Jump to content

[S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης

teo_notis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστα αυτα συζηταμε με φιλους στα prive.Ποιο το νοημα να παρει καποιος συσκευη με specs στη θεωρια και στην πραξη να μην μπορει να το χρησιμοποιησει για πραγματα που καναμε απροβληματιστα με περσινα μοντελα?Δοκιμασα τους snaps και τις "θεωρητικες επιδοσεις" σε διαφορα μοντελα και ειδα οτι... δεν!!Μια απο τα ιδια αρχιζει και εξελισεται και η κατασταση στο note 3, θερμοκρασιες και διαφορα που οσο περνα ο καιρος και θα φευγει ο πρωτος ενθουσιασμος θα πληθαινουν και που λιγο πολυ τα περιμενα και οταν τα εγραφα ακουγομουν αρνητικος.Δεν το βλεπω να αλλαζω συντομα συσκευη γιατι δεν με καλυπτει καμια απο τις νεες με αυτα που βλεπω.Εξαλου δεν μου λειπουν specs,εφαρμογες ποιοτικες και σοβαρες που ειναι ελαχιστες μου λειπουν. Edited by truckman

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ετσι είναι Πάρη. Κι εγώ το S4 το πήρα για την κάμερα και λιγότερο για την FHD οθόνη επειδή για μένα τέτοιες οθόνες είναι πιο χρήσιμες σε μικρές συσκευές όπου το μεγάλο zoom μειώνει το περιεχόμενο που χωρά στην οθόνη.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• 2 weeks later...

Η συσκευη σας σε αδρανεια ρε παιδια (χωρις να τρεχει καποια εφαρμογη στο background) ποση θερμοκρασια δινει για cpu και gpu?

Ριξτε μια ματια και πειτε μου γιατι θα με τρελανει...

Φιλε jpcupra απλα πατα στη συσκευη σου αν μπορεις: *#0*# και πηγαινε sensor>thermistor.

Περιμενε λιγο να δειξει 3 αποτελεσματα και πες μου τι βλεπεις κατα μεσο ορο.

Ασε τι βλεπω εγω. Πονεμενη ιστορια.

Φιλε jpcupra απλα πατα στη συσκευη σου αν μπορεις: *#0*# και πηγαινε sensor>thermistor.

Δεν δουλειει ο κωδικος σε 4.3

Aς πουν οσοι εχουν την 4.2.2 τελος παντων...

Ή αν μπορειτε να δειτε θερμοκρασια cpu με καποιο αλλο τροπο.

Thats mine https://www.dropbox.com/s/zsgmpdby4ydwla8/2013-10-14%2000.52.11.png ...Δεν εχω ιδεα εαν ειναι πολυ ή λιγο...το θέμα ειναι οτι φορτίζω τωρα και ειναι κρυο το κινητο.Ιχνος θερμότητας

Το αφησα να δειξει καμια 10αρια αποτελεσματα και το πορισμα ειναι το εξης.

Με wifi εχω για τον επεξεργαστη εχω 30-32, gpu 29, μπαταρια 28.

Με δικτυο για τα δεδομενα εχω πιο ψηλα. Δηλαδη:

cpu 35-36

gpu 30

battery 29-31

Τι εχεις εσυ karn?

Εγω εχω service μαλλον. :mad:

Σημερα ημουν στο δρομο και ειχα κανονικα ανοιχτα δεδομενα. Δεν ετρεχε καμια εφαρμογη ομως.

Σε καποια φαση πιανω το τηλεφωνο να κανω μια κληση και εκαιγε πισω (και δεν ειναι η πρωτη φορα. Μου το χει ξανακανει). Τρεχω το τεστ και βλεπω 59 βαθμους. Και οσο το αφησα να τρεχει δεν πηγε κατω απο 51. Η gpu ηταν στο 35 και η μπαταρια νορμαλ στο 31.

Τωρα φορτιζω ειμαι με wifi και βλεπω

cpu 42

gpu 35

bat 33

Χωρις παλι να τρεχει κατι.

Εγω εχω service μαλλον. :mad:

Σημερα ημουν στο δρομο και ειχα κανονικα ανοιχτα δεδομενα. Δεν ετρεχε καμια εφαρμογη ομως.

Σε καποια φαση πιανω το τηλεφωνο να κανω μια κληση και εκαιγε πισω (και δεν ειναι η πρωτη φορα. Μου το χει ξανακανει). Τρεχω το τεστ και βλεπω 59 βαθμους. Και οσο το αφησα να τρεχει δεν πηγε κατω απο 51. Η gpu ηταν στο 35 και η μπαταρια νορμαλ στο 31.

Τωρα φορτιζω ειμαι με wifi και βλεπω

cpu 42

gpu 35

bat 33

Χωρις παλι να τρεχει κατι.

Δε νομίζω οτι έχεις θέμα για να πας service ...δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κοιταω θερμοκρασίες και δεν τρελαινομαι...λογικο να ψιλοζεσταθεί με δεδομένα ανοιχτα και λίγη παραπάνω χρήση...οταν λες χωρις να τρέχει κάτι τι εννοεις? οτι πατάς το κεντρικό κουμπί πατημένο και τα σβήνεις ολα?Δεν το συνιστώ, ασε τη συσκευη να τρέχει τα πάντα κι οταν κρίνει αυτη οτι χρειάζεται να κλείσει κάτι θα το κάνει, την ζορίζεις περισσότερο οταν κλείνεις τα πάντα γιατι αναγκάζεται να ξανανοιξει μόνη της τα μισα απ αυτα

*Αυτο που αναφέρεις οτι είχες ανοιχτά δεδομένα χωρίς να τρεχεις κάτι και το πιασες και ηταν ζεστο ,μου χει συμβει..οταν δεν εχεις σταθερο σήμα και γίνεται συνεχως εναλλαγη κεραιων λογικο να κανει λιγη δουλιτσα παραπανω και να ζεσταινεται. Δεν φταίνε οι συσκευες μας, τα αθλια δικτυα κινητης φταίνε.

Edited by hic_et_nunc

Δε νομίζω οτι έχεις θέμα για να πας service ...δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να κοιταω θερμοκρασίες και δεν τρελαινομαι...λογικο να ψιλοζεσταθεί με δεδομένα ανοιχτα και λίγη παραπάνω χρήση...οταν λες χωρις να τρέχει κάτι τι εννοεις? οτι πατάς το κεντρικό κουμπί πατημένο και τα σβήνεις ολα?Δεν το συνιστώ, ασε τη συσκευη να τρέχει τα πάντα κι οταν κρίνει αυτη οτι χρειάζεται να κλείσει κάτι θα το κάνει, την ζορίζεις περισσότερο οταν κλείνεις τα πάντα γιατι αναγκάζεται να ξανανοιξει μόνη της τα μισα απ αυτα

*Αυτο που αναφέρεις οτι είχες ανοιχτά δεδομένα χωρίς να τρεχεις κάτι και το πιασες και ηταν ζεστο ,μου χει συμβει..οταν δεν εχεις σταθερο σήμα και γίνεται συνεχως εναλλαγη κεραιων λογικο να κανει λιγη δουλιτσα παραπανω και να ζεσταινεται. Δεν φταίνε οι συσκευες μας, τα αθλια δικτυα κινητης φταίνε.

Λεγοντας κλειστα εννοω οτι δεν ειχα κατι το ιδιαιτερο να τρεχει απο πισω (καποιες φορες ας πουμε η εφαρμογη του fb αν ειναι ανοιχτη στο background προκαλει τετοια ανεβασματα στην θερμοκρασια του επεξεργαστη). Εννοειται πως οτι χρειαζοταν η συσκευη ανοιχτο ηταν ανοιχτο.

Αλλα ειδα αυτην την θερμοκρασια και τα επαιξα. Αλλοι λενε οτι 60 βαθμους πιανουν με καποιο παιχνιδι. Κ εγω χωρις να κανω τιποτα ειδα 59.

Σημα ειχα καλο εκεινη τη στιγμη. Τι να πω...

Οτι σου εγραψε και ο o leon πιο πανω. Εκει ειμαι και εγω. Κανε μου μια χαρη. Κλειστο, βγαλε μπαταρια,τσεκαρε την μηπως ειναι φουσκωμενη και ασε το κιν κανα 5' ετσι.

Επειτα κουμπωσε το μπαταριονι και ξαναποσταρε να δουμε τι κ πως.

Εδω ειμαι με wifi και tapatalk

http://img.tapatalk.com/d/13/10/14/pe4u4aze.jpg

Edited by jpcupra

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Ηρεμηστε παιδια το καλοκαιρι αν ειχα ανοιχτη την οθονη πολυ ωρα και επαιζα 3g κτλ επιανα 50-59...Τωρα εχουν ηρεμησει λιγο τα πραγματα αλλα δεν ασχολουμαι κιολας πια.
Μάριος...

Ηρεμηστε παιδια το καλοκαιρι αν ειχα ανοιχτη την οθονη πολυ ωρα και επαιζα 3g κτλ επιανα 50-59...Τωρα εχουν ηρεμησει λιγο τα πραγματα αλλα δεν ασχολουμαι κιολας πια.

+1! Νομίζω οτι τελείωσαμε με αυτό το θέμα

Θέλω να βλέπω να γράφουμε ελληνικά με τόνους , Θέλω Windows 8.1 Για το Commodore 64 μου. Η ιστορία μου είναι απλή: Oric 1, Oric Atmos, Commodore 64,Sinclair QL, Amstrad 6128.

• 2 weeks later...
ρε παιδια υπαρχει περιπτωση μετα απο 3 μηνες να εχει προβλημα με υπερθερμανση με τον επεξεργαστη να φτανει στους 63 βαθμους και να λεει οτι αφαιρεθηκε η σιμ?εμενα αυτο κανει εδω κ μια εβδομαδα και εχω το S4 3 μηνες.

ρε παιδια υπαρχει περιπτωση μετα απο 3 μηνες να εχει προβλημα με υπερθερμανση με τον επεξεργαστη να φτανει στους 63 βαθμους και να λεει οτι αφαιρεθηκε η σιμ?εμενα αυτο κανει εδω κ μια εβδομαδα και εχω το S4 3 μηνες.

Είσαι με stock ή custom rom ? Ποιο firmware έχεις ?

Samsung galaxy s21+

στην 4.2.2 ειμαι.το τηλεφωνο δεν το εχω πειραξει καθολου δεν ειμαι root.δεν μπορω να σου απαντησω για το αν ειναι stock η custom rom διοτι δεν ασχοληθει ακομα με τετοια ζητηματα.

στην 4.2.2 ειμαι.το τηλεφωνο δεν το εχω πειραξει καθολου δεν ειμαι root.δεν μπορω να σου απαντησω για το αν ειναι stock η custom rom διοτι δεν ασχοληθει ακομα με τετοια ζητηματα.

Άρα είσαι stock και υποθέτω ότι έχεις κάνει όλες τις ενημερώσεις που έχουν βγει για την συσκευή σου .

Από την στιγμή που ζεσταίνεται τόσο πολύ το πας στο service , μάλλον έπρεπε ήδη να το είχες πάει .

Samsung galaxy s21+

ειπα μηπως φταει η σιμ.εβαλα καινουρια εκανα factory reset μηπως φταιει καποια εφαρμογη αλλα τα ιδια.και σημερα ενω ηταν κλειστο κ αρα κρυο μεσα σε ενα λεπτο το τηλεφωνο εκαιγε και εκανε εγραφε οτι αφαιρεθηκε η σιμ,κοιταξα απο το sensor το thermistor και εδειχνε 63 βαθμους τον επεξεργαστη.φανταζομαι οτι θα γινει επσκευη και οχι αντικατασταση.μενω περιστερι κ λεω να το παω στο service του χαιδαριου μιας κ περναω απο εκει.ειναι αξιοπιστο?

Επισκευή θα γίνει ,πηγαίνετε το στο επίσημο servive της samsung smartec ,άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση . ;)

Samsung galaxy s21+

ειναι κατι που θα παρει μερες ή θα ξεμπερδεψω την ιδια μερα?δεν εχω δευτερη συσκευη κ θα μεινω χωρις τηλεφωνο.

το προβλημα και η λυση σου ειναι εδω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583653 διαβασε καλα. επισης θα σου στειλω πμ σε λιγο γιατι δε θυμαμαι καλα ενα free προγραμμα που εκανε ανανεωση το προβλημα σου και σταματουσε το πρεσαρισμα της cpu και της μπαταριας σου :)

• The title was changed to [S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης