Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σας! οκ υπαρχει το πενακι στο note 8.0 πως θα μαθουμε τις πολλες δυνατοτητες του και το τι μπορει να κανουμε με αυτο? υπαρχει κανενας "οδηγος" καπου,να δουμε και να μαθουμε? tips ιστοριες κτλπ ολα! αν ειναι και στα ελληνικα γραμμενα ακομα καλυτερα!

S pen user guide, αν και στο u tube εχει περισσότερα

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηρα την γνησια θηκη της samsung δεν εχω δει χειροτερη θηκη σαν στηριξη χαλια :(

Ξερει κανεις να προτεινει καποια καλη?

Περίμενε λίγο να μαλακώσει, είναι καινούρια :)

Εχω και το note 10.1(2014 edtion) το οποιο εχει σχεδον ιδια θηκη,καλμια σχεση,περα απο την ποιοτητα κατασκευης που δικαιολογει την φτηνοτερη τιμη της θηκης του note 8 δεν εχει 2 μαγνητακια οπως της θηκης του μεγαλου του αδελφου σαν συνεπεια ειναι να δουλευει καλα σαν πληκτρολογιο λογω του μαγνητη που πιανει αλλα σαν stand σε θεαση ταινιων δεν κολαει στην πλατη και ανα πασα στιγμη κινδυνευει με ενα κουνημα να φυγει.

Να ρωτησω και κατι,μηπως ξερει κανεις σε περιπτωση που βαλω nova launcher αν χανονται καποια windgets?

παιδια για root τι προτεινεται και αν υπαρχει δυνατοτητα να μην χρησιμοποιησω pc δεν με ενδιαφερει recovery η να βαλω αλλη rom απλα να παγωσω καποιες εφαρμογες θελω μονο το SU να εγκαταστησω.

Εχω δει το FRAMAROOT το εχει δοκομασει κανεισ?

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρέλαβα το γυαλί που μας είχε συστήσει ο Νίκος.

Τρομερό. Εύκολη τοποθέτηση, τέλεια υφή και δεν φαίνονται οι δαχτυλιές.

καλησπερα Κωστα θα μου δωσεις site?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Συμφωνώ κι επαυξάνω.

Μόλις έδωσα τη δικιά μου και πήρα την ίδια σε άλλο χρώμα & μου έχει σπάσει τα νεύρα, απλά θέλει υπομονή!

Εγώ το έχω κάνει, αλλά είμαι με 4.1.2.

Το έκανα πιο πολύ για να κάνω μαουντ εξωτερικό σκληρό δίσκο με ntfs αρχεία.

Και μαζί με αυτό έχω κάνει και διάφορα καλούδια που δεν θα μπορούσα χωρίς ρουτ.

Eμενα δεν επιασε με 4.2.2 που το δοκιμασα και ετσι το ρουταρα με τον κλασικο τροπο cm autoroot,μηπως ξερεις πως βλεπω χωρα προελευσης?

Eμενα δεν επιασε με 4.2.2 που το δοκιμασα και ετσι το ρουταρα με τον κλασικο τροπο cm autoroot,μηπως ξερεις πως βλεπω χωρα προελευσης?

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καμία γνώμη για τη συγκεκριμένη ταμπλέτα τώρα που είναι στα 200; Σκέφτομαι για αναβάθμιση ταμπλέτας από την Nexus 7 (2012).

Τι γίνεται με το knock (αν το έγραψα καλά). Ανιχνεύεται το ρουτάρισμα; Και γενικά, όποιος θέλει ας πει κάτι για τη γενική αίσθηση που αποκομίζεις.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καμία γνώμη για τη συγκεκριμένη ταμπλέτα τώρα που είναι στα 200; Σκέφτομαι για αναβάθμιση ταμπλέτας από την Nexus 7 (2012).

Τι γίνεται με το knock (αν το έγραψα καλά). Ανιχνεύεται το ρουτάρισμα; Και γενικά, όποιος θέλει ας πει κάτι για τη γενική αίσθηση που αποκομίζεις.

Παρτο με κλειστα ματια.Το knox δεν υπαρχει σαυτο.Ροοταρεις ανετα.Και γενικα ειναι πολυ καλο ταμπλετακι για τα λεφτα που δινεις.

Έχεις ασχοληθεί με roms κλπ. ή το έχεις stock (γιατί έχω και αυτό το μικρόβιο). Γενικά είναι άνετο (εννοώ τα 2gb του φτάνουν ή τρώει πολλά το touchwiz και όλα τα άλλα που έχει η Samsung);
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Έχεις ασχοληθεί με roms κλπ. ή το έχεις stock (γιατί έχω και αυτό το μικρόβιο). Γενικά είναι άνετο (εννοώ τα 2gb του φτάνουν ή τρώει πολλά το touchwiz και όλα τα άλλα που έχει η Samsung);

Του φτάνουν και περισσεύουν. Η καλύτερη διαχείριση μνήμης που έχεις δει σε Νοτε

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν είχα ποτέ Note, οπότε δεν ξέρω. Μάλλον, ξέρω από αυτά που γράφονταν εδώ για το Note II, γιατί σκεφτόμουν να το πάρω αλλά δεν το πήρα τελικά. Οπότε λέτε να κινηθώ προς την αγορά του ε; Τι έκδοση Android έχει τώρα;

Δεν εχει knox και εγω πριν καποιες μερες εδωσα το nexus που ειχα,δεν υπαρχει συγκριση το tablet ειναι πολυ πιο φωτεινο και γρηγορο και μια ιντσα παραπανω οτι σημαινει αυτο,το εχω καταευχαριστηθει

Αυτό είναι πολύ θετικό. Βασικά, είχα αρχίσει να έχω προβλήματα με το 1gb που έχει μόνο το Nexus 7. Απλώς, επειδή δεν έχω πρότερη εμπειρία από Note, θέλω να ρωτήσω, αν βάλω custom rom (πχ, cyanogenmod), θα έχει κάποια χρησιμότητα το πενάκι; Προφανώς δε θα έχει s-note κλπ. Θα μπορώ να γράφω handwriting;

Επίσης, μπορώ να έχω nandroid backup στην κάρτα μνήμης; Γιατί τώρα με το Nexus 7, με τα 16gb που έχει και με nandroid backup και titanium backup, είμαι πολύ οριακά (ουσιαστικά αφαιρώ πράγματα που δε θα αφαιρούσα αν ήταν 32gb).

Πείτε μου, σας παρακαλώ, και μια γνώμη, σε περίπτωση που βάλω custom rom τι χάνω από άποψη λειτουργικότητας; Εννοώ, σίγουρα χάνω κάποια feautures από το πενάκι. Τι άλλο;

Ποιο odin χρησιμοποιουμε για να ρουταρουμε το N5110?

3.07 σε μενα δουλεψε κανονικα.

Παιδια καλησπερα εχω απλα rootαρει το tablet χωρις να περασω αλλη rom ηθελα να ρωτησω οταν βγει καποιο update θα με ειδοποιησει και θα μπορω να το περασω η πρεπει να ψαχνω εγω εαν εχει βγει?

Παιδια καλησπερα εχω απλα rootαρει το tablet χωρις να περασω αλλη rom ηθελα να ρωτησω οταν βγει καποιο update θα με ειδοποιησει και θα μπορω να το περασω η πρεπει να ψαχνω εγω εαν εχει βγει?

Θα πρέπει να το ψάξεις εσύ...

Θα πρέπει να το ψάξεις εσύ...

Σε ευχαριστω πολυ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερει κανενας να προτινει καποια custom rom ιδιαιτερα για εξοικονομηση μπαταριασ η να μεινω στην stock?Μηπως εχει δοκιμασει κανεις το multiwindow manager το αγορασα απο play αλλα εχω την εντυπωση οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια εχει κανεις αλλος που το εχει αποψη?

Σε ευχαριστω πολυ

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξερει κανενας να προτινει καποια custom rom ιδιαιτερα για εξοικονομηση μπαταριασ η να μεινω στην stock?Μηπως εχει δοκιμασει κανεις το multiwindow manager το αγορασα απο play αλλα εχω την εντυπωση οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια εχει κανεις αλλος που το εχει αποψη?

Το έχω βάλει κι εγώ αλλά δεν παρατήρησα διάφορα με την μπαταρία..

Το έχω βάλει κι εγώ αλλά δεν παρατήρησα διάφορα με την μπαταρία..

Μερικες φορες οταν τρεχω 2 παραθυρα συγχρονως εφαρμογες βιντεο, πχ το xbmc και το youtube με το multiwidow manager μου πηγε σε 2 λεπτα την μπαταρια απο 45% στο 17% πραγμα που δεν ειναι φυσιολογικο σε τοσο λιγο χρονο, γιαυτο ρωταω αν παιζει κατι με αυτην την εφαρμογη.

Καλημερα σε ολο το forum

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)