Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραίος! Με το καλό Βαγγέλη!

Thank you.

Ξερω τι να περιμενω, αλλα με δελεαζει το γεγονος οτι πλεον θα ειναι και κινητο και σκοπευω να εχω σε αυτο τη δευτερη καρτα μου...

Για να δουμε...

Aν δεις την περιγραφή αναφέρει:

SAMSUNG GALAXY TAB2 P5110

Το σωστό είναι αυτό:

http://www.cosmodata.gr/product/163163/tablet-samsung-galaxy-note-8-0-n5100-16gb-wh

Χμμμ... έχεις δίκιο. Έχουν μπερδέψει λίγο τις περιγραφές...

Nope.. Τελικά δεν έχεις δίκιο. Το link που παραθέτεις στα €495 αναφέρεται στην 3G έκδοση N5100 και όχι στην Wi-Fi N5110...

Nope.. Τελικά δεν έχεις δίκιο. Το link που παραθέτεις στα €495 αναφέρεται στην 3G έκδοση N5100 και όχι στην Wi-Fi N5110...

3g 495; Not bad...

Thank you.

Ξερω τι να περιμενω, αλλα με δελεαζει το γεγονος οτι πλεον θα ειναι και κινητο και σκοπευω να εχω σε αυτο τη δευτερη καρτα μου...

Για να δουμε...

Με το καλό Βαγγέλη .Και εγώ το 3g θα προτιμήσω ,θα το χρησιμοποιώ ως κινητό όταν ...δεν μετακινούμαι δηλαδή στο σπίτι και ίσως στο γραφείο ,αν και σκέφτομαι τι δούλεμα έχω να φάω από τους πελάτες.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

...που σημαίνει ότι θα κάνεις συνεχώς εναλλαγή της sim card?

Δούλεμα δεν θα υπάρχει πιστεύω αν χρησιμοποιηθεί ένα bluetooth headset ώστε να αποφευχθεί η τοποθέτηση του Tablet στο αυτί... :rolleyes:

...που σημαίνει ότι θα κάνεις συνεχώς εναλλαγή της sim card?

Δούλεμα δεν θα υπάρχει πιστεύω αν χρησιμοποιηθεί ένα bluetooth headset ώστε να αποφευχθεί η τοποθέτηση του Tablet στο αυτί... :rolleyes:

Όχι, έχω δύο SIM, όταν βάζεις σε airplane Mode το ένα συνδέεται στο δίκτυο το άλλο.

Το bluetooth ήδη το χρησιμοποιώ αλλά μόλις πάρουν μυρωδιά ότι χτυπά το ταμπλετ πάνω στο τραπέζι έχει να γίνει πανηγύρι.

Έρχεται το 3gελι. Αύριο θα το έχω...

Καλορίζικο Βαγγέλη...

Το ταμπλετ είναι τρομερό,και αυτό που περιμένεις τα κάνει όλα και συμφέρει...

Αξίζει τις προσοχής μας και το xperia z που κυκλοφορεί...

Μην το ξεχνάς!!!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Καλορίζικο Βαγγέλη...

Το ταμπλετ είναι τρομερό,και αυτό που περιμένεις τα κάνει όλα και συμφέρει...

Αξίζει τις προσοχής μας και το xperia z που κυκλοφορεί...

Μην το ξεχνάς!!!

Μπα αν δεν έχει wacom digitizer δύσκολα να αγοράσω κάτι πλέον Νικολα. Απλά έχω εθιστεί σε αυτή την τεχνολογία...

Ειδα το wifi στο public. Δεν ξερω τι του ειχαν κανει (κατι ειχαν κλειδωσει σαν να ηταν προμο) αλλα πραγματικα το αδικουσαν γιατι κολλαγε και δεν γυρνουσε ευκολα σε landscape
galaxy s, Note 8

Ειδα το wifi στο public. Δεν ξερω τι του ειχαν κανει (κατι ειχαν κλειδωσει σαν να ηταν προμο) αλλα πραγματικα το αδικουσαν γιατι κολλαγε και δεν γυρνουσε ευκολα σε landscape

Γιατί δεν τους ρώταγες αν έχουν πειράξει κάτι?

Εν τω μεταξύ εμφανίζονται σιγά- σιγά όλο και περισσότερα καταστήματα διάθεσης του tablet:

http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html

Edited by JIMBOAthens

Ηρθε.

Για να δουμε τι λεει και σαν τηλεφωνο...

ΥΓ Ποσο δυσκολο τους ηταν να εβγαζαν κατευθειαν και την εκδοση LTE?

http://i41.tinypic.com/6fnhmp.jpg

Μεγειές και επίσημα λοιπόν!

Σε βλέπω για γερό ξενύχτι απόψε... :happy:

Σε ευχαριστω!

Πρακτικα εχω 3 tablets (της υπογραφης μου) και κανενα... πραγματικο τηλεφωνο :lol: Καταραμενη Wacom...:confused:

ΥΓ 2 Τι σοϊ χαζομαρα ειναι αυτη της Wind? Δε βγαζει twin sim micro SIM cards. Αλλο παλι και τουτο. Θα πληρωσω (once again) για να παρω καρτες που πρεπει να τις κοψω μονος μου (once again)...

Edited by v@gelis

Σε ευχαριστω!

Πρακτικα εχω 3 tablets (της υπογραφης μου) και κανενα... πραγματικο τηλεφωνο :lol:

Ε, εντάξει. Το Notέλι (2) είναι το κορυφαίο τηλέφωνο (?)...

Ε, εντάξει. Το Notέλι (2) είναι το κορυφαίο τηλέφωνο (?)...

ok, I am kidding. Φυσικα και ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο (?). Το ερωτηματικο κανει τη διαφορα...

Περα απο την πλακα, η σειρα note ειναι μακραν τα πιο αγαπημενα gadgets που εχω αγορασει τα 13 περιπου χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα...

ΥΓ 3 Ενας απο τους βασικους λογους αγορας του note 8 ειναι η φανταστικη εφαρμογη Awesome Note και η note 8 android αποκλειστικοτητα. Απολυτο productivity suite...

ΥΓ 4 Ελπιζω να σοβαρευτει η bridworks και να το κανει να συγχρονιζει με το συννεφο...

Edited by v@gelis

ok, I am kidding. Φυσικα και ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο (?). Το ερωτηματικο κανει τη διαφορα...

Περα απο την πλακα, η σειρα note ειναι μακραν τα πιο αγαπημενα gadgets που εχω αγορασει τα 13 περιπου χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα...

ΥΓ 3 Ενας απο τους βασικους λογους αγορας του note 8 ειναι η φανταστικη εφαρμογη Awesome Note και η note 8 android αποκλειστικοτητα. Απολυτο productivity suite...

ΥΓ 4 Ελπιζω να σοβαρευτει η bridworks και να το κανει να συγχρονιζει με το συννεφο...

Βαγγέλη καλορίζικο,ξανα-ματα-περιμένουμε εντυπώσεις από την τηλεφωνική συμπεριφορά του ΝΟΤΕ 8

Δεν ειναι καθολου ασχημη η θηκουλα τελικα...

Ηδη ξεκινησα το setup με twin sim της wind και παιζω με note 2, note 8. Για να δουμε πως θα παει.

Παντως ακουστικο, μικροφωνο, ανοιχτη ακροαση πολυ καλα.

Οπως επισης και το βλεμμα οποιου σε δει να το βαζεις στο αυτι για να μιλησεις :lol:

http://i44.tinypic.com/dxjklg.jpg

http://i39.tinypic.com/b70yaf.jpg

Edited by v@gelis

μολις παρελαβα απο expansys Samsung Galaxy Note 8.0 (3G + Wi-fi, 16GB, White) τελικη τιμη 566.53 euro. σε 2 μερες εφτασε απο ΑΓΓΛΙΑ. Το μηχανημα ειναι τελειο αξιζει τα λεφτα του καμμια σχεση με ipad

Μεγειές και καλοδούλευτο!

Έχω την εντύπωση πάντως ότι θα μπορούσες να το πάρει και λίγο πιο φθηνά από Ελλάδα:

http://www.skroutz.gr/s/3345803/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-16GB.html?keyphrase=samsung+galaxy+note+8+N5100

Να ρωτήσω κάτι Η εφαρμογή Peel που χρησιμοποιείς το tablet σαν remote control υπάρχει στο stock software? Δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω αν έχει εφαρμογή στην χώρα μας...

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)