nnik_1969 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 (edited) Το ταμπλετακι αυτό δύσκολα θα φύγει απο την οικογένεια. Αισθάνομαι μαζί του όπως όταν είχα αγοράσει το note 2. Για όσους το δουλεύουν, δηλώνω οτι για να είμαι ικανοποιημένος από τα S4 και Note3, θα ήθελα να δουλεύουν με την ίδια άνεση. Δεν μπαίνω ποτέ να δω τι free ram έχω δεν κλείνω πότε τις recent apps. Η μπαταρία έχει στρώσει φοβερά. Βρήκα κι ενα τσαντάκι χιαστί που το χωράει ισα ισα και είμαι κομπλέ. Το ΒΤ ακουστικό ειναι πάντα μαζι του στο τσαντάκι, έτοιμο να κάνει χρήση τηλεφώνου το εργαλείο αν χρειαστεί Έτσι ακριβώς. Χρησιμοποιουσα το Νοτε 8 για λίγο σαν μοναδικό τηλέφωνο έως να πάρω το Νοτε 3. Αν δεν ειχα παραγγείλει το 3 πιθανώς θα έμενα μόνο με το 8αρι. Σε εμένα χωρούσε και στα σακάκια. Μερικές φορές ούτε τσαντάκι δεν έπαιρνα. Α.. Και απίστευτο σήμα κινητής, μετρημένο σε db, το μόνο κινητό που περνούσα τα τούνελ της περιμετρικής της Πάτρας και δεν καταλάβαινα ούτε μισή διακοπή. Edited October 31, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Μολις εκανα εγκατασταση μια καρτα 64 gb sandisk.δουλευει μια χαρα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Μολις εκανα εγκατασταση μια καρτα 64 gb sandisk.δουλευει μια χαρα Σε τι format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSR600 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Ρε παιδες ειπα σημερα το βραδυ να αφησω το note να ξεφορτισει τελειως μεχρι να σβησει(το ξερω οτι δεν πρεπει να το ξεφορτιζουμε τελειως) και μολις εφτασε στο 1% αρχισε να κανει κατι κουλα και να πω την αληθεια ψιλο τρομαξα λιγο.Δηλαδη με το που κατεβηκε 1% εβγαλε ενα notification ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ????? και ειχε και το εικονιδιο 100%:blink:.Μαζι με ολα αυτα αναβοσβηνε και η οθονη σαν τρελλη μεχρι που του εκανα απενεργοποιηση.Τωρα το εχω για φορτιση.......:confused: Το εχει αφησει κανεις να αποφορτιστη τελειως μεχρι να σβησει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 (edited) Σε τι format? την τοποθέτησα αμεσως μεσα .απο το ταμπλετ την φορμαρα. Δεν ξερω ακριβως σε τι φορματ την εκανε. μπορω βεβαια ανετα να βαζω αρχεια πανω απο 4 γιγα που ειναι ο περιορισμος του FAT32. μολις περασα με usb μια mkv ταινια 5 γιγα Edited November 3, 2013 by stefanos_79 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδιά, αξίζει να το κάνω root; Έχω την 4.2.2. Αν ναι, μπορείτε να προτείνετε κάποια μέθοδο; Είδα την Framaroot και το Note 8 Toolkit, αλλά το δεύτερο φαίνεται να κάνει root κάτω από 4.2.2. Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasd21 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Χμ... ήμουν στο παρά πέντε να το παραγγείλω, πήγα και το έπιασα σε ένα media markt για καμιά ώρα, μου πέρασε ο ενθουσιασμός να πάρει... Να δούμε τα εξωτερικά...Βρέθηκα πρώτα να παίζω με το tab 3 8'. Η κατασκευή του μου άρεσε πραγματικά πολύ. Είναι τόσο λεπτό, ελαφρύ και πιο στενόμακρό, το λάτρεψα. Δυστυχώς πιάνοντας μετά το note μου φάνηκε "πλαδαρό". Η δεύτερη "ατυχία" μου ήταν ότι στη συνέχεια έπιασα για πρώτη φορά και το note 3. Και αυτό πολύ πιο στενό από τον προκάτοχο, και μου άρεσε και η πλάτη, τουλάχιστον η αίσθηση στο χέρι σε σύγκριση με το κρύο πλαστικό του 2. Πάνω απ'όλα όμως μου άρεσε το spen, πολύ πιο "απαλό" στη χρήση και "ευγενικό" στο χέρι και στην οθόνη, εξαιρετική αίσθηση. Δεν είναι δίκαιο να κάνω σύγκριση ανάμεσα σε συσκευές με διαφορά 6+ μηνών, αλλά αυτό που κυρίως με σκοτώνει στο θέμα note 8 είναι η τιμή του (σε 3g) η οποία είναι αυτή τη στιγμή ίδια με το note 2 (γιατί;;;), ειδικά από τη στιγμή που έχει ήδη βγει η 2014 έκδοση για το 10'. Λατρεύω τη σειρά, αλλά από το να δώσω αυτά τα λεφτά τώρα προτιμώ να περιμένω ως την άνοιξη... υ.γ. Ναι, η τιμή παραμένει κοντά στο ipad mini αλλά αυτό δεν αποτελεί διακιολογία (για μένα πάντα). Παράθεση Note II, Galaxy s4 mini, ipad 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 η 4.2.2 εχει ερθει ελλαδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Το δικό μου το πήρα από Αμερική οπότε είχε την 4.2.2 πάνω όταν το αγόρασα... Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εγω το αγορασα απο ελλαδα,πως μπορω να παω στην 4.2.2..με ΟΤΑ δεν μου την βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 εγω το αγορασα απο ελλαδα,πως μπορω να παω στην 4.2.2..με ΟΤΑ δεν μου την βγαζει. Μπορείς με Odin, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα να περιμένεις... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 η 4.2.2 εχει ερθει ελλαδα ? Προς το παρόν, μόνο στα Γερμανικά 3g Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Η συσκευή λειτουργεί πραγματικά άψογα(δε χορταίνω να το γράφω:p) οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Η συσκευή λειτουργεί πραγματικά άψογα(δε χορταίνω να το γράφω:p) οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η 4.2.2 Και τι άλλο να γράψεις όταν όλα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμενο ρολόι; Χρησιμοποιώ tablet από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε το iPad. Πρώτα το 1 και μετά το δυο το οποίο το έχουμε ως τώρα στην οικογένεια. Κάνεις δεν μπορεί να πει ότι το note 8 υστερεί κάπου σε smoothnes η touch. Χθες μου έβγαλε 7:30 ώρες οθονη με χρήση από το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδια πηρα κι εγω το 5110 και σε εναν προσαρμογεα για usb που βαζω δεν μου αναγνωρίζει μεσω αυτού ούτε κάρτα μνήμης ούτε αλλες μνήμες. Ξερετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Παιδια πηρα κι εγω το 5110 και σε εναν προσαρμογεα για usb που βαζω δεν μου αναγνωρίζει μεσω αυτού ούτε κάρτα μνήμης ούτε αλλες μνήμες. Ξερετε τι μπορεί να φταίει? Όπως έχουμε ξαναγράψει οι OTG USB adapters (και ειδικά αυτοί που προέρχονται από ebay) είναι και λίγο lotto να παίξουν. Όταν τοποθετείς τον αντάπτορα (σκέτον χωρίς να έχεις βάλει κάποια κάρτα ή flashάκι) σου εμφανίζει πάνω αριστερά το σηματάκι του USB? Αν ναι, τότε μπορεί να φταίει το format των μνημών (Αναγνωρίζει μόνο FAT32 και exFAT, ΔΕΝ αναγνωρίζει NTFS). Αν δεν σου εμφανίζει τίποτα πάει κατευθείαν στην ανακύκλωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Όπως έχουμε ξαναγράψει οι OTG USB adapters (και ειδικά αυτοί που προέρχονται από ebay) είναι και λίγο lotto να παίξουν. Όταν τοποθετείς τον αντάπτορα (σκέτον χωρίς να έχεις βάλει κάποια κάρτα ή flashάκι) σου εμφανίζει πάνω αριστερά το σηματάκι του USB? Αν ναι, τότε μπορεί να φταίει το format των μνημών (Αναγνωρίζει μόνο FAT32 και exFAT, ΔΕΝ αναγνωρίζει NTFS). Αν δεν σου εμφανίζει τίποτα πάει κατευθείαν στην ανακύκλωση... Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μου το εμφανίζει όταν το βαζω μονο του και οταν βαζω τη μνημη μου λεει οτι είναι κατεστραμενη. Οποτε πρεπει να ειναι αυτο που λες πιο πανω. Τωρα ειδα οτι η κάρτα είναι FAT32 οπότε τι αλλο μπορεί να παιζει? Edited November 4, 2013 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Όπως έχουμε ξαναγράψει οι OTG USB adapters (και ειδικά αυτοί που προέρχονται από ebay) είναι και λίγο lotto να παίξουν. Όταν τοποθετείς τον αντάπτορα (σκέτον χωρίς να έχεις βάλει κάποια κάρτα ή flashάκι) σου εμφανίζει πάνω αριστερά το σηματάκι του USB? Αν ναι, τότε μπορεί να φταίει το format των μνημών (Αναγνωρίζει μόνο FAT32 και exFAT, ΔΕΝ αναγνωρίζει NTFS). Αν δεν σου εμφανίζει τίποτα πάει κατευθείαν στην ανακύκλωση... Καμιά βοήθεια παιδιά? Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι μου το εμφανίζει όταν το βαζω μονο του και οταν βαζω τη μνημη μου λεει οτι είναι κατεστραμενη. Οποτε πρεπει να ειναι αυτο που λες πιο πανω. Τωρα ειδα οτι η κάρτα είναι FAT32 οπότε τι αλλο μπορεί να παιζει? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Έχεις USB adapter ή Card Reader adapter? http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mVATcmHFAoNpFQFWthEnL1g.jpg http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mWrCLWqT_gdvvVlB8nC0Gcg.jpg Edited November 4, 2013 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Έχεις USB adapter ή Card Reader adapter? http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mVATcmHFAoNpFQFWthEnL1g.jpg] Usb adapter. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δοκίμασες USB flashάκι me τον adapter ή μόνο κάρτες μνήμης πάνω σε card reader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δοκίμασες USB flashάκι me τον adapter ή μόνο κάρτες μνήμης πάνω σε card reader? Ναι και τα δυο, δεν διαβάζει τιποτα απο αυτα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αν δεν στο εμφανίζει στα "Αρχεία μου" σαν USBDriveA τότε έχει πρόβλημα και πας για άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Αν δεν στο εμφανίζει στα "Αρχεία μου" σαν USBDriveA τότε έχει πρόβλημα και πας για άλλο... Οχι δεν μου το εμφανίζει εκεί. Αρα παω για αλλον adapter. Ποιον να παρω για να παίζει σιγουρα? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Οχι δεν μου το εμφανίζει εκεί. Αρα παω για αλλον adapter. Ποιον να παρω για να παίζει σιγουρα? Τον τελευταίο που πήρα πριν μερικές εβδομάδες τον αγόρασα από εδώ http://tinyurl.com/opb32le Edited November 4, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts