Jump to content

Πρόγραμμα Antivirus: Προτάσεις

EchiDNA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτησα ποση σε ΜΒ σας πιανει; 10, 20, 30, κλπ.

Κοιτα. Δεν θυμαμαι κιολας ακριβως να σου πω, αλλα παντως βαραινει το δικο μου συστημα. Μολις το απενεργοποιουσα, κατευθειαν το PC μου ανασαινε :)

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• Απαντήσεις 388
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το Κaspersky Personal που έχω μέσα από το task manager είδα ότι μου πιάνει 10mb Ram από τα 512 που έχω.

Δεν είναι και τόσο βαρύ...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Sigoura den ine bari alla etsi panta mathame na leme,genika den yparchi bari antivirus ean echis pc propolemiko e tote tha echis sigoura problima

Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών»

http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png

Κακώς το λες τόσο εύκολα αυτό, υπάρχουν προγράμματα του είδους που επιβαρύνουν υπερβολικά τον υπολογιστή. Πρώτο και καλύτερο το Norton. Το antivirus είναι software που πρέπει να λειτουργεί διάφανα, να μην καταλαβαίνεις ότι υπάρχει δηλαδή. Αν είναι όταν υπάρχει να γίνεται downgrade ο υπολογιστής, να το βράσω... Αν θέλετε ελαφρύ και αξιόπιστο antivirus δοκιμάστε το NOD32. Καλό είναι και το Symantec Antivirus Corporate αλλά δυστυχώς κι αυτό από την έκδοση 10, έγινε αρκετά βαρύ.

NOD32 kai apo mena

Το nod32 τι λεει απο interface; Ευκολο; Προσιτο;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Το nod32 τι λεει απο interface; Ευκολο; Προσιτο;

Μινιμαλιστικό αλλά πολύ λειτουργικό. Καμία σχέση με Norton κλπ.

Eχει καλή μηχανή εντοπισμού ,είναι πολυ ελαφρύ, αλλά δεν εντοπίζει ιούς σε συμπιεσμένα αρχεία εύκολα ,και το manual scan είναι λίγο δυσλειτουργικό.

Παντως παιδια εγω που εχω το Kaspersky Personal σε 900MHz και Celeron(:X) δεν εχω κανενα προβλημα μια χαρα ειναι το pc.

Φίλος μου προγραμματιστής και γνώστης του αντικειμένου (σπουδές στο ΜΙΤ) μου πρότεινε το Antivir Classic Edition. Είναι free και μου λέει ότι είναι πολύ καλό κι ελαφρύ.

Και εγώ έχω αρκετούς μήνες το Antivir και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... δοκίμασα αρκετά από τα γνωστά antivirus μετά και την ίδια μέρα κιόλας είχα γυρίσει στο Antivir! :)

NOD32 κι από εμένα. Πολύ πιο απλό interface από το «διάσημο» Norton, εύκολο στη χρήση (προσωπική εκτίμηση), συχνά automatic updates, άμεσος εντοπισμός πιθανών εισβολών στο pc από «περίεργες» σελίδες κλπ.
:shifty:

NOD32 και απο μενα. Ειχα και ενα αρθρο για αυτο που ελεγε πως ηταν το μονο antivirus που δεν μπορουσε να το χτυπησει καποιος ιος. Ετσι ελεγε το αρθρο μην βαρατε!:p Οταν το ξαναβρω σας το δινω.

Εγώ πάλι έχς Norton Internet Security 2k5 και δεν σηκώνω λέξη για αλλαγή.Με κρατάει το μηχάνημα εδώ και 5 μήνες και πετάει.Το μηχάνημα μου απλά το σηκώνει χωρίς κολληματα.Συνδιασμό αυτό με το Sygate 5.6 Pro απλά είμαι ήρεμος

Όποιος λέει για ποιό είναι καλύτερο Anti-Virus για κάντε ένα ντού εδώ:p

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_08.php

1)Kaspeski 99,88% επιτυχία

2)Norton Antivirus 99,41% επιτυχία

3)Nod32 98.31% επιτυχία

4)McAffe Virus Scan 98.19 επιτυχία

5)Sophos Antivirus 89.12% επιτυχία

6)BitDefener Pro 97.34% επιτυχία

7)F-Prot Antivirus 95.88% επιτυχία

8)Anti-Vir 93.63% επιτυχία

9)Doctor Web 92.42% επιτυχία

10)Avast! Pro 91.63% επιτυχία

11)Trend Micro internet security 91.25% επιτυχία

12)AVG Pro 87.44% επιτυχία

Μετά ελάτε να μου πείτε ποιό είναι καλύτερο.

Νοte:Δεν είμαι θυμωμένος απλός έχω βαρεθεί με το ίδιο θέμα καθε φορα και προσπαθώ να σας πω ότι κάνετε λάθως.

Σημασία δεν έχει τι λέει ένα άρθρο αλλά τι λένε τα tests.

Αntivirus με 100% επιτυχία ΔΕΝ υπάρχει.

Ακριβως!! Και προτιμω να βαλω καποιο antivirus που το προτεινουν οι περισοτεροι (πχ πολλα μελη του myphone που δεν εχουν να κερδισουν τιποτα, ουτε συμφερον) παρα να βαλω καποιο που μου προτεινει η ταδε σελιδα.

ΥΓ: Εχω nod32 και πριν,για πολυ καιρο norton. Και βλεπουμε:p

Malon ticheni omos aytoi pou kanoun ta test na gnorizoun pola perisotera apo tous aplous christes.

Σωστο. Οπως επισης μπορει να εχουν καποιο "οφελος".

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

Malon ticheni omos aytoi pou kanoun ta test na gnorizoun pola perisotera apo tous aplous christes.

αυτό ξαναπέστο.Και άλλωστε θα προτιμούσατε να έχετε ένα σύστημα ένα γρήγορο σύστημα και να είναι τίγκα στους ιούς ή ένα σύστημα αργό και κανέναν ιό η ακόμα και 1 ιο?

Για πείτε λίγο

αυτό ξαναπέστο.Και άλλωστε θα προτιμούσατε να έχετε ένα σύστημα ένα γρήγορο σύστημα και να είναι τίγκα στους ιούς ή ένα σύστημα αργό και κανέναν ιό η ακόμα και 1 ιο?

Για πείτε λίγο

Ενα γρηγορο συστημα με κανεναν ιο!!:lol: :p

Ενα γρηγορο συστημα με κανεναν ιο!!:lol: :p

πάρε ένα Intel Pentium 3.4 64bit,x800 Pro,1gb ram 120gb και εγκατέστησε Windows sp2 με norton με ελέγχους για ιούς και έλα πες μου αν έχω λαθος

Εγώ πάλι έχς Norton Internet Security 2k5 και δεν σηκώνω λέξη για αλλαγή.Με κρατάει το μηχάνημα εδώ και 5 μήνες και πετάει.Το μηχάνημα μου απλά το σηκώνει χωρίς κολληματα.Συνδιασμό αυτό με το Sygate 5.6 Pro απλά είμαι ήρεμος.

diladi esi exeis 2 firewall panw... to NIS 2005 kai to Sygate..

Vale kai kanena Zonealarm na eisai sigouros....:ninja:

Όποιος λέει για ποιό είναι καλύτερο Anti-Virus για κάντε ένα ντού εδώ:p

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2005_08.php

1)Kaspeski 99,88% επιτυχία

2)Norton Antivirus 99,41% επιτυχία

3)Nod32 98.31% επιτυχία

4)McAffe Virus Scan 98.19 επιτυχία

5)Sophos Antivirus 89.12% επιτυχία

6)BitDefener Pro 97.34% επιτυχία

7)F-Prot Antivirus 95.88% επιτυχία

8)Anti-Vir 93.63% επιτυχία

9)Doctor Web 92.42% επιτυχία

10)Avast! Pro 91.63% επιτυχία

11)Trend Micro internet security 91.25% επιτυχία

12)AVG Pro 87.44% επιτυχία

Μετά ελάτε να μου πείτε ποιό είναι καλύτερο.

Νοte:Δεν είμαι θυμωμένος απλός έχω βαρεθεί με το ίδιο θέμα καθε φορα και προσπαθώ να σας πω ότι κάνετε λάθως.

Πληροφοριακά και μόνο,γιατί to link σου δεν ανοίγει .... και πες μας τι να πιστέψουμε

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=88&mnu=88

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...