droulis Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 εγω εβαλα στην αρχη αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el βγηκα στο μπαλκονι με gps αναμενο και ασυρματο δικτυο. στις ρυθμισεις διεγραψα το α-gps, και κλειδωσε σε 1.17" βρηκε 10 δορυφορους 6 ενεργους. μετα εκλεισα το ασυρματο δικτυο και ανοιξα το sygic, και φυσικα δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) εγω εβαλα στην αρχη αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el βγηκα στο μπαλκονι με gps αναμενο και ασυρματο δικτυο. στις ρυθμισεις διεγραψα το α-gps, και κλειδωσε σε 1.17" βρηκε 10 δορυφορους 6 ενεργους. μετα εκλεισα το ασυρματο δικτυο και ανοιξα το sygic, και φυσικα δεν ειχα προβλημα. Ok,το εκανα και μου βρηκε εναν με a-gps μου βρηκε 9 οποτε μια χαρα ειναι κι αυτο.Eρωτηση,καποια βιντεο που αποθηκεσυα απο το παλιο κινητο δεν τα απιζει το mx player παρα μονο το vlc καμια ιδεα γιατι το κανει?Κατεβασα και το Real player τα βρισκει αλλα δεν τα παιζει ουτε αυτο,μονο τον ηχο ακουω Edited April 13, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Damianos_D3D Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) H micro-sim θέση υποστηρίζει W ή G data rate? Λογικά αν φαίνεται στο SIM managment ως Sim1 θα είναι. Edited April 13, 2013 by Damianos_D3D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 http://www.needrom.com/mobile/star-s5/ αυτη η ρομ ειναι και ρουταρισμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 http://www.needrom.com/mobile/star-s5/ αυτη η ρομ ειναι και ρουταρισμενη? Έτσι αναφέρει ότι είναι rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Στο oklot την εκανα την παραγγελια πριν 5 μερες και ακομη processing ειναι το status :(:(:( Δεν απ[αντανε και στα mail η skype να παρει η ευχη. Τι γινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Στο oklot την εκανα την παραγγελια πριν 5 μερες και ακομη processing ειναι το status :(:(:( Δεν απ[αντανε και στα mail η skype να παρει η ευχη. Τι γινεται;; Ωχ μην μου λες τέτοια και περιμένω την έγκριση της κάρτας μου από το paypal για να το παραγγείλω. Αν αλλάξει κάτι ή σου απαντήσουν στείλε και εδώ να μας πεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ωχ μην μου λες τέτοια και περιμένω την έγκριση της κάρτας μου από το paypal για να το παραγγείλω. Αν αλλάξει κάτι ή σου απαντήσουν στείλε και εδώ να μας πεις. Οκ, ελπιζω να μην φαω πιστολι, εχω μεσδα στον λογαριασμο και τραπεζικο δανειο, μην γινει καμια στραβη και τα κλαψω. Θα ενημερωσω μολις εχω νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Μπα δεν νομίζω να σου φάνε τα λεφτά. Απλά μάλλον δεν έχουν στοκ. Βέβαια και αυτό δεν είναι καλό γιατί ποιος ξέρει πότε θα έχουν πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Εγώ έκανα παραγγελία στις 12/4 και μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν υπάρχει μαύρο . Τους είπα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση μόνο για μαύρο ενδιαφέρομαι οπότε μου είπαν να περιμένω αυτή την εβδομάδα .Καίγομαι να το παραλάβω πριν το Πάσχα και ελπίζω να έχουν stock μέσα στην βδομάδα αλλιώς θα ζητήσω τα χρήματα πίσω. Μην φοβάστε όσο υπάρχει Paypal το μόνο κακό είναι ότι το site δεν σου επιτρέπει να ακυρώσεις την παραγγελία πρέπει να μιλήσεις μέσω email ή skype οπότε αν θέλουν να σε καθυστερήσουν δεν μπορείς να κάνεις κάτι . Επίσης δεν σου λέει κάπου ότι υπάρχει σε stock εγώ έκανα μαμακία επειδή και άλλοι από Ελλάδα αγόρασαν από εκεί πρόσφατα θεώρησα ότι το έχουν διαθέσιμο και πλήρωσα πριν να ρωτήσω . Τώρα αναμονή . Τα χρήματα σας πάντος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να χαθούν όσο υπάρχει PAYPAL στην μέση . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Τελικά το έψαξα λίγο και λέω να το πάρω από το pandawill. Έχει και ένα κουπόνι με 5% αλλά πρέπει να κάνεις login για να το δεχτεί. Βγαίνει με singapore post στα 223 δολλάρια περίπου. Καλύτερα να μην μπλέξω με το oklot για 13 δολλάρια αφού βλέπω ότι έχει καθυστερήσεις. Μόνο μία ερώτηση. Που μπορούμε να βρούμε δερμάτινη θήκη σαν και αυτή που δίνει το oklot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ναι, τελικα μονο ασπρο εχουν σε αποθεμα στο Oklot, ε δεν βαριεσαι, της ειπα στο skype Να το στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τελικά το έψαξα λίγο και λέω να το πάρω από το pandawill. Έχει και ένα κουπόνι με 5% αλλά πρέπει να κάνεις login για να το δεχτεί. Βγαίνει με singapore post στα 223 δολλάρια περίπου. Καλύτερα να μην μπλέξω με το oklot για 13 δολλάρια αφού βλέπω ότι έχει καθυστερήσεις. Μόνο μία ερώτηση. Που μπορούμε να βρούμε δερμάτινη θήκη σαν και αυτή που δίνει το oklot; Eψαξα κι εγω για θηκη,δεν υπαρχει,βρηκα μια εδω http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190812830389&ssPageName=ADME:L:OC:AU:3160 ειναι για το htc x920 και οι διαστασεις ταιριαζουν,αν το παρετε απο το Pandawill να τους ενημερωσετε για ελληνικη πριζα,εμενα δεν την εβαλαν,αλλα το εστειλαν αμεσα σε δυο μερες απο εκει,11 μερες ηταν εδω.με sing post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τελικά το έψαξα λίγο και λέω να το πάρω από το pandawill. Έχει και ένα κουπόνι με 5% αλλά πρέπει να κάνεις login για να το δεχτεί. Βγαίνει με singapore post στα 223 δολλάρια περίπου. Καλύτερα να μην μπλέξω με το oklot για 13 δολλάρια αφού βλέπω ότι έχει καθυστερήσεις. Μόνο μία ερώτηση. Που μπορούμε να βρούμε δερμάτινη θήκη σαν και αυτή που δίνει το oklot; Πήγαινε στο Live chat που έχει πάνω δεξιά και ρώτα κάποιον πωλητή αν υπάρχει διαθέσιμο γιατί και αυτοί δεν δείχνουν στο site διαθεσιμότητα μην μπλέξεις . Μίλησα με oklot και θα παραλάβουν μαύρο σήμερα και θα μου στείλουν ( ελπίζω να λένε αλήθεια ). Κάνε και εκεί μια ερώτηση και σε κάθε απάντηση κράτα τα email μήπως ποτέ χρειαστούν στο Paypal . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Αυτή κάνει ? http://www.ebay.com/itm/300886590259?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Και ας έχει το flash από την αντίθετη μεριά . Σαν διαστάσεις θα κάνει ? Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Αυτή κάνει ? http://www.ebay.com/itm/300886590259?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 Και ας έχει το flash από την αντίθετη μεριά . Σαν διαστάσεις θα κάνει ? Διαστασεις HTC x920 143-7,5-9,o8 Διαστασεις Star s5 142,73-9 λογικα ναι,με μικρη διαφορα χιλιοστου, Aν τελικα την παραγγεειλεις να μου πεις την αποψη σου,εγω παρηγγειλα αυτην στο προηγουμενο λινκ που εδωσα Edited April 15, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Διαστασεις HTC x920 143-7,5-9,o8 Διαστασεις Star s5 142,73-9 λογικα ναι,με μικρη διαφορα χιλιοστου, Aν τελικα την παραγγεειλεις να μου πεις την αποψη σου,εγω παρηγγειλα αυτην στο προηγουμενο λινκ που εδωσα Την παρήγγειλα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι η δερμάτινη που δίνει το oklot θα με βολέψει . Από εδώ http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μόλις παραλάβω τα πάντα όλα θα ενημερώσω . Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 @tsopanos σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το link. @moumiaq εννοείται ότι πρώτα θα ρωτήσω. Ξέρετε πόσες μέρες κάνει να εγκριθεί η κάρτα από το paypal. Από την παρασκευή ακόμα δεν έχει γίνει η χρέωση του 1,5 ευρώ στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Την παρήγγειλα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι η δερμάτινη που δίνει το oklot θα με βολέψει . Από εδώ http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μόλις παραλάβω τα πάντα όλα θα ενημερώσω . Ωραιο ειναι,αν ταιριαζει τελικα να το παραγγειλω γι εγω να εχω ενα κι ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) @droulis Πώς πάει από μπαταρία; Τώρα που το έχεις λίγες μέρες ίσως έχεις μία πιο καλή εικόνα. Edited April 15, 2013 by mask2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moumiaq Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Απο oklot μόλις έγινε shipped το status για το μαύρο Star S5 Butterfly Παράθεση Letv x800 - US version cuoco 14s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 @droulis Πώς πάει από μπαταρία; Τώρα που το έχεις λίγες μέρες ίσως έχεις μία ποιο καλή εικόνα. το δικο μου δυο μερες το πολυ αλλα ακομα ρυθμιζεται η μπαταρια μαλλον,θα δειξει απο βδομαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυο μερες... αλλα δεν ηθελα και παραπανω... το htc one s εβγαζε 1 μιση... ας ειμαστε ρεαλιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. April 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 δυο μερες... αλλα δεν ηθελα και παραπανω... το htc one s εβγαζε 1 μιση... ας ειμαστε ρεαλιστες. Μια χαρα ειναι ναι,και πολυ ομορφο κινητο για τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mask2011 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μια χαρά είναι αμα κρατάει 2 μέρες. και εγώ δεν θέλω παραπάνω. Έτσι και αλλιώς δεν θα το σκίζω. οπότε νομίζω ότι 2 μέρες είναι μια χαρά. Εγώ ακόμα περιμένω την χρέωση από το paypal για να μπορώ να κάνω verify την κάρτα μου....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts