Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε το mail με το Tracking number.Χθες εκανα την παραγγελια απο minideal αι σημερα το εστειλαν.Ειναι very fast οι τυποι.Σε ποσες μερες αρχιζει να εμφανιζεται στο signpost εξελιξη της παραγγελιας?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου ηρθε το mail με το Tracking number.Χθες εκανα την παραγγελια απο minideal αι σημερα το εστειλαν.Ειναι very fast οι τυποι.Σε ποσες μερες αρχιζει να εμφανιζεται στο signpost εξελιξη της παραγγελιας?

σε 3-4 μερες θα φανει,ισως και νωριτερα

Εγώ σε 2 μέρες το είχα δει το είχα δει στο singpost.

Καλή ανάσταση σε όλους. Άντε να σας έρθει να δούμε κανένα σχόλιο κανονικό. Κυρίως για τη οθόνη και.τη κάμερα.

Σημερα το πηρα τελικα. Η προσωπική μου άποψη ειναι οτι το κινητο είναι πάρα πολυ καλό. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, ουτε τριξίματα ουτε τιποτα.Δεν εχω δει πολλες πανακριβες συσκευες, αλλά νομίζω οτι η ποιοτητα του δεν εχει να ζηλέψει κάτι...βέβαια ο χρόνος θα δείξει...

Η ανάλυση της οθονης που με προβλημάτιζε λίγο τελικά είναι πολύ καλή!Δεν μπορώ να διακρίνω pixels (τουλάχιστον με τα δικά μου μάτια :P )

Το ηχείο του μου φανηκε αρκετα δυνατο και καλη ποιοτητας. Το ηχειο συνομιλιας μου φανηκε οτι εχει λιγο χαμηλη ενταση. 3g/wifi ολα καλα.

Πρωτο σκορ στο Antutu 13800.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απ την ρομ του minideal (rooted,google play,χωρις κινεζικες εφαρμογες,ουτε προβλημα με αναγνωριση επαφων).

Αυτα :)

(Θα ανεβασω καποια στιγμη και δειγματα απο φωτογραφικη/βιντεοκαμερα)

Σημερα το πηρα τελικα. Η προσωπική μου άποψη ειναι οτι το κινητο είναι πάρα πολυ καλό. Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, ουτε τριξίματα ουτε τιποτα.Δεν εχω δει πολλες πανακριβες συσκευες, αλλά νομίζω οτι η ποιοτητα του δεν εχει να ζηλέψει κάτι...βέβαια ο χρόνος θα δείξει...

Η ανάλυση της οθονης που με προβλημάτιζε λίγο τελικά είναι πολύ καλή!Δεν μπορώ να διακρίνω pixels (τουλάχιστον με τα δικά μου μάτια :P )

Το ηχείο του μου φανηκε αρκετα δυνατο και καλη ποιοτητας. Το ηχειο συνομιλιας μου φανηκε οτι εχει λιγο χαμηλη ενταση. 3g/wifi ολα καλα.

Πρωτο σκορ στο Antutu 13800.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απ την ρομ του minideal (rooted,google play,χωρις κινεζικες εφαρμογες,ουτε προβλημα με αναγνωριση επαφων).

Αυτα :)

(Θα ανεβασω καποια στιγμη και δειγματα απο φωτογραφικη/βιντεοκαμερα)

οταν μπορεσεις δοκιμασε και το gps

Καλημερα.Καλοριζικο.Αρα να υποθεσω οτι οσοι το παραγγειλαμε καναμε καλη επιλογη.

Απο οτι καταλαβαινω το θεωρεις vfm για τα λεφτα του.

...συγνώμη αν έχει αναφερθεί (δε μπόρεσα να το εντοπίσω με αναζήτηση). Υπάρχει άλλος τρόπος εντοπισμού της διαδρομής του πακέτου ή έστω που βρίσκεται εκτός του site της signpost που έχει πάντα: Despatched to overseas (Country code: GR); Στα ΕΛΤΑ δεν υφίσταται καν. Κάτι άλλο πιο αξιόπιστο/ενημερωμένο;

Yπο κανονικές συνθήκες στα ΕΛΤΑ θα το δεις 1-2 ημέρες μετά, απο την στιγμή που στο singpost γράψει arrived at overseas.Για να το γράψει αυτό στο singpost μπορεί να περάσει και μια εβδομάδα. Edited by bbbb

Εκτός από το gps πες μας αν λειτουργεί κανονικά και το Skype

To skype δουλεύει μια χαρα. Δοκίμασα video κλήση με pc.

To gps φαίνεται να δουλεύει κανονικά. Στην αρχη έχω την εντύπωση οτι δεν κλειδωνε γιατι μάλλον έλειπε το gps.conf. Πέρασα ενα στο system/etc άνοιξα και agps+epo και κλείδωσε αρκετά γρήγορα. Τα navigation προγράμματα φαίνεται να δουλεύουν κομπλέ. Δεν δοκίμασα μεγάλη διαδρομή όμως.

Αυτο που μου φανηκε περίεργο, σε οτι έχει να κάνει με το gps, είναι οτι το GPS Status & Toolbox δείχνει οτι ανανεώνεται συνέχεια το last fix (με περίοδο δευτερολεπτων). Δεν ξέρω αν αυτό ειναι φυσιολογικό αλλα δεν φαίνεται να επηρεάζονται τα προγράμματα πλοήγησης.

Η θηκη που δινει δωρο το minideal μου αρεσε, αν και δεν ειμαι fan των θηκων.

Επισης του περασα και το clockworkmod recovery γιατι ειχε ενα κινεζικο.

Θα γραψω και οδηγιες για το gps.conf και το recovery.

An καποιος ξέρει: δοκιμαζα το mtk droid tools αλλά δεν φαίνεται να αναγνωρίζει το κινητό...αν καποιος το εχει δοκιμασει και δουλευει ας ενημερωσει.

Παιδιά μια βοήθεια αν μπορεί καποιος που εχει το κινητο, να κανει back-up την ρομ απο minideal και να μου στειλει το boot.img. Με το sp flash tool

Oδηγιες εδω εσεις απλα καντε read-back.

edit: ακυρο δεν δουλευει τοσο απλα το readback :P

Edited by nikosst

Παιδιά μια βοήθεια αν μπορεί καποιος που εχει το κινητο, να κανει back-up την ρομ απο minideal και να μου στειλει το boot.img. Με το sp flash tool

Oδηγιες εδω εσεις απλα καντε read-back.

edit: ακυρο δεν δουλευει τοσο απλα το readback :P

...λογικά μπορεί κάποιος απλά μέσω ADB (εφόσον το έχει στήσει) να κάνει romdumb και να στο στείλει από εκεί...σε RK3066 είναι σχετικά απλό, πιστεύω θα δουλεύει και σε ΜΤΚ απλά δεν το έχω ακόμη το κινητό για να σε βοηθήσω, το αναμένω.

Ειχα κανει backup με cwm αλλα δεν προσεξα οτι δεν μου ειχε κανει baclup το boot.img :\

Πηγα και εβαλα πιο καινουργιο boot.img και τωρα δεν μου αναγvωριζει την sdcard μεσα απ το android (το usb storage δουλευει κανονικα)...

Ειχα κανει backup με cwm αλλα δεν προσεξα οτι δεν μου ειχε κανει baclup το boot.img :\

Πηγα και εβαλα πιο καινουργιο boot.img και τωρα δεν μου αναγvωριζει την sdcard μεσα απ το android (το usb storage δουλευει κανονικα)...

...δυστυχώς δεν το έχω παραλάβει ακόμη για να σε βοηθήσω. Αλλά όποιος το έχει ήδη και έχει στήσει ADB, με 3 εντολές και το romdump μπορεί να το εξάγει για σένα.

Παιδιά μια βοήθεια αν μπορεί καποιος που εχει το κινητο, να κανει back-up την ρομ απο minideal και να μου στειλει το boot.img.

Γιατί δεν στέλνεις ένα μειλ στο minideal.net να στο στείλουν από εκεί;

Με την στοκ είχες κάποιο πρόβλημα;

Οχι πολυ καλη ηταν. Απλα δεν κρατησα το stock boot.img και για να δουλεψει η sdcard επρεπε να περασω ολοκληρη την ρομ.

Να δω πως παει και η πιο καινουργια εκδοση. Η ρομ του minideal ηταν εκδοση 4.1 νομιζω.Η τελευταια ειναι η 5,5. Εκανα και repartition και εχω 2,5GB data τωρα.

Σχετικα με το dual sim:

Αν στην μια καρτα εχει data ανοικτο δουλευει κανονικα και η δευτερη καρτα(μπορεις να δεκτεις κληση).Μολις το δοκιμασα. Απλα κοβεται το ιντερνετ στην αλλη μεχρι να τελειωσει η κληση. Υποθετω την ιδια λειτουργια εχουν ολα τα mtk6589 τηλεφωνα.

Και κατι ακομα:

Το ασπρο καπακι (πηρα δυο ασπρο/μαυρο) τριζει ελαχιστα σε ενα σημειο (δεξια στο πανω μερος οπως κοιτας το κινητο απο μπροστα) γιατι δεν κουμπωνει πολυ καλα στο συγκεκριμενο σημειο, αλλα δεν κανει και μπαμ (πρεπει να το πιεσεις στο συγκεκριμενο σημειο ισως και με ειδικο τροπο :P )... θα ελεγα οτι δεν το καταλαβαινεις καν...

Το μαυρο καπακι ειναι μια χαρα.

EDIT:Για backup κτλ βαλτε το TWRP recovery δουλευει καλυτερα απ το cwm.

Edited by nikosst

Scan Location Description Delivery Status ` ` `

4/5/2013 12:42:20 μ.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

8/5/2013 3:25:31 π.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ

Αποστολή Συσκευασίας

έχει αργήσει η είναι ιδέα μου και να σκεφτείτε μένω κορωπι σχεδόν δίπλα στο αεροδρόμιο δλδ πιο νωρίς ήρθε από κίνα στάλθηκε 25/4 παρά από αθήνα σε μένα τι να πεις μήπως να ανησυχώ?

Scan Location Description Delivery Status ` ` `

4/5/2013 12:42:20 μ.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Αποστολή Συσκευασίας

8/5/2013 3:25:31 π.μ. ` ` ` `

`

ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ

Αποστολή Συσκευασίας

έχει αργήσει η είναι ιδέα μου και να σκεφτείτε μένω κορωπι σχεδόν δίπλα στο αεροδρόμιο δλδ πιο νωρίς ήρθε από κίνα στάλθηκε 25/4 παρά από αθήνα σε μένα τι να πεις μήπως να ανησυχώ?

κι εγω κοντα μενω,δεν μου το εδειχνε πηρα τα ελτα τηλεφωνο και ηταν στο ταχυδρομειο,ρωτα η περνα απο εκει

Ποσο καιρο μετα το "arrived to overseas" του singpost σας το εμφανισε (η οχι) στα ελτα?

Εμενα κλεινει 2 μερες σημερα (οχι το amoi, αλλο πηρα), δεν επρεπε να εχει εμφανιστει?