Γιάννης Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Μόνο που ξεχνάει το καλή κάμερα,κατεβαίνει και απο το μέτριο και πάει προς την κακή κάμερα ακόμη και για τα δεδομένα των κινέζικων mtk6589 σε τιμή 130-150€.Κατά τα άλλα το κινητό είναι άψογο.Αλλη εναλλακτική αν μπορεί να πάει στα 140-150€ με καλή κάμερα και 5" ειναι το thl w8 Για το zte 967s τα λες αυτα ?? Το w8 ποιο ειναι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Ναι για το ZTE.για το w8 δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=360548 στα 189$ http://www.minideal.net/android-4-1-hd-phone-thl-w8-5-inch-ips-screen-1-2ghz-quad-core-cpu-gray.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serexq Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 η καλυτερη rom για το κινητο ειναι η miui απλα κορυφαια!!!!\ το σχετικο λινκ https://disk.yandex.com/public/?hash=Z0lW4Dn5m4N5014UXFzdnKfsfx5jRCB6pIYoZj7/%2BnY%3D&locale=ru με recovery μπαινει το μονο κακο ειναι οτι δεν εχει ελληνικα σαν γλωσσα αλλα προσωπικα δεν χρησιμοποιω ΠΟΥΘΕΝΑ ελληνικα στα συστηματα που εχω (pc,android κτλ) Όντως είναι το καλύτερο rom, έχω S5mtk6589T φόρτωσα το συγκεκριμένο Room miui και το κινητό πάει σφαίρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να φορτώσω και ελληνικά ή κάποιο γλωσσικό πακέτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Όντως είναι το καλύτερο rom, έχω S5mtk6589T φόρτωσα το συγκεκριμένο Room miui και το κινητό πάει σφαίρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να φορτώσω και ελληνικά ή κάποιο γλωσσικό πακέτο? και εγω την ιδια cpu εχω και παει σφαιρα!!!τωρα για τα ελληνικα δεν εχω ιδεα αμα μπορεις να βαλεις καποιο πακετο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 ευχαριστω ibiza για τη βοηθεια την περασα οντως παει σφαιρα αν και δεν μου κλειδωνει καθολου το gps εχουμε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 δεν μου κλειδωνει καθολου το gps εχουμε καμια ιδεα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Το εκανα, τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 την πρώτη φορά μπορεί να σου κάνει μέχρι και 20 λεπτά... άστο στο μπαλκόνι μέχρι να πιάσει. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 22, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Το εκανα, τιποτα!! Έχεις βγει σε ανοιχτό ουρανό; Δες με το gps test τι δορυφόρους πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 μετα απο πολυ υπομονη επιασε σε ανοιχτο ουρανο 11 in view - 6 in use 52 λεπτα αναμονη σας ευχαριστω ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 52 λεπτα???καλα ρε παιδια που ειστε στο μανχαταν με τους ουρανοξυστες????εμενα με βοηθεια (epo και agps) σε βαρια 10sec(αμα εχω να το χρησιμοποιησω καμια βδομαδα) κανει lock και χωρις βοηθεια σε βαρια 45-50sec!!!ενα που παρατηρησα παντως οσο αφορα την κεραια στα 6589 σε σχεση με τα 6589Τ ειναι η διαφορετικη σχεδιαση!!!καμια σχεση ισως να παιζει και αυτο ρολο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Παιδια καλησπερα. Ψαχνοντας να βρω ενα κινητο για φιλο, επεσα πανω σας. Διαβασα τις πληροφοριες σας για το S5 MTK6589T 2/32 και βλεπω οτι η αποψη μερικων που το εχουν ειναι θετικη. Επειδη ομως το φιλαρακι μου ζητα οσο μεγαλυτερη οθονη γινεται, ψαχνοντας βρηκα και αυτο http://www.pandawill.com/star-kingelon-k1-smartphone-android-42-mtk6589t-15ghz-2gb-32gb-60-inch-hd-screen-otg-black-p80460.html που προφανως ειναι το ιδιο αλλα σε 6" οθονη. Εχετε καποια αποψη γι αυτο? Αν δεν ειναι καλη, να κινηθω προς S5. Ευχαριστω. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serexq Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Μερικές εικόνες από το rom του Ρώσου ronks καί από προγράμματα , το antutu τα λέει όλα15963 [ATTACH]36854[/ATTACH] [ATTACH]36855[/ATTACH] [ATTACH]36856[/ATTACH] [ATTACH]36857[/ATTACH] [ATTACH]36858[/ATTACH] το rom είναι εδώ https://disk.yandex.com/public/?hash=Z0lW4Dn5m4N5014UXFzdnKfsfx5jRCB6pIYoZj7/%2BnY%3D&locale=ru επίσης να ξανά ευχαριστήσω τον ibiza2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 η miui ειναι γαματη ρομ ΑΛΛΑ δεν καταλαβαινω γιατι δεν βαζουν το τελευταιο radio firmware που εχει βγει για τι s5 και χρησιμοποιουν το παλαιοτερο!!! εχω δει διαφορα σε ταχυτητα στο νετ μεσω καρτας της ταξης του 1mbps και στο σημα του wifi(στο μπαλκονι πιανω με την μαμα 2 γραμμες ενω με την miui 1 αλλα και στις 2 περιπτωσεις δεν χανω το σημα για κανεναν λογο) αλλα το κυριοτερο καλυτερο σημα στο gps εστω και οριακα!!! εγω εβαλα παλι την μαμα και θα ξαναβαλω την miui ,που ειναι γεγονος οτι μαμαει, αμα βαλει ο ronks επιλογη για το τελευταιο radio firmware η βγει νεα εκδοση miui!!! αλλιως μαμα μεχρι και αν βγει καμια cyanogenmod που ολος ο κοσμος περιμενει αν και εφοσον η χαζοmediatek δωσει στο κοινο τα kernel μαζι με το framework για το android!!! αλλα για να εξηγουμαι η miui ειναι πολυ καλη αν και στα antutu δειχνει λιιιιγο χειροτερες επιδωσεις στα 3d γραφικα που σε βαρβατα παιχνιδια φενοντε οπως πχ στο real racing 3 που παιζω!!!μικροδιαφορες βεβαια αλλα οκ!! τωρα απο αποψη ui οκ σκοτωνει η miui!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Παιδια καλησπερα. Ψαχνοντας να βρω ενα κινητο για φιλο, επεσα πανω σας. Διαβασα τις πληροφοριες σας για το S5 MTK6589T 2/32 και αν καταλαβα καλα η αποψη σας ειναι θετικη?? (οσον αφορα GPS και WiFi με ενδιαφερει περισσοτερο..) Επειδη ομως το φιλαρακι μου ζητα οσο μεγαλυτερη οθονη γινεται, ψαχνοντας βρηκα και αυτο http://www.pandawill.com/star-kingelon-k1-smartphone-android-42-mtk6589t-15ghz-2gb-32gb-60-inch-hd-screen-otg-black-p80460.html που προφανως ειναι το ιδιο αλλα σε 6" οθονη. Εχετε καποια αποψη γι αυτο? Αν δεν ειναι καλη, να κινηθω προς S5. Ευχαριστω. Κανεις δεν εχει γνωμη γι αυτα? Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 φιλε μου καλημερα !!!να ξερεις ολα τα κινητα απο την κινα στην πλειψηφια τους ειναι ΙΔΙΑ εσωτερικα!!!εκει που αλλαζουν λιγο ειναι στην οθονη φυσικα στο περιβλημα(ποιοτητα κυριως) και στο αν η εταιρια που το βγαζει εχει ονομα στην ασια!!η star εχει ονομα μαι πουλαειν εκει!!! παρτο το κινητο καλο ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 φιλε μου καλημερα !!!να ξερεις ολα τα κινητα απο την κινα στην πλειψηφια τους ειναι ΙΔΙΑ εσωτερικα!!!εκει που αλλαζουν λιγο ειναι στην οθονη φυσικα στο περιβλημα(ποιοτητα κυριως) και στο αν η εταιρια που το βγαζει εχει ονομα στην ασια!!η star εχει ονομα μαι πουλαειν εκει!! Συμφωνω με αυτο που λες, οσον αφορα το hardware ομως οχι. Αλλη κεραια βαζει ο ενας, αλλη ο αλλος, γι αυτο και τα διαφορα προβληματα στις ληψεις (τηλεφωνια, WiFi, GPS). Το ειδες μονος σου εξ αλλου εχοντας πριν το απλο S5 και τωρα το Turbo, οσον αφορα το GPS, σωστα? παρτο το κινητο καλο ειναι!!! Μιλας για το S5 Turbo τωρα η για το 6ιντσο που ρωτησα? Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) ολα καλα ειναι φιλε μου οπως ειπα!!! παρτε και την νεα miui του ρονκς https://disk.yandex.com/public/?hash=QX4j90OP63zkBlgSKNWRD3UNB0Sjr6EEtixK8T7iSbo%3D&locale=ru λες και με ακουσε ο ronks και εβαλε και το τελευταιο radio επιτελους μια ολοκληρωμενη miui rom Edited October 26, 2013 by ibiza2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ολα καλα ειναι φιλε μου οπως ειπα!!! παρτε και την νεα miui του ρονκς https://disk.yandex.com/public/?hash=QX4j90OP63zkBlgSKNWRD3UNB0Sjr6EEtixK8T7iSbo%3D&locale=ru λες και με ακουσε ο ronks και εβαλε και το τελευταιο radio επιτελους μια ολοκληρωμενη miui rom Aυτη κανει για το s5?to απλο?και αν ναι τι βηματα ακολουθουμε για να την περασουμε εμεις οι ασχετοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratigos292 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ibiza να την περασουμε πανω στην αλλη ή ολα απο την αρχη; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2004 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 κανει και για το απλο s5 και για το 6589Τ αμα εχεις περασει recovery ειναι ευκολο την περνας στην sd μπαινεις στο recovery και κανεις install zip->install zip from sd card επιλεγεις την ρομ και περιμενεις να κανει install αν δεν εχεις περασει recovery ειναι θεμα!!!νομιζω εχουν βγαλει τα παιδια εδω μεσα εναν οδηγο κοιτα τον δεν ειναι και αστροφυσικη. θα κανεις wipe data\factory reset, wipe cache, wipe dalvic απο το recovery σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serexq Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 νεα miui του ρονκς https://disk.yandex.com/public/?hash=G7ca1v9zybhyVZEh5tXhXRT9WbwhDeo8zRqzOrPuoKA%3D&locale=ru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Οι κατέχοντες από ποιο μαγαζί προτείνουν να γίνει η αγορά; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Μετά από πολύ καιρό είπα να ξαναποστάρω μιας και έχω ένα προβληματάκι. Το κινητό πολύ συχνά χάνει το σήμα. Μου λέει μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Αν το κλείσω και βγάλω την sim, την λυγίσω λίγο και την ξαναβάλω επανέρχεται. Πιστεύω ότι είναι θέμα sim αλλά δεν έχω άλλη microsim για να δοκιμάσω. Να αλλάξω την rom με αυτή του ronks μπας και δω διαφορά; Να θυμίσω πως με την μαμά είχα θέμα με το 3G που δεν έβρισκε ποτέ και για αυτό είχα(και έχω ακόμα) την Xperia. Καμία ιδέα για άλλη sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Να μην αλλάξεις rom, να αλλάξεις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts