Jump to content

Παιδιά θέλω βοήθεια αν μπορείτε...

Christos1996
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1ον Σορρυ για την ορθογραφία...

2ον Είμαι 16 σχεδον 17 ετών.Εδώ και μερικά χρόνια με πιάνει ένας πόνος στην καρδιά που είναι σαν να με σουβλίζουν επανιλιμένα.Δεν είχα δώσει ειδιέτερη συμασία εως τώρα αλλα η παιδίατρος μου έχει πει οτι δεν ειναι τιποτα.Λιπόν πριν λιγα λεπτα με ξαναέπιασε ένας τέτιος πόνος και τον αγνόησα όπως παντα.Το θέμα είναι πως αυτήν την φορά ο πόνος (σουβλιές) συνεχίστικε για 3 με 4 λεπτά ασταμάτιτα.Μολις σταματισε ο πονος λυποθιμισα 2 με 3 λεπτα.Παιδια δεν ξερω τι να σκευτω.Τι μπορει να ειναι αυτο???Εχω αρχησει να φοβαμε πολυ!!!Σας παρακαλω οποιαδιποτε απαντισει ειναι ευπροσδεκτη...

Ξέχασα να πω πως καθε επομενη "σουβλια" ηταν πολυ ποιο εποδινει απο την προηγουμενη.Και εκτος αυτου με εχει ποιασει μια σχετικη δυσπνια και ενα "βαρος" (αν μπορω να το πω ετσι) στο στηθος...Ξανα σορρυ για την ορθογραφια μου...

Να πας σε έναν γιατρό να σε δει! Και αν δεν βρει κάτι να πας και σε άλλον!

Και μετά και σε 3ο..ξερω δεν είναι ότι το καλύτερο, αλλά στο ίντερνετ δεν θα βρεις λύση..

Και εφόσον σε πονάει τώρα πήγαινε σε ένα νοσοκομείο..

το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε ενα γιατρο και να σου πει τι πραματικα συμβαινει.Το να μπαινεις σε ενα φορουμ να ρωτας πραγματα που αφορουν την υγεια σου, μονο πονοκεφαλο θα σου δημιουργησει στο τελος ,η και πανικο σε καπιες περιπτωσεις.

Στο θεμα υγειας πρεπει να γινονται ολα με σωστο τροπο.

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ευχαριστω για τις απαντισεις αν ξανασιμβει θα παω στο νοσοκομιο προς το παρον θα ειθελα μονο να ακουσω τι μπορει να ειναι.Και παιδια οπως ειπα εχω ρωτισει την παιδιατρο που πιγενω μου εχει ριξει μια ματια αλλα "δεν ειναι τιποτα" κατα την γνωμη της...

Όχι, αυτήν την φορά θα πρέπει να πας σε καρδιολόγο ή παθολόγο για να κάνεις τις κατάλληλες εξετάσεις. Όταν ένας γιατρός φαίνεται να μην δίνει σημασία σε τόσο σημαντικά συμπτώματα τότε, όσο κακό και αν φαίνεται, δεν δίνουμε σημασία στα λόγια του και πάμε στον γιατρό αντίστοιχης ειδικότητας. Καρδιολόγο ή παθολόγο λοιπόν, κατά προτίμηση καρδιολόγο, και ΑΜΕΣΑ! Με την καρδιά δεν παίζουμε! Μην περιμένεις να έρθει το επόμενο επεισόδιο γιατί μπορεί να είναι κατά πολύ χειρότερο από όσα έχεις βιώσει μέχρι τώρα... Edited by cna

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν έβλαψε κανέναν ;)

Άλλωστε μπορείς να πας είτε σε νοσοκομείο είτε σε ένα καρδιολογο να σε εξετάσει και να σου πει την γνώμη του.

Όλα θα πάνε μια χαρά :)

[sIGPIC][/sIGPIC]Σοφός δεν είναι μόνο αυτός που ξέρει πολλά αλλά αυτός που ξέρει που να βρει τα υπόλοιπα Bacon

Συγνώμη αλλά τι δουλειά έχει η παιδίατρος να εξετάζει ενήλικα;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

16 ετών δεν τον λες κι ενήλικα ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι από τα 12 και μετά πήγαινα σε παθολόγο και όχι σε παιδίατρο...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Κι εγώ αυτό νομίζω.Από 12 και πάνω σε παθολόγο πρέπει να πας.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ψηλέ πήγαινε σε έναν καρδιολόγο να κάνεις εξετάσεις όσο πιο άμεσα μπορείς. Μην το αμελήσεις καθόλου το θέμα. Αν κάνεις διατροφή με πίτσες,σουβλάκια κλπ, αυτές οι "σουβλιές" μπορεί να είναι και χοληστερίνη. Σου μιλάει παθών!!

Το πιο πιθανό είναι όντως να μην είναι τίποτα. Αυτές τις σουβλιές και τους ξαφνικούς πόνους κοντά στην καρδιά τους έχουμε όλοι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Ειδικά σ' αυτήν την ηλικία που είσαι, είναι πολύ συχνοί.

Θυμάμαι και εγώ στην ίδια ηλικία είχα ακριβώς το ίδιο πράγμα και είχα χεστεί πάνω μου, ήμουν 100% βέβαιος ότι είχα πρόβλημα με την καρδιά. Πήγα σε 2-3 γιατρούς, όλοι μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και όντως δεν ήταν τελικά. Με τα χρόνια άρχισε όλο και πιο αραιά να μου συμβαίνει και πλέον ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά.

Αυτό με την λιποθυμία δεν μου έτυχε να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν θέλει και πολύ να λιποθυμήσεις. Μπορεί να τρόμαξες λίγο παραπάνω, μπορεί να σε έπιασε καμιά ψιλο-κρίση πανικού και να σκοτείνιασαν τα πάντα για κανά λεπτό.

Πάνε σε έναν γιατρό να σε δει, μην τον αφήσεις να σε ξεπετάξει με ένα "τίποτα δεν είναι" επειδή απλά είναι το πιο πιθανό, πες του ότι λιποθύμησες κιόλας να σε πάρει πιο σοβαρά. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι όντως τίποτα και θα δεις και μόνος σου ότι μόλις σε καθησυχάσει και ο 2ος γιατρός, θα μειωθεί η συχνότητα και η ένταση που βιώνεις το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Το πιο πιθανό είναι όντως να μην είναι τίποτα. Αυτές τις σουβλιές και τους ξαφνικούς πόνους κοντά στην καρδιά τους έχουμε όλοι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Ειδικά σ' αυτήν την ηλικία που είσαι, είναι πολύ συχνοί.

Θυμάμαι και εγώ στην ίδια ηλικία είχα ακριβώς το ίδιο πράγμα και είχα χεστεί πάνω μου, ήμουν 100% βέβαιος ότι είχα πρόβλημα με την καρδιά. Πήγα σε 2-3 γιατρούς, όλοι μου είπαν ότι δεν είναι τίποτα και όντως δεν ήταν τελικά. Με τα χρόνια άρχισε όλο και πιο αραιά να μου συμβαίνει και πλέον ούτε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά.

Αυτό με την λιποθυμία δεν μου έτυχε να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν θέλει και πολύ να λιποθυμήσεις. Μπορεί να τρόμαξες λίγο παραπάνω, μπορεί να σε έπιασε καμιά ψιλο-κρίση πανικού και να σκοτείνιασαν τα πάντα για κανά λεπτό.

Πάνε σε έναν γιατρό να σε δει, μην τον αφήσεις να σε ξεπετάξει με ένα "τίποτα δεν είναι" επειδή απλά είναι το πιο πιθανό, πες του ότι λιποθύμησες κιόλας να σε πάρει πιο σοβαρά. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είναι όντως τίποτα και θα δεις και μόνος σου ότι μόλις σε καθησυχάσει και ο 2ος γιατρός, θα μειωθεί η συχνότητα και η ένταση που βιώνεις το συγκεκριμένο φαινόμενο.

Τα ιδια και γω. Αυτες οι σουβλιες γινονται εντονοτερες οταν παιρνεις βαθιες ανασες. Κατι ειχα διαβασει οτι παιζει ρολο ο τροπος που περπαταμε και αναπνεουμε ταυτοχρονα. Οταν δηλαδη για παραδειγμα την ωρα που περπατας το δεξι σου ποδι ειναι μπροστα, και ταυτοχρονα εκπεεις, κατι μεσα στο σωμα μας πιεζεται και εχουμε μεγαλες πιθανοτητες α ας πιασουν μετα αυτες οι σουβλιες. Δεν ξερω αν ισχυει. Και γω πηγα σε καρδιολογους και μου παν δεν ειναι τιποτα. Οσον αφορα την λυποθυμια μαλλον απο το ανχος θα ειναι, και δεν πιστευω να ηταν και κανονικη και ισως και να υπερβαλεις, αλλα γιατρος δεν ειμαι ουτε μπορω να σε βοηθησω, οποτε κανε οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω!!

χμμμ ολο αυτο μου θυμιζει μια αλλη περιπτωση (δεν θυμαμαι σε ποιο νησι) που μιας μανας το μωρο εκλαιγε συνεχεια και αυτη αντι αν το παει στο γιατρο-νοσοκομειο εμπαινε σε φορουμ και ρωταγε....τι απεγινε το μωρο? παιθανε επειδη δεν ετρωγε και απο αλλα συμπτωματα τα οποια θα ειχαν σωθει αν η μανα παραταγε το ιντερνετ και πηγαινε σε εναν γιατρο.....

μην παιζεις με την υγεια φιλε μου...η αν χρησιμοποιεις το φορουμ χρησιμοποιησε το σωστα....οταν ποναμε δεν καθομαστε (ειδικα σε ενα φορουμ για κινητα) να λεμε οτι ποναμε....ή παμε σε ενα φορουμ για ιατρικα που θα βρεις ιατρους η το πιο καλο....γραφεις καρδιολογος στο γκουκλ και βρισκεις απειρα τηλεφωνα για να παρεις...η αποψη μου ειναι ζητα απο τους γονεις σου να :!::!:σε πανε αμεσα σε γιατρο :!::!:

μην καθυστερεις αλλο φιλε μου...και μην το αφηνεις...και λες << α δεν με ποναει τωρα αρα ολα καλα>> και αν την επομενη φορα που λιποθυμησεις πεσεις σε ενα γυαλι πχ? τι θα γινει?

φιλικα ενας συνομιλικος (18)

Γιώργος

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Να πας αμεσα σε καρδιολογο να σε εξετασει και κανεις καρδιογραφημα+αιματολογικες.

Παιδιατρος μεχρι τα 14 μετα παθολογο-καρδιολογο κα

Τριπλεξ, σπινθιρογραφημα, τεστ κοπώσεως. Στο λέω γιατί είμαι εδώ και 2 χρόνια με μπαλονάκι λόγω εμφράγματος

Το παιδί είναι 16 χρονών. Περιγράφει ένα ΤΥΠΙΚΟ και ΣΥΝΗΘΕΣ σύμπτωμα της ηλικίας και όχι μόνο.

100 ανθρώπους να ρωτήσεις, οι 90 θα σου πούνε ότι έχουν ζήσει αυτές τις "σουβλιές" στο στήθος.

Συμφωνώ με το "πάνε να σε δει ένας γιατρός" για να σου φύγει το άγχος και μόνο και γιατί 1 στις 1000 μπορεί να 'ναι κάτι πιο σοβαρό, αλλά μην λέμε στον άνθρωπο για μπαλονάκια και εμφράγματα και τον πανικοβάλλουμε τσάμπα. Αν ο άλλος σου πει "τρέχει η μύτη μου όλη μέρα", δεν του λες "και ενός γνωστού μου έτρεχε και τελικά ήταν καρκίνος του εγκεφάλου", του λες πάρε ένα χαρτομάντηλο, θα περάσει.

Να ήταν κανάς 70άρης και να μας περιέγραφε αυτά τα πράγματα, θα 'λεγα σκούρα τα πράγματα. 16 χρονών παιδί, κατά 99,9% είναι άγχος και της ηλικίας, όπως του είπε και ο πρώτος γιατρός που είδε. Ξαναλέω, πάνε και σε έναν 2ο γιατρό να σου φύγει το άγχος και για το 1/1000, αλλά μην αγχώνεσαι τσάμπα, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Ο παιδίατρος δεν έχει να κάνει. Με τους γονείς σου έχεις μιλήσει? Στον ιατρό του σχολείου έχεις κάνει κουβέντα?

ιατρός σχολείου? πες την αλήθεια, μας δουλεύεις έτσι?εδω δασκάλους δεν εχουν γιατρούς θα εχουν? παντως αδερφέ για να σε φύγει η όποια υποψία έχεις πάνε σε ένα εφημερέυον νοσοκομείο και ζήτα έναν παθολόγο ή καρδιολόγο.

Μην το λες θα μπορούσε να υπάρχει. αλλά ένα τέτοιο θέμα θα μορούσε να έρθει στην επιφάνεια ειδικά σε μία σχολική κοινότητα ακόμα και από τον γυμναστή της φυσικής αγωγής.

Δεν λέω να δοθεί λύση αλλά να γίνει η αρχή.

Εγώ το παθαίνω αυτό όταν τρώω πολύ και γρήγορα. Όχι σε ανησυχητικό βαθμό, ούτε φυσικά φτάνω στο σημείο να λιποθυμήσω, συν το ότι σου ρίχνω 20 χρόνια, αλλά όπως και να'χει είναι ενοχλητικό. Αν δω ότι κάτι χειροτερεύει, εννοείται ότι θα το κοιτάξω, όπως πρέπει να κάνεις εσύ σύμφωνα με όσα αναφέρεις.

Πάντως μια γνώμη ενός ακόμη γιατρού θα σου ήταν πολύ χρήσιμη, κυρίως για να ηρεμίσεις. Το να το αμελήσεις, δεν είναι λύση. Κοίτα το κυρίως για να είσαι εσύ καλά.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...