The X Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 1η επαφη Δε πιανω wifi σπιτι μου Να πω οτι στο σπιτι μου το router μου δεν εχει καλο σημα (του εχω βαλει εξωτερικη κεραια να στελνει αλλου) Το huawei ideos X5 εχει 2 μοναδες σημα. Το S5 δε βλεπει καν το δικτυο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 1η επαφη Δε πιανω wifi σπιτι μου Να πω οτι στο σπιτι μου το router μου δεν εχει καλο σημα (του εχω βαλει εξωτερικη κεραια να στελνει αλλου) Το huawei ideos X5 εχει 2 μοναδες σημα. Το S5 δε βλεπει καν το δικτυο εγω εχω πολυ καλο σημα και πιανει και δεκα τριγυρω στην περιοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) μπηκα play store μαζι με το πεταμενο ideos x5 κατηγορα παιχνιδια σε 10 sec το ideos το φορτωσε σε 30 sec το s5 εβγαλε χρονος εληξε και δε φορτωσε τιποτα μπηκα play store μαζι με το πεταμενο ideos x5 κατηγορα παιχνιδια σε 10 sec το ideos το φορτωσε σε 30 sec το s5 εβγαλε χρονος εληξε και δε φορτωσε τιποτα καπακι 2ο test κατηγορια βιβλιοθηκες και εκδοσεις 7 sec το ideos...40 sec το s5 καπακι 2ο test κατηγορια βιβλιοθηκες και εκδοσεις 7 sec το ideos...40 sec το s5 Και νομιζω ξερω τι φταει..αλλα δε ξερω πως να το διορθωσω Και δε νομιζω οτι γινεται Στα παραπανω που κανω πχ...οταν μπαινω με το s5 το router μου πρεπει να τρελενεται..και φτιανει μερικες 100αδες αν οχι 1000δες msec Οταν τα φορτωνει το ideos ..δεν επηρεαζεται και τα msec παραμενουν σε διψηφιο νουμερο Κοινως νομιζω οτι το s5 τρελενει τον router Μια εφαρμογη μπορει να κανει και 5 λεπτα να τη κατεβασει...η μαλλον οσο θελει κανεις..αφου ειναι κολλημενο και δε κατεβαζει την ιδια στιμη ο router βγαζει απιστευτα msec... το ideos η το transformer tf101 τα φερνουν ακαριαια στη φωτο φαινεται το ideos και το s5 διπλα διπλα...τη σημα πιανουν... τα σχολια ειναι περιττα μαλλον πρεπει να ψαξω τροπο να ξεφορτωθω το κινητο...θα παω να το δοκιμσω και αλλου και θα δουμε -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 18, 2013 by navi55 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Και νομιζω ξερω τι φταει..αλλα δε ξερω πως να το διορθωσω Και δε νομιζω οτι γινεται Στα παραπανω που κανω πχ...οταν μπαινω με το s5 το router μου πρεπει να τρελενεται..και φτιανει μερικες 100αδες αν οχι 1000δες msec Οταν τα φορτωνει το ideos ..δεν επηρεαζεται και τα msec παραμενουν σε διψηφιο νουμερο Κοινως νομιζω οτι το s5 τρελενει τον router Μια εφαρμογη μπορει να κανει και 5 λεπτα να τη κατεβασει...η μαλλον οσο θελει κανεις..αφου ειναι κολλημενο και δε κατεβαζει την ιδια στιμη ο router βγαζει απιστευτα msec... το ideos η το transformer tf101 τα φερνουν ακαριαια κανε 1 ρισταρτ το ρουτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 φιλε τσοπανε λυσε μου μια απορια που εχω εδω και καιρο και δεν απανταει κανεις... οταν πατας τα τρια κουμπια κατω απο την οθονη ( τα softkeys ) λειτουργει και η δονηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 φιλε τσοπανε λυσε μου μια απορια που εχω εδω και καιρο και δεν απανταει κανεις... οταν πατας τα τρια κουμπια κατω απο την οθονη ( τα softkeys ) λειτουργει και η δονηση? οχι,δεν λειτουργει,θα επρεπε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits200 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 συνηθως ναι.. Σε δυο smartphone που ειχα το star n710+ και το ideos x5 λειτουργουσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 17, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 συνηθως ναι.. Σε δυο smartphone που ειχα το star n710+ και το ideos x5 λειτουργουσε στο δικο μου οχι,ας μας πει και κανενας αλλος κατοχος s5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μετά από πολύ διάβασμα στο forum τελικά σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ απο oklot. είδα όμως μία κάρτα sd στο dx.com toshiba 32gb με 90 MB/s ταχύτητα και σκέφτομαι ότι αν την βάλω στο star θα απογειωθεί. τι λετε? ...νομίζω δε μπορείς να εκμεταλλευτείς την έξτρα ταχύτητα που υποστηρίζει πέραν του minimum 10Mb/s, γιατί αφορά μόνο συμβατές συσκευές με το "high-speed SD bus interface UHS-I · Speed Mode SDR 104". Δες λεπτομέρειες εδώ: http://www.toshiba.co.jp/p-media/wwsite/sdxc.htm Οπότε ακόμα και να είναι συμβατή χωρίς προβλήματα, ουσιαστικά δεν κερδίζεις κάτι και πληρώνεις ακριβότερα. Νομίζω μία απλή microSDHC class 10 αξιόπιστης εταιρείας περί τα 23 ευρώ σε συμφέρει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 στο δικο μου οχι,ας μας πει και κανενας αλλος κατοχος s5 Ούτε σε εμένα δουλεύει . Αλλά δεν με νοιάζει κιόλας .:ninja: Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Δε φταιει ο router...συνδεομαι με laptop , ideos x5 , transforder tf101..και ολα οκ..με το s5 δε παει τιποτα καλα Τελικα διορθωθηκαν ολα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ROUTER... Ειναι προφανως αυτο που ειπα στην αρχη ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ . και προφανως ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟ σημα ..αλλιως παπαλα Σε καθε περιπτωση θα το checkarω σε αλλους χωρους με wifi να δω τι γινεται Στο σπιτι μου παντως εχω χοντρο προβλημα και δε ξερω τι να κανω !!! Το αλλο μου ερωτημα ειναι να δω αν οντως μου το καναν root . Πως μπορω να το δω ? Καποια εφαρμογη που το απαιτει ? Γιατι μου φαινεται το πληρωσα μεν..δε μου το καναν δε.. Δε φταιει ο router...συνδεομαι με laptop , ideos x5 , transforder tf101..και ολα οκ..με το s5 δε παει τιποτα καλα Τελικα διορθωθηκαν ολα ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ROUTER... Ειναι προφανως αυτο που ειπα στην αρχη ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ . και προφανως ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΛΕΙΟ σημα ..αλλιως παπαλα Με το wifi analyzer φανηκαν ολα...το δικτυο του σπιτιου μου με το ideos ειναι στο -60 dbm ενω με το s5 στο -80 dbm Με το ideos πιανω 20 δικτυα....με το s5 6-7...καποια με στα ιδια dbm καποια..με πολυ λιγοτερα Ειναι προφανες οτι εχει σοβαρο προβλημα το κινητο και δε ξερω αν εχει το συγκεκριμενο κομματι Αν εχει κανεις 2 android συσκευες-κινητα μπορει να βαλει το wifi analyzer και να δει στο δικο του και στα γειτονικα δικτυα ταυτοχρονα τη σημα πιανει ? Εδω μαλλον θα χρειαστω ανωτερα βοηθαει απο ψαγμενους... Τοσο το wifi analyzer ..οσο και το router ****** μου δειχνουν ενα δικτυο με full σημα με το ονομα NVRAM WARNING: Err=0x10 Ψηλιαζομαι μηπως ειναι η ριζα του κακου αυτο ! UPDATE : το θεμα με το NVRAM WARNING: Err=0x10 λυθηκε με μια σειρα απο ενεργειες Ομως η κακια ποιοτητα σηματος σε βαθμο να μη μπορει να κανει ΤΙΠΟΤΑ στο internet αν δεν εχει 4 μοναδες σηματος εξακολουθει Μπηκα σε ενα ανοιχτο του γειτονα...τα ιδια χαλια με το s5 κανενα προβλημα με το ideos . Δε ξερω αν ειναι προβληματικο το κομματι -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 18, 2013 by navi55 Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Σε καθε περιπτωση θα το checkarω σε αλλους χωρους με wifi να δω τι γινεται Στο σπιτι μου παντως εχω χοντρο προβλημα και δε ξερω τι να κανω !!! Το αλλο μου ερωτημα ειναι να δω αν οντως μου το καναν root . Πως μπορω να το δω ? Καποια εφαρμογη που το απαιτει ? Γιατι μου φαινεται το πληρωσα μεν..δε μου το καναν δε.. Καλημερα. Μπορεις να δεις αν ειναι root με το Root Checker απο play store. Μηπως το προβλημα σου ειναι θεμα ρυθμισεων του S5 και του router σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Λίγες ώρες μετά την παραπάνω γελοία προσφορά και αφού δεν απάντησα, έστειλαν μέσω Paypal τα παρακάτω, επιγραμματικά: Δέχονται να επιστρέψουν πλήρως τα χρήματα αν στείλω πίσω το τηλ. μέσα σε 60 ημέρες, όπως ορίζει και η πολιτική τους. Ζητάνε να το στείλω μόνο με ταχυδρομείο, συστημένο. Να γράψω μόνο την διεύθυνση πάνω στο κουτί και στην απόδειξη του ταχυδρομείου αυτό: "MP4 PLAYER FOR REPAIR" Επίσης λένε πως το δέμα θα ανοιχτεί στο ταχυδρομείο τους παρουσία υπαλλήλου του ταχυδρομείου και θα καταγραφεί σε βίντεο. Έχουν στείλει στο paypal πλήρη λίστα με τα αντικείμενα του κουτιού και αν λείπει κάτι δεν θα επιστρέψουν όλα τα χρήματα. Έχω λοιπόν τα εξής ερωτήματα. Το dispute θα παραμείνει ανοιχτό από το Paypal μέχρι τις 4/6/13, το μετράει από τη μέρα που έγινε η αγορά. Δεν νομίζω πως θα προλάβει το δέμα ακόμα και με α' προτεραιότητα να φτάσει στην κίνα μέχρι τότε. Το κόστος τελικά είναι 9,02€, αν το στείλω σαν ακανόνιστο φάκελο, όχι δέμα. Περιμένω κι αν δεν φτάσει ,προχωράω σε claim ή ενημερώνω το paypal πως δεν φτάνει ο χρόνο αποστολής μέχρι τη ημέρα που λήγει το dispute; Να γράψω κι εγώ τη συσκευασία του δέματος σε βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Λίγες ώρες μετά την παραπάνω γελοία προσφορά και αφού δεν απάντησα, έστειλαν μέσω Paypal τα παρακάτω, επιγραμματικά: Δέχονται να επιστρέψουν πλήρως τα χρήματα αν στείλω πίσω το τηλ. μέσα σε 60 ημέρες, όπως ορίζει και η πολιτική τους. Ζητάνε να το στείλω μόνο με ταχυδρομείο, συστημένο. Να γράψω μόνο την διεύθυνση πάνω στο κουτί και στην απόδειξη του ταχυδρομείου αυτό: "MP4 PLAYER FOR REPAIR" Επίσης λένε πως το δέμα θα ανοιχτεί στο ταχυδρομείο τους παρουσία υπαλλήλου του ταχυδρομείου και θα καταγραφεί σε βίντεο. Έχουν στείλει στο paypal πλήρη λίστα με τα αντικείμενα του κουτιού και αν λείπει κάτι δεν θα επιστρέψουν όλα τα χρήματα. Έχω λοιπόν τα εξής ερωτήματα. Το dispute θα παραμείνει ανοιχτό από το Paypal μέχρι τις 4/6/13, το μετράει από τη μέρα που έγινε η αγορά. Δεν νομίζω πως θα προλάβει το δέμα ακόμα και με α' προτεραιότητα να φτάσει στην κίνα μέχρι τότε. Το κόστος τελικά είναι 9,02€, αν το στείλω σαν ακανόνιστο φάκελο, όχι δέμα. Περιμένω κι αν δεν φτάσει ,προχωράω σε claim ή ενημερώνω το paypal πως δεν φτάνει ο χρόνο αποστολής μέχρι τη ημέρα που λήγει το dispute; Να γράψω κι εγώ τη συσκευασία του δέματος σε βίντεο; επειδη εχω στειλει δυο κινητα πισω:Στειλε το μεηλ τους στο Paypal και ρωτα τους αν συμφωνουν,αν το στειλεις απο μονος σου διχως την εντολη του Paypal δεν θα σε καλυψουν αν οι κινεζοι βρουν ταχα οτιδηποτε και σου αρνηθουν πιστωση,το Paypal θα σου δωσει την διευθυνση που θα το στειλεις,πολλοι απο αυτους στελνουν λαθος στοιχεια και μετα λενε οτι δεν το πραλαβαν κι ετσι δεν σε αποζημιωνουν,στειλε το μεηλ λοιπον και περιμενε εντολη τους Και η βιντεοσκοπησε την συσκευασια με οτι βαζεις μεσα η στεπ μπαι στεπ με φωτογραφιες,επισης τον φακκελο με την διευθυνση να φαινεται και τα γραμματοσημα και επισης την αποδειξη ταχυδρομειου σε φωτογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Να γράψω κι εγώ τη συσκευασία του δέματος σε βίντεο; Κακό δεν είναι, απλώς δεν ξέρω τι νόημα έχει ουσιαστικά. Ο καθένας μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι έκανες την βιντεοσκοπηση βάζοντας τα πάντα μέσα και στην συνέχεια άνοιξες το κουτί και εστειλες τα μισά. Γενικά κανε ότι σου λέει το paypal και μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Σχετικά με τον χρόνο προλαβαίνω; Σκέφτομαι να στείλω και το προηγούμενο μείλ με την προσφορά τω 15$. Τα πλήκτρα στο star x920 4gb δονούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 (edited) Κακό δεν είναι, απλώς δεν ξέρω τι νόημα έχει ουσιαστικά. Ο καθένας μπορεί εύκολα να ισχυριστεί ότι έκανες την βιντεοσκοπηση βάζοντας τα πάντα μέσα και στην συνέχεια άνοιξες το κουτί και εστειλες τα μισά. Γενικά κανε ότι σου λέει το paypal και μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Δεν ειναι σωστη η απαντηση σου,το Paypal στην περιπτωση που ο πωλητης αρνηθει για οποιοδηποτε λογο οτι...η δεν το παρελαβε σωστα,η ελειπε κατι απο μεσα,η οποιο αλλο λογο ζηταει αποδειξεις της αποστολης,το εκανε σε μενα,αν θελει ας το κανει δεν θα του κοστισει κατι,αν οχι και ολα πανε καλα τοτε τα πεταει. Ευχαριστώ για την απάντηση! Σχετικά με τον χρόνο προλαβαίνω; Σκέφτομαι να στείλω και το προηγούμενο μείλ με την προσφορά τω 15$. Τα πλήκτρα στο star x920 4gb δονούνται. κατ αρχην αγορασε το απο αλλου,δεν ξερω τι χρονο εχεις αλλα καλυτερα να εχεις το κινητο που θελεις παρα την εκπτωση των 15ε. Αν το paypal δεν σου δωσει εντολη να το στειλεις δεν θα σε καλυψει αν το στειλεις μονος σου και συμβει κατι. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 tsopanos: Εννοώ να στείλω το μείλ με την προσφορά των 15$ στο paypal. Να δουν πόσο αναξιόπιστοι είναι. xkaliak: δεν έχεις άδικο, μπορεί κάποιος κάλλιστα να το κάνει και μετά να αφαιρέσει, αλλά λέω να το κάνω. Το star x920 4gb σε wifi πιάνει μια με δύο γραμμές και φορτώνει αργά, αλλά φορτώνει, δυο ορόφους πιο πάνω από το ρούτερ μου και 15 μέτρα περίπου σε οριζόντια απόσταση απ' αυτό. Από τα καλύτερα σήματα που έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 tsopanos: Εννοώ να στείλω το μείλ με την προσφορά των 15$ στο paypal. Να δουν πόσο αναξιόπιστοι είναι. xkaliak: δεν έχεις άδικο, μπορεί κάποιος κάλλιστα να το κάνει και μετά να αφαιρέσει, αλλά λέω να το κάνω. Το star x920 4gb σε wifi πιάνει μια με δύο γραμμές και φορτώνει αργά, αλλά φορτώνει, δυο ορόφους πιο πάνω από το ρούτερ μου και 15 μέτρα περίπου σε οριζόντια απόσταση απ' αυτό. Από τα καλύτερα σήματα που έχω δει. Απο την αρχη σου ειπα,οτι στοιχειο εχεις να τους το στειλεις,το θεμα ειναι οτι δεχθηκαν την επιστροφη,στειλε και τα δυο,το paypal σιγουρα θα σου πει να το επιστρεψεις αλλα μην το κανεις πριν στο πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αυτή είναι η θήκη που δίνει το fastcardtech δωρο με το τηλ. [ATTACH]32533[/ATTACH] [ATTACH]32534[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Αυτή είναι η θήκη που δίνει το fastcardtech δωρο με το τηλ. [ATTACH]32533[/ATTACH] [ATTACH]32534[/ATTACH] ΔΕΝ θα αγοραζα απο αυτους ακομα κι αν μου εδινα αλλο ενα τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν προτείνω να την αγοράσετε από εκεί, ΕΝΝΟΕΙΤΕ. Απλά την έβαλα μήπως βολεύει κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν προτείνω να την αγοράσετε από εκεί, ΕΝΝΟΕΙΤΕ. Απλά την έβαλα μήπως βολεύει κανέναν. http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Free-Shipping-bulk-NEW-PU-Leather-13-colour-Case-For-star-Fashion-Pocket-Bag-For/880968694.html αυτη,αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν ειναι σωστη η απαντηση σου,το Paypal στην περιπτωση που ο πωλητης αρνηθει για οποιοδηποτε λογο οτι...η δεν το παρελαβε σωστα,η ελειπε κατι απο μεσα,η οποιο αλλο λογο ζηταει αποδειξεις της αποστολης,το εκανε σε μενα,αν θελει ας το κανει δεν θα του κοστισει κατι,αν οχι και ολα πανε καλα τοτε τα πεταει. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι γράφω. Αυτό που λέω είναι ότι βιντεοσκοπησεις που κάνει ο καθένας μόνος του δεν έχουν νόημα. Και εσύ μπορείς να κάνεις ένα βίντεο που τα βάζεις όλα μέσα και μετά στέλνεις ότι θέλεις και ο Κινέζος μπορεί να ανοίξει πρώτα το πακέτο να βγαλει τα μισά να το ξανακλεισει και να αρχίσει την βιντεοσκοπηση η οποία θα δείξει βέβαια ότι τα μισά λείπουν. Αυτό που λένε ότι θα το ανοίξουν στο ταχυδρομείο παρουσια υπαλλήλου και θα το βιντεοσκοπησουν εκεί ακούγεται πιο σωστό (και εκεί βέβαια μπορεί κάποιος να σκεφτεί πονηρά αν σκεφτείς ότι λόγω της δουλειάς τους παίζουν σφαλιάρες με τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου , αλλά ας μην το παρατραβηξουμε). Το να βιντεοσκοπησεις τα πράγματα πριν τα στείλεις αποδεικνύει ότι τα είχες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ΌΧΙ ότι τα έβαλες μέσα. Όπως έγραψα και πιο πάνω κακό δεν είναι. Ας το κάνει, δεν στοιχίζει κάτι. Απλώς δεν σε καλύπτει πλήρως αν κάτσει η στραβή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. May 18, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι γράφω. Αυτό που λέω είναι ότι βιντεοσκοπησεις που κάνει ο καθένας μόνος του δεν έχουν νόημα. Και εσύ μπορείς να κάνεις ένα βίντεο που τα βάζεις όλα μέσα και μετά στέλνεις ότι θέλεις και ο Κινέζος μπορεί να ανοίξει πρώτα το πακέτο να βγαλει τα μισά να το ξανακλεισει και να αρχίσει την βιντεοσκοπηση η οποία θα δείξει βέβαια ότι τα μισά λείπουν. Αυτό που λένε ότι θα το ανοίξουν στο ταχυδρομείο παρουσια υπαλλήλου και θα το βιντεοσκοπησουν εκεί ακούγεται πιο σωστό (και εκεί βέβαια μπορεί κάποιος να σκεφτεί πονηρά αν σκεφτείς ότι λόγω της δουλειάς τους παίζουν σφαλιάρες με τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου , αλλά ας μην το παρατραβηξουμε). Το να βιντεοσκοπησεις τα πράγματα πριν τα στείλεις αποδεικνύει ότι τα είχες την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και ΌΧΙ ότι τα έβαλες μέσα. Όπως έγραψα και πιο πάνω κακό δεν είναι. Ας το κάνει, δεν στοιχίζει κάτι. Απλώς δεν σε καλύπτει πλήρως αν κάτσει η στραβή απο την στιγμη που το paypal του πει να το επιστρεψει και του δωσει διευθυνση κλπ τον καλυπτει ακομα κι αν ο πωλητης πει οτι δεν το εχει παραλαβει,απλα ζηταει αποδειξεις οτι το εστειλε,φωτογραφιες του πακετου κλπ,αποδειξη του ταχυδρομειου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts