Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω ρε παιδια ειμαι ο μοναδικος που δεν εχω καθολου Lag στο s4?δεν θελω να το παιξω ξυπνιος αλλα παντα πηγαινει σφαιρα δεν μου λαγκαρει ποτε!φτου φτου μην το ματιασω!:lol:

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν επιτρέπεται τι κινητό είχες πριν; Oταν σεβαστοί χρήστες στο φόρουμ που έχουν περάσει από τα χέρια τους δεκάδες συσκευές αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιο θέμα,απλά υπάρχει.Ειναι αυτό που έγραψα ήδη.Κάποιος που είχε π.χ. ένα zte blade και πάρει το s4 θα νομίζει ότι ανακάλυψε την αμερική

Για όσους παραπονιούνται για lag κτλ μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι η πραγματική ναυαρχίδα της samsung ειναι τα note και εκει πλέον δίνει το μεγαλύτερο βάρος.Μόνο στο πρώτο note έκαναν το λάθος και δεν το έκαναν σε απόδοση καλύτερο από το s2.Οτι στραβό υπάρχει στο s4 σε θέματα απόδοσης θα διορθωθεί στο note 3.Το s4 ειναι η συσκευή για τους πολλούς.Αυτούς που έχουν ένα κινητάκι της πλάκας και το s4 θα τους φανεί αψογο σχεδόν σε όλα.Οι υπόλοιποι απλά περιμένουν το note.Ευχομαι μόνο όταν το note 2 κατά πάσα πιθανότητα πάρει τα sw features του s4/note 3 να μην έχει την κατάληξη του note 1

Δε θα συμφωνησω, καθως οι πωλησεις ειναι 10/1 για S4/Note2.

Αρα η Samsung λογικο ειναι να θελει να εστιασει σε μια μαζικη, παρα μια niche αγορα.

Απλα εχει το ατου να δοκιμαζει και με το νοτελι να εφαρμοζει ωριμα πλεον ολους τους νεωτερισμους του galaxy S...

εγω ρε παιδια ειμαι ο μοναδικος που δεν εχω καθολου Lag στο s4?δεν θελω να το παιξω ξυπνιος αλλα παντα πηγαινει σφαιρα δεν μου λαγκαρει ποτε!φτου φτου μην το ματιασω!:lol:

Ουτε εγω εχω Lag στο S4 μου αστους να λένε :lol:

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Αν και έχω απενεργοποιημένη την έξυπνη διαμονή (smart stay), το εικονίδιο είναι "κολλημένο" στην πάνω μπάρα (status bar)

και να το τσεκάρω δεν δουλεύει η έξυπνη διαμονή

edit ,

το πρώτο το βρήκα , settings> my devices > smart screen > smart pause and un check , και θα φύγει από την status bar

αλλά δεν δουλεύει και πάλι η έξυπνη διαμονή (smart stay)

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

παιδες παρελαβα πριν λιγο...... τζουφια συσκευη....δεν διαβαζει την microsim δυστηχως.Αντικατασταση με δικα τους εξοδα.

Παιδια διαβαστε το κουλο ......τελειος ομως.Βαζω καρτα cosmote κ δουλευει κανονικα.Της βονταφον που εχω την μικροσιμ που δεν δουλευει στο s4 , την βαζω σε ενα s3 k δουλευει κανονικα αλλα κ σε ενα νοκια ν78 ειναι μια χαρα.Πηρα την Βοντα κ μου ειπαν οτι δεν φταιει το κινητο να παω την καρτα για αντικατασταση γιατι μπορει να φταιει το πατημα της καρτας .

Ερωτηση πρωτη....WTF????:X

Ερωτηση δευτερη κ μεγαλη χαρη θα μου κανει καποιος που εχει το κινητο να δει σας παρακαλω παρα πολυ στην εισοδο της μικροσιμ ποσα χρυσα δοντακια εχει. στην αρχη της εισοδου της υποδοχης ακριβως στην σχισμη κ λιιιιιγο μεσα.Θα σας ειμαι υποχρεος αμα μου πειτε αμεσα η καποιο παιδι που θα το δει το πρωι μεχρι της 11 για να μην το στειλω τσαμπα για αντικατασταση κ χρεωθω μεταφορικα χωρις να εχει προβλημα το κινητο.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Προσγειώθηκες κανένας octa (i9500) στην Ευρώπη για αγορά;

Η αλυσιδα καταστηματων στεφανης στην Κύπρο εφερε το S4 με τον octa το 9500 . Δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα με τα ματια μου. Υπαρχει διαθεσιμο και στα δυο χρωματα στα 739 ευρω

Η αλυσιδα καταστηματων στεφανης στην Κύπρο εφερε το S4 με τον octa το 9500 . Δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα με τα ματια μου. Υπαρχει διαθεσιμο και στα δυο χρωματα στα 739 ευρω

Υπάρχει site? Μπορούμε να το παραγγειλουμε?

kountouraN

Googlare και θα το βρεις...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6180&tt=graphic&lang=l1&p_id=1025326

Υπάρχει και άμεσα διαθέσιμο !

Θοδωρης

Googlare και θα το βρεις...

Ωραία το βρήκα αλλά δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία από το site. Τωρα δεν ξέρω αν γίνεται τηλεφωνικά.. Και μήπως ξέρει κανείς αν υσχυει στην Ελλάδα η εγγύηση?

kountouraN

Guest Logi
Πως ανεβαζουμε ρε παιδια βιντεο στο forum?

Ανέβασε το σε youtube, vimeo κ.ο.κ. και βάλε το λινκ.

Απλά πρόσεξε π.χ. στο Youtube μην τσεκάρεις κάτι "ομαλοποίηση του βίντεο" και τέτοια γιατί και κακό κάνουν και πρέπει το βίντεο να είναι όσο το δυνατόν πιο αγνό!

Ή ανέβασε το αρχείο σε τίποτα rapidgator, sendfiles, κλπ κλπ. και το κατεβάζει ο καθένας και το βλέπει στο κομπιούτερ του.

Edited by Logi

Δευτερης μερα με το κινητο προερχομενος απο s3. το κινητο ειναι τελειο και δεν κολλαει ποτε γιατι εχει ενα δικο του task manager που κανει απιστευτα τη δουλεια του με οσες εφαρμογες και αν ανοιξω. ( υπαρχει και σε μαμα widget / ενεργες εφαρμογες λεγεται. βαλτε το σε αρχικη οθονη και θα καταλαβετε πως λειτουργει. μετα εκτος των αισθητηρων που δουλευουν σωστα αν τα μαθεις εχει και ir για ελεγχο συσκευων. διαλεξα γαλλια για να το στησω(δεν εχει ελλαδα) και δουλεψε αψογα με την lg tv μου.. επισης εφαρμογη για να νοικιαζεις η να αγοραζεις ταινιες..η ποιοτητα κατασκευης ξεφευγει απο το s3. εγινε πιο σοβαρο και στιβαρο με καλυτερα υλικα.. ολα τα υπολοιπα οπως τα ξερουμε-γρηγορο-εξυπνο-μια χαρα..παιδια αν ειστε κολλημενοι με την τεχνολογια (οσοι ειναι λεω)οπως εγω και δεν μπορειτε να παρετε και τα 2 (s4/one)παρτε τωρα ενα χωρις να σπατε το κεφαλακι σας και μετα το αλλαζετε παλι οπως κανετε χρονια εξαλλου.το εχουμε το κολλημα τι να κανουμε και θα περασουν ολα απο τα χερια μας η τα περισσοτερα.

Πίστεψε με, ο octa και αν θελει fine tuning.Πραγματικα αν είσαι απο Αθήνα και αν με το καλό επιστρέψεις να βρεθούμε για να δω την απόδοση του.Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258519

Τέλος του μήνα

Δευτερης μερα με το κινητο προερχομενος απο s3. το κινητο ειναι τελειο και δεν κολλαει ποτε γιατι εχει ενα δικο του task manager που κανει απιστευτα τη δουλεια του με οσες εφαρμογες και αν ανοιξω. ( υπαρχει και σε μαμα widget / ενεργες εφαρμογες λεγεται. βαλτε το σε αρχικη οθονη και θα καταλαβετε πως λειτουργει. μετα εκτος των αισθητηρων που δουλευουν σωστα αν τα μαθεις εχει και ir για ελεγχο συσκευων. διαλεξα γαλλια για να το στησω(δεν εχει ελλαδα) και δουλεψε αψογα με την lg tv μου.. επισης εφαρμογη για να νοικιαζεις η να αγοραζεις ταινιες..η ποιοτητα κατασκευης ξεφευγει απο το s3. εγινε πιο σοβαρο και στιβαρο με καλυτερα υλικα.. ολα τα υπολοιπα οπως τα ξερουμε-γρηγορο-εξυπνο-μια χαρα..παιδια αν ειστε κολλημενοι με την τεχνολογια (οσοι ειναι λεω)οπως εγω και δεν μπορειτε να παρετε και τα 2 (s4/one)παρτε τωρα ενα χωρις να σπατε το κεφαλακι σας και μετα το αλλαζετε παλι οπως κανετε χρονια εξαλλου.το εχουμε το κολλημα τι να κανουμε και θα περασουν ολα απο τα χερια μας η τα περισσοτερα.

Φίλε μου που βρήκες την γαλλική ρομ official ??

Παιδια έχω βάλει την ρωσική επισιμη ρομ. Το κινητό έχει pda phone csc όλα mdk κινέζικα δηλαδή πως μπορώ να τα αλλάξω να τα κάνω Ευρώπη. Βρήκα και με *#272* imei και τα λοιπά αλλά δεν δουλεύει. ... Έχει κάποιος καμιά ιδέα.?

Τι θες να πεις για τον task manager αδερφέ???

Τι σχέση έχει αυτό με το λαγκαρισμα???

Ότι και να σκοτώνεις αν αυτό εννοείς το πρόβλημα δεν λύνεται...

Εδώ ο φίλος και συμφουριτης Αργύρης το ρουταρε του πέταξε την σαβούρα και πάλι δεν είναι σε καμία περίπτωση η ναυαρχίδα που όλοι περιμέναμε...

Λαγκαρει σε κάθε ζορισμα...

Το θέμα είναι μάλλον βαθύτερο ,και ίσως σχετίζεται με την 4.2 που ίσως η σαμμυ βιάστηκε να εφαρμόσει στο s4...

Αν μπορέσεις και βρεις ένα one και το δουλέψεις θα καταλάβεις τι σημαίνει απροβλημάτιστη λειτουργία...

Edit...

Θα το προχωρήσω και άλλο και θα πω πως εκτός από την κάμερα πουθενά αλλού δεν υπερέχει έναντι του ανταγωνισμού(αυτή του one είναι για κλάματα πραγματικά)...

Ούτε και στην Μπαταρία σε μεικτή χρήστη WiFi end data έχει καλύτερα αποτέλεσματα...

Τσεκάρω όλη μέρα,και το βλέπω και αυτό...

Σε data τρώει ξύλο,σε WiFi λίγο καλύτερα ...

Το μόνο που μπορεί να σωσει οσο γινεται την κατασταση είναι κανενα update και βοηθεια απο xda μερια!!!

Ας ελπισω να βγουν και άλλοι με εμπειρία τον δύο κινητών να με διαψεύσoυν...

Edited by galanakop

Εγώ αν και ζω μόνιμα Κύπρο ανεβαίνω για τις διακοπές νωρίς το πρωί Αθήνα. Οπότε δεν έχω χρόνο να πάω να δω. Εντυπωσιάζομαι όμως διότι ως σήμερα θεωρούσα τραγικό το τμήμα πωλήσεων αλλά και το aftersales αυτού του μαγαζιού (προσωπικές εμπειρίες). Η τιμή στα 739 είναι πολύ βαριά αλλά φαντάζομαι θα πέσει. Το θέμα είναι αν τυχαία έφεραν μια παρτίδα οκταπύρηνα ή αν θα το δίνουν έτσι μόνιμα. Την άλλη εβδομάδα που επιστρέφω θα κάνω τη βόλτα μου. Επίσης ένα σοβαρό θέμα είναι κατά πόσων τελικά το οκταπύρηνο θα έχει ανάλογη υποστήριξη. Και φυσικά εννοώ, root - recovery - Omega ROM. (Κρυφός μου πόθος πάντως παραμένει το dual sim...)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Οσοι εχουν δουλεψει το Note2 και το S4 ποιο προτιμουν τελικα,σε σχεση αποδοσης/τιμης?Γιατι πιστευω οτι αν δεν πεσει το S4 στα 500 ευρω τουλαχιστον,δεν αξιζει τοσο πολυ η αγορα του. Εχω το S2 κοντα στα 2 χρονια και σκεφτομαι να αλλαξω συσκευη, αλλα τα 740 ευρω του S4 ειναι απογοητευτικα! Σε συγκρισεις ή διαβαζοντας αυτους που εχουν το note2 βλεπω οτι δεν αξιζει η διαφορα της τιμης για την αλλαγη. Κι αν σκεφτεις οτι καποια πραγματα σε επομενο update θα περασουν και στο note2, την μεγαλυτερη αυτονομια, το ραδιοφωνο και την πολυ χαμηλοτερη τιμη, μαλλον σκεφτομαι περισσοτερο το note! Η οθονη και η καμερα απ οτι διαβαζω ειναι αρκετα καλες, αλλα οχι πολυ καλυτερες απο note .Οποτε μαλλον προς το note2 ειναι η πιθανοτερη αγορα.

Οσοι εχουν δουλεψει το Note2 και το S4 ποιο προτιμουν τελικα,σε σχεση αποδοσης/τιμης?Γιατι πιστευω οτι αν δεν πεσει το S4 στα 500 ευρω τουλαχιστον,δεν αξιζει τοσο πολυ η αγορα του. Εχω το S2 κοντα στα 2 χρονια και σκεφτομαι να αλλαξω συσκευη, αλλα τα 740 ευρω του S4 ειναι απογοητευτικα! Σε συγκρισεις ή διαβαζοντας αυτους που εχουν το note2 βλεπω οτι δεν αξιζει η διαφορα της τιμης για την αλλαγη. Κι αν σκεφτεις οτι καποια πραγματα σε επομενο update θα περασουν και στο note2, την μεγαλυτερη αυτονομια, το ραδιοφωνο και την πολυ χαμηλοτερη τιμη, μαλλον σκεφτομαι περισσοτερο το note! Η οθονη και η καμερα απ οτι διαβαζω ειναι αρκετα καλες, αλλα οχι πολυ καλυτερες απο note .Οποτε μαλλον προς το note2 ειναι η πιθανοτερη αγορα.

Παικταρά μου αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος να ξερεις οτι το Νοτελι παραπάνει μεχρι και σημερα το κορυφαίο κινητο της σαμμυ...

Φιλικά Νίκος

Παικταρά μου αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος να ξερεις οτι το Νοτελι παραπάνει μεχρι και σημερα το κορυφαίο κινητο της σαμμυ...

Φιλικά Νίκος

Μακάρι να το είχα δουλέψει περισσότερο το s4 να πω τη γνώμη μου καλύτερα αλλά έχοντας το νοτελι συν το προηγούμενο ποστ του Νίκου λέω να πας στο note

Θοδωρής

Για όσους παραπονιούνται για lag κτλ μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι η πραγματική ναυαρχίδα της samsung ειναι τα note και εκει πλέον δίνει το μεγαλύτερο βάρος.Μόνο στο πρώτο note έκαναν το λάθος και δεν το έκαναν σε απόδοση καλύτερο από το s2.Οτι στραβό υπάρχει στο s4 σε θέματα απόδοσης θα διορθωθεί στο note 3.Το s4 ειναι η συσκευή για τους πολλούς.Αυτούς που έχουν ένα κινητάκι της πλάκας και το s4 θα τους φανεί αψογο σχεδόν σε όλα.Οι υπόλοιποι απλά περιμένουν το note.Ευχομαι μόνο όταν το note 2 κατά πάσα πιθανότητα πάρει τα sw features του s4/note 3 να μην έχει την κατάληξη του note 1

πλάκα κάνουμε?το note παίζει σε άλλη κατηγορία,τι πάει να πει ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ,ναυαρχίδα είναι και το s4 και μάλιστα πανάκριβη.

Ουτε εγω εχω Lag στο S4 μου αστους να λένε :lol:

Θα έλεγα κι εγώ αστούς να λένε όμως,πρώτον,δεν μου αρέσει να αμφισβητώ εύκολα και δεύτερον,ναι,έχει κάποιο lag η συσκευή...κι αν δεν έχει σε πολλούς,θα αποκτήσει σύντομα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...