Jump to content

MyCosmos e-mail

SeCtoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παλια οταν γεμιζε το email στο mycosmos υπηρχε επιλογη για αυτοματη διαγραφη των παλιων emails. Στο νεο mycosmos υπαρχει τετοια επιλογη?

Παλια οταν γεμιζε το email στο mycosmos υπηρχε επιλογη για αυτοματη διαγραφη των παλιων emails. Στο νεο mycosmos υπαρχει τετοια επιλογη?

Yep,παρέμεινε το ίδιο,πήγαινε Ρυθμίσεις και μετά Προτιμήσεις και θα το βρεις.

• 2 weeks later...
Εδώ και 4-5 μέρες δε μου έρχονται ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα. Έλεγξα τις ρυθμίσεις και είδα ότι είναι ΟΚ. Μήπως συμβαίνει και σε κανέναν από εσας;

πριν αρκετο καιρο ειχα ξαναρωτησει, αλλα επειδη ακρη δεν βρηκα, ξαναρωταω...

γιατι στο νεο mycosmos e-mail, δεν μπορω να κανω Login απο το εξωτερικο, στο web interface?μου λεει λαθος Password, αλλα το βαζω σωστα,μιας και οταν προσπαθω στο mail.mycosmos.gr/oma ολα ειναι καλα....καμμια ιδεα?

Wirelessly posted (Mozilla/4.1 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS) Opera 6.02 [en])

Oti afora to mycosmos mail pou prosferei i cosmote se synergasia me ti microsoft ka8ws kai problhmata pou mporei na yparksoun kata th xrhsh tou

Enw katevazw kai anoigw kanonika ta emails sto p900 de mporw na steilw. Pws eksigeitai ayto?

Hello mobilers

...Καλημέρα σε όλους....όσο αφορά τον yiorgoss, εάν συνδέεσαι over Gprs και χρησιμοποιείς άλλο E-mail account εκτός του Mycosmos, δεν έχεις δυνατότητα αποστολής αλλά μόνο λήψης, (εάν χρησιμοποιείς το email mycosmos επιβεβαίωσε ότι το υπομενού: Επαλήθευση smtp είναι ενεργό)....!

Όσο αφορά τον giorgosa, ερώτηση διευκρίνηση...συνδέεσαι από το εξωτερικό μέσω Internet Explorer ή συνδέεσαι μέσω άλλου Browser?... :)

...Life Is Beautiful...

...Καλημέρα σε όλους....όσο αφορά τον yiorgoss, εάν συνδέεσαι over Gprs και χρησιμοποιείς άλλο E-mail account εκτός του Mycosmos, δεν έχεις δυνατότητα αποστολής αλλά μόνο λήψης, (εάν χρησιμοποιείς το email mycosmos επιβεβαίωσε ότι το υπομενού: Επαλήθευση smtp είναι ενεργό)....!

Όσο αφορά τον giorgosa, ερώτηση διευκρίνηση...συνδέεσαι από το εξωτερικό μέσω Internet Explorer ή συνδέεσαι μέσω άλλου Browser?... :)

Μεσω internet explorer...... και μαλιστα ιδια εκδοση. υπαρχει περιπτωση να μην αφηνουν προσβαση απο το εξωτερικο?το χρησιμοποιει κανεις απο αλλη χωρα?

Έμπαινα όλο τον χρόνο ... και με τη νέα έκδοση από το εξωτερικό (Αγγλία) και έμπαινα και έστελνα sms κανονικά (και σε αγγλικά νούμερα). Κάτι άλλο σου φταίει.

Μόνο που παρατήρησα ότι δεν δούλευε το shortcut της διεύθυνσης από τα favorites που πήγαινε απευθείας στη σύνταξη sms. Ενώ στην Ελλάδα έπιανε.

Μεσω internet explorer...... και μαλιστα ιδια εκδοση. υπαρχει περιπτωση να μην αφηνουν προσβαση απο το εξωτερικο?το χρησιμοποιει κανεις απο αλλη χωρα?

Καλησπέρα σε όλους! Παρόλο που διαβάζω άπειρο καιρό τα δίαφορα topics του forum, πρώτη φορά παίρνω μέρος σε συζήτηση.

Εγώ συνδέομαι από το εξωτερικό χώρις πρόβλημα τόσο με τον Internet Explorer όσο και με το Mozilla. Giorgosa, είναι η σελίδα του login στα ελληνικά; Αν όχι, ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Αν πας στον Internet Explorer --> Tools --> Internet Options --> στο tab General --> Languages πρέπει να είναι πρώτα τα ελληνικά. Ως link χρησιμοποιώ το http://mail.mycosmos.gr/

Πάντως εγώ είμαι πολύ δυσαρεστημένη!

Είναι η δεύτερη φορά που χάνω mail..Δεν μπορώ να καταλάβω πώς από τον ίδιο αποστολέα τα 8 στα 10 έρχονται και τα 2 χάνονται!!

Γι αυτό και γω από δω και πέρα δίνω άλλη διεύθυνση γιατί δεν πάει άλλο!!!

:mad:

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Γνωρίζω από προηγούμενα μηνύματα ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τα e-mail μας παρά μόνο με gprs cosmote. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτή η γελοιότητα; Έχω στην θυρίδα μου 2374 e-mail τα οποία, έτσι όπως κατάντησαν το mycosmos mail, μου είναι σχεδόν άχρηστα χωρίς πρόσβαση με outlook express. Μπράβο σας κύριοι της cosmote. Για αυτό τον λόγο (και για διάφορους άλλους) τους έχω ξεγραμμένους και όσοι με ρωτάνε για cosmote προσπαθώ να τους πείσω να μείνουν μακρυά (όπως γίνεται τις περισσότερες φορές)...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ποιος στο είπε αυτό;;;;

-Μπορείς να διαβάσεις τα κανούρια μηνύματα με SMS στο κινητό!

-Μπορείς μέσω ενός οποιουδήποτε υπολογιστή που έχει τον IE εγκατεστημένο και έχει φυσικά και ίντερνετ

-Μπορείς μέσω GPRS και μέσω κινητού και μέσω laptop!!

Τι άλλο τρόπο θες;;;;Επειδή δεν υποστηρίζει Outlook;;;;;Γέμισες με τόσα mails γιατί τόσο καιρό δεν τα έσβηνες.Τι δουλειά έχει η κάθε εταιρεία;;;Αν για αυτό τον λόγο (Outlook Express) προσπαθείς να πείσεις τους άλλους να μείνουν μακριά......συγγνώμη φίλε μου αλλά είναι για γέλια αυτό το πράγμα!Αναρωτιέμαι άραγε ποια τους προτείνεις(αν και μπορώ να φανταστώ ποια!)!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Ποιος στο είπε αυτό;;;;

-Μπορείς μέσω ενός οποιουδήποτε υπολογιστή που έχει τον IE εγκατεστημένο και έχει φυσικά και ίντερνετ

Τι άλλο τρόπο θες;;;;Επειδή δεν υποστηρίζει Outlook;;;;;Γέμισες με τόσα mails γιατί τόσο καιρό δεν τα έσβηνες.Τι δουλειά έχει η κάθε εταιρεία;;;Αν για αυτό τον λόγο (Outlook Express) προσπαθείς να πείσεις τους άλλους να μείνουν μακριά......συγγνώμη φίλε μου αλλά είναι για γέλια αυτό το πράγμα!Αναρωτιέμαι άραγε ποια τους προτείνεις(αν και μπορώ να φανταστώ ποια!)!

- Με sms στο κινητό; Πανάκριβο.

-Το γνωρίζω αλλά δεν με εξυπηρετεί.

-Ακριβή λύση, ειδικά για να κατεβάσω αυτά τα e-mail που έχω.

Ναι, επειδή δεν υποστηρίζει outlook. Δηλαδή υποστήριζε αλλά το έβγαλαν για να σε αναγκάσουν να μπαίνεις με το gprs τους (εκεί υποστηρίζουν outlook) και να χρυσοπληρώνεις. Η Vodafone δηλαδή είναι ηλίθια που δίνει πρόσβαση από το outlook express στο Vodafone mail; Αν διάβαζες καλύτερα το μήνυμά μου θα καταλάβαινες ότι αυτός είναι απλά ένας λόγος (όχι ο μόνος) για να μην προτείνω κάπου την cosmote.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Ποιος στο είπε αυτό;;;;

Σωστός!! Τελικά είμαστε πλεονέκτες εμείς οι έλληνες!!

Ζωα ειμαστε.Που καθομαστε και ανεχομαστε τα μονοπωλια των εταιρειων που μας δινουν τοσα λιγα και παιρνουν τοσα πολλα.

Ας αφηναν το pop3.Τοσο πολυ τους ενοχλουσε να παιρνει ο κοσμακης με pop3 τα email του?

Λιγα βγαζουν και θελουν και αλλα?Ελεος.

Ζωα ειμαστε.Που καθομαστε και ανεχομαστε τα μονοπωλια των εταιρειων που μας δινουν τοσα λιγα και παιρνουν τοσα πολλα.

Ας αφηναν το pop3.Τοσο πολυ τους ενοχλουσε να παιρνει ο κοσμακης με pop3 τα email του?

Λιγα βγαζουν και θελουν και αλλα?Ελεος.

Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά με το ΡΟΡ 3. Και εμένα με βόλευε αλλά δεν είχα υπογράψει και κανένα συμβόλαιο ότι θα μου παρέχει πρόσβαση ΡΟΡ 3. Νομίζω και εσείς!!

Την τρίχα την κάνουμε τριχιά όταν δεν έχουμε τι να πούμε!!!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Οκ, δεν υπήρχε συμβόλαιο αλλά θα μπορούσαν να ενημερώσουν 2 μήνες νωρίτερα για το τι θα κάνουν ώστε να φροντίσει αφενοώς όποιος είχε μαζέψει mail να τα κατεβάσει και αφετέρου να ενημερώσουμε να μην μας στέλνουν εκεί mail! Νομίζω ότι για τη μεγάλη πλειοψηφία mail χωρίς ΡΟΡ3 είναι άχρηστο. Εξαιρούνται όσοι τους περισσέβουν λεφτά για να τα διαβάζουν μέσω κινητού ...