να συνδέσω το nickname μου με άλλο αριθμό (π.χ. με καρτοκινητό); Thx Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Λοιπον ακου πως εχουν τα πραγματα... Ουσιαστικα οι υπευθυνοι του mycosmos δεν κανουν καποια ενεργεια για να επενεργοποιησουν τον λογαριασμο του e-mail οταν απενεργοποιηθει ο αριθμος.Υπαρχουν τωρα οι εξης επιλογες: -Να μην αλλαξεις τιποτα μιας και θα κανεις φορητοτητα το νουμερο θα ειναι ακομα κατωχυρωμενο, απλα δεν ξερω σε αυτη την περιπτωση τι γινεται με τις ειδοποιησεις μεσω sms. -Να διαγραψεις το ονομα της διευθυμσης και να το κατωχυρωσεις σε ενα καρτοκινητο cosmote. Παντως να σου πω οτι χρησιμοποιω ενα account εδω και μια 4ετια αφου εχει απενεργοποιηθει το συγκεκριμενο τηλεφωνο... Mycosmos rules :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Να διαγραψεις το ονομα της διευθυμσης και να το κατωχυρωσεις σε ενα καρτοκινητο cosmote.... ...αυτο δεν γινεται πλεον...παλιοτερα το ειχα κανει αλλα πριν κανενα 3μηνο που το ξαναδοκιμασα δεν γινοταν....το ονομα μπορει να διαγραφτηκε αλλα τα μαιλ (σπαμ) εξακολουθουσαν να πηγαινουν εκει που ηταν το νουμερο...οταν δε προσπαθησα να την κατωχυρωσα σε αλλο καρτοκινητο μου ελεγε οτι ηταν δεσμευμενη....:wacko: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Εγω παντως το επιχειρησα επιτυχημενα προσφατα!! Απο το ενα νουμερακι διεγραψα την διευθυνση (δηλαδη το onoma@mycosmos.gr) και το εκανα main σε ενα αλλο νουμερο καρτοκινητο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Και σε μένα πάνε κοντά στα 3 χρόνια που έχει απενεργοποιηθεί το νούμερο και το το mycosmos δουλεύει μια χαρούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSwtoS Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Kano log in sto mycosmos 105 fores thn hmera.Ta nevra mou ............. Pios mangas tha mou pei ena tropo na meno login xoris periorismo. Simioteon oti zhto na sinexeiso na xeisimopoio to mail moy meso tou side tou mycosmos kai oxi na ton sindeso me kapio allo programa. Sas efxaristo. VaggelisΧρησιμοποιω τον http://www.opera.com/ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εχει μια λειτουργια που λεγεται Wand Passwords και με το πατημα ενος κουμπιου διαλεγεις τα στοιχεια για το login και γινεται πανευκολα. Στην τελευταια εκδοση προσθεσαν την λειτουργια Speed Dial που κανει τα πραγματα ευκολοτερα &γρηγοροτερα :p Παράθεση Μας ρωτάνε:«Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό;»,«Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα;»,«Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιo;» και απαντάμε: «Οι Έλληνες!». Λάθος! Όλα αυτά τ'ανακάλυψαν ο Θαλής ,ο Δημόκριτος,ο Αρίσταρχος.Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα κι ενός «χιμπατζή». Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts