icy20 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Εννοειται οτι ζεστενεται μεχρι μπροστα και σε μενα... Αλλα οχι σε τραγικο βαθμο να μην μπορεις να το ακουμπησεις απλα το νιωθεις ζεστο...Αυτο βεβαια οταν κανω browsing κτλ Καλα σε κλησεις πως σας ζεστενεται?Αφου κλειστη ειναι η οθονη... Edited May 23, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλα σε κλησεις πως σας ζεστενεται?Αφου κλειστη ειναι η οθονη... Έλα μου ντε; Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 (edited) Έλα μου ντε; Μηπως δουλευει αλογιστα ο επεξεργαστεις? Ακριβως και αυτο φίλε δεν μπορείς να μιλήσεις στο ακουστικό μετα απο 3-4 λεπτά κλήση.Η πλακα σημερα το απογευμα ηταν οτι ειχα μπαταρια 24% και μιλούσα μεσω viber μετα τον τερματισμο τις κλήσης περιπου 6 λεπτα η μπαταρια πηγε στο 3% και μου εβγαλε μηνυμα για φορτιση. Το αφησα χωρις να το βάλω στη μπρίζα και η πλακα ξεκινάει ητανοτε σε καθε 10-15 λεπτα ανεβαινε το ποσοστο τις μπαταριας απο μόνο του μεχρι που εφτασε στο 12% Κατα τάλα δεν έχει πρόβλημα το κινητό :lol: Και σε εμενα το κανει αυτο η 4 συσκευη που πηρα οι 3 προηγουμενες δεν το καναν..πχ σημερα ημουν με 20% μπηκα ενα λεπτο στο 3g και με το που το εκλεισα εβγαλε ενδηξη για φορτιση και εδειχνε 6% εκανα restart και μου εδειχνε 19% τι παιζει? Edited May 23, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Και σε εμενα το κανει αυτο η 4 συσκευη που πηρα οι 3 προηγουμενες δεν το καναν..πχ σημερα ημουν με 20% μπηκα ενα λεπτο στο 3g και με το που το εκλεισα εβγαλε ενδηξη για φορτιση και εδειχνε 6% εκανα restart και μου εδειχνε 19% τι παιζει?Μάλλον θέλει calibration ή μπαταρία. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Μάλλον θέλει calibration ή μπαταρία. Αυτά περί calibration της μπαταρίας ανήκουν σε αλλη εποχή.Είναι γνωστό οτι ειδικα μετα απο restart τα battery stats δημιουργούνται απο το μηδεν Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μήπως να δοκιμάσετε κανένα πρόγραμμα που να δείχνει τα wake locks και την χρήση (σε χρόνο) του επεξεργαστή; Μπορεί έτσι να βρείτε τι μπορεί να κρατάει ζωντανό τον επεξεργαστή (αν παίζει αυτό). Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ακριβως και αυτο φίλε δεν μπορείς να μιλήσεις στο ακουστικό μετα απο 3-4 λεπτά κλήση.Η πλακα σημερα το απογευμα ηταν οτι ειχα μπαταρια 24% και μιλούσα μεσω viber μετα τον τερματισμο τις κλήσης περιπου 6 λεπτα η μπαταρια πηγε στο 3% και μου εβγαλε μηνυμα για φορτιση. Το αφησα χωρις να το βάλω στη μπρίζα και η πλακα ξεκινάει ητανοτε σε καθε 10-15 λεπτα ανεβαινε το ποσοστο τις μπαταριας απο μόνο του μεχρι που εφτασε στο 12% Κατα τάλα δεν έχει πρόβλημα το κινητό :lol: Και σε εμενα το κανει αυτο η 4 συσκευη που πηρα οι 3 προηγουμενες δεν το καναν..πχ σημερα ημουν με 20% μπηκα ενα λεπτο στο 3g και με το που το εκλεισα εβγαλε ενδηξη για φορτιση και εδειχνε 6% εκανα restart και μου εδειχνε 19% τι παιζει? Παιδιά αν και δεν έχω τον γαλαξία ακόμα για να εκφέρω προσωπική γνώμη,έχω όμως τον Γαλαξία τον πρώτο με την Slim Bean 4.2.2. και μου κάνει και εμένα ακριβώς το ίδιο!!!Ειδικά τις θερμοκρασίες στο σκουστικό που ποτέ δεν είχα :blink:.Η μπαταρία άν και κουρασμένη μετά από τρία χρόνια δεν μου το έκανε ποτέ αυτό να πέφτει μετά απο καλή χρήση και μετά να ξανανεβαίνει μόνη της μετά από κάποια ώρα.:wacko: Πρέπει να είναι κάποιο bug της 4.2.2 δεν εξηγείται αλλιώς. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά αν και δεν έχω τον γαλαξία ακόμα για να εκφέρω προσωπική γνώμη,έχω όμως τον Γαλαξία τον πρώτο με την Slim Bean 4.2.2. και μου κάνει και εμένα ακριβώς το ίδιο!!!Ειδικά τις θερμοκρασίες στο σκουστικό που ποτέ δεν είχα :blink:.Η μπαταρία άν και κουρασμένη μετά από τρία χρόνια δεν μου το έκανε ποτέ αυτό να πέφτει μετά απο καλή χρήση και μετά να ξανανεβαίνει μόνη της μετά από κάποια ώρα.:wacko: Πρέπει να είναι κάποιο bug της 4.2.2 δεν εξηγείται αλλιώς. Ακριβως.Λαθος τα stats της μπαταριας και bugara της 4.2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Εμενα μετα απο μια ωρα σκαλισμα, 36 δειχνει στο tempreture και 43 στο exrernal. Ειναι φυσιολογικες αυτες οι τιμες? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μια χαρά είσαι . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πέρασα την γαλλική I9505XXUAMDN την έκανα Root με του chainfire το CF-Auto Root, άλλαξα CSC απο COA Romania που ηταν σε XEF France και η θερμοκρασίες παίζουν μια χαρα απο το πρωί καθώς και η μπαταρία δεν μου κανει τα κουλα τις. Θα ενημερώσω σε 2-3 μέρες να δώ πως θα παει. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πέρασα την γαλλική I9505XXUAMDN την έκανα Root με του chainfire το CF-Auto Root, άλλαξα CSC απο COA Romania που ηταν σε XEF France ... Ρε παιδια τι ειναι ολα αυτα?? Εξηγηστε και σε μας τους αδαεις. :p Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πέρασα την γαλλική I9505XXUAMDN την έκανα Root με του chainfire το CF-Auto Root, άλλαξα CSC απο COA Romania που ηταν σε XEF France και η θερμοκρασίες παίζουν μια χαρα απο το πρωί καθώς και η μπαταρία δεν μου κανει τα κουλα τις. Θα ενημερώσω σε 2-3 μέρες να δώ πως θα παει. Δηλαδη αδερφε μιλας και δεν καιγεσε?αυτο ειναι ευχαριστω....μπορεις να μας πεις πως να το περασουμε και εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πέρασα την γαλλική I9505XXUAMDN την έκανα Root με του chainfire το CF-Auto Root, άλλαξα CSC απο COA Romania που ηταν σε XEF France και η θερμοκρασίες παίζουν μια χαρα απο το πρωί καθώς και η μπαταρία δεν μου κανει τα κουλα τις. Θα ενημερώσω σε 2-3 μέρες να δώ πως θα παει. Κάνε και reset τον binary counter Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Δηλαδη αδερφε μιλας και δεν καιγεσε?αυτο ειναι ευχαριστω....μπορεις να μας πεις πως να το περασουμε και εμεις? Κατέβασε την stock Rom I9505XXUAMDN απο http://www.samfirmware.com και φλασαρε τη με το Odin. Το CF- auto Root θα το βρεις απο το site του chainfire http://autoroot.chainfire.eu/ το οποίο και αυτό μετα θα το φλασαρεις μέσω Odin. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ρε παιδια τι ειναι ολα αυτα?? Εξηγηστε και σε μας τους αδαεις. :p Ασε φίλε μια απο τα ίδια και εδω..Διαβάζω ξαναδιαβάζω αλλά τπτ δεν καταλαβαίνω..ελπιζω να βρεθεί καποια στιγμή καποιος να τα γράψει στα ελληνικά :lol: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) Κατέβασε την stock Rom I9505XXUAMDN απο http://www.samfirmware.com και φλασαρε τη με το Odin. Το CF- auto Root θα το βρεις απο το site του chainfire http://autoroot.chainfire.eu/ το οποίο και αυτό μετα θα το φλασαρεις μέσω Odin.[/QUO αδερφε γραφτηκες κανονικα στο σιτε?γιατι για να κατεβασω θελει εγραφη αλλα 20λεπτα το παλευω και δεν γινεται.... Κατέβασε την stock Rom I9505XXUAMDN απο http://www.samfirmware.com και φλασαρε τη με το Odin. Το CF- auto Root θα το βρεις απο το site του chainfire http://autoroot.chainfire.eu/ το οποίο και αυτό μετα θα το φλασαρεις μέσω Odin.[/QUO αδερφε γραφτηκες κανονικα στο σιτε?γιατι για να κατεβασω θελει εγραφη αλλα 20λεπτα το παλευω και δεν γινεται.... kai μια ακομα ερωτηση..αν το αλλαξουμε χανουμε την εγγυηση? Edited May 24, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καταρχας απο την αλλαγη csc σιγουρα χανεις εγγυηση. Αν το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο επισης χανεις εγγυηση αν δεν το επαναφερεις χωρις ρουτ, και τελος αν περνωντας απο odin οποιαδηποτε rom μετραει το binary counter που και παλι χανεις εγγυηση. Βεβαια ολα αυτα διορθωνονται για να τα στειλεις εγγυηση αλλα απλα πληροφορουμε για οσους δεν θελουν πολλα πολλα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καταρχας απο την αλλαγη csc σιγουρα χανεις εγγυηση. Αν το τηλεφωνο ειναι ρουταρισμενο επισης χανεις εγγυηση αν δεν το επαναφερεις χωρις ρουτ, και τελος αν περνωντας απο odin οποιαδηποτε rom μετραει το binary counter που και παλι χανεις εγγυηση. Βεβαια ολα αυτα διορθωνονται για να τα στειλεις εγγυηση αλλα απλα πληροφορουμε για οσους δεν θελουν πολλα πολλα... ΥΠΑΡΧΕΙ δηλαδη η δυνατοτητα επαναφορας τοτυ αρχικου?σορρυ για τις χαζες ερωτησης αλλα πρωτη φορα θα το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ναι ολα γινονται... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Ασε φίλε μια απο τα ίδια και εδω..Διαβάζω ξαναδιαβάζω αλλά τπτ δεν καταλαβαίνω..ελπιζω να βρεθεί καποια στιγμή καποιος να τα γράψει στα ελληνικά :lol: Eίναι γραμμένα στα Ελληνικά εδώ για τα firmwares και εδώ για το root... απορίες ευπρόσδεκτες. :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Δεύτερη μέρα σήμερα και όλα βαίνουν καλώς και απο θέμα θερμοκρασίας και απο θέμα μπαταρίας. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Είδατε λοιπόν ότι δεν φταίει το κινητό...κάποια βλακεία έχει γίνει σε μερικές οφ ρομ.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Είδατε λοιπόν ότι δεν φταίει το κινητό...κάποια βλακεία έχει γίνει σε μερικές οφ ρομ.... ναι όμως η σάμσουνκ δεν θα μπορούσε να το διορθώσει?? και όχι να μας λέει έτσι είναι το κινητό και ανεβαζει τηερμοκρασια σε ειδικες περιπτωσεις...κατα τα λεγομενα τους μια κληση ειναι ειδικη περιπτωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Είδατε λοιπόν ότι δεν φταίει το κινητό...κάποια βλακεία έχει γίνει σε μερικές οφ ρομ.... Σήμερα μίλησα πάρα πολλά συνεχόμενα 5 λεπτα και το κινητό δεν εφυγε πάνω απο τους 40 βαθμους ενω πριν χτυπούσε σε κληση 48-54 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts