arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Παιδια οποιος ρουταρει επιτυχως το 9505 παρακαλω να ενημερωσει και αμα παιζει κ link και οδηγιες για τι εχετε ξηλωσει για καλυτερη αποδοση ακομα καλυτερα. Γιατι ειμαστε καποιοι noobs σε αυτα. Ευχαριστω Ορίστε.Για εμενα θα σου ελεγα να μην βγάλεις τιποτα...δεν μετράει μόνο η απόδοση άλλα και η εμπειρία τον εχτρα που έχει το κινητο.Το να τα βγάλεις ολα απο μέσα,θα κάνει το κινητό απλά ενα ακόμα ανδροιδη βαρετό κινητο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40747604 Edited May 1, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ορίστε.Για εμενα θα σου ελεγα να μην βγάλεις τιποτα...δεν μετράει μόνο η απόδοση άλλα και η εμπειρία τον εχτρα το κινητο.Το να τα βγάλεις ολα απο μέσα θα κάνει το κινητό απλά ενα ακόμα ανδροιδη βαρετο κινητο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40747604 Recovery δεν παίζει ακόμα,και θα περιμένω μέχρι να βγει... Για την ώρα στοκαδουρα και ας σκαλωνει που και που ο tw:D:thumbup::D Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ρε παιδια πραγματικα βλέπω πολλους να ψαχνουν την ιντερνατιοναλ version του κινητου ,και βλεπω οτι ειναι διατεθειμένοι να το αγοράσουν απο ΗΠΑ , ΚΙΝΑ κ.α γενικα μη ευρωπαικες χωρες.Μια ερωτηση να σας κανω γιατι και εγω εψαχνα μανωδως την exynos version, αλλα τα παρατησα και βoλευτικα με την εκδοση του snapdragon ,γιατι φοβηθηκα απο αυτες τις χωρες , την ελλειψη εγγυησης , το τελωνειο και φυσικα τις περιορισμενες δυνατοτητες μεταπωλησεις. Πραγματικα πιστευεται οτι αξιζουν οι διαφορες που υπαρχουν γιάυτα τα ρισκα Φίλε μου αν δεις πιο προσεκτικά εγώ ψάχνω τη 2καρτι έκδοση του S4. To I9502 είναι η έκδοση DUOS. Οπότε αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ψάχνω διεθνώς. Αν το βρεις ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στο κόσμο, από Κρήτη έως Αλεξανδρούπολη και από Κίνα έως Αλάσκα, καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Αρκεί να είναι το δίκαρτο. Ευχαριστώ! Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2258519 Εδώ γίνεται μια συζήτηση για το octa. Αν ισχύουν αυτά που λένε , μην θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ άτυχο που πήρατε την έκδοση με τον snapdragon. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Είναι θέμα σοφτ και μόνο ομως,αρα δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.Η σαμμυ είναι πολύ καλή σε θέμα υποστηρίξεις πια.Οταν έρθει εδώ ο οκτα θα είναι είδη ώριμο και το σοφτ.Παντως ακόμα υπάρχει συγχυση χαλαρά...και λέει ο κάθε ενας το κοντο και το μακρυ του,ετσι είναι συνήθως στις αρχές. Edited May 1, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 φιλε paok4270 πραγματικα οτο φωτο εχεις βγαλει δειχνουν υπεροχες!μπορεις να μου πιες στην νυχτα για να βγουν τοσο καλες σε τι επιλογες πας?γιατι αποκλειεται να την αφηνεις AUTO! night mode και το exposure βαλτο σε negative γυρω στο -1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) Παιδιά, παρέλαβα και εγώ. Το κινητό φαίνεται τέλειο, αλλά στο μενού κάτι έχουν αφαιρέσει που εμένα δε μου άρεσε (το Driving Mode που σε ειδοποιούσε φωνητικά για εισερχόμενες κλησεις με το όνομα του καλούντος, για μηνύματα, e-mails και άλλα πολλά). Όσο και αν έψαξα στο μενού δε το βρἠκα (πἠγα και στις ρυθμίσεις του S3 και εκεί που το έχει εκείνο, στο S4 απλά δεν υπάρχει). Ξέρει κάποιος κάτι; Έχουν αντικαταστήσει αυτή τη λειτουργία με κάποια άλλη; Πάντως το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο της συσκευής είναι αυτό που κατάφεραν οι μηχανικοί της Samsung να χωρέσουν στις ίδιες ουσιαστικά διαστάσεις με το S3, αυτή την οθονάρα. Περιμένω τώρα και το μαύρο One (αμήν και πότε) για να κάνω συγκρίσεις. Α, και κάτι ακόμη: Αφού κατέβασε μόνο του καμμιά εβδομηνταριά από τις εφαρμογές μου, στις επόμενες μου βγάζει error 920 και δεν τις κατεβάζει. Χώρος υπάρχει άπλετος ακόμη (7.5 γίγα). Ξέρει κάποιος το γιατί; Edited May 1, 2013 by Pharmex [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδες παρελαβα πριν λιγο...... τζουφια συσκευη....δεν διαβαζει την microsim δυστηχως.Αντικατασταση με δικα τους εξοδα. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδες παρελαβα πριν λιγο...... τζουφια συσκευη....δεν διαβαζει την microsim δυστηχως.Αντικατασταση με δικα τους εξοδα. Την διαβάζει άλλη συσκευή; Μήπως την έχεις κάνει format σε mode που δεν υποστηρίζεται απ το κινητό; (NTFS πχ αν δε κάνω λάθος..) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Την διαβάζει άλλη συσκευή; Μήπως την έχεις κάνει format σε mode που δεν υποστηρίζεται απ το κινητό; (NTFS πχ αν δε κάνω λάθος..) Την καρτα sim του δικτυου εννοώ ,δεν ξερω αν λεμε το ιδιο,μηπως εννοεις την sd καρτα μνημης εσυ? Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καταπληκτικη φωτο! Γνωμη μου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παιδες παρελαβα πριν λιγο...... τζουφια συσκευη....δεν διαβαζει την microsim δυστηχως.Αντικατασταση με δικα τους εξοδα. Μηπως να τσεκαρεις αν εχει θεμα η sim σου πρωτα? Ειναι κομμενη απο σενα? Αν οχι, την εχεις καιρο, μηπως ειναι φθαρμενη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Την καρτα sim του δικτυου εννοώ ,δεν ξερω αν λεμε το ιδιο,μηπως εννοεις την sd καρτα μνημης εσυ? sorry john, ναι...micro sim γράφεις εσυ, sd card διάβασα εγώ...:wacko: Έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι...Υπομονή μέχρι την αντικατάσταση... Όντως αυτό που λέει ο Βαγγέλης..Βάλε μια άλλη micro sim πρώτα για να είσαι απόλυτα σίγουρος μπας και.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Μηπως να τσεκαρεις αν εχει θεμα η sim σου πρωτα? Ειναι κομμενη απο σενα? Αν οχι, την εχεις καιρο, μηπως ειναι φθαρμενη? sorry john, ναι...micro sim γράφεις εσυ, sd card διάβασα εγώ...:wacko: Έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι...Υπομονή μέχρι την αντικατάσταση... Όντως αυτό που λέει ο Βαγγέλης..Βάλε μια άλλη micro sim πρώτα για να είσαι απόλυτα σίγουρος μπας και.. οχι παιδια τσεκαρισμενο κ εγω αυτο νομιζα κ πηγα στην voda εβαλε κ ενα παληκαρι αλλο την δικια του κ επαιζε κανονικα. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 οχι παιδια τσεκαρισμενο κ εγω αυτο νομιζα κ πηγα στην voda εβαλε κ ενα παληκαρι αλλο την δικια του κ επαιζε κανονικα. Άρα παίζει τώρα δηλαδή? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) μπερδευτικα με τετοια ξενερα,εννοώ οτι δεν επαιζε ουτε με την δικη του.Παντως μου ειπε η κοπελα συμβαινει καποια κοματια τα πρωτα κυριως να βγουν ελατωματικα. Κ επαθα πλακα με ποσο σφαιρα παει το ατιμο αλλα μαλλον δεν γουσταρε με την παρτη μου τι να πω.χαχαχαχα Edited May 1, 2013 by yiannisv2000 Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Νταξει βρε καλα μου παιδια,10 εκ συσκευές έπεσαν στην αγορά απο την μαμα Σαμμυ,λογικο να ειναι καποιες ελλατωματικες. Αφου το πρόβλημα λύθηκε λίγη υπομονη ακόμα,πέφτει και Πάσχα γαρ τωρα,και τελος καλο όλα καλα. Φίλε ΠΑΟΚτζη,οι φωτογραφίες που παραθετεις ειναι απλα εντυπωσιακές.Εφαμιλλης ποιότητας πολλών φωτογραφικών μηχανών και camera phones.;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 μπερδευτικα με τετοια ξενερα,εννοώ οτι δεν επαιζε. Τι να πω ρε φίλε σε εσένα έτυχε γμτ αυτο σπάνια το βλέπω σαν προβλημα.Πρεπει να πάει πίσω η στο αλλάζει η σαμμυ από εδω? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 οχι θα ερθει το κουριερ να το παρει το στελνει αγγλια κ μου στελνουν αλλο κλειστο κουτα.Το θεμα ειναι μην μου πουν καμια ιστορια απο τις γνωστες ''εγω φταιω κ τετοια'' που δεν νομιζω ειναι σοβαρη εταιρια. Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 night mode και το exposure βαλτο σε negative γυρω στο -1. ναι σαι καλα!θα μπορουσες ομως να μου πεις που βρησκεται το exposure γιατι το κινητο το εχω το Menu στα Ελληνικα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakadaki Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Πω πω πω πω πω!!! Μεγιες σε οσους το πηραν παιδια including me!! Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα... Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Βρέθηκα πάλι στο πλαίσιο και χάζεψα λίγο το s4. Δεν ξέρω αν πιστεύει κάποιος άλλος το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το νοτελι μου με το s4. Ίσως γιατί το sPen έχει γίνει προέκταση του χεριού μου περισσότερο αλλά δεν ξέρω. Δεν λέω με τρελάνει η κάμερα και τα air gestures αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να πέσει και λίγο η τιμούλα και βλέπουμε. Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambros22 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Φωτος απο Σανγκαη τωρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Βρέθηκα πάλι στο πλαίσιο και χάζεψα λίγο το s4. Δεν ξέρω αν πιστεύει κάποιος άλλος το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το νοτελι μου με το s4. Ίσως γιατί το sPen έχει γίνει προέκταση του χεριού μου περισσότερο αλλά δεν ξέρω. Δεν λέω με τρελάνει η κάμερα και τα air gestures αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να πέσει και λίγο η τιμούλα και βλέπουμε. Θα σου δωσω ακομα εναν λογο για να μην το αλλαξεις, κ να περιμενεις λιγο ακομα http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/#.UYEpzIo3IHo.twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Βρέθηκα πάλι στο πλαίσιο και χάζεψα λίγο το s4. Δεν ξέρω αν πιστεύει κάποιος άλλος το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν βλέπω λόγο να αλλάξω το νοτελι μου με το s4. Ίσως γιατί το sPen έχει γίνει προέκταση του χεριού μου περισσότερο αλλά δεν ξέρω. Δεν λέω με τρελάνει η κάμερα και τα air gestures αλλά μέχρι εκεί. Ίσως να πέσει και λίγο η τιμούλα και βλέπουμε. Αν αρχίζεις τις βόλτες με μαθηματική ακρίβεια θα το πάρεις και ας μην πέσει η τιμή του... Το νοτελι είναι και θα παραμείνει το κορυφαίο τηλέφωνο της Σάμμυ μέχρι ίσως το επόμενο note3... Και στην περίπτωση σου, κυρίως και λόγω s Pen μην το κουνήσεις ρουπι από εκεί... Edit Σε ξέχασα αλλά θα σε φτιάξω για το άλλο που ξέρεις... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts