Jump to content

georgemathios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgemathios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

georgemathios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα και καλα χριστουγεννα σε ολους. 'Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να φερω το κινητο σε stock κατασταση διοτι θελω να το στειλω για service. Ειναι αγορασμενο απο vodafone το εχω root με unlock bootloader και εχω κρατησει τα ΤΑ files. To Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω πουθενα την ofifcial ρομ για vodafone GR. Μπορει να βοηθησει κανεις?
  2. Αυτο μου λενε ολοι με wp αλλα δεν μου συγχρονιζει τις επαφες με τιποτα Περασα τις επαφες απο gmail σε hotmail μεσω ενοποιησης mail, αλλα και εκει συγχρονιζει οτι γουσταρει. Μου εχει περασει τις μισες επαφες και σε αυτες τα μισα στοιχεια. Ωραιο λογισμικο και γρηγορο αλλα πολυ δυσχρηστο ρε παιδια. Ουτε ringtone δεν μπορω να βρω απο που αλλαζει.
  3. Καλημερα σε ολους. Τα wp περασαν με επιτυχια και μπορω να πω οτι ειναι και πολυ γρηγορα. Ολα δουλευουν ρολοι αλλα μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω τις επαφες μου? Τις εχω συγχρονισμενες στο gmail και απ' οτι καταλαβα δεν αφηνει να γινει ο συγχρονισμος με gmail?
  4. Πρωτα απ' ολα ευχαριστω που ασχολεισαι. Αυτη την στιγμη μου εχει παγωσει ολο και με το που μπαινει στα wp δεν δουλευει ουτε touch ουτε hardware keys. σε MAGLAR ολα οκ. Ετσι και αλλλιως με βαση αυτα που μου ειπες πρεπει να ξαναφλασαρω. Εχεις να προτεινεις καποια συγκεκριμενη και σταθερη wp rom?
  5. Επιτελους τα καταφερα. bbb εισαι τιτανομεγιστοτεραστιος!!!χιλια ευχαριστω!!!!:D Εχω ομως καποιες ερωτησεις ως μεγας ασχετος με wp OS. 1) δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα (πχ να σβησω ενα μηνυμα SMS)διοτι με το που ανοιξε το κινητο μου λεει οτι εχω ελαχιστη μνημη 2) δεν μπορω να σεταρω το μαιλ μου βγαζει μηνυμα οτι δεν ηταν δυνατη η ενεργοποιηση του τηλεφωνου να καλεσω την υποστηριξη και να δωσω τον κωδικο σφαλματος FFFFFE70 3) πως ενερεργοποιω το marketplace 4) αρκετα εικονιδια(επαφες,ρυθμιση mail,παιχνιδια,μουσικη+βιντεο,marketplace) οταν παω να τα ανοιξω κανουν προσπαθεια να ανοιξουν και μετα με ξαναγυριζουν πισω.παιζει να γινεται επειδη δεν εχω τιποτα σε αυτα ή δεν εχουν σεταριστει? 5)αρχεια που εχω στην SD δεν μπορω να τα βρω πουθενα. Να υποθεσω οτι δεν μου βλεπει την καρτα? Σορυ για τις απανωτες και μαζεμενες ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με wp οπως ειπα και ειμαι σαν παιδι με το καινουριο του παιχνιδι.
  6. Καλημερα μετα απο μερικες αποτυχημενες αποπειρες μου βγαζει και εμενα το ιδιο σφαλμα. Εκανα και clear SD αλλα δεν αλλαξε κατι. Δοκιμασα και με 2 καρτουλες SD αν και δεν νομιζω να υπηρχει διαφορα μιας και ηταν και οι 2 το ιδιο μοντελο αλλα δε ειδα φως. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?Κατι ακομα επειδη εχω σαν στοχο καποια στιγμη να εχω dual boot wp kai android μπορειται να μου πειτε μια καρτουλα στα 16gb που θα παιζει?
  7. Καλημερα σημερα φλασαρα για πρωτη φορα WP rom και συγκεκριμενα αυτην HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS.7.10.8862.144 v8.8 Auto Activation Code. Οταν ομως το κινητο ανοιγει βγαζει το λογοτυπο της HTC και μετα μου βγαζει μηνυμα. Storage card not working. Οκ αποτι διαβασα εδω μεσα το κινητο γινεται επιλεκτικο με τις καρτες σε wp αλλα δεν υπαρχει καποιος τροπος να το παρακαμψω προς το παρον και να μπορεσω να χρησιμοποιησω το κινητο μεχρι να βρω καποια συμβατη καρτα? Οτι και να εκανα εχει μεινει εκει και δεν με αφηνει να κανω κατι αλλο παρα μονο restart και emergency call.
  8. κριμα στα ματια μου το περασα 10 φορες...... Φιλε μου για αλλη μια φορα να σε ευχαριστησω πραγματικα με βοηθησες απιστευτα. Δεν θα σε απασχολησω αλλο. Θα δοκιμασω σημερα την διαδικασια και ελπιζω να μην κανω καμια γκαφα:X
  9. Οποτε με 200mb θα ειμαι ενταξει και για μελλοντικες χρησεις. Ψαχνω τα link για τα partition και δεν τα βρισκω σε ποιο οδηγο ειναι?
  10. Στο partition παιζει ρολο εκτος απο την χωρητικοτητα της ρομ το μεγεθος; Δηλαδη η nexushd2 μου ειπες οτι χρειαζεται 170mb. υπαρχει λογος να βαλω μεγαλυτερο απο 170mb? Θα με ωφελησει καπου?
  11. Εισαι θεος δεν εβρισκα με τιποτα πως να ανοιξω τις επιλογες. Αν καταλαβα καλα για να περασω την nexusHD2 πρωτα πρεπει να φλασαρω το αντιστοιχο partision επιλεγοντας usb flasher στο κινητο και μετα μεσω MAGLDR επιλεγω την ρομ και την περναει?
  12. Σε πρωτη φαση θα ηθελα να ακολουθησω τις rom που μου προτεινες αλλα αυτο που δεν μπορω να βρω ειναι οτι οταν ανοιγω το κινητο εχω δει σε διαφορα video να διαλεγουν επιλογες στο magldr. εμενα με το που φωρτωνει δεν μου δινει καμια τετοια δυνατοτητα και μου βγαζει κατι για android nand 123456 go go go. δοκιμασα ολα τα πληκτρα οταν ειναι σε αυτην την κατασταση αλλα δεν δειχνει να αλλαζει κατι. Η ics nexushds μου αρεσει οπως την βλεπω και μαλλον θα ξεκινησω με αυτην.
  13. Καταρχας να σε ευχαριστησω που ασχολησε με την περιπτωση μου. Ξεχασα να ενημερωσω οτι η συσκευη ειναι αμερικανικη της Τmobile. Ακολουθησα τις οδηγιες σου σχετικα με την χωρητικοτητα και πατωντας σε τερμιναλ το df μου βγαζει ενα πινακα και στο system εχει 150. Αυτο πως μπορει να αλλαξει?
  14. Καλησπερα σε ολους. Πριν απο λιγες μερες αγορασα ενα HTC HD2 και θελω να αρχισω να ασχολουμε με φλασαρισματα και αλλαγες ρομ με τελικο αποτελεσμα να εχω dual boot wm και android. Διαβασα τα σχετικα αρθρα αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να καταλαβω αρκετα ωστε να ξεκινησω με σιγουρια καποια διαδικασια. Εχω σχετικη εμπειρια με φλασαρισματα σε samsung συσκευες. Το προβλημα μου ειναι οτι η συσκευη εχει ηδη android και δεν ξερω απο που να ξεκινησω. Απο οτι βλεπω εχει περασμενο SPL-2.08 και το MAGLDR 1.13 και το android ειναι στην NAND.Τι πρεπει να κανω για να περασω εκ νεου καποια εκδοση και ποια μου προτεινεται?
×
×
  • Create New...