Jump to content

[S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης

teo_notis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο υπολογιστής σου έχει ενεμηστηρες, το κινητό με τι ψύχεται;; αντικείμενικα και εγώ έχω μια μεγάλη ψήκτρα και δεν βλέπω πάνω από 31....Και ακόμα έχουμε 25 βαθμούς.. Σε σκιά ούτε τόσο, αν έρθουν τα 45αρια τι θα κάνεις στο κινητό;;; μπορείς να βάλεις ανεμιστήρες να το φυσάνε...

Όταν κάποιος προσπαθεί να το κάνει να ζεσταθεί,ε θα ζεσταθεί βρε παιδιά τι άλλο να κάνει δηλαδή...Περα από τις οποίες διορθώσεις γίνουν για αυτό το σκοπό από την σαμμυ,με 3 απανωτά benchmark δεν μου φαίνεται τρελό νούμερο το 61,εξάλλου όλες οι μετρήσεις δεν έχουν γίνει κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν κάποιος προσπαθεί να το κάνει να ζεσταθεί,ε θα ζεσταθεί βρε παιδιά τι άλλο να κάνει δηλαδή...Περα από τις οποίες διορθώσεις γίνουν για αυτό το σκοπό από την σαμμυ,με 3 απανωτά benchmark δεν μου φαίνεται τρελό νούμερο το 61,εξάλλου όλες οι μετρήσεις δεν έχουν γίνει κάτω από τις ίδιες συνθήκες.

Καλημερα.Προσωπικα δεν μου λενε τιποτα οι θερμοκρασιες μετα απο τρεξιμο benchmarks.Μπορω να αναγνωρισω οτι καποιος εχει θεμα οταν με μια κληση,η θερμοκρασια του κινητου παει στα υψη.Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Χθες ήμουν στην παραλία το κινητό με χρήση ενός 15λεπτου Browsing ντάλα στον ήλιο η θερμοκρασία του επεξεργαστή πήγε 51 βαθμούς. Δεν μου λέει κάτι όμως, αν ξεπεράσει τους 57 και πάνω τότε πιστεύω υπάρχει θέμα και πρέπει να προσέχουμε θα λιώσει στα χέρια μου:lol: Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Με χρηση τηλ. (κληση) για λιγα λεπτα, το 'external themistor (via *#0228#) φτανει 45... Ποσο ειναι το οριο για να μην υπαρχει προβλημα?

Φίλε μου έμενα με κλήση γύρω στο 10 λεπτό που έκανα πήγε 33 βαθμούς. Ποια firmware φοράς;

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Φίλε μου έμενα με κλήση γύρω στο 10 λεπτό που έκανα πήγε 33 βαθμούς. Ποια firmware φοράς;

Ευχαριστω για την απαντηση, την mdm... Την εβαλα προσφατα, στο network εχω βαλει τωρα gsm only να δω μηπως και βοηθησει... Γενικοτερα ειμαι ευχαριστημενη με το τηλ. Απλα αυτο με την υπερθερμανση ελπιζω να διορθωνεται γιατι ειναι προβλημα...

Edited by ng76

Όταν κάποιος προσπαθεί να το κάνει να ζεσταθεί,ε θα ζεσταθεί βρε παιδιά τι άλλο να κάνει δηλαδή...

Να μην ζεσταθεί! :lol:

Πέρα από την πλάκα όμως η διαφορά από ένα desktop pc ή άλλη συσκευή που ανεβάζει θερμοκρασίες, το κινητό είναι κάτι που το έχεις πάνω σου, το κρατάς, το βάζεις στο αυτί σου.

Ακόμα και μια "αναμενόμενη" αύξηση της θερμοκρασίας σε μια τέτοια συσκευή μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική.

Και να δούμε! Αν είσαι στη παραλία με 43'C πόσο θα πάει με λίγη χρήση.

Εγώ απ΄όσο θυμάμαι έθιξα πρώτος το ζήτημα της υπερθέρμανσης από την εμπειρία μου σε ένα κατάστημα. Μετά ακολούθησαν πολλές αναφορές από χρήστες και ένα θέμα από το ξέρω-γω-τι-arena.

Η θερμοκρασία ήταν 20-25'C τότε.

Σήμερα το παρέδωσα στο service διοτι δεν μπορει να εχεις τα παντα κλειστα και με το που μιλας 4 λεπτα να πιάνει θερμοκρασια 45-47 βαθμους και μολις ανοιγεις data +bluetooth στο αμαξι να εχεις 57 βαθμους και ακομη χειροτερα στο τεστ με antutu 61.

δοκιμασα φιλου που ειναι πολωνικο απο skroutzomagazo στον ιδιο χωρο εργασιας σε συνομιλια το δικο μου 45 και το δικο του 37 και δευτερο ειναι και η μπαταρια.

Σημερα το πρωι 07:00 100% και στις 07:30 με ανοιχτο το wifi και χωρις serfing απλος ανοιχτή η οθονη στη μεση η φωτεινότητα στο 92%.

DOA δεν ειχα λογο οτι το εχω 10-15 μερες και φυσικο ειναι.

edit

για να σας προλαβω εχω κανει wipe data cache wipe factory reset μετα μεσω ODIN περασμα το firmware και μετα το boot δεν συχρονισα κανενα λογαριασμο google η samsung account.

Edited by dream21

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Θα στο δωσουν κατα πασα πιθανοτητα πισω οτι δεν εχει προβλημα και οτι το θεωρουν φυσιολογικο. Και με τα κεντρικα της samsung που μιλησα και εγω και αλλοι το ιδιο τους ειπαν...
Μάριος...

Θα στο δωσουν κατα πασα πιθανοτητα πισω οτι δεν εχει προβλημα και οτι το θεωρουν φυσιολογικο. Και με τα κεντρικα της samsung που μιλησα και εγω και αλλοι το ιδιο τους ειπαν...

Θα τους το πηγαίνω συνεχεια πισω μεχρι να με βαρεθούν

Αν σου πουνε κατι η σου πουνε για αντικατασταση η κατι αλλο γραψε κ σε μας εδω να ξερουμε...
Μάριος...

Αν σου πουνε κατι η σου πουνε για αντικατασταση η κατι αλλο γραψε κ σε μας εδω να ξερουμε...

Θα ενημερωσω μολις θα εχω νεα

Όσοι εχετε μεγάλες θερμοκρασίες για κάντε μια δοκιμή να βγάλετε την sd και κάντε ένα τεστακι πάλι.Επισεις εάν εχετε θήκη δοκιμάστε και χωρίς αυτην.Ετσι για να δούμε αν κάνει διαφορά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

το i9500 ή i9505 ή και τα δυο βγαζουν το προβλημα?

Απ΄οτι λεει εδώ (δεν το διαβασα και όλο) ΚΑΙ το 9500.

+ κάτι άλλα για τον mediaserver που χρησιμοποιεί το 55% της CPU.

Ένας εδώ http://wccftech.com/fix-heating-issues-red-tint-galaxy-s4-i9500/ λεει ότι διορθώθηκε με update αλλά άλλοι 2 στα σχόλια του λένε ότι τους παρέμεινε η υπερθέρμανση.

Το ίδιο κι εδώ http://crackerpie.com/2013/05/05/how-to-fix-overheating-and-other-issues-on-samsung-galaxy-s4/ και σ' άλλα.

Παιδιά όσοι είχατε θέμα με θερμοκρασίες, όταν κάνατε αναβάθμιση firmware πχ από mdm σε me2, είδατε κάποια βελτίωση? Τελικά είναι θέμα software, hardware ή κατά περίπτωση ελαττωματικής συσκευής?

Τελικά είχες δίκιο.Μου το επέστρεψαν σήμερα χωρίς να έχουν κανει κάτι και η ίδια η samsung μου έδωσε ένα χαρτί A4 στα αγγλικά το οποίο δεν το αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα και φυσικά θεωρούν ότι ειναι φυσιολογικές η θερμοκρασίες.

Με αλλά λόγια όσες φορές και να το πάω θα το πάρω πίσω χωρίς να γίνει αντικατάσταση.

Πέρυσι είχα και το S3 και το Note 2 χωρίς κανένα πρόβλημα αλλά τώρα έχω ξενερωσει με την συγκεκριμένη κατάσταση.

Τέλος πάντων εν αναμονή του Nexus 5 και τέλος με την Samsung ;)

Ημουν σιγουρος... Δεν ξερω τι θα γινει με το ζητημα αυτο παντως. Ας περιμενουμε λιγο ακομα.
Μάριος...

Αν υπήρχε όντως πρόβλημα θα έβγαινε ήδη ανακοίνωση από την Samsung. Σήμερα το τέντωσα και πήγε 61 βαθμούς αλλά δεν ένιωσε ούτε κολλήματα ούτε τπτ, απλός ζεστάθηκε λίγο πίσω. Όταν το αφίσα κατέβηκε πολύ γρήγορα η θερμοκρασία. Δεν πρέπει να είναι θέμα Hardware πάντως.

λοιπον μαγκες σημερα ρωτησα εναν γνωστο μου σκρουτσομαγαζο για το γνωστο θεμα και μου ειπε εφερε 70 κομματια τα 13 φυγαν πισω λογο υπερθερμανσης...τα 57 ηταν οκ...

Ένας φίλος έχει το Galaxy S2, το καλοκαίρι λέει ζεματούσε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του όταν ζεσταινόταν πολύ. Πιστεύω οι θερμοκρασίες αν και υψηλές είναι στα όρια ώστε να μην καεί η συσκευή. Είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει κάποιο Firmware Update που θα δίνει λύση στις θερμοκρασίες. Edited by vwbestakos

Ένας φίλος έχει το Galaxy S2, το καλοκαίρι λέει ζεματούσε και έκανε επανεκκίνηση μόνο του όταν ζεσταινόταν πολύ. Πιστεύω οι θερμοκρασίες αν και υψηλές είναι στα όρια ώστε να μην καεί η συσκευή. Είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει κάποιο Firmware Update που θα δίνει λύση στις θερμοκρασίες.

Μα το θεμα ειναι οτι ζεματαει το ακουστικο και δεν μπορεις να μιλησεις στι τηλεφωνο..

Μπα εγώ τέτοιο πρόβλημα δεν έχω. Ζεσταίνεται μονο κάτω ακριβός απο το Led της κάμερας πουθενά αλλου.

Μα το θεμα ειναι οτι ζεματαει το ακουστικο και δεν μπορεις να μιλησεις στι τηλεφωνο..

Ακριβως και αυτο φίλε δεν μπορείς να μιλήσεις στο ακουστικό μετα απο 3-4 λεπτά κλήση.Η πλακα σημερα το απογευμα ηταν οτι ειχα μπαταρια 24% και μιλούσα μεσω viber μετα τον τερματισμο τις κλήσης περιπου 6 λεπτα η μπαταρια πηγε στο 3% και μου εβγαλε μηνυμα για φορτιση.

Το αφησα χωρις να το βάλω στη μπρίζα και η πλακα ξεκινάει ητανοτε σε καθε 10-15 λεπτα ανεβαινε το ποσοστο τις μπαταριας απο μόνο του μεχρι που εφτασε στο 12%

Κατα τάλα δεν έχει πρόβλημα το κινητό :lol:

• The title was changed to [S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης