Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ φιλε μου σε ευχαριστω ποσες μερες συνολο θα κανει για να φυγει απο εκει??2-3μερες??εμενα εχει ηδη 2 με αυτο το μνμ!! εσυ αν δεν κανω λαθος το εχεις ηδη ετσι??καμια custom rom υπαρχει η εστω να μπορουμε να κανουμε την stock rooted??

Aυτη η ενημερωση δεν ανανεωνεται καθε μερα,μπορει να εχει φυγει αλλα θα το δεις στην επομενη ανανεωση της,οταν δεις οτι εφτασε στην ελλαδα θα το ψαξεις στο σαιτ του Ελτα,εμενα δεν λειτουργουσε το σαιτ οταν ηρθε το δικο μου και τους πηρα τηλεφωνο και ηταν ηδη ταχυδρομειο,για ρομ δεν ξερω,δεν θα το πειραξω ργω μιας και ειμαι ασχετος,ετσι οπως ειναι με τα ελληνικα του και ολα του ειναι τελειο.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πηρα και εγω το star s5 απο oklot.η παραγγελια εγινε στις 15 και μου εδωσαν track number στις 16.περιμενω με αγωνια να δω πως θα ανταποκριθει σε αυτα που ζηταω το κινητο αν και απο τεχνικα χαρακτηριστικα γι αυτο που πληρωνεις παιρνεις καλο κινητο πολυ καλο θα ελεγα!!!α ναι στο signpost για το track number μου βγαζει αυτο ''INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)'' ξερει κανεις τι σημαινει???

Ακόμα λογικά δεν βγήκε από την χώρα που θα αποσταλεί .

Εμένα μου δώσανε 15 του μήνα tracking number και 16 φάνηκε στο σύστημα με το μήνυμα που λες . Στις 17 έβγαλε το 'despatched to overseas ' .

Τώρα είδα ότι σου απάντησε φίλος :)

Όσο αφορά το που θα ψάξετε με βάση το tracking number διαπίστωσα από προηγούμενη αγορά ότι στα απλά ΕΛΤΑ δεν βγάζει αποτέλεσμα ποτέ και αυτό γιατί πρέπει να ψάξετε στο site των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ . Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε Hong Kong Post και σε Singapore Post .

Edited by navi55
συνεχόμενα posts
Letv x800 - US version cuoco 14s

οκ παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις!!ασχετος εν το μεταξυ απο αγορες στο ιντερνετ δεν ειμαι κανω τα τελευταια 5 χρονια και 1η φορα ειδα το μνμ αυτο και παραξενευτηκα.συνηθως βεβαια απο κινα οτι επερνα track number μετα απο 6-8 μερες γινοταν ενεργο αχχαχαχα!!!!αντε με το καλο να παραλαβω και να αρχισω το σκαλισμα:p:p

Όσο αφορά το που θα ψάξετε με βάση το tracking number διαπίστωσα από προηγούμενη αγορά ότι στα απλά ΕΛΤΑ δεν βγάζει αποτέλεσμα ποτέ και αυτό γιατί πρέπει να ψάξετε στο site των ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ . Αυτό πρέπει να συμβαίνει και σε Hong Kong Post και σε Singapore Post .

http://www.singpost.com/ Singapore post

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx elta

http://212.205.82.71/trackandtrace/ η εδω.

Μια ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με το θέμα. Την micro sim που την βρίσκεις ? Την ζητάς στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ? Τους λες ότι το κινητό μου έχει Micro sim και σου δίνουν την ανάλογη ? Έχω κανονική sim και μάλλον θα χρησιμοποιήσω και την δεύτερη του τηλεφώνου και πριν αρχίσω να κόβω την sim για να χωρέσει στην υποδοχή είπα να μου δώσετε τα φώτα σας .

μπορεις να την κοψεις και εσυ αμα ξερεις τις διαστασεις(εγω δεν της ξερω ειναι η αληθεια) η πας στο παροχο σου καιν του λες να σου την κοψει αυτος και να σε χρεωσει 5-10ευρω για ενα κοψιμο χαχαχαχα!!!!!!

Μια ερώτηση γιατί είμαι άσχετος με το θέμα. Την micro sim που την βρίσκεις ? Την ζητάς στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ? Τους λες ότι το κινητό μου έχει Micro sim και σου δίνουν την ανάλογη ? Έχω κανονική sim και μάλλον θα χρησιμοποιήσω και την δεύτερη του τηλεφώνου και πριν αρχίσω να κόβω την sim για να χωρέσει στην υποδοχή είπα να μου δώσετε τα φώτα σας .

Στην wind που ρωτησα κοστοζει 5 ευρω αλλοιως σου κοβουν εκει δωρεαν την παλια σε μαικρο,αν εχεις δυο σιμ κοψε την μια,η αλλη μπαινει στην δευτερη σιμ του τηλεφωνου κανονικα

Edited by tsopanos
στυμπληρωση πληροφοριων

οριστε κυριοι και Recovery σε αγγλικα ωστε να αρχισουμε τις μαιμουδιες και στο xda μαλλον θα βγαλουν και καποια custom rom οπως φενεται!!!!!!!!!

http://ge.tt/9bI2wae/v/0?c

Edited by ibiza2004

Μα τι στο καλό κάνει αυτό το αεροπλάνο και αργεί τόσο ?:lol:

ελα ντε και εγω αυτη την απορια εχω αντε να ερθει να το περιεξεργαστουμε λιγο!!!!!!!

Πόσες μέρες σας έκανε για να φανεί στο singpost; Εγώ το πήρα από oklot.

Πόσες μέρες λέτε να κάνει; Έγινε shipped το Σάββατο.

Επίσης βρήκα και αυτες τις οδηγίες για rootαρισμα. Διαβάστε και παρακάτω που δίνονται και παραπάνω πληροφορίες.

Πόσες μέρες σας έκανε για να φανεί στο singpost; Εγώ το πήρα από oklot.

Πόσες μέρες λέτε να κάνει; Έγινε shipped το Σάββατο.

Επίσης βρήκα και αυτες τις οδηγίες για rootαρισμα. Διαβάστε και παρακάτω που δίνονται και παραπάνω πληροφορίες.

To site της singpost δεν ανανεωνεται καθημερινα,ακομα και να εχει φυγει θα το δειξει στην επομενη ανανεωση,λογικα σε 7-10 μερες θα εχει ερθει.

7-10 μέρες ε?? Ωραία ελπίζω να κάνει τόσο.

Meanwhile, πες μας τις εντυπώσεις σου από το κινητό τώρα που το έχεις μέρες. Αρνητικά/θετικά ή ελλείψεις. Μπόρει να το έχουμε ήδη παραγγείλει για να κάνουμε πίσω αλλά λίγο συζήτηση όσο το περιμένουμε δεν βλάπτει.

7-10 μέρες ε?? Ωραία ελπίζω να κάνει τόσο.

Meanwhile, πες μας τις εντυπώσεις σου από το κινητό τώρα που το έχεις μέρες. Αρνητικά/θετικά ή ελλείψεις. Μπόρει να το έχουμε ήδη παραγγείλει για να κάνουμε πίσω αλλά λίγο συζήτηση όσο το περιμένουμε δεν βλάπτει.

δεν εχω παραπονο,δεν το πειραζω φυσικα διοτι ειμαι ασχετος,πολυ καλη οθονη,καλη καμερα,κανενα προβλημα με τις κλησεις,οτι εφαρμογη του εβαλα παει τελεια,gps επιασε 9 δορυφορους αλλα δεν εχω προγραμμα να το τεσταρω,νομιζω ειναι μια πολυ καλη αγορα,με τα δεδομενα μεχρι σημερα.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το sygic που νομίζω είναι δωρεάν. Βέβαια μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι είδα στο play.

Καμία microsd πιο μεγάλη από 16gb δοκίμασε κανείς; Έχω βρει site που λένε ότι υποστηρίζει μέχρι 16 και άλλα που λένε μέχρι 32. Όχι ότι με νοιάζει και πολύ απλά για να ξέρω.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το sygic που νομίζω είναι δωρεάν. Βέβαια μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι είδα στο play.

Καμία microsd πιο μεγάλη από 16gb δοκίμασε κανείς; Έχω βρει site που λένε ότι υποστηρίζει μέχρι 16 και άλλα που λένε μέχρι 32. Όχι ότι με νοιάζει και πολύ απλά για να ξέρω.

trial ειναι,δεν θελω να βαζω και να βγαζω προγραμματα,εξ αλλου δεν μου χρησιμευει το gps

Το έχω λιώσει το site της Singapore Post . Δεν μπορώ να περιμένω άλλο λέμε :p

δεν εχει φτασει ακομα ελλαδα?Ακομα οτι ερχεται λεει?

εχουν μια διαφορα χιλιοστου,λογικα πρεπει αλλα δεν ειναι σιγουρο

ρε παιδια εχει 5 μερες που εχει φυγει το κινητο.ειναι λογικο να μην εχει ενημερωση το singpost??βαζω και στα ελτα το track number μπας και εχει ερθει ελλαδα και δεν εχουν κανει update στο signpost αλλα τπτ ακομα!!!οσοι το πηρατε τοσο εκανε να φτασει ελλαδα ή και παραπανω??

Ναι λογικό είναι, σε 6-10 μέρες απο το "Despatched το overseas" θα γράψει "Arrived at overseas" και την ίδια μέρα θα εμφανιστεί και στα ΕΛΤΑ.
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg