Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μην ανησυχεις και στα 2 που περασαν απο τα χερια μου την ιδια συμπεριφορα ειδα.

Δεν υπολογισα τον ακριβη χρονο φορτισης, κανε ομως ευκολα την αναγωγη στα mah της συσκευης με output το ιδιο με του note 2...

Έχεις δίκιο. Πρακτικά μιλάμε για +50% οπότε αναλογικά ο χρόνος φόρτισης του 8αριού πρέπει να είναι κοντά στο 5ωρο. Θα το μετρήσω στην επόμενη φόρτιση. Ευχαριστώ Βαγγέλη.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο. Πρακτικά μιλάμε για +50% οπότε αναλογικά ο χρόνος φόρτισης του 8αριού πρέπει να είναι κοντά στο 5ωρο. Θα το μετρήσω στην επόμενη φόρτιση. Ευχαριστώ Βαγγέλη.

Δωσε feedback απο εντυπωσεις.

Δε θα πάει καλά εμπορικά μέχρι να πέσει η τιμή του, σε κάνα 6μηνο θα γνωρίσει δόξες το παρόν θέμα...

Ερώτηση για τους ιδιοκτήτες : το handwriting recognition με το πενάκι αναγνωρίζει Ελληνικά ;

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

• Administrators
370 με 3g wifι τι λέτε να το πάρω από ταυλανδη?

Αν και χωρίς εγγύηση... αποτελεί δελεαστική πρόταση.

Modpic.gif

Αν διαβάζοντας όλο αυτό το thread έχεις αποφασίσει ότι σε καλύπτει μην το σκέφτεσαι.

Η τιμή είναι πολύ χαμηλή ειδικά για την Ελλάδα. Και να το μετανοιώσεις (που αποκλείεται) το πουλάς χαλαρά χωρίς να χάσεις ούτε ένα ευρώ (να μη σου πω ότι θα βγάλεις και κέρδος)....

Αν και έχω το note 2 σκέφτομαι ότι θα χρησιμεύσει και το 8ρι ,ήδη η γυναίκα μου οπού το πετυχει ασχολείται με το 2 (η πλάκα είναι ότι το Neo v που έχει το θεωρούσε μεγάλο)

Βασικά σκεφτόμουνα για μεταχειρισμένο 10.1 αλλά το 8 έχει καλύτερή φορητοτητα και όπως λες θα πουληθεί και γρήγορα!

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Δηλαδή δεν είναι όπως το note II, που υποστηρίζει και ελληνική αναγνώριση με το s-pen;

Στη σύνταξη μηνυμάτων που δοκίμασα αναγνωρίζει και γράφει κανονικά Ελληνικά.

NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925.

8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte.

SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4

Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge

Κανονικά αναγνωρίζει ελληνικό handwriting και στις σημειώσεις...

ΠΟΛΥ σημαντικο αυτο, ευχαριστούμε.

Εννοειται οτι περιμενουμε και τις εντυπωσεις σου συνολικά. Το υποσχεθηκες...

Αυτη ειναι

http://www.ebay.com/itm/230958215593?var=530133936205&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

out of stock αυτη τη στιγμη στο πορτοκαλι...

Τελικα εισαι ευχαριστημενος απο την θηκη? ποσες μερες εκανε να ερθει? σκεφτομαι για μπλε! η ασπρη θα λερωνει και δεν κανει και αντιθεση

Nεα μειωση τιμης στο Amazon Γερμανιας: 356,82 (380, 72 € με τα μεταφορικά).

Στο εν λογω καταστημα, απο την αρχικη τιμη (389) αρχες Μαιου, επεσε στα 374 € στις 12/5, στη συνεχεια 369 € στις 15/5 (!!) και προσφατα (2/6) στα 356 € :shock:

Αντε υπομονη, ετσι οπως παει μεχρι τελος Ιουνιου θα εχει παει 300 € ή και παρακατω :dance::dance:

Edited by Red_Dawn

Στο μεταξύ το brown-black χρωμα ετοιμάζεται συμφωνα με νεες αναφορες και στοιχεια μεσα απο την Samsung, για τα μεσα Ιουνίου.

Μαλιστα, γνωστο καταστημα στην Αμερική, το ανακοινωσε επισημα προς πωληση με την ενδειξη "New item, not available yet", με τιμη ιδια με του λευκου (307 δολλαρια !!!)

350 (με τα μςταφορικά) στο ebay απο Γερμανία .

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Ενα πολύ ωραιο αξεσουαρ πιο πολύ σπιτιού για το Νοτελι 8

http://imageshack.us/a/img42/1592/20130603150703.jpghttp://imageshack.us/a/img221/9320/20130603150858.jpg

http://imageshack.us/a/img854/6105/20130603150556.jpg

Εδω και το site αγοράς του

http://www.ebay.co.uk/itm/151052056354?_trksid=p5197.c0.m619

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το ειδα σήμερα το εργαλείο. Πολυ ωραιο και πολυ καλο στο κράτημα. Πιστεύω καλύτερο απο το ipad.

Θελω να μου πείτε αν αξιζει η αγορά του. Και γενικά αν αξιζει android tablet.

Θοδωρής

Θελω να μου πείτε αν αξιζει η αγορά του. Και γενικά αν αξιζει android tablet.

Αν διάβασες όλο το παρόν thread πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ότι αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του ειδικά τώρα που ξεκινάει από τα €400 (Ελλάδα).

Κατά την προσωπική μου άποψη αγγίζει τον τέλειο συνδιασμό μεγέθους και λειτουργιών ενός tablet...

Αν διάβασες όλο το παρόν thread πιστεύω ότι έχεις καταλάβει ότι αξίζει και με το παραπάνω η αγορά του ειδικά τώρα που ξεκινάει από τα €400 (Ελλάδα).

Κατά την προσωπική μου άποψη αγγίζει τον τέλειο συνδιασμό μεγέθους και λειτουργιών ενός tablet...

Εχω διαβάσει κι καταλαβαίνω. Απλα ειμαι άσχετος απο tablets και επειδη ια χρειαστεί πίστευα οτι ειναι καλύτερα τα ipads. Ευχαριστώ πάντως. Οσο για το μεγεθος, οντως παρα πολυ καλο και σε πιάσιμο πιστεύω καλύτερο απο το ipad mini που δεν εχει και περιθώριο

Θοδωρής

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου ταμπλετ. Έχω και εγω τις απορίες μου αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Το θέλω καθαρά για την χρήση στο σχολείο. (είμαι εκπαιδευτικός και με έχει "πιάσει" η μέση μου να κουβαλάω συνέχεια το λαπτοπ)

1) μπορώ να το συνδέσω με κάποιον τρόπο σε vga προτζεκτορα? (ναι μόνο με αναλογική είσοδο έχουμε στα σχολειά)

2) τις σημειώσεις που γράφω στο snote και τις κάνει βίντεο, μπορώ να τις μετατρέψω (πχ avi) για να τις αναπαράγω σε κάποιο άλλο μεσώ;

3)τις σημειώσεις που κρατάω σε τι μέγεθος αρχείου (ανάλυση) της αποθηκεύει . (αυτό ενδιαφέρει για σχεδίαση-σκιτσάρισμα)

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα. ( τα ρώτησα και στο media markt 0/3 στις απαντήσεις:rolleyes:)

1) μπορώ να το συνδέσω με κάποιον τρόπο σε vga προτζεκτορα? (ναι μόνο με αναλογική είσοδο έχουμε στα σχολειά)

Δυστυχώς όχι...

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)