Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε:

ClockWorkMod (CWM) Recovery (το περνάς με SP Flash Tool, έχει και το scatter file μέσα).

TWRP Recovery (αυτό το περνάς με το ClockWorkMod που εγκατέστησες πρώτα).

Για όποια άλλη βοήθεια εδώ είμαστε!

Εγώ χρησιμοποίησα αυτήν https://yadi.sk/d/-jWFeGPS5LvCs

Είναι η CWM 6.0.3.2 και τη φλασάρω μαζί με τη rom.

Απλά επιλέγω το .img μετά το φόρτωμα του scatter.txt, κάνοντας click στη γραμμή του "RECOVERY".

Καλου-κακου, ξετσεκάρω και το PRELOADER.

Αμέσως μετά το φλασαρισμα, reboot σε recovery και φλασάρισμα του supersu http://download.chainfire.eu/supersu, που το έχω ήδη στην sd

Δεν είμαι σίγουρος ότι κάνει ζημιά, αλλά ΜΗΝ επιλέξεις "yes" στα δυο ερωτήματά που τυχόν θα σου κάνει το CWM πριν το reboot to system, δηλαδή αν θέλεις να μην επιτρέψεις στο σύστημά να αλλάξει το recovery από μόνο του, και να σου επαναφερει το root που νομίζει ότι χάθηκε.

Τα επέλεξα μια φορά, και έχασα το root!

Ok, θα τα δοκιμάσω. Eυχαριστώ!

Edited by nikstar

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα σε ολους. αν και ασχετος μπηκα στο recovery(που ηταν σε κινεζικη γλωσσα) και προφανως πατησα κατι και τωρα το τηλεφωνο μενει στο λογοτυπο. Υπαρχει περιπτωση να σωζεται?

Πάνω στην ωρα, βγήκε και η νέα εκδοσή του gravitybox, που διορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την KitKat :D

Πάνω στην ωρα, βγήκε και η νέα εκδοσή του gravitybox, που διορθώνει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την KitKat :D

Μα κι εσύ να μας τυραννήσεις θες; Δώσε κάνα link στο λαό! :D

Μα κι εσύ να μας τυραννήσεις θες; Δώσε κάνα link στο λαό! :D

Αν ανοίξεις το Xposed framework, θα σου δείξει αμέσως την αναβάθμιση.

Καμιά λύση με το titanium, βρήκαμε?

Εγώ πάντως όχι ακόμη, κι ας έχω δοκιμάσει ότι έχω βρει στο internet μέχρι στιγμής.

Πάντως γενικά μια χαρά το KitKat. Έβγαλε και 16124 στο Antutu Benchmark! Δύο φάουλ μόνο. Αρκετές εφαρμογές ΔΕΝ μπορούν να πάνε στη SD (δοκίμασα και extra εφαρμογές από το Playstore αλλά τίποτε), όπως και το γεγονός ότι το storage του τηλεφώνου είναι 1GB.

Βάζοντας τα EBR1 και EBR2 αρχεία που είναι για 2.5GB χώρο δε δούλεψε, καθώς μάλλον πρόκειται για αρχεία της 4.2 κι όχι της 4.4.

Τώρα αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει την storage του τηλεφώνου 2.5GB από 1GB που είναι στην KitKat ROM, παρακαλώ να δώσει τα φώτα του. Παράλληλα θα ψάχνω και 'γω μπας και βρω τίποτε...

Βάζοντας τα EBR1 και EBR2 αρχεία που είναι για 2.5GB χώρο δε δούλεψε, καθώς μάλλον πρόκειται για αρχεία της 4.2 κι όχι της 4.4.

Τώρα αν κάποιος έχει καταφέρει να κάνει την storage του τηλεφώνου 2.5GB από 1GB που είναι στην KitKat ROM, παρακαλώ να δώσει τα φώτα του. Παράλληλα θα ψάχνω και 'γω μπας και βρω τίποτε...

http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tutorial-How-to-modify-your-EBR-and-change-your-partitions-for-MTK6589T-MTK6582

Καλή επιτυχία.

Edit: είχα ανεβάσει λάθος link...

Edited by kted

καλημερα σε ολους. αν και ασχετος μπηκα στο recovery(που ηταν σε κινεζικη γλωσσα) και προφανως πατησα κατι και τωρα το τηλεφωνο μενει στο λογοτυπο. Υπαρχει περιπτωση να σωζεται?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180

Αφου σε δυσκολευει το κινεζικο recovery, μια λυση ειναι αυτη. Ψαξε για rom , η οποια θα εχει και το αρχειο scatter.

Περασα την αναβαθμιση τις darklight και νεκροθηκε το gps δεν δουλευει ουτε το gps fix τιποτα.

Εχουμε καμια λυση?

Λεω να περασω την κιτκατ εχει κανα θεμα με το gps?

Περασα την αναβαθμιση τις darklight και νεκροθηκε το gps δεν δουλευει ουτε το gps fix τιποτα.

Εχουμε καμια λυση?

Ισα-ίσα, κλειδώνει αμέσως.

Καμία σχέση με τις ατελείωτες αναμονές στο JB

Εχουμε καμια λυση?

Και εγώ την DarkLightMod έχω χωρίς κανένα πρόβλημα με το Gps. Μήπως τα έπεξε η κεραία του;

Θελω να κατεβασω την 4.4 αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη με κανενα λινκ ουτε στο κινεζικο ουτε μπορω να κατεβασω απο το ντροπμποξ. Ουτε στο needrom υπαρχει. Απο που την κατεβασατε?

καλημερα , μπορεί καποιος να μου υποδείξει μια rom η οποια να περνιεται μεσω sp tools (scatter) κ.τ.λ , η οποία να έχει ελληνική γλώσσα?

καλημερα , μπορεί καποιος να μου υποδείξει μια rom η οποια να περνιεται μεσω sp tools (scatter) κ.τ.λ , η οποία να έχει ελληνική γλώσσα?

https://www.dropbox.com/s/vqxsb2gwhx8yfog/N828_GMS.rar?dl=0

Android 4.4.2

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προς τους mods:

Μήπως να βάζατε τα links και οδηγιες σχετικά με τις ROM, recovery και το flashάρισμα στο OP?

Παιδιά επειδή εμένα μου χάλασε ο μετατροπέας που μου είχε δώσει ο κινέζος (από δική μου βέβαια κακή χρήση) πλέον χρειάζομαι νέα handsfree. Τα WH-102 που λέτε, το κουμπί πραγματοποίησης/τερματισμού κλήσης δουλεύει κανονικά; Δηλαδή όταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο και το πατήσεις το σηκώνει; Κι όταν το πατήσεις πάλι το κλείνει; Το ίδιο ισχύει και για τα WH-205.

Ακριβώς. Τα 205 δουλεύουν μια χαρά. Απαντούν/απορρίπτουν τις κλήσεις και κάνουν start/pause τη μουσική και το ραδιόφωνο.

Τα μεγαλύτερα μοντέλα (208, 701) έχουν και media buttons (next/previous track), αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

ΟΚ ευχαριστώ για τα 205. Αλλά τα 102 το υποστηρίζουν;

Έτσι ακριβώς όπως περιγράφει ο kted λειτουργούν και τα Nokia WH-102 με μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα, που δεν ξέρω αν την έχουν και τα WH-205.

Όταν θες να τερματίσεις μια κλήση, πρέπει να πατήσεις το κουμπί παρατεταμένα. Αν το πατήσεις στιγμιαία, προσπαθεί να βάλει σε αναμονή την κλήση (στη δική μου περίπτωση, επειδή δεν έχω ενεργή την αναμονή, στην ουσία δεν κάνει τίποτα και παραμένει ενεργή η κλήση, εκτός κι αν το πατήσω παρατεταμένα).

Αντίστοιχα, όταν ακούς μουσική και πατήσεις στιγμιαία το κουμπί, κάνει pause, οπότε ξαναπατώντας το ξεκινάει από εκεί που είχες μείνει. Αν όμως το πατήσεις παρατεταμένα σταματάει εντελώς και όταν το ξαναπατήσεις ξεκινάει από την αρχή.

Μια βοηθεια ρε παιδια οποιος γνωρίζει.Αγορασα απο το eshop τα WH 102 ακουστικα http://www.e-shop.gr/nokia-wh-102-stereo-handsfree-35mm-jack-black-bulk-p-TEL.006474 και δεν μου δουλευουν.Δεν μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κληση( μολις πατησω το κουμπι το κινητο σταματαει να χτυπαει χωρις να τερματιζει την κληση ομως).Οταν εχω ραδιοφωνο και παταω το κουμπι ειτε παρατεταμενα ειτε στιγμιαια αντι να αλλαξει σταθμο με παει στην μουσικη και οταν ειμε στην μουσικη και παταω το κουμπι ειτε παρατεταμενα ειτε στιγμιαια με παει στο επομενο τραγουδι δεν κανει pause με τιποτα.Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει γιατι αρκετα ποστ πισω εχει αναφερθει οτι το Nokia WH 102 και το Nokia WH-205 δουλευουν αψογα.

Edited by danorfias

σε ευχαριστώ πολύ kted!!!

Να ευχαριστήσεις τον Z3RatuL, που ανέβασε το αρχείο και έδωσε το link 2 σελίδες πριν, στο post #1524.

Μια βοηθεια ρε παιδια οποιος γνωρίζει.Αγορασα απο το eshop τα WH 102 ακουστικα http://www.e-shop.gr/nokia-wh-102-stereo-handsfree-35mm-jack-black-bulk-p-TEL.006474 και δεν μου δουλευουν.Δεν μπορω να απαντησω σε εισερχομενη κληση( μολις πατησω το κουμπι το κινητο σταματαει να χτυπαει χωρις να τερματιζει την κληση ομως).Οταν εχω ραδιοφωνο και παταω το κουμπι ειτε παρατεταμενα ειτε στιγμιαια αντι να αλλαξει σταθμο με παει στην μουσικη και οταν ειμε στην μουσικη και παταω το κουμπι ειτε παρατεταμενα ειτε στιγμιαια με παει στο επομενο τραγουδι δεν κανει pause με τιποτα.Δεν καταλαβαινω τι συμβαινει γιατι αρκετα ποστ πισω εχει αναφερθει οτι το Nokia WH 102 και το Nokia WH-205 δουλευουν αψογα.

Για να απαντήσει την κλήση το κρατάς πατημένο για ένα-δύο δευτερόλεπτα.

Για το άλλο με το ράδιομ και την μουσική δεν ξέρω.

Για να απαντήσει την κλήση το κρατάς πατημένο για ένα-δύο δευτερόλεπτα.

Για το άλλο με το ράδιομ και την μουσική δεν ξέρω.

Δυστυχώς ούτε με το πάτημα του κουμπιού για ένα-δύο δευτερόλεπτα γίνετε τίποτα :(

Το μόνο που κάνει είναι να σταματάει να χτυπάει χωρίς να τερματίζει την κλίση,σαν με το πάτημα να μπαίνει σε σίγαση

Μια χαρά είναι. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές δεν μπορούν να μετακινηθούν στην SD, όπως και το γεγονός ότι έχει μόνο 1GB για την εγκατάσταση τους. Κατά τα άλλα μια χαρά!