droulis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 (edited) δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα... ημουν κατοχος htc one s... και σας λεω πως το αφησα στην ακρη ηδη. μολις ανακαλυψα οτι υποστηριζει βιντεοκληση 3g Edited April 9, 2013 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlar2 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα... ημουν κατοχος htc one s... και σας λεω πως το αφησα στην ακρη ηδη. μολις ανακαλυψα οτι υποστηριζει βιντεοκληση 3g εχει ποιο ωραια οθονη απο το htc one s? η καμερα του ειναι καλη στις φωτογραφιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 εχει ποιο ωραια οθονη απο το htc one s? η καμερα του ειναι καλη στις φωτογραφιες? στα δικα μου ματια ναι. παραθετω δυο φωτογραφιες. και οι δυο στα 8μπ η βραδυνη εχει αποσταση απο το αντικειμενο περιπου 1.5 μετρα νυχτερινη ληψη και φλας. http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMG_20100101_003812_zps6b198e01.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/IMG_20130410_002240_zps4866b685.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 droulis μιλαμε για το Star 5, οχι για το miz z1, σωστα? Ελπιζω να ανοιξεις thread για το δευτερο οταν σου ερθει..:rolleyes: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Tελικά το κινητό έρχεται rooted? Πως τα πάει η μπαταρία του? Επικοινώνησα και με το oklot και μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα βάλω τα λεφτά για να το παραγγείλω. Σε ευχαριστώ για τις φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Tελικά το κινητό έρχεται rooted? Πως τα πάει η μπαταρία του? Επικοινώνησα και με το oklot και μάλλον αύριο ή μεθαύριο θα βάλω τα λεφτά για να το παραγγείλω. Σε ευχαριστώ για τις φωτό. Οχι rooted, απο τις 8 μεχρι τωρα εχει πεσει στο 77% ειμαι συνεχεια ασυρματο δικτυο. Κανα δεκαλεπτο με κλησεις, κ λιγο παιχνιδισμα γενικως με το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Οχι rooted, απο τις 8 μεχρι τωρα εχει πεσει στο 77% ειμαι συνεχεια ασυρματο δικτυο. Κανα δεκαλεπτο με κλησεις, κ λιγο παιχνιδισμα γενικως με το κινητο Μπορεις να τσεκαρεις αν το gps λειτουργει σωστα; Αν ειναι θα βακλω και γω παραγγελια τωρα κιολας απο το Oklot. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Edit: Ακυρο, τωρα ειδα ολοκληρωμενο το post σου πιο πανω. Οκ παω για παραγγελια. Ποσο καιρο σου πηρε περιπου να στο στειλουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 εμενα 11 μερες αλλα ειναι υποκειμενικο καμμια 15αρια κανει συνηθως. με το gps θα σας πω οτι μου δουλεψε με το sygic μονο, tom tom και navigon ενω τα εγκατεστησα... ηταν μη συνεργασιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ok thanks και παλι. Για navigon ηλπιζα αλλα τι να κανεις. Τωρα βλεπω και αυτο μεσα στα δεκαδες που υπαρχουν. http://www.minideal.net/star-s7189-5-0-android-4-2-1-quad-core-mtk6589-1-2ghz-3g-smartphone.html Προσπαθω να βρω κανα review, αλλα μονο ενα γαλλικο βιντεο εχει. Αντε θα βαρεσω αυτο το σ7189 κι οτι γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 το δικο μου περιμενει απο δευτερα στο ταχυδρομειο,θα παω αυριο να το παρω και οταν το βαλω σε ταξη θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Τελικα και γω αυτο παρηγγειλα επειδη δεν διαβασα καποιο review για το s7189, 170 ευρω με στηριγμα αυτοκινητου και φορτιστη αυτοκινητου. Το navigon δηλαδη drouli δεν στο ανοιγει καθολου; Η στο ανοιγει αλλα δεν πιανει δορυφορο; Το 4.6.2 δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 4.7 και 4.8 και ενω ανοιγει στην αρχη για εγκατασταση αρχειων και σεταρισμα οταν παει να κανει συνδεση με διακομιστη ,,,δεν κανει... μηπως γνωριζετε εσεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Αντε θα βαρεσω αυτο το σ7189 κι οτι γινει. Το μόνο κακό του είναι ότι έχει μικρή ανάλυση η οθόνη του. Μήπως να το ξανασκεφτόσουνα; EDIT: Τώρα διάβασα παρακάτω. Οπότε άκυρο. Θα το παραγγείλω και εγώ το S5. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μας δίνεις. Το sygic το δούλεψες στο αμάξι ή απλά να δεις αν πιάνεις σήμα; Συγγνώμη που σε πρήζω συνέχεια. Edited April 10, 2013 by mask2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Μολις το παρελαβα,καμια σχεση με οποιο αλλο κινητο ειχα μεχρι τωρα,πολυ ελαφρυ αν το συγκρινω με το προηγουμενο,η οθονη του ειναι τελεια,η φωτογραφικη του μηχανη ...δεν ξερω αν ειναι 12μπ αλλα και αυτη πολυ καλη,φυσικα οπως παντα τα κινεζομαγαζα αδιαφορησαν και εστειλαν τον φορτιστη μονο με κινεζικη πριζα,τους εστειλα μεηλ. Παντως αν και 5 ιντσων ειναι σχεδον το ιδιο με ενα 4,7 που ηδη εχω,εμφανισιακα πολυ ομορφο. Η κατασκευη του δεν ειναι στα στανταρ που εχουμε συνιθισει,το πισω καλυμα το βρισκω ιδιαιτερα λεπτο,θελει προσοχη στο ανοιγμα αλλα αυτο δεν θα συμβαινει καθε τοσο,εχει ηδη ενα screen protector φορεμενο και ενα μεσα στο κουτι του.Δεν εχω δοκιμασει τιποτα ακομη,απλα το χαζευω. Απογευμα και το τσακισα στην χρηση,ειχε 50% μπαταρια,κατεβασα ολες τις εφαρμογες που ηθελα και ειχε ακομα 20%,επαιξα παιχνιδια,wi-fi συνεχεια ανοιχτο,καλη αρχη,για το gps δεν ξερω να το ρυθμισω παντως την τοποθεσια μου δεν την βρηκε στο google maps αν σημαινει κατι αυτο. Edited April 11, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 4.7 και 4.8 και ενω ανοιγει στην αρχη για εγκατασταση αρχειων και σεταρισμα οταν παει να κανει συνδεση με διακομιστη ,,,δεν κανει... μηπως γνωριζετε εσεις κατι? Μην το παλευεις με το navigon, μπλοκαρει γιατι εχει δυο υποδοχες για καρτες sim το τηλεφωνο (δυο imei ?) και μπερδευεται ο διακομιστης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ερωτηση,με την μικρο σιμ και την κανονικη,η σιμ που εχω που μπαινει?πρεπει να παρω ανταπτορα?στην κανονικη δεν εχει σημα,η κατι κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με γεια και να το χαρείς σου εύχομαι. Εσύ από που το πήρες; Τελικά για να το επιβεβαιώσουμε, έχει 8αρα rom; Και μία τελευταία ερώτηση. Μήπως έχεις καμία 32αρα microsd να δοκιμάσεις; Να δούμε μήπως και είναι τα χαρακτηριστικά που διάβασα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με γεια και να το χαρείς σου εύχομαι. Εσύ από που το πήρες; Τελικά για να το επιβεβαιώσουμε, έχει 8αρα rom; Και μία τελευταία ερώτηση. Μήπως έχεις καμία 32αρα microsd να δοκιμάσεις; Να δούμε μήπως και είναι τα χαρακτηριστικά που διάβασα λάθος. απο pandawill 4.94 giga λεει,δεν εχω καρτα αυτη την στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) 1. memory size: 1513.3mb, ram size:971.8, sdcard size: 5054.4 αυτος ειναι ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης. 2. δεν γνωριζω εγω εχω μια 8αρα και δουλεψε καλα. 3. 4.2.1 4. google play κανονικα, πειτε μου τι να κοιταξω για να σας πω για root. 5.ελληνικα ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ :):):):) πολυ καλη αισθηση εχει στο χερι αν και μεγαλο. οθονη πολυ καλη, σημα wifi καλο επισης. gps σφαιρα αν και πρωτα εκανα gps test ειναι η αληθεια. πραγματικες διαστασεις 142x72x9(χωρις το εξογκωμα της καμερας) βαρος πραγματικο:152gr με μπαταρια εβαλα την vodafone sim1 και στο speedtest εγραψε ping 38ms, download 4474kbps, upload 1516kbps. το εικονιδιο στην μπαρα ηταν Η+ το gps πως το ελεγξες?ειμαι λιγο ανιδεος,μπορεις να μου πεις τα βηματα? Edited April 11, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Θα σου πω και εγώ τι έχω κατάλαβει μιας και δεν είχα ποτε μου android. Βάζεις την εφαρμογή GPStest για να το δοκιμάσεις. Αν θες να το δοκιμάσεις με κανονικό gps βάλε το Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Θα σου πω και εγώ τι έχω κατάλαβει μιας και δεν είχα ποτε μου android. Βάζεις την εφαρμογή GPStest για να το δοκιμάσεις. Αν θες να το δοκιμάσεις με κανονικό gps βάλε το Sygic. ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω Mεσημερι Παρασκευης,ολα καλα αλλα gps δεν βλεπω να πιανει σημα,κατεβασα την εφαρμογη τιποτις,δεν το χρησιμοποιω για να ειμαι ειλικρινης αλλα αν εχει προβλημα εκει ισως αποτρεψει τους υπολοιπους απο το να το αγορασουν,αν δεν διορθωθει θα ειναι κριμα γιατι το κινητο ειναι πολυ καλο,με αντιτουτου 12990 στο τεςτ που εκανα. Edited April 12, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ίσως θέλει πείραγμα κανένα αρχείο αλλά πρέπει να είσαι root. To λεώ με βάση αυτό που είχα διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ίσως θέλει πείραγμα κανένα αρχείο αλλά πρέπει να είσαι root. To λεώ με βάση αυτό που είχα διαβάσει. να δουμε,ισως βρεθει καποιος τροπος να λειτουργησει οταν το πιασουν στα χερια τους πιο εμπειροι απο μενα και μας πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ψάχνωντας πληροφορίες για το κινητό ειπα να δω αν rootαρεται κιόλας. Έπεσα πάνω σε αυτό. http://chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=307&page=2 Δεν είναι και ο τελειότερος οδηγός αλλά είναι μία αρχή. Οι ίδιοι το συζητούσαν και στο xda. Ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποιος να το κάνει και να μας γράψει αναλυτικά οδηγίες. Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να το κάνω... ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Παρήγγειλα και εγώ από oklot δυστυχώς βιάστηκα γιατί δεν το έχουν σε μαύρο και άσπρο δεν μου αρέσει καθόλου.Έπρεπε να ρωτήσω πρώτα .Τους είπα ότι θα περιμένω από βδομάδα που λογικά θα το έχουν . Ελπίζω να το έχω πριν το Πάσχα . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts