Jump to content

Kakadaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kakadaki

  • Ημ. Γέννησης 08/05/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Kakadaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Best Business Class smartphone: Apple iPhone X Best Value for Money Smartphone: One Plus 5T Best Camera smartphone: Apple iPhone X Best Tablet: iPad Pro 10.5 Best Wearable: Apple Watch Series 3
  2. Προφανως και Ιphone 7.. Πολυ νωρις γινεται αυτο το versus...
  3. Παιδια καλησπερα κ απο εμενα. Κατοχος εδω και 4 μερες (media markt) του εν λογω κινητου σε χρυσο χρωμα. Η προηγουμενη συσκευη μου ηταν το note 4. Λοιπον εχω παθει λιγο πλακα με το κινητο.. Ειναι κοσμημα παιδια και σαφως γρηγοροτερο καθως στο note ειχα κανει το λαθος να αναβαθμισω σε lollipop. Απο μπαταρια νομιζω πως κινειται στα επιπεδα του note οποτε και δεν με ξενιζει ετσι κ αλλιως.. Ο αποθηκευτικος χωρος των 32 gb δε με χαλαει ιδιαιτερα αν και το note το ειχα φτασει με την καρτα στα 96gb. Βεβαια σκεφτομαι να παρω και ενα otg στικακι να εχω μαζι μου με καμια ταινια και γενικα περιοχομενο multimedia ετσι ωστε να μη εχω θεμα ποτε.. Απλα πραγματικα ειμαι απογοητευμενος με την υποστηριξη της samsung σε νεα προιοντα καθως θηκες δεν υπαρχουν πουθενα.. Επικοινωνησα με τη samsung greece μετα απο παροτρυνση των μεγαλυτερων αλυσιδων (πλαισιο, public, media markt) και η απαντηση τους, απο τον κατα τα αλλα ευγενικοτατο τηλεφωνητη, ηταν πως δεν υπαρχει καποια ενημερωση. Μου ειπε δε να κοιταξω παλι στα καταστηματα σε 1 βδομαδα περιπου ή θα με καλεσουν απ τη samsung. Ειναι τα γνωστα αγνωστα προβληματα της samsung και δε μπορω να καταλαβω γτ διαθετουν εξαρχης μια συσκευη ενω δε μπορει να υποστηριχθει απο περιφερειακα.
  4. Παμε λοιπον με το χερι στη καρδια.. 5 Πόντοι : apn3a 3 Πόντοι : thansiom 2 πόντοι : RAVER
  5. Και ιδου το σχολιο της ημερας.... LOL ομως!!! Βαλε youtube να δεις.. Παραπανω δεν εχει νοημα να σου απαντησω!!
  6. Αν θες να δοκιμασεις note δε χρειαζεται να πας στο 4αρι και να πληρωσεις τοσο.. Παρε το 3. Το ιδιο πραγμα ειναι.. Απροβληματιστο, δοκιμασμενο, αλαγκαριστο γενικα και αν εισαι τυπος του value for money θα σε αποζημιωσει.. Το 4αρι δεν ειναι τοσο καλυτερο (στη καθημερινη χρηση) για να δικαιολογει τα λεφτα της διαφορας του αν και ναι το φθινωπορο θα ειναι εξισου καλη αγορα.. Εκτος κ αν θες ολες τις ωρες το μαξιμουμ των επιδοσεων οποτε ναι παιρνεις το 4. Και γω δε σου κρυβω οτι το iphone 6 το χαλβαδιαζω μερικες φορες για την ομορφια του και την απλοτητα του. Αλλα νομιζω τελικα πως με καλυπτει το ipad σε αυτο τον τομεα και για on the go χρηση με βολευει μια πιο flexible συσκευη με την οποια μπορω να μοιραζομαι ευκολα αρχεια (ειδικα pdf) και να σημειωνω κυριως οτι χρειαζομαι (αυτος ειναι και ο λογος που με εκανε να ξεκολλησω απο το iphone)..
  7. Συμφωνω οτι ειναι υποκειμενικο το θεμα στο τελος τι θα παρει ο καθε ενας.. Το κατα γενικη ομολογια καλυτερο ειναι ομως οταν βγεις εξω και ρωτησεις τον κοσμο πιο ειναι καλυτερο.. Ποια νομιζεις οτι μπορει να ειναι η απαντηση? Ειδικα οταν μιλησεις με ασχολουμενους με την τεχνολογια ανθρωπους.. Το p800 το ειχα και μπορει να εχασε την τιμη του γρηγορα αλλα ξερεις κατι?? Με βολευε απιστευτα. Επισης ηταν τοσο μοναδικο για την εποχη του που το εβλεπαν στα χερια μου και τους ξεφευγε ενα priceless ''WoW"..
  8. Αυτο με το ποντικι και το πληκτρολογιο το εχω πρωτο δει σαν iphone χρηστης στο note 2... Πραγματικα δεν με ενδιαφερει η εγγυηση και ξερεις γτ? Ειμαι ναυτικος και η περιπτωση να μου χαλασει και να μπορεσω να το παω για service οταν ταξιδευω ειναι απειροελαχιστη.. Μαλλον με βολευει να παρω αλλο στο τελος.. Δε την μειωσα εγω τη συζητηση φιλε.... Εσυ την μειωνεις συγκρινοντας εξ αρχης μια συσκευη που εχει θεματα για την τιμη του (χρησης αλλα και κατασκευης) με ενα αλλο που ειναι καλυτερο κατα γενικη ομολογια.. Επισης αν καποιος θελει να σημειωνει λογω δουλειας ειτε λογω μαθηματων τοτε απλα διαλεγει σειρα note (tablet ή κινητο). PS. Ξαναδες το προηγουμενο ποστ μου. Εκανα edit και μπορεις να απαντησεις και σε αλλα..
  9. Βαριεμαι να ανεβαζω φωτο 51300 ειχα πιασει (αν δε πιστευεις ρωτα κ αλλους note 4c χρηστες).. Οι περιορισμοι που ανεφερα ειναι πως ας πουμε εγω μπορω να συνδεσω ποντικι και πληκτρολογιο και να το μετατρεψω σε υπολογιστη.. Εσυ μπορεις? Και πραγματικα φιλε ειναι τοσα πολλα που πρεπει να γραφω εκθεσεις και οπως προειπα βαριεμαι.. Σε στοκ κατασταση εισαι αβοηθητος με το iphone. Τι να λεμε.. Tα μονα που σου αναγνωριζω ειναι η ευκολια χρησης και η οθονη (που ειναι θεμα γουστου).. Μονο με jailbreak μπορεις να κανεις κατι ενω το customization το note 4 το εχει out of the box.. Γτ νομιζεις οτι δεν μπορω να κανω root... Τι με νοιαζει το knox?? Νομιζεις οτι εμενα προσωπικα με σταματαει το γεγονος οτι χανω την εγγυηση? Λαθος κανεις φιλτατε.. Το θεμα της τιμης και της μεταπωλητικης που αναφερεις εχει πολλες εξηγησεις και πλευρες.. Ισχυει αυτο που λες για το note αλλα καποιος μπορει να πει πως δεν ηταν εξαρχης κοροιδο να σκασει 850 ευρω για 16gb με τοσους περιορισμους μονο και μονο για να κραταει κατι ομορφο στα χερια μου.. Και δε μπορεις να τους πεις κατι σε αυτο... PS. Ειμαι κατοχος macbook retina 15, ipad air και note 4(μεχρι πριν απο λιγο iphone 5). Γνωριζω καποια πραγματα και δεν ειμαι απ τους τυπους που μιλανε χωρις να εχουν δοκιμασει..
  10. Note 4.. S-Pen rulez.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και παλι το note 4c πιανει περισσοτερο σκορ, κοστιζει λιγοτερο, δεν εχει περιορισμους και γενικα ειναι καλυτερο..
  11. Καλυτερο smartphone: Samsung Galaxy Note 4 Καλυτερο tablet: Apple Ipad Air 2
  12. Ουριστε!!! :p Επισης στο singlecore εβγαζε 1200 κατι.. Το snapdragon 805 chip εβγαζε σε ενα βιντεακι που ειχα δει περι τα 3600 σε multicore και 1100 κατι σε singlecore.. Απ την αλλη το iphone 6 εβγαζε 900 κατι σε singlecore και 2900 κατι se multicore..
  13. Λοιπον εγω το τσιμπησα απ το stechi.gr που ανεφερε οτι το εχει με τον exynos. Οντως λοιπον υπηρχε σε διαθεσιμοτητα και ηταν το n910c και ηταν απο Ουγγαρια. Ασπρα και μαυρα ειχε διαθεσιμα κ κατι μου λεει πως θα φυγουν πολυ γρηγορα. Οποτε οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.. Η συσκευη στα bench μεχρι στιγμης που εκανα Antutu και geekbench σπερνει παντως..
  14. Αν μιλας για το μοντελο 100d που εχει γυρω στα 500 καλυτερα παρε κατι σε Nikon d7000 μεταχειρισμενη.. Στο θεμα του σενσορα κορυφαια και 1 σταδιο κατω απ τις full frame (επαγγελματικες).. Σε αυτη την τιμη την βρισκεις.. Αλλα διαβασμα ε? Εχει και στο youtube καποιους πολυ χρησιμους οδηγους και θα σε κομπλε...
×
×
  • Create New...