truckman Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδια τα φωτα σας:εδω και κατι μέρες εχει πάρει ο αδερφος μου ενα 9505 και εχει κανει αμαν με τη θερμοκρασία. Μετά απο κανα δεκαλεπτο ομιλιας η περιοχη γυρω απο το ακουστικο γινεται κολαση απο τη θερμοκρασια σε σημειο του να μην αντεχεται.Γινεται και σε σας αυτο? Ειναι δυνατον να ζεστενεται τοσο πολυ ο επεξεργαστης κατα τη διάρκεια κλησεων?Να πω οτι του το εχω γυρισει σε απλο gsm με κλειστα data και συγχρονισμους Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Παιδια τα φωτα σας:εδω και κατι μέρες εχει πάρει ο αδερφος μου ενα 9505 και εχει κανει αμαν με τη θερμοκρασία. Μετά απο κανα δεκαλεπτο ομιλιας η περιοχη γυρω απο το ακουστικο γινεται κολαση απο τη θερμοκρασια σε σημειο του να μην αντεχεται.Γινεται και σε σας αυτο? Ειναι δυνατον να ζεστενεται τοσο πολυ ο επεξεργαστης κατα τη διάρκεια κλησεων?Να πω οτι του το εχω γυρισει σε απλο gsm με κλειστα data και συγχρονισμους Δυστυχώς ανεβάζει θερμοκρασίες η αλήθεια είναι. Βεβαια μετά από την έκδοση firmware MEA είναι κάπως καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363518 Edited June 22, 2013 by ausdim Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδια τα φωτα σας:εδω και κατι μέρες εχει πάρει ο αδερφος μου ενα 9505 και εχει κανει αμαν με τη θερμοκρασία. Μετά απο κανα δεκαλεπτο ομιλιας η περιοχη γυρω απο το ακουστικο γινεται κολαση απο τη θερμοκρασια σε σημειο του να μην αντεχεται.Γινεται και σε σας αυτο? Ειναι δυνατον να ζεστενεται τοσο πολυ ο επεξεργαστης κατα τη διάρκεια κλησεων?Να πω οτι του το εχω γυρισει σε απλο gsm με κλειστα data και συγχρονισμους καλως ηρθες στην θερμαστρα s4...το μονο που θα βοηθση ειναι μονιμα ανοικτη η εξοικονομηση ενεργειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 καλως ηρθες στην θερμαστρα s4...το μονο που θα βοηθση ειναι μονιμα ανοικτη η εξοικονομηση ενεργειας.. Smartec για έλεγχο. ΔΕΝ είναι φυσιολογική τόση ζέστη, και το Power save δεν είναι λύση... Αν είναι να το έχουμε σε χαμηλή, ας παίρναμε S1.... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Smartec για έλεγχο. ΔΕΝ είναι φυσιολογική τόση ζέστη, και το Power save δεν είναι λύση... Αν είναι να το έχουμε σε χαμηλή, ας παίρναμε S1.... Η θερμοκρασία που ανεβάζει μπορεί να είναι φυσιολογική, αλλά η αίσθηση στο δέρμα είναι μοναδική... σαν να μιλάς σε τηγάνι, ιδίως αν παίζεις κάποιο παιχνίδι και έχεις εισερχόμενη κλήση. . Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η θερμοκρασία που ανεβάζει μπορεί να είναι φυσιολογική, αλλά η αίσθηση στο δέρμα είναι μοναδική... σαν να μιλάς σε τηγάνι, ιδίως αν παίζεις κάποιο παιχνίδι και έχεις εισερχόμενη κλήση. . Δηλαδή όταν λες φυσιολογική πόσο ανεβάζει βρε αδερφέ?? Βλέπεις καμιά βελτίωση στα τελευταία firmwares? Με τρώει όπως ξέρεις αλλά δεν είμαι και για πολύ ζέστη, μην κάψουμε και κάνα αυτι/μάγουλο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Δηλαδή όταν λες φυσιολογική πόσο ανεβάζει βρε αδερφέ?? Βλέπεις καμιά βελτίωση στα τελευταία firmwares? Με τρώει όπως ξέρεις αλλά δεν είμαι και για πολύ ζέστη, μην κάψουμε και κάνα αυτι/μάγουλο :-P Ευθύμη το έχω και πάλι εδώ και μια εβδομάδα. Εν αναμονή του note 3. Μια χαρά είναι πλέον οι θερμοκρασίες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Δηλαδή όταν λες φυσιολογική πόσο ανεβάζει βρε αδερφέ?? Βλέπεις καμιά βελτίωση στα τελευταία firmwares? Με τρώει όπως ξέρεις αλλά δεν είμαι και για πολύ ζέστη, μην κάψουμε και κάνα αυτι/μάγουλο :-P Όπως είπε κι ο Βαγγέλης από πάνω, οι θερμοκρασίες είναι οκ. Αυτο που προσωπικά μου κάνει εντύπωση όμως είναι η αίσθηση και το πόσο ζεστή είναι η συσκευή. Έχει μεγάλη διαφορά από προηγούμενες συσκευές μου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ευθύμη το έχω και πάλι εδώ και μια εβδομάδα. Εν αναμονή του note 3. Μια χαρά είναι πλέον οι θερμοκρασίες του. Αντε μεγεια, ευχαριστώ για το feedback!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Η υψηλή θερμοκρασία είναι οτι απεχθανομαι περισσότερο σ ένα κινητό. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν αποφασιζω να το αγοράσω. Με βλέπω να μένω με το Note2 για όσο αντέξει:) Οτι και να κάνω εκτός games η θερμοκρασία της μπαταρίας δεν παει πανω απο 35° c. Επειδή και το i4s ανεβάζει ειδικά όταν κάνω γρήγορη περιήγηση σε browser, FB, Flipboard με 3g σύνδεση, νομίζω είναι κάπως γενικό το προβλημα. Το Note2 ισως διασώζεται λογο μεγαλύτερου μεγέθους και μπαταρίας. Είναι ενα θεμα που πρέπει να λύσουν οι κατασκευαστες. Δεν έχουν νόημα οι υπερσυσκευες όταν δεν μπορείς να τις αξιοποιησεις λογο αυτονομίας και θερμοκρασίας. Πέρυσι το καλοκαίρι με το HOX για να το χρησιμοποιησω χωρίς να καίγομαι έπρεπε να είμαι σε κλιματιζομενους χώρους. Το Siii ηταν αρκετά καλύτερο. Το 9500 με τον exinos πως τα πάει? Εδώ που βρίσκομαι κυκλοφορεί μονο αυτό. Παρεμπιπτόντως αν δείτε τα κινητά που κυκλοφορούν εδώ στα χάι μέρη, θα αναρωτηθείτε που τα πουλάει η apple όλα αυτά τα iPhone που ανακοινώνει κάθε τρίμηνο? Οπου και να κοιτάξω βλέπω μονο Samsung. Τα iPhone ελάχιστα, HTC και Sony ανύπαρκτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Αντε μεγεια, ευχαριστώ για το feedback!! Ευχαριστω. Ετυχε και βγηκε νωριτερα η επιδοτηση μου και το πηρα για το μεσοδιαστημα μεχρι να κυκλοφορησει το νοτελι 3. Εχω τρελα με την υψηλη αναλυση στις οθονες των gadgets μου και δευτερευοντως με την καμερα, που ειναι ο,τι καλυτερο σημερα (σε μεγεθος κινητου). @Te_Salat Συμφωνω, αλλα στο γαλαξια 4 δεν υπαρχει πρακτικα προβλημα Κωστα. Οκ, ζεσταινεται ναι, αλλα δεν ενοχλει σε καμια περιπτωση τη χρηση η να την καθιστα uncomfortable. Ολα καλα λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Δυστυχώς ανεβάζει θερμοκρασίες η αλήθεια είναι. Βεβαια μετά από την έκδοση firmware MEA είναι κάπως καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363518 καλως ηρθες στην θερμαστρα s4...το μονο που θα βοηθση ειναι μονιμα ανοικτη η εξοικονομηση ενεργειας..Σας ευχαριστω παιδια.Η κατασταση στο s4 ειναι επιεικως απαραδεκτη.Πριν λιγο ετρεξα ενα παιχνιδι σε ενα αλλο ενος φιλου στην πολυκατοικια που μενω και τι να πω..πηρε φωτια η Καλαμαρια!!!Ελεος Ο δε αδερφος μου απελπιστηκε,το εβγαλε για σκοτωμα @Te_Salat Συμφωνω, αλλα στο γαλαξια 4 δεν υπαρχει πρακτικα προβλημα Κωστα. Οκ, ζεσταινεται ναι, αλλα δεν ενοχλει σε καμια περιπτωση τη χρηση η να την καθιστα uncomfortable. Ολα καλα λοιπον... οχι και δεν ενοχλει βρε Βαγγελη,με το παραμικρο ζορι ψηνεις μπριζολες πανω του.Οτι πιο σπαστικο και απεχθες (για εμενα τουλαχιστον) να κραταω μια συσκευη συνεχεια ζεστη,με βαραει τρελα.Συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπε ο Κωστας,βγαζουν συνεχεια θηρια επεξεργαστες και εχουν χασει την μπαλα με την απαγωγη της θερμοτητας.Ας κοιταξουν πρωτα να λυσουν αυτο το θεμα και μετα ας φιαξουν το οτιδηποτε. Edited June 22, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Σας ευχαριστω παιδια.Η κατασταση στο s4 ειναι επιεικως απαραδεκτη.Πριν λιγο ετρεξα ενα παιχνιδι σε ενα αλλο ενος φιλου στην πολυκατοικια που μενω και τι να πω..πηρε φωτια η Καλαμαρια!!!Ελεος Ο δε αδερφος μου απελπιστηκε,το εβγαλε για σκοτωμα οχι και δεν ενοχλει βρε Βαγγελη,με το παραμικρο ζορι ψηνεις μπριζολες πανω του.Οτι πιο σπαστικο και απεχθες (για εμενα τουλαχιστον) να κραταω μια συσκευη συνεχεια ζεστη Παιδια, πραγματικα δε μπορω να αντιληφθω σε τι αναφερεστε, μπριζολες δεν καταφερα να ψησω ουτε στη δικη μου συσκευη, ουτε στου αδερφου μου (αγοραστηκαν την ιδια μερα, ελληνικα, απο διαφορετικες παρτιδες. Το δικο μου απο επιδοτηση wind, του αδερφου μου απο το Νικολα - extreme mobile). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) Παιδια, πραγματικα δε μπορω να αντιληφθω σε τι αναφερεστε, μπριζολες δεν καταφερα να ψησω ουτε στη δικη μου συσκευη, ουτε στου αδερφου μου (αγοραστηκαν την ιδια μερα, ελληνικα, απο διαφορετικες παρτιδες. Το δικο μου απο επιδοτηση wind, του αδερφου μου απο το Νικολα - extreme mobile). Βαγγελη τα παιδια που λενε για θερμοκρασιες εχουν ενα δικαιο. Να σου πω δικη μου εμπειρια με το s4. Eχω βαλει 2 παιχνιδια στο κινητο. Το ενα λεγεται rage of gladiator και εδω το λινκ για οσους θελουν να κανουν και την δοκιμη οπως και εγω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamelion.rog.free&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbGlvbi5yb2cuZnJlZSJd και το αλλο λεγεται Trucker Parking 3D και αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapinator.truck.parking.bus3d&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnRhcGluYXRvci50cnVjay5wYXJraW5nLmJ1czNkIl0. Στο πρωτο παιχνιδι που εχει πολυ πιο βαρια γραφικα απο το δευτερο μετα απο μια ωρα παιξιμο ηταν ζεστο το κινητο αλλα οχι σε βαθμο που να ενοχλει. Στο δευτερο παιχνιδι που ειναι αρκετα πιο ελαφρυ σε γραφικα μετα απο μιση ωρα παιξιματος σε βαζει σε σκεψεις για το τι μπορει να γινει αν συνεχισεις να παιζεις !! Η δοκιμη εγινε με την τελευταια επισημη γερμανικη ρομ και μονο root το κινητο. Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με τοσο με το βαρος οσο με το αν η εφαρμογη ειναι γραμμενη ετσι ωστε να δουλευει απροβληματιστα. Το ιδιο με ειχε πειραξει οταν εβλεπα lag στο real racing 3 που και που στο s4 και μετα απο πολυ διαβασμα καταλαβα οτι ηταν θεμα προγραμματισμου του παιχνιδιου παρα του κινητου. Εν ολιγης καταληγω στο συμπερασμα οτι μερικες εφαρμογες - παιχνιδια ισως εχουν θεματα ασυμβατοτητας με τον επεξεργαστη του κινητου και ισως με το ιδιο το λειτουργικο 4.2.2. Ακομα και ο touchwiz της samsung μπορει να ειναι λιγο προχειρα φτιαγμενος. Π.χ ανοιχτε οσοι εχετε 4s το newsbomb.gr και αφου φορτοσει αρχιστε να κανετε γρηγορη περιηγηση στην σελιδα. Θα δειτε οτι ακομα και αν ειναι φορτωμενη πληρως η σελιδα αν κανετε scroll down γρηγορα αργει το rendering και γενικως τραβαει ζορια το κινητο λογο του βαρους της σελιδας. Στην πραγματικοτητα ομως ειναι καθαρα θεμα software της samsung. Σε δοκιμη με cyanogenmod δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ειναι και πολυ πιο smooth απο οτι μαμισιο το κινητο. Τα ιδια θεματα πιστευω οτι υπαρχουν και στο one αλλα δεν ειχα την τυχη να κανω δοκιμες με τα ιδια παιχνιδια μιας και το εχω αποριψει λογο της καμερας του. Ειναι σιγουρο πως ειτε απο την samsung με αναβαθμισεις ειτε με τους προγραμματιστες θα δωθει λυση σε αυτα τα θεματα θερμοκρασιας. Για εμενα προσωπικα δεν τιθεται καν το θεμα θερμοκρασιας και δεν αποριπτω την συσκευη γιατι καποιες εφαρμογες δεν εχουν προσαρμοστει. Καλως η κακως το s4 ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε θεματα hardware. Edited June 22, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγώ πάντως θεωρώ απαράδεκτο τέτοιο τίμημα για το καλύτερο κινητό της αγοράς. Τα δυνατά νούμερα περι χαρακτηριστικών φαίνεται πως είχαν ένα τίμημα που η Samsung αποφάσισε να υποσκελίσει ρίχνοντας το βάρος και τις εντυπώσεις στο καλό hardware. Το θέμα όμως είναι πως η υλοποίηση δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη, γιατί τι να τους κάνω τους 4 πυρήνες ή την οθονάρα όταν το κινητό γονατίζει δουλεύοντάς το σε ένα παιχνίδι; Πάντως η αλήθεια είναι πως για εμένα είναι λίγο "άκυρο" το να αγοράζεις κινητό σε τιμή laptop για να παίζεις παιχνίδια. Θεωρητικά, ακόμη και χωρίς τα παιχνίδια, το S4 σε βασικές εφαρμογές-χρήσεις όπως πλοήγηση στα μενού, web browsing, φωτογραφική, αρχεία MS Office & pdf, GPS navigation, Google maps κλπ, και με κάποια widgets φορτωμένα, έπρεπε να τρέχει τα πάντα ταχύτερα από το S2 μου αλλά δυστυχώς τέτοια διαφορά δεν είδα ποτέ. Δεν αμφιβάλλω πως οι δυνατότητες του S4 είναι πολλές αλλά όταν το τίμημα του να τις αξιοποιείς φτάνει τον χρήστη σχεδόν στην απαξίωση της συσκευής, τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι μόνο η υπερθέρμανση, είναι κατά τη γνώμη μου και η σχεδόν ανύπαρκτη αναβάθμιση σε ταχύτητες στη γενική χρήση του κινητού. Θέλαμε μεγάλη οθόνη και 4 πυρήνες αλλά ξεχνάμε πως όλα αυτά πάντα έχουν ένα τίμημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγώ πάντως θεωρώ απαράδεκτο τέτοιο τίμημα για το καλύτερο κινητό της αγοράς. Τα δυνατά νούμερα περι χαρακτηριστικών φαίνεται πως είχαν ένα τίμημα που η Samsung αποφάσισε να υποσκελίσει ρίχνοντας το βάρος και τις εντυπώσεις στο καλό hardware. Το θέμα όμως είναι πως η υλοποίηση δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη, γιατί τι να τους κάνω τους 4 πυρήνες ή την οθονάρα όταν το κινητό γονατίζει δουλεύοντάς το σε ένα παιχνίδι; Πάντως η αλήθεια είναι πως για εμένα είναι λίγο "άκυρο" το να αγοράζεις κινητό σε τιμή laptop για να παίζεις παιχνίδια. Θεωρητικά, ακόμη και χωρίς τα παιχνίδια, το S4 σε βασικές εφαρμογές-χρήσεις όπως πλοήγηση στα μενού, web browsing, φωτογραφική, αρχεία MS Office & pdf, GPS navigation, Google maps κλπ, και με κάποια widgets φορτωμένα, έπρεπε να τρέχει τα πάντα ταχύτερα από το S2 μου αλλά δυστυχώς τέτοια διαφορά δεν είδα ποτέ. Δεν αμφιβάλλω πως οι δυνατότητες του S4 είναι πολλές αλλά όταν το τίμημα του να τις αξιοποιείς φτάνει τον χρήστη σχεδόν στην απαξίωση της συσκευής, τότε έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι μόνο η υπερθέρμανση, είναι κατά τη γνώμη μου και η σχεδόν ανύπαρκτη αναβάθμιση σε ταχύτητες στη γενική χρήση του κινητού. Θέλαμε μεγάλη οθόνη και 4 πυρήνες αλλά ξεχνάμε πως όλα αυτά πάντα έχουν ένα τίμημα... Aπο την στιγμη που αγορασες συσκευη με τοσα λεφτα πρεπει να απαιτεις να σου φτιαχνει και καφε. Φανατικος των παιχνιδιων δεν ειμαι ,ειμαι σε multimedia και serfing αλλα οταν εχεις συσκευη τοπ οφ δε τοπ θελεις να δεις τα σουπερ ντουπερ γραφικα και που μπορει να φτασει. Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να τραβανε ζορια με αυτα τα specs τα κινητα στα παιχνιδια και στης εφαρμογες. Δυστηχως σε δοκιμες που ειχα κανει με το note 2 lte σε θεματα ταχυτητας εφαρμογων - παιχνιδιων δεν υπηρχε ουτε ενα κλασμα δευτερολεπτου υπερ του s4 !! Mιλαμε για κινητο του 2012 με κινητο του 2013 με οτι τελευταιο υπαρχει σε θεμα hardware.Απλα να βγαζουν τα benchmark tests παραπανω βαθμους στο s4 και ας δουλευει υποδιεστερα σε σχεση με το note 2. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Aπο την στιγμη που αγορασες συσκευη με τοσα λεφτα πρεπει να απαιτεις να σου φτιαχνει και καφε. Φανατικος των παιχνιδιων δεν ειμαι ,ειμαι σε multimedia και serfing αλλα οταν εχεις συσκευη τοπ οφ δε τοπ θελεις να δεις τα σουπερ ντουπερ γραφικα και που μπορει να φτασει. Η αληθεια ειναι οτι δεν πρεπει να τραβανε ζορια με αυτα τα specs τα κινητα στα παιχνιδια και στης εφαρμογες. Δυστηχως σε δοκιμες που ειχα κανει με το note 2 lte σε θεματα ταχυτητας εφαρμογων - παιχνιδιων δεν υπηρχε ουτε ενα κλασμα δευτερολεπτου υπερ του s4 !! Mιλαμε για κινητο του 2012 με κινητο του 2013 με οτι τελευταιο υπαρχει σε θεμα hardware.Απλα να βγαζουν τα benchmark tests παραπανω βαθμους στο s4 και ας δουλευει υποδιεστερα σε σχεση με το note 2. καθομαι και διαβαζω τα παραπονα των χρηστων παραπανω...και αναρωτιεμαι αν οντως μιλαμε ολοι για το galaxy S4.Πιστευω οτι υπαρχει προβλημα σε ελληνικες παρτιδες στο software. Το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Ρωσια και δεν εχω lag σε παιχνιδια καθολου δεν εχω lag γενικα δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες το κινητο παει σφαιρα Γενικα η συνολικη εμπειρια με το κινητο ειναι αξεπεραστη.Μην το θαβετε το τηλεφωνο.Μοπει να εχουν προβλημα οι συσκευες σας.Δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Έχει δίκαι ο φίλος "paok" ρε παιδιά...Το δικό μου είναι Ρουμάνικο(COA) και αν εξαιρέσεις λίγο την θερμοκρασία όταν παίζω μια ώρα real racing 3, τότε όλα τα υπόλοιπα που λέτε εσείς, εγώ δεν τα έχω δεί.. Ούτε ίχνος lag, το κινητό πάει σφαίρα και ούτε όταν το ζορίζω αρχίζει να τα φτύνει ο επεξεργαστής.. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει σε εσάς.Το δικό μου πάντως το χαίρομαι γιατί φυσάει από την στιγμή που το έβγαλα από το κουτί του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καθομαι και διαβαζω τα παραπονα των χρηστων παραπανω...και αναρωτιεμαι αν οντως μιλαμε ολοι για το galaxy S4.Πιστευω οτι υπαρχει προβλημα σε ελληνικες παρτιδες στο software. Το δικο μου ειναι αγορασμενο απο Ρωσια και δεν εχω lag σε παιχνιδια καθολου δεν εχω lag γενικα δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες το κινητο παει σφαιρα Γενικα η συνολικη εμπειρια με το κινητο ειναι αξεπεραστη.Μην το θαβετε το τηλεφωνο.Μοπει να εχουν προβλημα οι συσκευες σας.Δεν σημαινει οτι ολα ειναι ετσι. συμφωνω και εχω ελληνικο εγω χωρις το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παιδιά να σας κανω μια ερώτηση, εσεις που δεν εχετε προβληματα τι συσκευες ειχατε πριν? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Κάποια μηνύματα αφαιρέθηκαν ως εκτός θέματος. Θα παρακαλούσα να μένουμε στο θέμα μας από εδώ και πέρα. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν ξέρω πως εκλαμβάνει κάποιος την έννοια της υψηλής θερμοκρασίας και φυσικά πόσο τον ενοχλεί. Μήπως με προηγούμενές συσκευές μας δεν είχαμε θερμοκρασίες υψηλές? Δεν αισθανόμασταν ζεστό το πλαστικό?το αλουμίνιο? Απλά δεν είχαμε μπει στην διαδικασία για μετρήσεις.βλέπαμε μόνο την θερμοκρασία της μπαταρίας. Τι να πω δηλαδή πού όταν είχα το one όντως ένιωθα την θερμοκρασία. Όλα τα s4 ανεβάζουν θερμοκρασία κι αυτό δεν είναι πρόβλημα κι ούτε επίσης με χει ενοχλήσει,είτε πάει 42,είτε 54 βαθμούς.δεν το νιώθω να καίγεται,πως να το κάνουμε.να φταίει το χέρι μήπως???μπορεί...μπορεί να είμαι μέλος των fantastic four και να μην νιώθω το κάψιμο.απλά πολλά τα θεωρώ υπερβολικά. Το μόνο διαφορετικό πού έχω δει αλλάζοντάς από λευκό σε μαύρο s4,είναι λιγότερο lag στο δεύτερό και μεγαλύτερη υπολειπόμενη ram ελεύθερη,κάτι λίγα βεβαία,με ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές πού είχα και στο πρώτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Αγαπητέ ταξιδιώτη22, όταν το τηλέφωνο έχει 54 βαθμούς και πάς να μιλήσεις με το ακουστικό στο αυτί σου, τότε θα καταλάβεις το πρόβλημα και πόσο ενοχλητικό είναι. Πάντως, πέραν της ενόχλησης λόγω θερμοκρασίας, εγώ νομίζω πως γενικά τα εσωτερικά της πλακέτας δεν μπορεί να μην έχουν πρόβλημα έστω σε βάθος χρόνου. Όταν ένα κινητό δουλεύει σε θερμοκρασία σώματος και ξαφνικά ανεβαίνει η θερμοκρασία +80%, δε νομίζω να μην είναι πρόβλημα και ειδικά όταν 2 ολόιδια κινητά με ολόιδια χρήση, ολόιδια στημένα με ρυθμίσεις και εφαρμογές, τρέχουν σε διαφορετικές θρμοκρασίες. Εγώ απλά λέω πως ο πόλεμος-κούρσα των πολυπύρηνων και των 1002 καλουδιών, έδωσε και προβλήματα που δεν έχουν ξεπεραστεί ακόμα. Συνεχίζω να θεωρώ πως έστω εν μέρει η Samsung αδιαφορεί για το τίμημα όλων αυτών των δυνατών χαρακτηριστικών. Ακόμα και η αυτονομία, παρά τα διπλάσια σχεδόν mAh, σε σχέση με το S2 δεν έδωσε τα αναμενόμενα. Το φορτίο των επεξεργαστών και της τεράστιας οθόνης είναι βαρύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ταξιδιωτη σε σχεση με το optimus g πως το βλεπεις?απο θερμοκρασια κ αποδωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Το δοκίμασα κι αυτό,όταν έχει σηκώσει θερμοκρασία να το βάλω στο αυτί.και πάλι δεν με έκαψε. Δε νομίζω πάντως ότι δημιουργεί κάποιο θέμα στα σωθικά τους. Όσο για σύγκρισή lg με s4?μικρές οι διάφορές στην πράξη,για να μην πω ότι το lg ήταν πιο smooth σε σχέση με το πρώτο galaxy πού χα πάρει. Και από θερμοκρασίες πιο διακριτικό το lg. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts