smyrali Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 http://www.clove.co.uk/crystalusion-liquid-glass βρήκα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εξαιρετική επίσης κατά τη γνώμη μου, αν και hard case, είναι η απόλυτα διαφανής της IMAK. Οι συγκεκριμένες δεν προσθέτουν στον όγκο του κινητού σημαντικά όπως π.χ. οι τύπου Nillkin, αλλά δεν είναι και full protection. Αν και περιμένω ακόμη τη συσκευή, έχω πάρει αυτή τη θήκη. Καλή η ποιότητα φαίνεται, αλλά τη δοκίμασα σε ένα V967 και η εφαρμογή δεν μου άρεσε. Δεν προεξείχε καθόλου μπροστά στην οθόνη για να την προστατεύει. Δεν ξέρω αν στο V987, που είναι ελάχιστα λεπτότερο, εφαρμόζει καλύτερα. Γνώμη μου πάντως, για αυτό το κινητό, λόγω μεγέθους, καλύτερα μια θήκη φάκελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) http://www.clove.co.uk/crystalusion-liquid-glass βρήκα αυτό... ...αυτό είναι προϊόν νανοτεχνολογίας για επικάλυψη (κάτι ανάλογο των προϊόντων που υπάρχουν για προστασία χρώματος αμαξιού, κλπ.) και όχι μεμβράνη. Αν και περιμένω ακόμη τη συσκευή, έχω πάρει αυτή τη θήκη. Καλή η ποιότητα φαίνεται, αλλά τη δοκίμασα σε ένα V967 και η εφαρμογή δεν μου άρεσε. Δεν προεξείχε καθόλου μπροστά στην οθόνη για να την προστατεύει. Δεν ξέρω αν στο V987, που είναι ελάχιστα λεπτότερο, εφαρμόζει καλύτερα. Γνώμη μου πάντως, για αυτό το κινητό, λόγω μεγέθους, καλύτερα μια θήκη φάκελος. ...η COSKIIZ προεξέχει αλλά έτσι και αλλιώς αυτές οι θήκες δεν έχουν σχεδιαστεί για προστασία οθόνης εν τέλει. Edited November 21, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 εγώ πάντως παρήγγειλα αυτή http://www.1949deal.com/zte-v987-protective-shell-nillkin-super-frosted-shield-back-cover-white-color.html αντί για την μαύρη αλλά τελικα τώρα πρόσεξα ότι δεν προστατευει την οθόνη καθώς ειναι στο ιδιο επίπεδο με αυτή...τελικά η θήκη που δίνει το minideal ειναι πολύ καλή και δεν θυμάμαι τι μάρκα ήταν για να ψάξω να την βρω σε άσπρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouvidis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Γεια σας,θα ηθελα κ εγω να αγορασω το εν λογω κινητο.Ποιο μαγαζακι να επιλεξω?Εκτος απο minideal ποιο αλλο καταστηματακι παιζει;γιατι ειδα οτι μεσα σε μια βδομαδα αυξησαν την τιμη κατα 10 ευρω!εγω ειμαι επισης στην ιταλια κ δεν υπαρχει η singapore mail.καμια ιδεα;αλλες συμβουλες ευπροσδεκτες!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εγω παλι με την 3.1 δεν εχω πατατηρηση καποιο lag σε εφαρμογες....ολα μου μοιαζουν ιδια με την 3...αλλα ξεκινησα με καθαρο instal...τωρα τα antutu και quandrad δεν τα παρακολουθω.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouvidis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γεια σας ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο,να το αγορασω η να επιλεξω το 967s?καποιο αλλο κινητο σε αυτη την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Γεια σας ενδιαφερομαι για το εν λογω κινητο,να το αγορασω η να επιλεξω το 967s?καποιο αλλο κινητο σε αυτη την τιμη? το zte v967s απο οτι ειπαν στον Minideal ειναι στα τελευταια στοκ και μαλλον θα σταματησει... η τιμη ειναι πολυ κοντα στο v987 οποτε συστηνω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISG4 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 παιδες ποιο ελληνικο πληκτρολογιο να βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία καλή, δοκιμασμένη κάρτα μνήμης (8 ή 16 gb) καθώς και hands free συμβατά με το τηλέφωνό μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 παιδες ποιο ελληνικο πληκτρολογιο να βαλω? δοκιμασε το smart keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger30 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Για οσους ενδιαφερονται να το αγορασουν σε καλη τιμη και απο αξιοπιστο πωλητη (εχω αγορασει ενα ν967 απο εκει) http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-SGP-Original-ZTE-V987-5-Inch-IPS-1280x720-Russian-Mtk6589-Quad-Core-Mobile-Phone/988441151.html Υ.Γ Προσφορα για περιορισμενες ημερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Περιπου 2 μηνες συμβιωσης με το κινητο ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Αγορασμενο απο minideal.Σημερα για κακη μου τυχη επεσε και κτυπησε καθετα στην πλευρα που ειναι το ηχειο.Απο εκεινη τη στιγμη και μετα δεν δουλευει το ηχειο ενω δουλευει κανονικα ο ηχος απο τα ακουστικα.Υποψιν οτι το εχω μεσα σε θηκη nillkin.Εχει τυχει σε κανεναν αλλο αυτο το πραγμα;Λετε να καηκε το ηχειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Απιστευτο και ομως συνεβη.Το ηχειο πριν απο λιγο αρχισε να λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vstromis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Απο της 14-11-2013 μου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) Πολυ δεν ειναι ρε παιδια? μηπως να αρχισω να ανησυχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Απο της 14-11-2013 μου βγαζει Despatched to overseas (Country code: GR) Πολυ δεν ειναι ρε παιδια? μηπως να αρχισω να ανησυχω? Νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Λογικά, την εβδομάδα που μας έρχεται θα παραλάβεις. Να ρωτήσω και κάτι που έχω την αίσθηση πως έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω. Πολλές φορές, όταν ακουμπώ την οθόνη στην περιφέρειά της και βρίσκομαι στην αρχική οθόνη για παράδειγμα, με πετάει σε άλλη οθόνη. Επίσης, στο σερφάρισμα, ενώ εγώ επιλέγω να ακολουθήσω κάποιο link, αυτό κάνει zoom in. Πρέπει να προβώ σε κάποια ρύθμιση ή έχει να κάνει με την ευαισθησία της οθόνης γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoskast Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα εδώ και μια εβδομαδα έχω στα χέρια μου το κιν. απο minideal,είναι καταπληκτικό άλλα βλέπω οτι έχει ενα θέμα αρκέτα ενοχλειτικο με το σήμα gsm με σύνδεση vodafone καθόλου καλη λήψη μεσά σε κτήρια. Διευκρινιστεικά να σας πω οτι πριν ενα μηνα που είχα zte967s απο σήμα ηταν απαιχτο και στα πιο δύσκολα μέρη με την ίδια σύνδεση. Έχετε παρατηρεισει εσείς κάτι και αν ναι υπάρχει λύση. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Νομίζω πως δεν πρέπει να ανησυχείς. Λογικά, την εβδομάδα που μας έρχεται θα παραλάβεις. Να ρωτήσω και κάτι που έχω την αίσθηση πως έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω. Πολλές φορές, όταν ακουμπώ την οθόνη στην περιφέρειά της και βρίσκομαι στην αρχική οθόνη για παράδειγμα, με πετάει σε άλλη οθόνη. Επίσης, στο σερφάρισμα, ενώ εγώ επιλέγω να ακολουθήσω κάποιο link, αυτό κάνει zoom in. Πρέπει να προβώ σε κάποια ρύθμιση ή έχει να κάνει με την ευαισθησία της οθόνης γενικότερα; Αυτο ακριβως αναφερω και στο xda στο θεμα του bruno....συμβαινει και σε μενα ιδιαιτερα στο κατω σημειο της οθονης κατω απτο πληκτρο back....Αυτο δεν συνεβαινε τους πρωτους 3 μηνες που ειχα το τηλεφωνο....ειναι πολυ ενοχλητικο..... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Αυτο ακριβως αναφερω και στο xda στο θεμα του bruno....συμβαινει και σε μενα ιδιαιτερα στο κατω σημειο της οθονης κατω απτο πληκτρο back....Αυτο δεν συνεβαινε τους πρωτους 3 μηνες που ειχα το τηλεφωνο....ειναι πολυ ενοχλητικο.....Στο xda αναφέρεις ότι πατιέται το back button από μόνο του. Έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το πιστολάκι μαλλιών; αρκετοί έχουν αναφέρει ότι έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα που είχαν με το back button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sada12 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Στο xda αναφέρεις ότι πατιέται το back button από μόνο του. Έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το πιστολάκι μαλλιών; αρκετοί έχουν αναφέρει ότι έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα που είχαν με το back button... Θα μας πείς το κόλπο να μην ψάχνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Στο xda αναφέρεις ότι πατιέται το back button από μόνο του. Έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το πιστολάκι μαλλιών; αρκετοί έχουν αναφέρει ότι έτσι διορθώθηκε το πρόβλημα που είχαν με το back button... Να σου πω την αληθεια ουτε πιστολακι εβαλα...ουτε τρυπανι...ουτε κατσαβιδι! Ξερω εγω τα φοβαμαι....μη χειροτερεψει η κατασταση.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Θα μας πείς το κόλπο να μην ψάχνουμε?Το πρόβλημα με τα hardware keys συμβαίνει γιατί η πλακέτα που βρίσκεται από κάτω δεν έχει κολλήσει καλά με αποτέλεσμα να κουνιέται και να πατιούνται από μόνα τους τα κουμπιά. Ζεσταίνεις την κάτω μεριά του κινητού, εκεί που είναι τα τρία hardware keys με ένα πιστολάκι για κάμποσα δευτερόλεπτα ώστε να λιώσει η κόλλα και μετά τοποθετείς σε αυτό το σημείο κάποιο αντικείμενο με λίγο βάρος και το αφήνεις για 2 ώρες για να κολλήσει καλύτερα η πλακέτα. Η άλλη λύση είναι να ανοίξεις το κινητό και να αντικαταστήσεις την ταινία διπλής όψεως που έχει εκεί με κάποια πιο δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Τελικα εκανα την δοκιμη με το πιστολακι αλλα τιποτα...ιδια κατασταση..... Τωρα γυρησα σε bruno 4.2.1 V2....σαφος και το προβλβμα εχει ελαχιστοποιηθει...αλλα θελω περισσοτερο χρονο για να το δω..... 2 μερες με την ...παλια.... 4.2.1 V2 (Β01 kernel) και κανενα προβλημα με το back button....ουτε μια φορα....ουτε γυρο γυρο απο τα soft keys ουτε στην ακρη της οθονης ουτε πουθενα..... Τελικα ειναι θεμα πλακετας?Ειναι θεμα ρομ?Ειναι θεμα kernel? Θα τρελαθουμε τελειως.....εκει που απλα το αγκιζες η το ακουμπουσες στο τραπεζι εκανε back τωρα ξαφνικα ειναι σουπερ.... Και κανεις δεν ξερει να δωση μια απαντηση...ουτε ο bruno στο xda που το συζητησαμε....και μου ειπε να ξαναβαλω την 3.1 και να δοκιμασω με τον kernel (Β01) απο την V2...αλλα δεν ξερω που θα τον βρω και πως θα τον κανω instal..... Edited December 3, 2013 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Μόλις παρέλαβα και εγώ. Θα ανεβάσω σύντομα βίντεο με το ξεπακετάρισμα. Σε λίγο θα του αλλάξω τα φώτ...εεε τη ρομ και ενημερώνω με εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τελικα ειναι θεμα πλακετας?Ειναι θεμα ρομ?Ειναι θεμα kernel?Θέμα hardware είναι, απλώς η ZTE προσπαθεί να το διορθώσει μέσω software (kernel) μειώνοντας την ευαισθησία/ανταποκρισιμότητα των πλήκτρων. Έχεις δοκίμασει την τελευταία έκδοση kernel V1.1.3 B01 που βγήκε πρόσφατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts