Jump to content

ZTE Grand X Quad V987

ulvergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Εδω και λιγες μερες το κινητακι αρχισε τα κολπακια, δηλ... μερικες φορες μολις ακουμπαω την οθονη τρελενεται και κανει οτι θελει, επισης σε ενα συγκεκριμενο σημειο στην οθονη ειναι νεκρο δηλ δεν πιανει το touch.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει?:confused:

Αυτό δεν είναι καλό.... σε αυτό μπορεί να ευθύνεται και η οθόνη... αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσα να σκεφτώ ως θετικός άνθρωπος :lol:

Αρχικά όταν ξεκίνησε να στο κάνει, μήπως "πειραματίστηκες" με διάφορες εφαρμογές, οι οποίες εν τέλη σου επιρέασαν το λειτουργικό; Το λέω γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο εκπληκτικό OnePlus One που κοιτούσα σε review και το διόρθωσε η εταιρία σε μεγάλο ποσοστό των ελατωματικών συσκευών (αν όχι όλων) με μια απλή ενημέρωση λογισμικού.

Όποια και αν είναι όμως η αιτία, η εύκολη λύση μετά τις εργοστασιακές ρυθμίσεις είναι, ξανα πέρασμα το firmware (ότι θα σου έκανε και ο Germanos αν το πουλούσαν και στην Ελλάδα ;) )

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το προβλημα λυθηκε ( προς το παρον τουλαχιστον) με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμiσεων και ενα χαρτακι στην μπαταρια για καλυτερη επαφη, κατι απο τα δυο μαλλον εκανε δουλεια.(καπου διαβασα οτι μπορει να το κανει και απο την μπαταρια οταν δεν εφαρμοζει καλα...)

Τωρα, για ξανα περασμα το firmware δεν με βλεπω γιατι ειμαι σκραπας απο τετοια!

Το μονo προβλημα που παραμενει ειναι το νεκρο σημειο στο touch.:mad:...εκει μαλλον με βλεπω για οθονη:(

Το κινητο δε μου ανοιγει καθολου μου βγαζει μονο το λογοτυπο της zte οποτε δεν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη απο το playstore...το email μου ειναι odys1987@yahoo.gr...αν μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω εκ των προτερων...

• 2 weeks later...
Το κινητο δε μου ανοιγει καθολου μου βγαζει μονο το λογοτυπο της zte οποτε δεν μπορω να κατεβασω την εφαρμογη απο το playstore...το email μου ειναι odys1987@yahoo.gr...αν μπορεις να βοηθησεις ευχαριστω εκ των προτερων...

αν δεν ανοιγει το κινητο να δοκιμασεις να περασεις ξανα την ROM και RECOVERY μεσω SP Flash Tool απο το Pc σου

myphone_2.png

Βασικά περισσότερο χρόνο έφαγε στην αναμονή παρά στο να κοιτάξει μέσα στο thread.

τη λύση του προβλήματος την είπε και ο προλαλήσαντας και τις οδηγίες του να το κάνεις θα τις βρείς στο ποστ #77

επειδή όμως πάει καιρός με τα λινκ, για να κατεβάσεις το scatter file ("τα άλλα αρχεία" που αναφέρει) εδώ

Στην χειρότερη περίπτωση που δεν βγάλεις άκρη, έχεις απορία ή σου λείπει κάτι (αμφίβολο μεν),

μπορεί να σε βοηθήσεις και το βίντεο

, μιας και όλα τα κινητά με αυτό τον επεξεργαστή έχουν ίδια διαδικασία σαν βάση,

σε αυτό που διαφέρουν είναι τα αρχεία του λειτουργικού που θα φορτώσεις

αν δεν ανοιγει το κινητο να δοκιμασεις να περασεις ξανα την ROM και RECOVERY μεσω SP Flash Tool απο το Pc σου

Βασικά περισσότερο χρόνο έφαγε στην αναμονή παρά στο να κοιτάξει μέσα στο thread.

τη λύση του προβλήματος την είπε και ο προλαλήσαντας και τις οδηγίες του να το κάνεις θα τις βρείς στο ποστ #77

επειδή όμως πάει καιρός με τα λινκ, για να κατεβάσεις το scatter file ("τα άλλα αρχεία" που αναφέρει) εδώ

Στην χειρότερη περίπτωση που δεν βγάλεις άκρη, έχεις απορία ή σου λείπει κάτι (αμφίβολο μεν),

μπορεί να σε βοηθήσεις και το βίντεο

, μιας και όλα τα κινητά με αυτό τον επεξεργαστή έχουν ίδια διαδικασία σαν βάση,

σε αυτό που διαφέρουν είναι τα αρχεία του λειτουργικού που θα φορτώσεις

Του απάντησα και εγώ σε pm που μου έστειλε για να τον βοηθήσω (παρ' όλο που έχω πουλήσει το ZTE από τον Ιούνιο) αλλά δεν αξιώθηκε ούτε να μου απαντήσει. Ούτε ένα ευχαριστώ. Ούτε φωνή Ούτε ακρόαση!!!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• 3 weeks later...

Μετά από ενημέρωση της εφαρμογής SU ξαφνικά παρατήρησα σήμερα οτι χάθηκε το root!

Και τώρα δεν λειτουργεί το πλήκτρο απενεργοποίησης της συσκευής όταν θέλω απλά να σβήσω την οθόνη ή να απενεργοποιήσω τη συσκευή.

Για την ενεργοποίηση της οθόνης λειτουργεί κανονικά!

Αν ρουταρω θα φτιάξει ή πρέπει πάλι να εγκαταστήσω τη ρομ του Bruno που φοράω από την αρχή?

Edit. Τελικά μετά από εγκατάσταση της v 4.0 του Bruno όλα καλά...

Edited by vagosofron

Ενημερωτικά, καλό είναι κάνετε ενημέρωση το GravityBox μιας και έχει πλέον και άλλα, είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά και δεν είναι πλέον μια "στεγνή" εφαρμογή αλλά χωρισμένη σε gravitybox + Xposed Installer ενημερώνεται μέσω αυτού. και όχι πιά με φλασαρισμα

Επίσης μια πολύ καλή, όλα σε ένα, εφαρμογή για να πειράξουμε το κινητό με πολλούς τρόπους ή να του δώσουμε μια άλλη χροιά (π.χ. αλλαγή boot screen) είναι και το

ROM ToolBox PRO που έχει ακόμη και recovery changer όπως το MobileUncle που λίγο πολυ έχει περάσει απο το κινητό όλων

• 4 weeks later...
  • Administrators
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει kitkat rom για το κινητό μας? Σταθερή πάντα...

Την ίδια απορία έχω και εγώ

http://lenovokitkat.blogspot.gr/2013/11/upgradeupdate-zte-grand-x-quad-v987-to.html

Modpic.gif

Ψεύτικο είναι, μην μπείτε καν στον κόπο. Μόλις πας να το κατεβάσεις σου ζητάει να πάρεις μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς. Αν δείτε τις άλλες δημοσιεύσεις από το συγκεκριμένο site, έχει να κατεβάσεις την kitkat για διάφορα μοντέλα κινητών έχοντας όμως ακριβώς το ίδιο link για το κατέβασμα της ROM, επίσης τα σχόλια από κάτω είναι ίδια copy - paste.

Αν και ξενέρωσα να είσαι καλά....κολλημένοι λοιπόν στην 4.2 όταν κι τα παλιότερα παίρνουν 4.4....

καπως θα μπορεσει να γινει πορτ, αρκει καποιος να ασχοληθει. το ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι δυστυχως δε το γνωριζω

Εκνευρίζομαι όταν βλέπω κάτι υποδεεστερες κινεζιες με τον ίδιο επεξεργαστή να έχουν κιτ κατ λαό εμείς κολλημένοι στο 4.2

• Administrators
Πέραν του ψυχολογικού παράγοντα, η kitkat δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, απολαύστε τη συσκευή σας...

Modpic.gif

Πέραν του ψυχολογικού παράγοντα, η kitkat δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, απολαύστε τη συσκευή σας...

Θέλω να αγοράσω smartwatch android wear που απαιτεί 4.3 και πάνω άρα έχει περιορισμούς η 4.2.1. Και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερους. ..

• 2 weeks later...
Θέλω να αγοράσω smartwatch android wear που απαιτεί 4.3 και πάνω άρα έχει περιορισμούς η 4.2.1. Και όσο περνάει ο καιρός ακόμα περισσότερους. ..

Πληροφοριακά το λέω, αλλά αυτό που αναφέρεις δεν είναι απόλυτο... μιας και το 4.3 πάλι JB είναι με μια μικρή βελτίωση σταθερότητας... οι μεγάλες αλλαγές, π.χ. στη διαχείριση ασφάλειας, έχουν γίνει στις επώνυμες αλλαγές ICS JB KK L κλπ.

Οπότε θα σου πρότεινα να πας σε ένα μαγαζάκι π.χ. Γερμανός ή αερικός (wind) ή ακόμη και στα μαγαζιά του δημοσίου (puplic :P) και να δοκιμάσεις κάποιο από τα εκθεσιακά ή ανοιγμένα που έχουν στην στα συρτάρια τους για να σιγουρευτείς πως είσαι 100% οκ

• 3 weeks later...

Καλημέρα στην παρέα του 987.

Έχω στα χέρια μου ένα brickαρισμένο V987 και μετά από τεράστια αναζήτηση, τόσο στο παρόν θέμα όσο και στο Google, ανακάλυψα πως υπάρχει περίπτωση να το αναστήσω αν βρω κάποιο backup φτιαγμένο μέσα από το εργαλείο MTK Droid Tools.

Έχει κάποιος από εδώ κρατημένο κάποιο backup να το μοιραστεί μαζί μου μπας και καταφέρω να το στρώσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Καλημέρα στην παρέα του 987.

Έχω στα χέρια μου ένα brickαρισμένο V987 και μετά από τεράστια αναζήτηση, τόσο στο παρόν θέμα όσο και στο Google, ανακάλυψα πως υπάρχει περίπτωση να το αναστήσω αν βρω κάποιο backup φτιαγμένο μέσα από το εργαλείο MTK Droid Tools.

Έχει κάποιος από εδώ κρατημένο κάποιο backup να το μοιραστεί μαζί μου μπας και καταφέρω να το στρώσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

...recovery έχεις/λειτουργεί; Αν όχι δοκίμασες να φλασάρεις factory rom μέσω SP Flash Tools?

Edited by emxa2k

...recovery έχεις/λειτουργεί;

Δεν ανοίγει καθόλου, είναι hard bricked.

Αν έμπαινε recovery όλα θα ήταν παιχνιδάκι, αλλά δυστυχώς...

Στο YouTube πάντως είδα βιντεάκι όπου κάποιος κατάφερε να το επαναφέρει μ' αυτό τον τρόπο.

Όταν είχα το κινητό είχα φτιάξει με το mtk droid tools ένα flashable backup και με το οποίο είχα αναστήσει ένα κινητό με το sp flash tools. Το είχα δώσει και σε κάποιον φίλο εδώ μέσα. Αν διαβάζει τώρα το θέμα και το έχει ας σου το δώσει να σώσεις το κινητό. Διαφορετικά θα πρέπει κάποιος φίλος να φιλοτιμηθεί και να σου φτιάξει ένα τέτοιο backup. Αν έχεις κάποιον γνωστο σου που να έχει το ίδιο κινητό..... Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus