How_U_Doin Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (23 Δεκ. 2004 , 11:57) Tin voithia sas gia 2 tragoudakia pou psaxno :) Tragoudi 1 Tragoudi 2 Τραγούδι 1: Placebo - Twenty Years... για του λόγου το αληθές ιδού τα lyrics Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Έχει κανεις αυτο? Η Μπαλάντα Των Χριστουγέννων - Νότης Σφακιανάκης ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin (23 Δεκ. 2004 , 12:21) Τραγούδι 1: Placebo - Twenty Years... για του λόγου το αληθές ιδού τα lyrics Ευχαριστώ :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (23 Δεκ. 2004 , 15:06) Έχει κανεις αυτο? Η Μπαλάντα Των Χριστουγέννων - Νότης Σφακιανάκης PM me ;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (21 Δεκ. 2004 , 22:08) γειά σας παιδιά μήπως ξέρετε ποιος λέει το τραγούδι whisper? δεν θυμάμαι στίχους, είναι επιτυχία αυτή την περίοδο αν δεν κάνω λάθος! :) Evanescence - Whisper ίσως; Δεν ξέρω αν είναι επιτυχία βέβαια, μιας και δεν το έχω ακούσει στα ραδιόφωνα [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! Ψάχνω ένα ελληνικό κομμάτι που λέει Τα φώτα που σβήνουν πριν φανεί το πρωί Επίσης λέει όλα έχουν όλα τελειώσει έχει πια ξημερώσει... Το ξέρει κανείς? Ευχαριστώ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scal Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Μήπως έχει κανείς ένα καινούριο του Σφακιανάκη που λέει ''...και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω...''? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος scal (23 Δεκ. 2004 , 21:59) Μήπως έχει κανείς ένα καινούριο του Σφακιανάκη που λέει ''...και του θανάτου μου γενέθλια να κάνω...''? ''Γενέθλια'' PM me να στο στείλω. http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Μηπως εχει κανεις το "ιπταμενοι δισκοι" απο τους μικρο και μπορει να μου το στειλει στο alexk@xasamail.com?? Ευχαριστω και καλες γιορτες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimis_pj (23 Δεκ. 2004 , 00:55) Ίσως να εννοείς αυτό: "Σε πήρα σοβαρά"-Σαρμπέλ,Ειρήνη Μερκούρη Ναι αυτο λεω :) . Μηπως μπορει κανεις να μου το στειλει :) . e-mail: kirios1346@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 "Εμένα οι φίλοι μου είναι μακριά/αγαπούν από μακριά" ή κάπως έτσι Αλεξίου πρέπει να είναι Το ξέρει κανείς; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (25 Δεκ. 2004 , 00:30) "Εμένα οι φίλοι μου είναι μακριά/αγαπούν από μακριά" ή κάπως έτσι Αλεξίου πρέπει να είναι Το ξέρει κανείς; Μήπως είναι ένα με τίτλο οι ''Φίλοι μου χαράματα'' ; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Όχι, όχι Καμία σχέση :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Το βρήκα τελικά: http://www.kithara.vu/ss.php?id=MTE0NzUxOTkx :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (23 Δεκ. 2004 , 19:52) Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! Ψάχνω ένα ελληνικό κομμάτι που λέει Τα φώτα που σβήνουν πριν φανεί το πρωί Επίσης λέει όλα έχουν όλα τελειώσει έχει πια ξημερώσει... Το ξέρει κανείς? Ευχαριστώ! :) Τα φώτα που σβήνουν λέγεται και το συγκρότημα,αλλά και το κομμάτι :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Ποιός ξέρει πως λέγεται αυτό το τραγούδι; EDIT: Ευχαριστώ tasosgreece Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (25 Δεκ. 2004 , 10:54) Ποιός ξέρει πως λέγεται αυτό το τραγούδι; Andain - Beautiful Things ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 ena tragoudi pou legete zouki i kati tetoio kseri kaneis tipota? Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Ξέρω το Μούρη του Καρβέλα. Μούυυυυυρη με έχεις κάνει καψούρη..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos (25 Δεκ. 2004 , 18:04) ena tragoudi pou legete zouki i kati tetoio kseri kaneis tipota? Yves Larock - Zookey :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 einai gnosto tragoudi. leei; eisai to allo mou miso,xwris esena den mporw na ziso,ena eimaste kai oi duo,.... mallon to lene se ntoueto... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freenow (26 Δεκ. 2004 , 01:35) einai gnosto tragoudi. leei; eisai to allo mou miso,xwris esena den mporw na ziso,ena eimaste kai oi duo,.... mallon to lene se ntoueto... Σταύρος Κωνσταντίνου/Τάμτα (τα παιδιά από το super idol) - Το άλλο μου μισό Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Εγω θα ρωτησω κατι πραγματικα δυσκολο και οποιος το βρει εγω θα τον παραδεχτω...!!! Λοιπον ψαχνω το τραγουδι που επαιζε στην ταινεια "Η συμμορια των 12" οταν η Νυχτερινη Αλεπου (ο Γαλλος ευγενης κλεφτης) μπαινει μεσα στο μουσειο χορευοντας αναμεσα στις ακτινες laser και κλεβει το αβγο !!! Δοκιμασα τα preview των κομματιων απο το Soundtrack στο amazon.com αλλα κανενα δεν μου το θυμισε... :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 ''Αχαριστη και αλητισσα''.Υπαρχει προχειρο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorp Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 ψαχνω ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι , που στους στίχους περιλαμβάνει τη φράση " παιδική ευχή ". η φωνή της τραγουδίστριας θυμίζει πολύ άννα βίσση.μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι;thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts