JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Χμμμ... έχεις δίκιο. Έχουν μπερδέψει λίγο τις περιγραφές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Έρχεται το 3gελι. Αύριο θα το έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ωραίος! Με το καλό Βαγγέλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ωραίος! Με το καλό Βαγγέλη! Thank you. Ξερω τι να περιμενω, αλλα με δελεαζει το γεγονος οτι πλεον θα ειναι και κινητο και σκοπευω να εχω σε αυτο τη δευτερη καρτα μου... Για να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Aν δεις την περιγραφή αναφέρει: SAMSUNG GALAXY TAB2 P5110 Το σωστό είναι αυτό: http://www.cosmodata.gr/product/163163/tablet-samsung-galaxy-note-8-0-n5100-16gb-wh Χμμμ... έχεις δίκιο. Έχουν μπερδέψει λίγο τις περιγραφές... Nope.. Τελικά δεν έχεις δίκιο. Το link που παραθέτεις στα €495 αναφέρεται στην 3G έκδοση N5100 και όχι στην Wi-Fi N5110... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Nope.. Τελικά δεν έχεις δίκιο. Το link που παραθέτεις στα €495 αναφέρεται στην 3G έκδοση N5100 και όχι στην Wi-Fi N5110... 3g 495; Not bad... Thank you. Ξερω τι να περιμενω, αλλα με δελεαζει το γεγονος οτι πλεον θα ειναι και κινητο και σκοπευω να εχω σε αυτο τη δευτερη καρτα μου... Για να δουμε... Με το καλό Βαγγέλη .Και εγώ το 3g θα προτιμήσω ,θα το χρησιμοποιώ ως κινητό όταν ...δεν μετακινούμαι δηλαδή στο σπίτι και ίσως στο γραφείο ,αν και σκέφτομαι τι δούλεμα έχω να φάω από τους πελάτες. Edited May 20, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ...που σημαίνει ότι θα κάνεις συνεχώς εναλλαγή της sim card? Δούλεμα δεν θα υπάρχει πιστεύω αν χρησιμοποιηθεί ένα bluetooth headset ώστε να αποφευχθεί η τοποθέτηση του Tablet στο αυτί... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ...που σημαίνει ότι θα κάνεις συνεχώς εναλλαγή της sim card? Δούλεμα δεν θα υπάρχει πιστεύω αν χρησιμοποιηθεί ένα bluetooth headset ώστε να αποφευχθεί η τοποθέτηση του Tablet στο αυτί... :rolleyes: Όχι, έχω δύο SIM, όταν βάζεις σε airplane Mode το ένα συνδέεται στο δίκτυο το άλλο. Το bluetooth ήδη το χρησιμοποιώ αλλά μόλις πάρουν μυρωδιά ότι χτυπά το ταμπλετ πάνω στο τραπέζι έχει να γίνει πανηγύρι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Έρχεται το 3gελι. Αύριο θα το έχω... Καλορίζικο Βαγγέλη... Το ταμπλετ είναι τρομερό,και αυτό που περιμένεις τα κάνει όλα και συμφέρει... Αξίζει τις προσοχής μας και το xperia z που κυκλοφορεί... Μην το ξεχνάς!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλορίζικο Βαγγέλη... Το ταμπλετ είναι τρομερό,και αυτό που περιμένεις τα κάνει όλα και συμφέρει... Αξίζει τις προσοχής μας και το xperia z που κυκλοφορεί... Μην το ξεχνάς!!! Μπα αν δεν έχει wacom digitizer δύσκολα να αγοράσω κάτι πλέον Νικολα. Απλά έχω εθιστεί σε αυτή την τεχνολογία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ειδα το wifi στο public. Δεν ξερω τι του ειχαν κανει (κατι ειχαν κλειδωσει σαν να ηταν προμο) αλλα πραγματικα το αδικουσαν γιατι κολλαγε και δεν γυρνουσε ευκολα σε landscape Παράθεση galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Ειδα το wifi στο public. Δεν ξερω τι του ειχαν κανει (κατι ειχαν κλειδωσει σαν να ηταν προμο) αλλα πραγματικα το αδικουσαν γιατι κολλαγε και δεν γυρνουσε ευκολα σε landscape Γιατί δεν τους ρώταγες αν έχουν πειράξει κάτι? Εν τω μεταξύ εμφανίζονται σιγά- σιγά όλο και περισσότερα καταστήματα διάθεσης του tablet: http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html Edited May 21, 2013 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Ηρθε. Για να δουμε τι λεει και σαν τηλεφωνο... ΥΓ Ποσο δυσκολο τους ηταν να εβγαζαν κατευθειαν και την εκδοση LTE? http://i41.tinypic.com/6fnhmp.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Μεγειές και επίσημα λοιπόν! Σε βλέπω για γερό ξενύχτι απόψε... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Μεγειές και επίσημα λοιπόν! Σε βλέπω για γερό ξενύχτι απόψε... :happy: Σε ευχαριστω! Πρακτικα εχω 3 tablets (της υπογραφης μου) και κανενα... πραγματικο τηλεφωνο :lol: Καταραμενη Wacom...:confused: ΥΓ 2 Τι σοϊ χαζομαρα ειναι αυτη της Wind? Δε βγαζει twin sim micro SIM cards. Αλλο παλι και τουτο. Θα πληρωσω (once again) για να παρω καρτες που πρεπει να τις κοψω μονος μου (once again)... Edited May 21, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Σε ευχαριστω! Πρακτικα εχω 3 tablets (της υπογραφης μου) και κανενα... πραγματικο τηλεφωνο :lol: Ε, εντάξει. Το Notέλι (2) είναι το κορυφαίο τηλέφωνο (?)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Ε, εντάξει. Το Notέλι (2) είναι το κορυφαίο τηλέφωνο (?)... ok, I am kidding. Φυσικα και ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο (?). Το ερωτηματικο κανει τη διαφορα... Περα απο την πλακα, η σειρα note ειναι μακραν τα πιο αγαπημενα gadgets που εχω αγορασει τα 13 περιπου χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα... ΥΓ 3 Ενας απο τους βασικους λογους αγορας του note 8 ειναι η φανταστικη εφαρμογη Awesome Note και η note 8 android αποκλειστικοτητα. Απολυτο productivity suite... ΥΓ 4 Ελπιζω να σοβαρευτει η bridworks και να το κανει να συγχρονιζει με το συννεφο... Edited May 21, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 ok, I am kidding. Φυσικα και ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο (?). Το ερωτηματικο κανει τη διαφορα... Περα απο την πλακα, η σειρα note ειναι μακραν τα πιο αγαπημενα gadgets που εχω αγορασει τα 13 περιπου χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα... ΥΓ 3 Ενας απο τους βασικους λογους αγορας του note 8 ειναι η φανταστικη εφαρμογη Awesome Note και η note 8 android αποκλειστικοτητα. Απολυτο productivity suite... ΥΓ 4 Ελπιζω να σοβαρευτει η bridworks και να το κανει να συγχρονιζει με το συννεφο... Βαγγέλη καλορίζικο,ξανα-ματα-περιμένουμε εντυπώσεις από την τηλεφωνική συμπεριφορά του ΝΟΤΕ 8 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Δεν ειναι καθολου ασχημη η θηκουλα τελικα... Ηδη ξεκινησα το setup με twin sim της wind και παιζω με note 2, note 8. Για να δουμε πως θα παει. Παντως ακουστικο, μικροφωνο, ανοιχτη ακροαση πολυ καλα. Οπως επισης και το βλεμμα οποιου σε δει να το βαζεις στο αυτι για να μιλησεις :lol: http://i44.tinypic.com/dxjklg.jpg http://i39.tinypic.com/b70yaf.jpg Edited May 21, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 μολις παρελαβα απο expansys Samsung Galaxy Note 8.0 (3G + Wi-fi, 16GB, White) τελικη τιμη 566.53 euro. σε 2 μερες εφτασε απο ΑΓΓΛΙΑ. Το μηχανημα ειναι τελειο αξιζει τα λεφτα του καμμια σχεση με ipad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Μεγειές και καλοδούλευτο! Έχω την εντύπωση πάντως ότι θα μπορούσες να το πάρει και λίγο πιο φθηνά από Ελλάδα: http://www.skroutz.gr/s/3345803/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+note+8+N5100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 φιλε μου στην cosmodata που επικοινωνησα θα το εχουν σε 15 μερες γιαυτο προτιμησα εν γνωση μου expansys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έσκασε μύτη και το 4G N5120 στο amazon.uk: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CM8CLD2/ref=s9_psimh_gw_p147_d0_i3?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1ZNQVSRCBERTFBDE9WNZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=358549767&pf_rd_i=468294 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 μόλις έλαβα μικρή αναβάθμιση για την N5100XXBMC8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι Η εφαρμογή Peel που χρησιμοποιείς το tablet σαν remote control υπάρχει στο stock software? Δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στην χώρα μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts