Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάτα update from sd card Και βρες τον

TWRP-V2.5.0.0_recovery.zip

που κατέβασεςποιο πριν και πατά install now

Υ.γ

Το που το βρήκες βέβαια αυτό το recovery και το εγκατεστησες μόνο εσύ το ξέρεις

Edited by mplevris
Μανώλης

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έτοιμη και η νέα έκδοση! Την ποσταρω εδώ πρώτα να μου πείτε εντυπώσεις.

Τι νέο υπάρχει:

- Η "βάση" της είναι η νέα ρομ απο το DNS s4505 (18/10/2013)

- Το πρόβλημα με τον ήχο κλήσης πρέπει να έχει λυθεί (τουλάχιστον εγώ δεν το αντιμετωπίζω πλέον) - πλέον όμως επιλεγείς μόνο έναν ήχο και για τις δυο σιμ, το οποίο και θα δω μηπως μπορέσω να το φτιάξω σε επόμενη έκδοση.

- Προσθαφαιρεθηκαν κάποια tweaks. Πλέον θα εχετε περισσότερη ελεύθερη RAM σε σχέση με πριν.

- Προστέθηκαν στα Settings τρεις νέες επιλογές (GravityBox, Viper4Android και OTA Update)

- ΟΤΑ Update: θα μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε/κατεβάζετε τα updates της ρομ κατευθείαν μέσα απο το app.

- Ενημερώθηκαν κάποια apps

- Νεο default lockscreen wallpaper

Αυτά πάνω κάτω.

http://d-h.st/c1D - Update zip. Περάστε το απο πάνω χωρίς να σβηστεί κατι απο την προηγούμενη ρομ (μόνο το system partition). Ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα. Πάρτε πρώτα Backup!!!

http://d-h.st/uJz - Full Rom. Για εγκατάσταση απο το 0. Σβήνει τα πάντα (εκτός απο την sdcard φυσικα).

Η διαδικασία για την full rom είναι ίδια με την προηγούμενη απλά τώρα υπάρχει μόνο ένα zip.

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κατεβάσεις το mobileuncle tools και να κάνεις εγκατάσταση το TWRP (κατέβασε το και βάλτο χύμα στην sdcard) από εκεί.

Στο mobileuncle tools επιλεγεις Recovery Update και πανω-πανω λογικα θα δεις το αρχειο που κατεβασες (recovery_twrp_n828.img) το οποιο και επιλεγεις.

Μετα κανεις boot στο νεο recovery που θα πρεπει να εχει εγκατασταθει και εκει επιλεγεις install και μετα τα αρχεια της ρομ που θα πρεπει να υπαρχουν στην sdcard σου.

Κανε εγκατασταση πρωτα την rom και μετα τα apps. Χρειαζονται και τα 2.

Αυτα νομιζω αν εχεις περισσοτερες αποριες, εδω ειμαστε.:)

μπορεις να βαλεις και του νικου τη ρομ πολυ καλη

η ρομ ειναι στη σελιδα 85 τελευταιο ποστ

Edited by nitrox

Πάτα update from sd card Και βρες τον

TWRP-V2.5.0.0_recovery.zip

που κατέβασεςποιο πριν και πατά install now

Το που το βρήκες βέβαια αυτό και το εγκατεστησες μόνο εσύ το ξέρεις

Δες στην εικονα δεν υπαρχει επιλογη επιλογη install μονο update, και αν κανω update δεν προχωραει, την κανει aborted.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μπορεις να βαλεις και του νικου τη ρομ πολυ καλη

η ρομ ειναι στη σελιδα 85 τελευταιο ποστ

Την εχω κατεβασει ηδη και ειναι ετοιμη για να μπει, αλλα αφου σκαλωνω αλλου...
"Ταν ή επί τας"

Δες στην εικονα δεν υπαρχει επιλογη επιλογη install μονο update, και αν κανω update δεν προχωραει, την κανει aborted.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την εχω κατεβασει ηδη και ειναι ετοιμη για να μπει, αλλα αφου σκαλωνω αλλου...

Βάλε το recovery με τον τρόπο του προηγούμενου ποστ (mobileuncle tools)

Διάβασε προσεκτικά το πως και μη παρεκλίνεις.

Κάνε ότι λέει το ποιο πάνω ποστ με το Mobileungle toolsπου θα βρεις εδώ ,αφού δεν έχεις google play

http://m.1mobile.com/com.mobileuncle.toolbox-615902.html

Και κατέβασε και το recovery που σου έχει στο προηγούμενο ποστ ο nitrοx βάλτο χύμα στην sd card Και ακολούθησε τις ποιο πάνω Οδηγίες για να το εγκαταστήσει

Edited by mplevris
Μανώλης

Στο λέει ξεκάθαρα ποιο πάνω οnitrox

Στο mobileuncle tools επιλεγεις Recovery Update και πανω-πανω λογικα θα δεις το αρχειο που κατεβασες (recovery_twrp_n828.img) το οποιο και επιλεγεις.

Πιστεύω ότι έχεις κατεβάσει το παραπάνω αρχείο και να το έχεις βάλει χύμα στην κάρτα όπως περιγράφεται;

Edited by mplevris
Μανώλης

Ακολουθησα πιστα τις οδηγιες, παραυτα το τηλεφωνο εξακολουθει να μπουταρει με την δικη του recovery.

edit:

Τελικά με την 3 προσπάθεια και αφού εγκατέστησα την TWRP, την ρομ του Νίκου και τα gaps, όλα πήγαν θαυμάσια.

Υπόσχομαι να ενημερώσω για την λειτουργικότητα του τηλεφώνου σε 1-2 ημέρες, αφού το δοκιμάσω ενδελεχώς.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν με την επιμονή και την υπομονή τους και παρά του πολύ προχωρημένου της ώρας, ώστε να κοιμηθώ ευτυχής και γαλήνιος, αφού η περιπέτεια που είχα με το τηλέφωνο διάρκειας 5 περίπου μηνών έλαβε επιτέλους τέλος.

Καλημέρα!

Edited by stoum
"Ταν ή επί τας"

Πριν κανεις οτιδηποτε βαλε και το update που εχει βγαλει στο 1366 ποστ
Εβαλα την νεοτερη ρομ, ακομα και ετσι πρεπει να περαστει το update; Εως τωρα παντως δουλευει αψογα.
"Ταν ή επί τας"

Αν πέρασες κατευθείαν την v1.1 full rom δεν χρειάζεται.
Κατευθειαν την 1.1 περασα, ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να την δημιουργησεις.
"Ταν ή επί τας"

Να 'στε καλά! Χαίρομαι που σας αρέσει! :thanks::)

Το επόμενο update θα είναι 4.2.2 (από την ρομ του acer liquid E2 το οποίο μοιάζει πολύ με το amoi n828)

Το θέμα λέει Amoi N828.

Μη τα ποστάρουμε όλα όπου βρούμε.

Μπορείς αν θες να ανοίξεις ένα καινούριο θέμα εσύ αν θες για τη συσκευή ;)

• 1 month later...
Να 'στε καλά! Χαίρομαι που σας αρέσει! :thanks::)

Το επόμενο update θα είναι 4.2.2 (από την ρομ του acer liquid E2 το οποίο μοιάζει πολύ με το amoi n828)

Καλησπέρα Νικο Αντε περιμενουμε την rom που είναι?Αργει ακομα ?

This is another worth buying product of Amoi(octa core and 2g ram 4g rom only ¥1499)

MTK6592 1.7GHZ With 5inch OGS FHD IPS 1920x1080p RAM 2GB ROM 32GB

http://www.amoi.com.cn/goods.php?id=142

more details pls visit the official website of Amoi.

Your Great Satisfaction is our Endless Motivity!

our offical skype: minideal17

For Complaints: salesminideal@gmail.com

welcome to http://www.minideal.net

http://cs627226.vk.me/v627226995/3debe/QeMl4Jpzx84.jpg

Παιδιά έχω μπλέξει με δουλειές κτλ. και δεν εχω ελεύθερο χρόνο. Επίσης έχω και ένα θέμα με το wifi tethering στη νέα ρομ που προς το παρόν δεν μπορώ να το λύσω. Επισης μου φαίνεται ότι χρησιμοποιεί και περισσότερη ραμ. Γενικά θα ήθελα να δοκιμάσω ακομα κάποια πραγματα και μάλλον θα αργήσει. Μπορεί να ανεβάσω μονο για εδώ κάποια beta κι έτσι, να την δοκιμάσατε αν και προσωπικα δεν νομίζω οτι θα δειτε κάποια εμφανή διαφορά.

Μιας και πήραμε πάλι μπρος, ερώτηση :

Όταν τραβάτε βίντεο με την στοκ εφαρμογή δεν έχει πολύ zoom;

Zoom in κάνει αλλά zoom out δεν κάνει με τίποτα, ούτε με τα δύο δάχτυλα ούτε με το κουμπί.

Πάω να τραβήξω βίντεο και πρέπει να πάω 2 - 3 μέτρα πίσω.

Zoom in κάνει αλλά zoom out δεν κάνει με τίποτα, ούτε με τα δύο δάχτυλα ούτε με το κουμπί.

Καμιά συσκευή (κινητό, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ) δεν μπορει να κάνει zoom out παραπάνω απ το κανονικό. Για το βίντεο, μείωσε την ανάλυση ώστε να έχεις μεγαλύτερο πλαίσιο

Παιδιά έχω μπλέξει με δουλειές κτλ. και δεν εχω ελεύθερο χρόνο. Επίσης έχω και ένα θέμα με το wifi tethering στη νέα ρομ που προς το παρόν δεν μπορώ να το λύσω. Επισης μου φαίνεται ότι χρησιμοποιεί και περισσότερη ραμ. Γενικά θα ήθελα να δοκιμάσω ακομα κάποια πραγματα και μάλλον θα αργήσει. Μπορεί να ανεβάσω μονο για εδώ κάποια beta κι έτσι, να την δοκιμάσατε αν και προσωπικα δεν νομίζω οτι θα δειτε κάποια εμφανή διαφορά.

Νικο δεν πειραζει μην ζορίζεσαι και αυτή πολυ καλη είναι (η καλυτερη μεχρι τωρα θα ελεγα).Εγω ετσι το εγραψα για να κινηθεί το θεμα;)

Καμιά συσκευή (κινητό, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα κλπ) δεν μπορει να κάνει zoom out παραπάνω απ το κανονικό. Για το βίντεο, μείωσε την ανάλυση ώστε να έχεις μεγαλύτερο πλαίσιο

Κι όμως, υπάρχει λύση. Βασικά αυτό το κάνουν πολλές συσκευές, όχι μόνο η δικιά μας.... Δοκίμασα πολλές εφαρμογές για να βρω λύση και τελικά βρήκα. Λέγετε CameraMX, κατεβάστε την από το PlayStore, είναι δωρεάν. Πέρα του ότι δε ζουμάρει πλέον κατά το βίντεο, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πλέον μπορείς να τραβήξεις αξιοπρεπέστατο βίντεο, μιας και σου δίνει επιλογή να έχεις φλας ακόμα και στο βίντεο. Με τη stock, ούτε λόγος....

Απενεργοποίησε το stabilizer από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Αν θυμάμει καλά λέγεται EIS. (Electronic Image Stabilizer)