Moralas Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Παιδιά και χωρίς custom rom πάει πολύ καλά το 808. Απλά όπως σε κάθε λειτουργικό όταν βγαίνουν τα άχρηστα από μέσα φορτσαρουν. Edited March 28, 2013 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Το Meegoτοσο καλο ειναι?υπαρχει καπου να δουμε πως ηταν? Απο οτι διαβασα παντως το εγκατελειψαν για να προωθησουν και εξελιξουν το Sailfish OS,και ισως και φετος δουμε και καποιο κινητο να το φοραει Edited March 31, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Απο οτι διαβασα παντως το εγκατελειψαν για να προωθησουν και εξελιξουν το Sailfish OS,και ισως και φετος δουμε και καποιο κινητο να το φοραει Το εγκατέλειψαν για να προωθήσουν τα wp...;) Το sailfish είναι μια προσπαθεια ΠΡΩΗΝ υπαλλήλων της νοκια, που έφυγαν/απολύθηκαν μόλις ακυρώθηκε το meego. :) Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το Meegoτοσο καλο ειναι?υπαρχει καπου να δουμε πως ηταν? Λενε οτι υπαρχει ενα σαιτ, Google, Goggles, θα σε γελασω, αλλα λενε οτι ειναι τρομερη ανακαλυψη !!!!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Λενε οτι υπαρχει ενα σαιτ, Google, Goggles, θα σε γελασω, αλλα λενε οτι ειναι τρομερη ανακαλυψη !!!!!! Αληθεια λενε.....:lol::lol::lol:.Κατι ειδα μετα που το εψαξα,τα λιγα που ειδα μου αρεσαν,αλλα δεν εχω αποψη αφου δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αληθεια λενε.....:lol::lol::lol:.Κατι ειδα μετα που το εψαξα,τα λιγα που ειδα μου αρεσαν,αλλα δεν εχω αποψη αφου δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε Κοιτα, δεν νομιζω να το χρησιμοποιησεις και ποτε γιατι πια δυσκολα βρισκεις N9 .. Θπροτεινα να μπεις YouTube και να δεις Nokia N9 Hands On για να καταλαβεις καλυτερα πως λειτουργει το λειτουργικο και τι διαφορετικο προσφερει ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Κοιτα, δεν νομιζω να το χρησιμοποιησεις και ποτε γιατι πια δυσκολα βρισκεις N9 .. Θπροτεινα να μπεις YouTube και να δεις Nokia N9 Hands On για να καταλαβεις καλυτερα πως λειτουργει το λειτουργικο και τι διαφορετικο προσφερει ... Δε νομίζω να καταλάβει και πολλά. Η μαγεία είναι να το πιάσει στα χέρια. Υπάρχουν αρκετά μεταχειρισμένα σε αγγελίες. Κάνε μια βολτα στο νετ και θα βρεις αρκετά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Η μαγεία όπως λέει και ο Montoya είναι στον χειρισμό του, άρα να το δει απο κοντά. Kaluas γιατί δεν άλλαξες ακόμα άβαταρ; :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Λοιπον,δεν ειμαι ειδικος ουτε ειδημων,απλα ενας χρηστης κινητων ειμαι εδω και 20 χρονια περιπου.Η στροφη μου στα wp εγινε μετα απο πολυ σκεψη λογω των διαφορων οχι ενθαρυντικων σχολιων που γραφονταν.Χρηστης και adroind kai ios και πλεον wp,μπορω να πω με σιγουρια το εξης:για τον μεσο χρηστη σαν εμενα τα wp ειναι παρα πολυ καλα.Ακουγα για λιγες εφαρμογες,νομιζω οτι ειναι λαθος.Δεν εχει την πληθωρα των αλλων δυο αλλα εχει σιγουρα οσες χρειαζεται ο μεσος χρηστης.Και τα adroid οταν ξεκινησαν ειχε θεωρητικα λιγες αλλα τωρα εχει ανουσια πολλες!!Αν δεν συμβιωνα με wp δεν θα μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι πολυ καλο λογισμικο.Ισως τα meego ναταν καλυτερα η χειροτερα,δεν ξερω.Παντως δεν νομιζω οτι η νοκια εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος σε οτι εχει σχεση με την στροφη της σε wp.Πιστευω οτι θα εξελιχθει ταχυτατα η ms και η νοκια θα παρει μεγαλο μερος της αγορας πολυ συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Λοιπον,δεν ειμαι ειδικος ουτε ειδημων,απλα ενας χρηστης κινητων ειμαι εδω και 20 χρονια περιπου.Η στροφη μου στα wp εγινε μετα απο πολυ σκεψη λογω των διαφορων οχι ενθαρυντικων σχολιων που γραφονταν.Χρηστης και adroind kai ios και πλεον wp,μπορω να πω με σιγουρια το εξης:για τον μεσο χρηστη σαν εμενα τα wp ειναι παρα πολυ καλα.Ακουγα για λιγες εφαρμογες,νομιζω οτι ειναι λαθος.Δεν εχει την πληθωρα των αλλων δυο αλλα εχει σιγουρα οσες χρειαζεται ο μεσος χρηστης.Και τα adroid οταν ξεκινησαν ειχε θεωρητικα λιγες αλλα τωρα εχει ανουσια πολλες!!Αν δεν συμβιωνα με wp δεν θα μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι πολυ καλο λογισμικο.Ισως τα meego ναταν καλυτερα η χειροτερα,δεν ξερω.Παντως δεν νομιζω οτι η νοκια εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος σε οτι εχει σχεση με την στροφη της σε wp.Πιστευω οτι θα εξελιχθει ταχυτατα η ms και η νοκια θα παρει μεγαλο μερος της αγορας πολυ συντομα. Μη λες τέτοια πράγματα γιατι θα γίνεις λεία των σαρκοβόρων ρομποτικών.....Ειναι και πολλοί πανάθεμά τους χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Η μαγεία όπως λέει και ο Montoya είναι στον χειρισμό του, άρα να το δει απο κοντά. Kaluas γιατί δεν άλλαξες ακόμα άβαταρ; :) Εννοεις γιατι δεν εχω N9 ???? Βασικα μετα απο ενα σημειο φαινεται πολυ συντηρητικη η εικονα του στο avatar, χωρια και οτι το χουν μονο σε γαλαζιο (N9 σε γαλαζιο μωρεεεεε, ποιος αταλαντος κακογουστος ρυθμιζει τα avatars στο myphone????? :P) και ειπα να βαλω το "SEXPlay" για λιγο ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Λοιπον,δεν ειμαι ειδικος ουτε ειδημων,απλα ενας χρηστης κινητων ειμαι εδω και 20 χρονια περιπου.Η στροφη μου στα wp εγινε μετα απο πολυ σκεψη λογω των διαφορων οχι ενθαρυντικων σχολιων που γραφονταν.Χρηστης και adroind kai ios και πλεον wp,μπορω να πω με σιγουρια το εξης:για τον μεσο χρηστη σαν εμενα τα wp ειναι παρα πολυ καλα.Ακουγα για λιγες εφαρμογες,νομιζω οτι ειναι λαθος.Δεν εχει την πληθωρα των αλλων δυο αλλα εχει σιγουρα οσες χρειαζεται ο μεσος χρηστης.Και τα adroid οταν ξεκινησαν ειχε θεωρητικα λιγες αλλα τωρα εχει ανουσια πολλες!!Αν δεν συμβιωνα με wp δεν θα μπορουσα να καταλαβω οτι ειναι πολυ καλο λογισμικο.Ισως τα meego ναταν καλυτερα η χειροτερα,δεν ξερω.Παντως δεν νομιζω οτι η νοκια εχει κανει τοσο μεγαλο λαθος σε οτι εχει σχεση με την στροφη της σε wp.Πιστευω οτι θα εξελιχθει ταχυτατα η ms και η νοκια θα παρει μεγαλο μερος της αγορας πολυ συντομα. Αν καταλαβα καλα απο το αβαταρ σου, εχεις ενα mid range wp8 κινητο. Και πολυ καλα εκανες γιατι πραγματικα δεν υπαρχει λογος να αγοραSεις high end wp8, εκτος ισως μονο και μονο για την καμερα. Στο θεμα apps, τα πραγματα δεν ειναι πολυ καλα. Μας τα εχουν κανει ζεπελιν με την προωθηση των wp8 και ομως οι devs ειναι αρκετα απροθυμοι. Μεχρι και το BB10 OS κανει πιο αλματωδη βηματα στις apps σε σχεση με τα wp8, τα οποια εχουν αρκετο καιρο στην αγορα και ειναι και ο απογονος των wp 7,5. Επισης μιλωντας για εφαρμογες να σου πω το εξης: whatsapp και viber υπαρχουν για τα wp8, αλλα το μεν θελει δουλεια ως προς τα notification (οποτε θελει ειδοποιει) και το δε δεν υποστηριζει -ακομα- (ελεος) φωνητικες κλησεις. Αρα λοιπον εκτος απο ποσοτητα, τιθεται και ποιοτητα των ιδιων των εφαρμογων. Το μεγαλυτερο ατου των wp8 για μενα (εχοντας τωρα HTC 8S και πριν Lumia 920) ειναι οτι ρολλαρουν τελεια με μετρια specs. Πρεπει να ειναι λιγοτερο "spec-οβορα" και απο το iOS. Αν πατησουν πανω σε αυτο και δουλεψουν λιγακι με τις apps και τα notifications, τοτε θα πιασουν κορυφη. Περνωντας στο Ν9, αν και το ειχα για πολυ λιγο και δεν προλαβα να το χαρω με τις πρωτες αναβαθμισεις, ηταν ενα εκπληκτικο λειτουργικο, πρωτοτυπο, ταχυτατο χωρις να ειναι αντιγραφη κανενος. Σιγουρα αν εδινε ολο το βαρος της (ή εστω το μισο) η Νοκια, τοτε θα εκλεινε πολλα "σπιτια". Για το symbian, τα εχω πει και παλαιοτερα. Δεν το θελω με τιποτα. Απεκτησε touch αλλα εμεινε σε σχεδιασμο λειτουργικου πληκτρων + τις πολυ κακες οθονες σε αναλυση. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 megatr0n μην ξεχνάς ότι τα wp8 τηλέφωνα παίζουν κυριολεκτικά μόνο με 2 chipset (αμφότερα της Qualcomm) και αυτό ίσως, να είναι θέμα των driver. Χαίρομαι πάντως που, αν και χρήστης των wp8, τα λες "έξω απο τα δόντια" άσχετα αν σε βόλεψαν ή όχι. :-) Εγώ στο 710 με τα 7.5 είχα παρατηρήσει αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι, ότι ναι μεν "φυσάει" με τις στοκ εφαρμογές αλλά σε 3rd party (ειδικά το sports tracker που δοκίμασα-δούλευα πολύ) είχε θέμα! Οσον αφορά τα apps ίσως να φταίει και η Ms μια και δεν μπορεί να είναι Windows λειτουργικό και να μην μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές... Οψόμεθα Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 megatr0n μην ξεχνάς ότι τα wp8 τηλέφωνα παίζουν κυριολεκτικά μόνο με 2 chipset (αμφότερα της Qualcomm) και αυτό ίσως, να είναι θέμα των driver. Χαίρομαι πάντως που, αν και χρήστης των wp8, τα λες "έξω απο τα δόντια" άσχετα αν σε βόλεψαν ή όχι. :-) Εγώ στο 710 με τα 7.5 είχα παρατηρήσει αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι, ότι ναι μεν "φυσάει" με τις στοκ εφαρμογές αλλά σε 3rd party (ειδικά το sports tracker που δοκίμασα-δούλευα πολύ) είχε θέμα! Οσον αφορά τα apps ίσως να φταίει και η Ms μια και δεν μπορεί να είναι Windows λειτουργικό και να μην μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές... Οψόμεθα Τι είναι αυτο που είπε έξω απο τα δοντια και σε εντυπωσίασε βρε τρελέ? Οτι χρειάζεται ανάπτυξη το μαρκετ? Οτι χρειάζονται βελτιώσεις κάποιες εφαρμογές (εγώ δεν έχω θέμα με το what's app και η αναβάθμιση του viber με υποστήριξη κλήσεων εχει ήδη ανακοινωθεί και είναι θεμα ημερών)? Οτι το Ν9 με το meego "έσπερνε" και δεν έπρεπε να εγκαταληφθεί? Οτι ακομη και οι φθηνές συσκευές με wp πετάνε? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 megatr0n μην ξεχνάς ότι τα wp8 τηλέφωνα παίζουν κυριολεκτικά μόνο με 2 chipset (αμφότερα της Qualcomm) και αυτό ίσως, να είναι θέμα των driver. Χαίρομαι πάντως που, αν και χρήστης των wp8, τα λες "έξω απο τα δόντια" άσχετα αν σε βόλεψαν ή όχι. :-) Εγώ στο 710 με τα 7.5 είχα παρατηρήσει αυτό που έχουν αναφέρει και άλλοι, ότι ναι μεν "φυσάει" με τις στοκ εφαρμογές αλλά σε 3rd party (ειδικά το sports tracker που δοκίμασα-δούλευα πολύ) είχε θέμα! Οσον αφορά τα apps ίσως να φταίει και η Ms μια και δεν μπορεί να είναι Windows λειτουργικό και να μην μπορείς να φτιάξεις εφαρμογές... Οψόμεθα Να σαι καλα :) Στα WP8 οι 3rd party εφαρμογες ειναι γρηγορες, δεν εχουν θεμα με την ταχυτητα τους (τουλαχιστον αυτες που δοκιμασα εγω). Αυτο που λες για τις cpu και την ομοιογενεια στο hardware παιζει μεγαλο ρολο στο smoothness, πολυ σωστα. Μου ειναι αδυνατο να καταλαβω γιατι δεν αναπτυσσονται τοσο γρηγορα οι apps στα WP8, οσο στα υπολοιπα υποσυστηματα. Ισως καπου να κολλαει η δουλεια στη μεταξυ τους συμφωνιες με την MS. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Να σαι καλα :) Στα WP8 οι 3rd party εφαρμογες ειναι γρηγορες, δεν εχουν θεμα με την ταχυτητα τους (τουλαχιστον αυτες που δοκιμασα εγω). Αυτο που λες για τις cpu και την ομοιογενεια στο hardware παιζει μεγαλο ρολο στο smoothness, πολυ σωστα. Μου ειναι αδυνατο να καταλαβω γιατι δεν αναπτυσσονται τοσο γρηγορα οι apps στα WP8, οσο στα υπολοιπα υποσυστηματα. Ισως καπου να κολλαει η δουλεια στη μεταξυ τους συμφωνιες με την MS. Δεν ξέρω στα 8 τι γίνεται, αλλά στα 7.5-7.8 το άνοιγμα τρίτων εφαρμογών είναι εκνευριστικά αργό. Ο λόγος βρίσκεται στο λειτουργικό που τις αναγκάζει να κλείνουν εντελώς. Ακόμα και αν βγεις με το home button και επιστρέψεις σχετικά γρήγορα τις βλέπεις να ξαναφορτωνουν παρόλο που δείχνουν ανοικτές. Δεν υπάρχει το σύστημα με τα apis όπως σε ios και android. Γι αυτό και η ομαλότερη λειτουργία αφού δεν κρατά κάτι την ram κατειλημμένη. Δεν είμαι ειδικός, αλλά αυτό εισπράττω από την χρήση τους. Στα 8 ίσως λογο καλύτερων specs και διαφόρων βελτιώσεων του λειτουργικού να μην είναι τόσο έντονο αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχουν την ίδια σπιρτάδα με παρόμοιες συσκευές άλλης πλατφόρμας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Στα 8 ίσως λογο καλύτερων specs και διαφόρων βελτιώσεων του λειτουργικού να μην είναι τόσο έντονο αλλά και πάλι δεν νομίζω να έχουν την ίδια σπιρτάδα με παρόμοιες συσκευές άλλης πλατφόρμας. Τη σπιρταδα δεν την εχουν αλλα δεν αργουν σε σημειο που να γινονται εκνευριστικα! :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Τι είναι αυτο που είπε έξω απο τα δοντια και σε εντυπωσίασε βρε τρελέ? To ότι είπε τα αρνητικά των WP8 ως χρήστης, σε είδηση χωρίς υπεκφυγές και μελλοντολογικές προβλέψεις (πχ περιμένουμε το επόμενο - δεν ξέρω πότε θα έρθει- update)... Τα WP8 δεν τα δικαιολογώ γιατί ως "συνέχεια" των 7 (δεν το θεωρώ "νέο" λειτουργικό και ας έχει άλλο kernel) αλλά και με την τόση εμπειρία των παλαιότερων Windows mobile/ CE κλπ να έχουν τόσες "παιδικές ασθένειες" (τα διάβαζα χτες στο φόρουμ για να μην πάρω γουρούνι στο σακί -> 620)... Επίσης, με έχουν προιδεάσει αρνητικά με το φιάσκο των 7,8 και με το Lumia 900 (που είχε το hw να υποστηρίξει τα νέα wp8 αλλά προφανώς δεν ήταν συμβατό βλ drivers). :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 To ότι είπε τα αρνητικά των WP8 ως χρήστης, σε είδηση χωρίς υπεκφυγές και μελλοντολογικές προβλέψεις (πχ περιμένουμε το επόμενο - δεν ξέρω πότε θα έρθει- update).. Αυτο σε ρωτάω. Ποια είναι αυτα τα αρνητικά γιατι εγώ κατάλαβα πως μόνο το θέμα των εφαρμογών τον ενοχλούν, πράγμα που εχει αναφερθει αρκετα και που δεν αφορά όμως τι λειτουργικό. Διόρθωσέ με αν κάνω κάποιο λάθος. Υ.Γ. Το viber για παράδειγμα, όπως ανέφερα πιο πάνω, εχει ήδη αναφερθει η αφιξη εντός των προσεχών ημερών το update με την υποστήριξη κλήσεων (πράγμα που τα 7 την έχουν ήδη). Δεν θα χρησιμοποιήσεις μελλοντικό χρόνο????? Επίσης, χωρίς να έχω γνώσεις, η εμφανισιακη ομοιότητα των 7 με τα 8 δε σημαίνει πως είναι ίδια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Να μην λέμε ξανά τα ίδια... Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Είναι ο μόνος χρήστης WP8, που είδα, που είπε κάποια αρνητικά (ο πληθυντικός πάει και για το θέμα που έχετε για τα wp8. το έγραψα και πιο πάνω). Για αυτό τον λόγο τον παραδέχτηκα. Πιστεύω πως το ερμήνευσες διαφορετικά το ποστ μου αλλά θα καταλάβεις τι εννοώ... ;-) Και κανόνισε να έρθεις σε καμία συνάντηση για να συνομιλήσουμε καλύτερα γιατί καραδοκούν και Τρολ εδώ μέσα. :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Να μην λέμε ξανά τα ίδια... Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Είναι ο μόνος χρήστης WP8, που είδα, που είπε κάποια αρνητικά (ο πληθυντικός πάει και για το θέμα που έχετε για τα wp8. το έγραψα και πιο πάνω). Για αυτό τον λόγο τον παραδέχτηκα. Πιστεύω πως το ερμήνευσες διαφορετικά το ποστ μου αλλά θα καταλάβεις τι εννοώ... ;-) Και κανόνισε να έρθεις σε καμία συνάντηση για να συνομιλήσουμε καλύτερα γιατί καραδοκούν και Τρολ εδώ μέσα. :P Κι άλλοι πολλοί ( μεταξύ αυτών κι εγώ) γράψαμε για ελλείψεις όπως file manager, ειδοποίηση χαμένων συμβάντων σε κλειδωμένη οθόνη, κάποιες εφαρμογές (όπως tapatalk), δημιουργία φακελων κλπ. Υπάρχουν αρκετά ποστ με αυτα. Δεν είναι μυστικό.....;) Απο κει και πέρα όμως ήρθαν (ανοιχτόwifi σε κλειδωμένη οθόνη, βελτίωση φωτογραφίας κλπ) και έρχονται βελτιώσεις (κλήσεις viber, fm radio, ξεκλείδωμα με διπλό tap, notification's κλπ) και αυτο είναι θετικό. Θα μου πεις πως αυτες οι ελλείψεις δεν έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεκτό αλλά η έστω και αργότερα διορθωση-βελτίωση του λειτουργικού είναι κάτι το θετικό. Δεν συμφωνείς? Υ.Γ. Ακομα δεν κατάλαβα τι αρνητικό είπε έξω από τα δόντια..... Μόνο το θέμα εφαρμογών έθιξε κι αυτό δεν είναι θέμα λειτουργικού (νομίζω).... Αλλα και εδώ υπάρχει διαρκής βελτίωση. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Κι άλλοι πολλοί ( μεταξύ αυτών κι εγώ) γράψαμε για ελλείψεις όπως file manager, ειδοποίηση χαμένων συμβάντων σε κλειδωμένη οθόνη, κάποιες εφαρμογές (όπως tapatalk), δημιουργία φακελων κλπ. Υπάρχουν αρκετά ποστ με αυτα. Δεν είναι μυστικό.....;) Απο κει και πέρα όμως ήρθαν (ανοιχτόwifi σε κλειδωμένη οθόνη, βελτίωση φωτογραφίας κλπ) και έρχονται βελτιώσεις (κλήσεις viber, fm radio, ξεκλείδωμα με διπλό tap, notification's κλπ) και αυτο είναι θετικό. Θα μου πεις πως αυτες οι ελλείψεις δεν έπρεπε να υπάρχουν καν. Δεκτό αλλά η έστω και αργότερα διορθωση-βελτίωση του λειτουργικού είναι κάτι το θετικό. Δεν συμφωνείς? Υ.Γ. Ακομα δεν κατάλαβα τι αρνητικό είπε έξω από τα δόντια..... Μόνο το θέμα εφαρμογών έθιξε κι αυτό δεν είναι θέμα λειτουργικού (νομίζω).... Αλλα και εδώ υπάρχει διαρκής βελτίωση. Καλησπέρα. Μόνο κάτι πολύ σημαντικό. Πέρα από το WiFi με κλειστή οθόνη, όλες οι άλλες βελτιώσεις, δε θα πάνε σε συσκευές με WP που δεν είναι Nokia. Επίσης, το "άδειασμα" των συσκευών με WP7.5 μόνο με μια homescreen, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, που έφερε μερικά έως αρκετά προβλήματα ( προσωπικά 3 φορές εχω εγκαταστήσει τα 7.8 και τις 3 φορές γύρισα στα 7.5, λόγω μειωμένης κατά πολύ διάρκειας μπαταρίας και μειωμένης ταχύτητας εκκίνησης εφαρμογών από τη homescreen. Θα μου πεις μετά, σε θέμα που αφορά τη Nokia γράφεις και η Nokia είναι αυτή που έχει πιο "κοντινή" συνεργασία με τη Microsoft, αλλά νομίζω ότι κάποιος έπρεπε να το γράψει. Χωρίς καμία διάθεση για flame. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλησπέρα. Μόνο κάτι πολύ σημαντικό. Πέρα από το WiFi με κλειστή οθόνη, όλες οι άλλες βελτιώσεις, δε θα πάνε σε συσκευές με WP που δεν είναι Nokia. Επίσης, το "άδειασμα" των συσκευών με WP7.5 μόνο με μια homescreen, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, που έφερε μερικά έως αρκετά προβλήματα ( προσωπικά 3 φορές εχω εγκαταστήσει τα 7.8 και τις 3 φορές γύρισα στα 7.5, λόγω μειωμένης κατά πολύ διάρκειας μπαταρίας και μειωμένης ταχύτητας εκκίνησης εφαρμογών από τη homescreen. Θα μου πεις μετά, σε θέμα που αφορά τη Nokia γράφεις και η Nokia είναι αυτή που έχει πιο "κοντινή" συνεργασία με τη Microsoft, αλλά νομίζω ότι κάποιος έπρεπε να το γράψει. Χωρίς καμία διάθεση για flame. :) Το "άδειασμα" των 7x και κυρίως του lumia 900 που είχε λίγους μήνες κυκλοφορίας το έχουμε κατακρίνει χωρίς "αλλά". Με τον φιλο ομως συζητάμε για τα 8ρια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Το "άδειασμα" των 7x και κυρίως του lumia 900 που είχε λίγους μήνες κυκλοφορίας το έχουμε κατακρίνει χωρίς "αλλά". Με τον φιλο ομως συζητάμε για τα 8ρια. Μάλλον έπρεπε να γράψω και τα υπόλοιπα που ήθελα. Και στα 8, double tap κλπ, δεν είναι αποκλειστικά στα Nokia; Εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος.. :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μάλλον έπρεπε να γράψω και τα υπόλοιπα που ήθελα. Και στα 8, double tap κλπ, δεν είναι αποκλειστικά στα Nokia; Εκτός κι αν έχω καταλάβει λάθος.. :worry: Όχι, δεν κατάλαβες λάθος. Νομίζω όμως πως ΚΑΠΟΤΕ θα τα δουν και τα άλλα τηλέφωνα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τους χάρτες? Απο την αλλη όμως, γιατι θα πρέπει η Νόκια να βελτιώνει-προσθέτει και να τα "απολαμβάνουν" όλοι? Απλα ρωτάω. Εγώ άλλωστε ειμαι Nokia fun όπως δηλώνω και μέσω της υπογραφής μου......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts