Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω εβαλα στην αρχη αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el βγηκα στο μπαλκονι με gps αναμενο και ασυρματο δικτυο. στις ρυθμισεις διεγραψα το α-gps, και κλειδωσε σε 1.17" βρηκε 10 δορυφορους 6 ενεργους. μετα εκλεισα το ασυρματο δικτυο και ανοιξα το sygic, και φυσικα δεν ειχα προβλημα.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω εβαλα στην αρχη αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el βγηκα στο μπαλκονι με gps αναμενο και ασυρματο δικτυο. στις ρυθμισεις διεγραψα το α-gps, και κλειδωσε σε 1.17" βρηκε 10 δορυφορους 6 ενεργους. μετα εκλεισα το ασυρματο δικτυο και ανοιξα το sygic, και φυσικα δεν ειχα προβλημα.

Ok,το εκανα και μου βρηκε εναν με a-gps μου βρηκε 9 οποτε μια χαρα ειναι κι αυτο.Eρωτηση,καποια βιντεο που αποθηκεσυα απο το παλιο κινητο δεν τα απιζει το mx player παρα μονο το vlc καμια ιδεα γιατι το κανει?Κατεβασα και το Real player τα βρισκει αλλα δεν τα παιζει ουτε αυτο,μονο τον ηχο ακουω

Edited by tsopanos

Στο oklot την εκανα την παραγγελια πριν 5 μερες και ακομη processing ειναι το status :(:(:(

Δεν απ[αντανε και στα mail η skype να παρει η ευχη. Τι γινεται;;

Στο oklot την εκανα την παραγγελια πριν 5 μερες και ακομη processing ειναι το status :(:(:(

Δεν απ[αντανε και στα mail η skype να παρει η ευχη. Τι γινεται;;

Ωχ μην μου λες τέτοια και περιμένω την έγκριση της κάρτας μου από το paypal για να το παραγγείλω.

Αν αλλάξει κάτι ή σου απαντήσουν στείλε και εδώ να μας πεις.

Ωχ μην μου λες τέτοια και περιμένω την έγκριση της κάρτας μου από το paypal για να το παραγγείλω.

Αν αλλάξει κάτι ή σου απαντήσουν στείλε και εδώ να μας πεις.

Οκ, ελπιζω να μην φαω πιστολι, εχω μεσδα στον λογαριασμο και τραπεζικο δανειο, μην γινει καμια στραβη και τα κλαψω.

Θα ενημερωσω μολις εχω νεα.

Μπα δεν νομίζω να σου φάνε τα λεφτά. Απλά μάλλον δεν έχουν στοκ. Βέβαια και αυτό δεν είναι καλό γιατί ποιος ξέρει πότε θα έχουν πάλι.

Εγώ έκανα παραγγελία στις 12/4 και μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν υπάρχει μαύρο . Τους είπα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση μόνο για μαύρο ενδιαφέρομαι οπότε μου είπαν να περιμένω αυτή την εβδομάδα .Καίγομαι να το παραλάβω πριν το Πάσχα και ελπίζω να έχουν stock μέσα στην βδομάδα αλλιώς θα ζητήσω τα χρήματα πίσω. Μην φοβάστε όσο υπάρχει Paypal το μόνο κακό είναι ότι το site δεν σου επιτρέπει να ακυρώσεις την παραγγελία πρέπει να μιλήσεις μέσω email ή skype οπότε αν θέλουν να σε καθυστερήσουν δεν μπορείς να κάνεις κάτι . Επίσης δεν σου λέει κάπου ότι υπάρχει σε stock εγώ έκανα μαμακία επειδή και άλλοι από Ελλάδα αγόρασαν από εκεί πρόσφατα θεώρησα ότι το έχουν διαθέσιμο και πλήρωσα πριν να ρωτήσω . Τώρα αναμονή . Τα χρήματα σας πάντος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να χαθούν όσο υπάρχει PAYPAL στην μέση .
Letv x800 - US version cuoco 14s

Τελικά το έψαξα λίγο και λέω να το πάρω από το pandawill. Έχει και ένα κουπόνι με 5% αλλά πρέπει να κάνεις login για να το δεχτεί. Βγαίνει με singapore post στα 223 δολλάρια περίπου. Καλύτερα να μην μπλέξω με το oklot για 13 δολλάρια αφού βλέπω ότι έχει καθυστερήσεις.

Μόνο μία ερώτηση. Που μπορούμε να βρούμε δερμάτινη θήκη σαν και αυτή που δίνει το oklot;

Τελικά το έψαξα λίγο και λέω να το πάρω από το pandawill. Έχει και ένα κουπόνι με 5% αλλά πρέπει να κάνεις login για να το δεχτεί. Βγαίνει με singapore post στα 223 δολλάρια περίπου. Καλύτερα να μην μπλέξω με το oklot για 13 δολλάρια αφού βλέπω ότι έχει καθυστερήσεις.

Μόνο μία ερώτηση. Που μπορούμε να βρούμε δερμάτινη θήκη σαν και αυτή που δίνει το oklot;

Eψαξα κι εγω για θηκη,δεν υπαρχει,βρηκα μια εδω

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190812830389&ssPageName=ADME:L:OC:AU:3160

ειναι για το htc x920 και οι διαστασεις ταιριαζουν,αν το παρετε απο το Pandawill να τους ενημερωσετε για ελληνικη πριζα,εμενα δεν την εβαλαν,αλλα το εστειλαν αμεσα σε δυο μερες απο εκει,11 μερες ηταν εδω.με sing post.

Πήγαινε στο Live chat που έχει πάνω δεξιά και ρώτα κάποιον πωλητή αν υπάρχει διαθέσιμο γιατί και αυτοί δεν δείχνουν στο site διαθεσιμότητα μην μπλέξεις . Μίλησα με oklot και θα παραλάβουν μαύρο σήμερα και θα μου στείλουν ( ελπίζω να λένε αλήθεια ). Κάνε και εκεί μια ερώτηση και σε κάθε απάντηση κράτα τα email μήπως ποτέ χρειαστούν στο Paypal .

Αυτή κάνει ?

http://www.ebay.com/itm/300886590259?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Και ας έχει το flash από την αντίθετη μεριά . Σαν διαστάσεις θα κάνει ?

Αυτή κάνει ?

http://www.ebay.com/itm/300886590259?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Και ας έχει το flash από την αντίθετη μεριά . Σαν διαστάσεις θα κάνει ?

Διαστασεις HTC x920 143-7,5-9,o8

Διαστασεις Star s5 142,73-9

λογικα ναι,με μικρη διαφορα χιλιοστου, Aν τελικα την παραγγεειλεις να μου πεις την αποψη σου,εγω παρηγγειλα αυτην στο προηγουμενο λινκ που εδωσα

Edited by tsopanos

Διαστασεις HTC x920 143-7,5-9,o8

Διαστασεις Star s5 142,73-9

λογικα ναι,με μικρη διαφορα χιλιοστου, Aν τελικα την παραγγεειλεις να μου πεις την αποψη σου,εγω παρηγγειλα αυτην στο προηγουμενο λινκ που εδωσα

Την παρήγγειλα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι η δερμάτινη που δίνει το oklot θα με βολέψει . Από εδώ

http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μόλις παραλάβω τα πάντα όλα θα ενημερώσω .

@tsopanos σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το link.

@moumiaq εννοείται ότι πρώτα θα ρωτήσω.

Ξέρετε πόσες μέρες κάνει να εγκριθεί η κάρτα από το paypal. Από την παρασκευή ακόμα δεν έχει γίνει η χρέωση του 1,5 ευρώ στην κάρτα.

Την παρήγγειλα γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι η δερμάτινη που δίνει το oklot θα με βολέψει . Από εδώ

http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μόλις παραλάβω τα πάντα όλα θα ενημερώσω .

Ωραιο ειναι,αν ταιριαζει τελικα να το παραγγειλω γι εγω να εχω ενα κι ενα

@droulis Πώς πάει από μπαταρία; Τώρα που το έχεις λίγες μέρες ίσως έχεις μία πιο καλή εικόνα. Edited by mask2011

@droulis Πώς πάει από μπαταρία; Τώρα που το έχεις λίγες μέρες ίσως έχεις μία ποιο καλή εικόνα.

το δικο μου δυο μερες το πολυ αλλα ακομα ρυθμιζεται η μπαταρια μαλλον,θα δειξει απο βδομαδα

δυο μερες... αλλα δεν ηθελα και παραπανω... το htc one s εβγαζε 1 μιση... ας ειμαστε ρεαλιστες.

Μια χαρα ειναι ναι,και πολυ ομορφο κινητο για τα λεφτα του.

Μια χαρά είναι αμα κρατάει 2 μέρες. και εγώ δεν θέλω παραπάνω. Έτσι και αλλιώς δεν θα το σκίζω. οπότε νομίζω ότι 2 μέρες είναι μια χαρά.

Εγώ ακόμα περιμένω την χρέωση από το paypal για να μπορώ να κάνω verify την κάρτα μου....:mad: