Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Xda λένε ότι η 4.2.2 φτιάχνει και το screen freeze.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι υπάρχουν άλλα στο μικρότερο δυνατό βαθμό, όλα είναι λίγο καλύτερα υλοποιημενα σε σχέση με ότι άλλο έχει να δείξει σήμερα η σειρά Νοτε. Λιγοτερο lag, καλύτερο 3g,καλύτερο wi-fi,πολυ καλοκαλιμπραρισμενη οθόνη (φαντάζομαι την επόμενη γενιά που θα ειναι hd ), ιδανικό form factor, καλυτερα υλοποιημενο s-pen/digitizer, αποδεκτή αυτονομία.

Για να τιμωρηθεί η samsung θα πρέπει να σοβαρευθεί ο ανταγωνισμός και να αναπτύξει ταμπλέτες με λυσεις αναλόγες με το wakom digitizer. Συσκευη χωρίς αυτή-η αλλη ισοδύναμη- τεχνολογία εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορη.Το νεξους7 το είχα να αραχνιαζει στο συρτάρι, τούτο δω το αφήνω μόνο για το on the go κομμάτι της ημέρας μου για το οποίο πιανω το Note2 με απόλυτη συμβατότητα του ενός προς το άλλο και μόνο από το μέγεθος αντιλαμβανεσαι οτι αλλαξες συσκευη (που είναι τελικά κάτι το ανεκτιμητο ως εμπειρία χρήσης).Ο τελειος συνδιασμος για τις ανάγκες μου.

Θα το πάρω έτσι κι αλλιώς. Για μένα το s-pen είναι πιο σημαντικό FHD οθόνη.

Η μεταφορά φωτο από το note 2 στο 8 γίνεται γρήγορα και απλά με S-beam?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Στο Xda λένε ότι η 4.2.2 φτιάχνει και το screen freeze.

Ναι έτσι λένε εκεί,τωρα μόλις διάβαζα το σχετικό thread... μακάρι να ισχύει!

Xiaomi Mi Max3 4/64

Θα το πάρω έτσι κι αλλιώς. Για μένα το s-pen είναι πιο σημαντικό FHD οθόνη.

Εγώ Κώστα νομίζω ότι το Νοτε 8 είναι ακόμα πιο lag free από το Νοτε 2.

Μα θα μου πεις, έχει lag το Νοτε 2;

Μιλώ για εκείνους τους απειροελάχιστους δισταγμους που έβλεπες πότε πότε, νομίζω ούτε αυτοί υπάρχουν.

Το μόνο πρόβλημά είναι αυτό το ανεπαισθητο σχεδόν screen freeze το οποίο όμως είναι σπαστικό σε ένα τέλειο ταμπλετ, και το οποίο διορθώνεται με την αναβάθμιση για την οποία όμως δεν μπορώ να σου δώσω feedback.

[ATTACH]34966[/ATTACH]Here it is

Εντυπώσεις αργότερα μέσα στην ημέρα.

Edit

Ώρα 21.36. Μέχρι τώρα από την αναβάθμιση και μετά δεν έχω ξαναδεί screen freeze. Η 4.2.2 πάει μια χαρά και έχει κάποια καλούδια από το s4 όπως το εφέ καιρού στο widget αλλά HTC.

Edited by nnik_1969

[ATTACH]34966[/ATTACH]Here it is

Εντυπώσεις αργότερα μέσα στην ημέρα.

Edit

Ώρα 21.36. Μέχρι τώρα από την αναβάθμιση και μετά δεν έχω ξαναδεί screen freeze. Η 4.2.2 πάει μια χαρά και έχει κάποια καλούδια από το s4 όπως το εφέ καιρού στο widget αλλά HTC.

Τέλεια νέα, από Δευτέρα που θα επιστρέψω θα την περάσω ασαπ:-)

Η αλήθεια είναι πως δεν το χρησιμοποιώ ως δυνατότητα, συγχρονίζω με cloud υπηρεσίες για να έχω τα αρχεία μου παντού σε όλα μου τα devices με ένα κοινό τρόπο, αλλά τώρα που το έψαξα ατυχώς δεν υποστηρίζει s-beam το 8αρι όπως το ΝΟΤΕ 2.

( http://www.differencebetween.info/difference-between-samsung-galaxy-note-8.0-and-samsung-galaxy-note-ii )

Xiaomi Mi Max3 4/64

Παιδιά πώς βρίσκετε την μπαταρία; Δεν έχω εμπειρίες από τάμπλετς, πάντως εμένα τελείωνε πολύ γρήγορα με απλή χρήση (π.χ. browsing). Βέβαια το έκανα root, έβαλα το greenify και βρήκα την υγειά μου.

Επίσης άλλαξα το dpi του σε 170, για να αλλάξω το phablet σε tablet UI και να έχω τα soft buttons κάτω αριστερά. Αντιμετωπίζω όμως δύο προβλήματα:

1. Το back button δουλεύει μόνο όποτε θέλει. Συνήθως πρέπει να πατήσω το hard back button για να καταφέρω να πάω πίσω. Άλλες φορές δουλεύει. Αντιμετωπίσατε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα;

2. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Δυστυχώς αλλάζοντας το dpi άλλαξαν και οι διαστάσεις του stock keyboard. Προσπάθησα μέσω του Xposed Installer και του App Settings Module να αλλάξω το dpi του samsung keyboard αλλά ανεπιτυχώς. Το βγάζει πολύ μεγάλο και άλλο πλήκτρο πατώ άλλος χαρακτήρας εμφανίζεται. Καμιά λύση; :-)

http://i41.tinypic.com/jubzh5.png

Edited by BGuardiaN

Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X

iPad air 2

Tις τελευταίες ημέρες που το ''ξεσκίζω'' πραγματικά, θέλει φόρτιση κάθε βράδυ.

Βέβαια τρέχουν τα πάντα όλα και πάρα πολλοί λογαριασμοί σε συγχρονισμό.

Η μπαταρία του δεν είναι iPad(το οποίο έχω παροπλίσει:), όμως δεν με πειράζει πια καθόλου.

Για τις άλλες ερωτήσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω, αφού πιστεύω ότι οι συσκευές Note δεν χρειάζονται καθόλου πείραγμα.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Συμφωνω οτι η μπαταρια του δεν ειναι το μεγαΛο του¨ατου'αλλα"ουτε κι εμενα με ενοχλει(στο note 10.1 πχ.η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη)!!

Αληθεια μηπως καποιος μπορει να μου πει πως να αλλαξω το dpi και να εχω tablet ui?Δοκομασα με note 8 mode switcher αλλα στην 4.2.2 που ειμαι δεν μου καθεται!!:)

Συμφωνω οτι η μπαταρια του δεν ειναι το μεγαΛο του¨ατου'αλλα"ουτε κι εμενα με ενοχλει(στο note 10.1 πχ.η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη)!!

Αληθεια μηπως καποιος μπορει να μου πει πως να αλλαξω το dpi και να εχω tablet ui?Δοκομασα με note 8 mode switcher αλλα στην 4.2.2 που ειμαι δεν μου καθεται!!:)

Rom toolbox lite --> performance tab: build.prop Editor --> build.prop tweaks --> LCD density και βάλει κάτι μεταξύ 160-177. Και δες αν σου δουλεύει το keyboard κανονικά :P

Ericsson T20s -> Ericsson T66 -> Sony Ericsson t68i -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson K750 -> HTC Diamond -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> Moto G -> LG G4 -> Galaxy s7 Edge -> iPhone X

iPad air 2

Η μπαταρία του δεν είναι iPad(το οποίο έχω παροπλίσει:), όμως δεν με πειράζει πια καθόλου.

Για τις άλλες ερωτήσεις δεν ξέρω να σου απαντήσω, αφού πιστεύω ότι οι συσκευές Note δεν χρειάζονται καθόλου πείραγμα.

Παιδιά αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχει (ιδιαίτερα η 3g έκδοση που πήρε φίλος αυτές τις ημέρες). Με παράλληλα ανοιχτό και το wifi τρώει κατά πολύ γρηγορότερα την μπαταριά πχ από το υποδεέστερο σε όλα τα επίπεδα fonepad.

Πρέπει να κοιτάξουν να φτιάξουν λίγο την τεχνολογία των μπαταριών γιατί το έχουν παρακάνει....:lol:

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη μπαταρία πάντως. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχω βάλει λιγότερα από 10 προγράμματα συνολικά.

Καλημέρα πριν απο λίγο το παρέλαβα και εγώ (N5100) !!

Είναι Ουγγρικό (ΧΕΗ) με 4.1.2, αξίζει να περάσω με Odin την Γερμανική (DBT) 4.2.2 ? Ή να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση?

(Για το update μέ Odin, απλά το βάζω σε download mode και περνάω στο PDA το .tar.md5 αρχείο......πρέπει να προσέξω κατι άλλο?)

Απ'τη στιγμή που περάσω την (DBT), θα μπορεί να κάνει update με το Kies? ή θα πρέπει να παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της, στο sammobile και να τις κάνω manualy ? Να υποθέσω οτι ανάμεσα στα update της ιδιας rom (4.2.2) με odin,δεν είναι απαραίτητο το reset σε factory settings και δεν χάνεις τα δεδομένα σου?

και μια τελευταία ερώτηση.... αν κάνω τελικά το update (σε DBT με odin), αν χρειαστεί (για λόγους εγγύησης) μπορώ να φλασάρω το stock (4.1.2 ΧΕΗ) χωρίς προβλημα?

Edited by greda
Γρηγόρης Δάρης

Πράγματι η μπαταρία δεν είναι και το μεγάλο του ατου.Εμένα μου αρκεί να βγάζει μια ημέρα χρήσης-16 με 18 ώρες- με όλα όσα χρειάζομαι στο on χωρίς να βγάζει ανασφάλεια σχετικά με την αυτονομία του (και σε αυτό ανταπεξερχεται χαλαρά). Το βραδάκι έτσι και αλλιώς μπαίνει στον φορτιστή δίπλα στο μικρό του αδελφάκι:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Καλημέρα πριν απο λίγο το παρέλαβα και εγώ (N5100) !!

Είναι Ουγγρικό (ΧΕΗ) με 4.1.2, αξίζει να περάσω με Odin την Γερμανική (DBT) 4.2.2 ? Ή να περιμένω την επίσημη αναβάθμιση?

(Για το update μέ Odin, απλά το βάζω σε download mode και περνάω στο PDA το .tar.md5 αρχείο......πρέπει να προσέξω κατι άλλο?)

Απ'τη στιγμή που περάσω την (DBT), θα μπορεί να κάνει update με το Kies? ή θα πρέπει να παρακολουθώ τις αναβαθμίσεις της, στο sammobile και να τις κάνω manualy ? Να υποθέσω οτι ανάμεσα στα update της ιδιας rom (4.2.2) με odin,δεν είναι απαραίτητο το reset σε factory settings και δεν χάνεις τα δεδομένα σου?

και μια τελευταία ερώτηση.... αν κάνω τελικά το update (σε DBT με odin), αν χρειαστεί (για λόγους εγγύησης) μπορώ να φλασάρω το stock (4.1.2 ΧΕΗ) χωρίς προβλημα?

Νομίζω ότι εφόσον έχεις Samsung ισχύει ότι ισχύει για κάθε κινητό Samsung, όσον αφορά τις ερωτήσεις σου. Πιθανότατα το update δεν θα αργήσει και σε σένα αλλά αν βιάζεσαι το οντιν είναι για σένα. Και φυσικά μπορείς να φλασαρεις τη στοκ ρομ όποτε θες.

Είμαι σε σκέψη να το πάρω μονο WiFi για καλύτερη αυτονομία και τιμή η 3g?

Πάντως οι λύσεις παροχής ίντερνετ μέσω tethering δεν βολευουν γιατί καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία του κινητού.

Χρησιμοποιώ στο Nexus 7 για να του δίνω ίντερνετ ενα router τσέπης Huawai της Vodafone. Εκτός οτι έχει μικρή αυτονομία, ο δέκτης του είναι πολύ κακός και η σύνδεση πολύ πιο αργή απ ότι στο S4 που είναι δίπλα με κάρτα απο τον ίδιο πάροχο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Είμαι σε σκέψη να το πάρω μονο WiFi για καλύτερη αυτονομία και τιμή η 3g?

Πάντως οι λύσεις παροχής ίντερνετ μέσω tethering δεν βολευουν γιατί καταναλώνει γρήγορα την μπαταρία του κινητού.

Χρησιμοποιώ στο Nexus 7 για να του δίνω ίντερνετ ενα router τσέπης Huawai της Vodafone. Εκτός οτι έχει μικρή αυτονομία, ο δέκτης του είναι πολύ κακός και η σύνδεση πολύ πιο αργή απ ότι στο S4 που είναι δίπλα με κάρτα απο τον ίδιο πάροχο.

Κώστα επειδή κατά καιρούς έχουμε τις ίδιες απορίες θα καταθέσω τη δική μου άποψη.

Νομίζω ότι για κάποιον που θα το χρησιμοποιεί αρκετά, το 3G είναι μονόδρομος. Το tethering και φασαρία είναι και ένα επιπλέον στοιχείο είναι το πολύ δυνατό 3g σήμα του Νοτε8. Εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ το κινητό. Έξω έχω το ΝΟΤΕ2 ή αν κουβαλω τσάντα το 8αρι. Στο σπίτι το Νοτε 2 μπαίνει σε airplane mode και αναλαμβάνει το Νοτε 8.

Κώστα επειδή κατά καιρούς έχουμε τις ίδιες απορίες θα καταθέσω τη δική μου άποψη.

Νομίζω ότι για κάποιον που θα το χρησιμοποιεί αρκετά, το 3G είναι μονόδρομος. Το tethering και φασαρία είναι και ένα επιπλέον στοιχείο είναι το πολύ δυνατό 3g σήμα του Νοτε8. Εγώ χρησιμοποιώ πάρα πολύ το κινητό. Έξω έχω το ΝΟΤΕ2 ή αν κουβαλω τσάντα το 8αρι. Στο σπίτι το Νοτε 2 μπαίνει σε airplane mode και αναλαμβάνει το Νοτε 8.

3G stick δεν παιρνει το απλο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Rom toolbox lite --> performance tab: build.prop Editor --> build.prop tweaks --> LCD density και βάλει κάτι μεταξύ 160-177. Και δες αν σου δουλεύει το keyboard κανονικά :P

Έκανα ότι μου είπες αλλά δεν κατάφερα να το γυρίσω σε tablet ui:(Παραμένει όπως ακριβώς είναι με την διαφορά ότι το keyboard σε μένα δεν ανοίγει καθόλου!!

Όταν ήμουν στην 4.1.2 το γύριζα σε tablet ui με το note 8 mode switcher του xperiacle(xda)και δούλευαν όλα άψογα!

Τώρα που το προσπαθώ στην 4.2.2 η εφαρμογή δεν βγάζει καν επιλογή για tablet ή phablet mode!!

Ψάχνω απεγνωσμένα τρόπο να έχω floating multi windows αλλά μέχρι τώρα...τζίφος!!!

Μιας και ειδικα η σειρα note εχει δειξει τρομερη αξιοπιστια και λειτουργικοτητα, γιατι δεν το γυρνας σε stock και να περξμενεις την επισημη αναβαθμιση;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εγκατέστησα τον Nova Launcher

Άλλαξε κυριολεκτικά η συσκευή και όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά στην απίστευτη ταχύτητα που έχει.

Αγοράστε την Prime έκδοση. Αξίζει πραγματικά!

Για δώστε μια βοήθεια ρε παιδιά....

Πέρασα την 4.2.2 (DBT) και έκανα και root (cf auto root) και όλα καλά μέχρι εδώ ..... όταν πάω όμως να απεγκαταστήσω μια εφαρμογή συστήματος είτε με το RootAppDelete είτε με τον ES file explorer (και ενώ τους έχω δώσει όλα τα δικαιώματα) δεν με αφήνει.... όπως επίσης όταν πάω να κάνω paste ένα .apk (cerberus) στο /system/app (για να το κάνω εφαρμογή συστήματος) πάλι δε με αφήνει......

Γρηγόρης Δάρης

Έχει ακουστεί τίποτα για διαθεσιμότητα του μοντέλου με 32GB flash;
Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Έχει ακουστεί τίποτα για διαθεσιμότητα του μοντέλου με 32GB flash;

pre-order και μόνο στο US expansys

http://www.expansys-usa.com/samsung-galaxy-note-8-0-32gb-wifi-android-tablet-247125/

ερώτηση

Άνοιξα αυτό το link αλλά μου ζητάει για να παίξει flash player. Δοκίμασα με chrome, Dolphin και stock.

http://milaraki.com/blog/2013/08/woz-on-jobs-movie/#more-14629

Το περίεργο είναι ότι στο iPhone παίζει κανονικά.

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)