Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Για το Mod του ήχου, έχετε ενεργοποιήσει μεσα απο τις ρυθμισεις-ήχος , και το Clear phase και το xLOUD ? Επίσης μεσα απο το walkman το Clear audio+ να το ενεργοποιήσω;; Αυτα ειναι γουστα... εγω πλην της τελευταιας εκδοσης του PureXAudio_XZ_ZeroInfinity (v21) εχω περασει και την σχετικη μοντα του SRS CSHP (v2) οπου και εχω ενεργοποιημενο το s-force front surround 3d με αποτελεσμα να μην εχω τα παραπανω... που γραφεις.. Τελος να θυμασαι οτι αν ενεργοποιησεις το Clear audio+ γινονται disable ολα τα παραπανω settings του mod του ηχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Αυτα ειναι γουστα... εγω πλην της τελευταιας εκδοσης του PureXAudio_XZ_ZeroInfinity (v21) εχω περασει και την σχετικη μοντα του SRS CSHP (v2) οπου και εχω ενεργοποιημενο το s-force front surround 3d με αποτελεσμα να μην εχω τα παραπανω... που γραφεις.. Τελος να θυμασαι οτι αν ενεργοποιησεις το Clear audio+ γινονται disable ολα τα παραπανω settings του mod του ηχου Πέρασα το SRS CSHP αλλα οι ρυθμισεις παραμενουν ιδιες, δεν εμφανιστηκε πουθενα το s-force front surround 3d Edited September 10, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Εγώ πέρασα το mod του ήχου και έγινε απίστευτα δυνατός. Απλά έχω και το phase και το clear audio ενεργοποιημένα. Μάλιστα, όταν απενεργοποιήσω το clear audio από τις ρυθμίσεις του ήχου, ο ήχος γυρνάει στα προηγούμενα στανταρτς λες και δεν έχω περάσει το mod. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Πέρασα το SRS CSHP αλλα οι ρυθμισεις παραμενουν ιδιες, δεν εμφανιστηκε πουθενα το s-force front surround 3d Αυτα ακριβως εχω για τσεκαρε... Εγώ πέρασα το mod του ήχου και έγινε απίστευτα δυνατός. Απλά έχω και το phase και το clear audio ενεργοποιημένα. Μάλιστα, όταν απενεργοποιήσω το clear audio από τις ρυθμίσεις του ήχου, ο ήχος γυρνάει στα προηγούμενα στανταρτς λες και δεν έχω περάσει το mod. Οσοι δεν το εχετε (ειχατε) χανετε..... το πιο must have mod και με διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 @minotavrs στην 2η εικόνα επέλεξα τα ίδια. Μεσα στις επιλογές του ισοσταθμιστη όμως δες τι μου εμφανίζει Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) @minotavrs στην 2η εικόνα επέλεξα τα ίδια. Μεσα στις επιλογές του ισοσταθμιστη όμως δες τι μου εμφανίζει ΕΙναι επειδη το εχω γυρισει σε Αγγλικη Γλωσσα και νομιζεις οτι παω σε λαθος οθονη για αυτο δεν βλεπεις τα ιδια... πρεπει να πατησεις κατω απο τις ρυθμισεις εκει που λεει Purexpsychorealism (οριζομενο απο τον χρηστη 1) Edited September 10, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 ΕΙναι επειδη το εχω γυρισει σε Αγγλικη Γλωσσα και νομιζεις οτι παω σε λαθος οθονη για αυτο δεν βλεπεις τα ιδια... πρεπει να πατησεις κατω απο τις ρυθμισεις εκει που λεει Purexpsychorealism (οριζομενο απο τον χρηστη 1) Όντως η γλώσσα έφταιγε. Το έφτιαξα και γω πλέον, ευχαριστώ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Κανένα άλλο αξιόλογο mod και δοκιμασμένο;; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Κανένα άλλο αξιόλογο mod και δοκιμασμένο;; :) 1.XZ_XZL_JB_Mod_Dark_Conversations_Phonebook_(Big_Pict)_SemcPhone_SmallAppsLauncher_SemcCalendar_244_5608016 2.V5a_OneKeyCamera_VolumeMOD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Χρήσιμο είναι το mod που όταν έχουμε stamina, το λεντακι συνεχίζει να δουλεύει.. Για 244 δεν έχουμε έτσι; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Το έχω σε stamina πάντα. Το led δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλησπέρα για 4,2,2 κ έκδοση 244 ρουτ εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλησπέρα για 4,2,2 κ έκδοση 244 ρουτ εχουμε; ΥΠΑΡΧΕΙ σχετικο link στον οδηγο ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τον διάβασα αρκετές φορές. Μόνο για 4,2,1 λέει στην 234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τον διάβασα αρκετές φορές. Μόνο για 4,2,1 λέει στην 234 3. Πως κάνουμε Root το Xperia Z Προϋποθέτει Windows PC με εγκατεστημένο το PC Companion το οποίο αναγνωρίζει και εγκαθιστά αυτόματα τους drivers του Xperia Z. Επίσης να έχετε επιλέξει μέσα από τις Ρυθμίσεις--> Ασφάλεια να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές (τσεκαρισμένο) και φυσικά να έχετε μέσα από το Ρυθμίσεις--> Επιλογές για προγραμματιστές τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB τσεκαρισμένο. Update: Για την εκδοση 4.2.2 10.3.A.0.423 θα πάτε και θα κατεβάσετε από εδώ το DooMLoRD Easy Rooting Toolkit (v15) Για την 4.2.2 (x.x.xx.434) πηγαίνετε εδώ κατεβάζετε την πιο πρόσφατη έκδοση, αποσυμπιέζετε το αρχείο που κατεβάσατε στον υπολογιστή σας και τρέχετε το αρχείο RunMe.bat ως Administrator, εκεί επιλέγετε την τρίτη επιλογή πατώντας 3 και ακολουθείτε τα βήματα του οδηγού στην συσκευή σας. Για την 4.2.2 10.3.1.A.0.244 μπορείτε να δείτε πως γίνεται root εδώ όπου θα πρέπει να φλασαρετε τον kernel της 253, να το κάνετε root και μετα να ξανα φλασαρετε τον kernel της 244. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Γεια σας και απο μενα. Χρονια εδω μεσα και πλεον κατοχος του πανεμορφου Ζ. Ο λογος που κατεληξα ειναι τα σπεκς του, η οθονη και το ποσο ομορφο ειναι μετα.Μολις το δοκιμασα στο πλαισιο και ειδα και οθονη λεω οκ. Πρωτες εντυπωσεις αριστες. Η γωνια θεασης υπαρκτο αλλα αδιαφορα για μενα. Το μονο που προς το παρον μου λειπει σε σχεση με το iphone4 που ειχα ειναι οτι οταν ειχα handsfree στο αυτοκινητο και κραταγα πατημενο το πληκτρο απαντησης σε αυτο ενεργοποιουνταν ο φωνητικος ελεγχος και του ελεγα στα ελληνικα καλεσε ταδε απο τις επαφες μου (παλι ελληνικα οι επαφες).Αυτο δεν το εχω βρει. Η φωνητικη κληση που εχει δεν καταλαβαινει καν τι λεω,το δε google now το γυρισα στα αγγλικα (το τηλεφωνο μου) αλλα και παλι και δεν πιανει εληνικες επαφες και δεν παιζει το θεμα με handsfree οπως στο iphone. Αν καποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω. Επισης αν θελετε να μου πειτε καποια must (apps or ενεργειες) που πρεπει να εχω-κανω. Επισης gmail app δεν βλεπω να εχει counter.Α ν ξερει καποιος πως λυνεται. Ευχαριστωωωωω πολυ. ps καπου ειχα δει και εβαλα το greenify unroot version αλλα νομιζω οτι χωρις ρουτ για automatic δεν λεει. ps2. γι αυτο ζαχαρωνα το μοτοχ με dedicated επεξεργαστη και always on mic αλλα δεν επαιξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geometrikal Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλημερα φιλοι ''xperiazitakides'' παρωτι ειμαι καλος με τα ηλεκτρονικα αντιμετωπιζω ενα προβλημα... στο xperia Z Μου λοιπον σε εκδοση 4.4.4 και ενω εχω κλειστα τα δεδομενα,δεδομενα παρασκινιου και τον αυτοματο συγχρονισμο δεδομενων συνεχιζει καθημερινα να μου τρωει το ευρο του ιντερνετ χωρις να κανω τιποτα...δηλαδη θα μας τρελανει αυτο το τηλεφωνο,μεχρι και εξτρα προγραμμα διαχειρησης δεδομενων ειχα κατεβασει ..χωρις επιτυχια βεβαια, καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Καλημερα φιλοι ''xperiazitakides'' παρωτι ειμαι καλος με τα ηλεκτρονικα αντιμετωπιζω ενα προβλημα... στο xperia Z Μου λοιπον σε εκδοση 4.4.4 και ενω εχω κλειστα τα δεδομενα,δεδομενα παρασκινιου και τον αυτοματο συγχρονισμο δεδομενων συνεχιζει καθημερινα να μου τρωει το ευρο του ιντερνετ χωρις να κανω τιποτα...δηλαδη θα μας τρελανει αυτο το τηλεφωνο,μεχρι και εξτρα προγραμμα διαχειρησης δεδομενων ειχα κατεβασει ..χωρις επιτυχια βεβαια, καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: Καλησπερα φιλε. Παρε την κοσμοτε και ρωτα ή γκουγκλαρε το πως απενεργοποιειται η υπηρεσια. Νομιζω στελνεις end day ή κατι τετοιο και σταματαει η καθημερινη χρεωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemathios Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους. 'Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να φερω το κινητο σε stock κατασταση διοτι θελω να το στειλω για service. Ειναι αγορασμενο απο vodafone το εχω root με unlock bootloader και εχω κρατησει τα ΤΑ files. To Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα την ofifcial ρομ για vodafone GR. Μπορει να βοηθησει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvas19 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια εχω το sony z2 d6503 4.4.4 και δεν βγαζω ακρη για ροοτ...καθως όλα αναφερονται σε εκδοσεις 4.2.2... Εγω σπασει το κεφαλι μου... Ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παιδια εχω το sony z2 d6503 4.4.4 και δεν βγαζω ακρη για ροοτ...καθως όλα αναφερονται σε εκδοσεις 4.2.2... Εγω σπασει το κεφαλι μου... Ξερει κανεις; Καλύτερα να ρωτήσεις στο επίσημο θέμα της συσκευής σου. Κάποιος θα σου απαντήσει εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386015 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καλησπερα,εκανα αναβαθμιση σε λολιποπ ποια διαδικασια ακολουθω για να κανω ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 κανεις?? με αντροιντ λολιποπ 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 ρε παιδια εβαλα την recovery crw στο ζ κανω την διαδικασια αναβει το λαμπακι μωβ αλλα η οθονη μαυρη Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts