Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόβλημα: Πήγα να αλλάξω το password και το νέο κωδικό τον πληκτρολόγησα στα ελληνικά κατά λάθος. Τώρα δε μπορώ να μπω στο mycosmos αν τον πληκτρολογήσω στα ελληνικά. Τι μπορώ να κάνω;

Στείλε "Κ 12345" όπου 12345 είναι ο νέος κωδικός, στο 5000. Ή αλλιώς πάρε στο Customer Care να στο αλλάξουν

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

απο οτι βλεπω θα χουμε ακι αναφορα στα sms?.. :)

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

βγαζει αυτην την επιλογη:

Ρυθμίσεις Ειδοποίησης: Ναι

δεν δουλευει;..

E NAI ΛΑΘΟΣ..

ελεγα βαλανε ειδοποιηση..

αλλα αφορα τα mail.. :(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Δεν έχω δει πάντως να μην φτάνει μήνυμα μέσα από το νέο mycosmos... Καλό θα ήταν να είχε και αναφορά, αλλά και που έχει τα δωρεάν sms καλά είναι. Δεν δίνει άλλο δίκτυο ούτε μισό δωρεάν sms μέσα από αντίστοιχο site...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

• 2 weeks later...

Τώρα που χρειαζόμαστε τα SMS τώρα μας κρέμασε η Mycosmos... :O

Από προχθές είναι down. Φοβήθηκαν τα πολλά τζαμπατζίδικα sms λόγω του υπερφόρτου αποστολής μηνυμάτων αυτές τις μέρες και τα μπλόκαραν υποθέτω...

Δοκίμασε με ie.:!:

Για έναν περίεργο λόγο μέσω ff δεν δουλεύει απο προχτές το mycosmos....:mad:

Δοκίμασε με ie.:!:

Για έναν περίεργο λόγο μέσω ff δεν δουλεύει απο προχτές το mycosmos....:mad:

Βασίλη θέλει σε επανάληψη να ανανεώσουμε το λινκ στον ff. ;) Άλλαξαν κάτι και δεν πιάνει το κολπάκι που είπαμε. Όλα οκ τώρα και με ff. :D

Το μόνο κακό είναι ότι επειδή έχω ενεργοποιήσει 7 αριθμούς από φίλους και συγγενείς :p και φυσικά έχω ξεχάσει τους κωδικούς (αφού με το κολπάκι δεν κάνουμε ποτέ login) δεν θυμάμαι όλους τους κωδικούς οπότε πρέπει να τους ξαναενοχλήσω τους περισσότερους να τους αποσταλλεί και πάλι ο κωδικός... :O

Βασίλη θέλει σε επανάληψη να ανανεώσουμε το λινκ στον ff. ;) Άλλαξαν κάτι και δεν πιάνει το κολπάκι που είπαμε. Όλα οκ τώρα και με ff. :D

Δηλαδή;

...

Δηλαδή;

1. Ανοίγουμε το http://www.mycosmos.gr με Internet Explorer.

2. Κάνουμε login.

3. Μόλις είναι να πατήσουμε την επιλογή για τα SMS, κάνουμε το εξής:

SHIFT+δεξί κλικ Άνοιγμα σε νέο παράθυρο.

4. Έτσι ανοίγει νέο παράθυρο ΙΕ με το ακριβές URL της συμπλήρωσης SMS.

5. To κάνουμε copy-paste αυτό και το προσθέτουμε στα Αγαπημένα του firefox.

Έληξε τώρα με ένα μόνο κλικ στέλνουμε τα sms μας δίχως login. :D

2. Κάνουμε login.

Ναί δουλεύει μια χαρά.

thanx

...

γεια σας και καλη χρονια

το my cosmos στελνει και εξωτερικο δωρεαν σμς?ολες τι χωρες? ευχαριστώ

Ναι παντού δωρεάν. ;)

το δοκιμασα και ειναι καλο σε ευχαριστω

επιτελους κατι καλο απο τον οτε

καπου ειδα ενα προγραμματακι για να στελνεις χωρις λογκιν υπαρχει ακομα?

το δοκιμασα και ειναι καλο σε ευχαριστω

επιτελους κατι καλο απο τον οτε

καπου ειδα ενα προγραμματακι για να στελνεις χωρις λογκιν υπαρχει ακομα?

Το προγραμματάκι εκείνο δε λέει γιατί εκτός του ότι άλλαξε, δεν σου έλεγε πότε τέλειωναν τα 10 sms και ενώ έλεγε ότι τα έστελνε (μετά το 10ο την ημέρα) στην πραγματικότητα δεν γινόταν αυτό. Έπρεπε να τα μετράς με το μυαλό τα 10 τη μέρα. :blink:

Κάνε αυτό που είπα παραπάνω. Γλιτώνεις το login και απλά ανοίγεις μια σελίδα είτε firefox είτε ΙΕ.

2. Κάνουμε login.

καλη λυση

μπραβο παιδια

στελνω σμσ κενυα και παει

πληρωνα ,17 απο το καρτοκινητο

παιδια μπραβο για αυτο το φορουμ

βρηκα και την δωρεαν τηλεφωνια απο http://www.voipbuster.com apo to topik διαξιφισμοι στο φορoυμ

περσεας

Και αν δε σου φτάνουν τα 10sms/την ημέρα βρες κανά άλλο τηλέφωνο Cosmote κάποιου φίλου σου ίσως και ενεργοποίησέ το και από κει για να έχεις άλλα 10 την ημέρα. Εγώ έτσι έχω 60sms/ημέρα με 6 λογαριασμούς από φίλους/συγγενείς. :p

υπαρχει εστω καποιος τροπος να διαβαζεις τα εμαιλ και να απαντας χωρις να κανεις λογιν στην σελιδα?κατι οπως κανει το eprompter για τα webmail ?

Kai oi eidopiisis mia erxonte, mia kathisteroun

Episis otan kano forward apo kai pros se mycosmos email pali blepo problimata.

Den ksero an einai mono se mena ala exo dokimasei arketous servers.

Genika den pisteuo oti einai pleon aksiopisti lisi.

Distixos

Mia xara itan

Guest Tankwart

Παιδες μια απλη ερωτηση,υπαρχουν ρυθμισεις ωστε να βαλω το mycosmos email στο mailbox του Ν70?πχ για το gmail το κινητο εχει τις ρυθμισεις μονο του.Οποιος εχει Ν70 θα καταλαβει τι εννοω...Βεβαια αν και εχω και λογαριασμο gmail δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομα λογω δουλειας και πιεσης χρονου.Καποιος Ν70 user(η και αλλος που να ξερει)ας με ενημερωσει.

Ευχαριστω Πολυ!

Από τότε που ανανέωσε το mycosmos mail η cosmote δεν δίνει πια δυνατότητα να τραβάς με pop3 client το mycosmos mail, εκτός αν το κάνεις μέσω της σύνδεσης cosmote που έχεις. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να ισχύει ο server που χρησιμοποιούσαμε παλιά, o mailsrv.mycosmos.gr

Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να βάλεις το mail.mycosmos.gr

Με κάποιο από τα 2 το είχα δουλέψει με σύνδεση κοσμοτέ ΜΕΤΑ την ανανέωσή του...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Mου έρχονται αρκετά συχνά "unable to deliver" e-mail από άγνωστες σε μενα διευθύνσεις στις οποίες υποτίθεται οτι έστειλα κάποιο e-mail

Με χτύπησε κάποιο worm, θα μου πείτε και μπορεί να έχετε και δίκιο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι μιλάμε για web mail account στο οποίο μάλιστα μετά την αναβάθμισή του πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις login για να μπεις χωρίς μάλιστα να μπορείς να αποθηκεύσεις τον κωδικό σου για να μπαίνεις "ημι-αυτόματα" (εννοώ χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να γράφεις usrnme-paswd). Αυτά τα μηνύματα μου έρχονται ακόμα και όταν έχω πολλές μέρες να κάνω login στο mycosmos mail. Αν όντως, έστω και εν αγνοία μου, στέλνω αυτά τα e-mails, πως στην ευχή γίνεται αυτό;

δεν με αφηνει να μπω..

και να στειλω sms με opera.. :(