Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη πλήρη φόρτιση και όλα τα κ@ριολικια που έχει το τηλέφωνο ανοιχτά (μάτια χέρια παλάμες και τα σχετικά)

Επίσης καμιά 70αρια εφαρμογές φορτωμενες από εμένα...

Σε δύο τρεις φορτίσεις θα έχει για πλάκα τις 6+ ώρες οθόνη...

Αν ρουταριστει θα φτάνει τις 7+...

Επίσης η οθόνη από άλλο πλανήτη σε όλες τις συνθήκες, εκτός του ήλιου...

Η κάμερα επίπεδα νοτελι και κατ εμε πιο καλή αλλά αύριο θα έχουμε φωτογραφίες και βίντεο για πιο σωστή κριτική...

Τρομερά γρήγορο και σμουθ, και touch από άλλο πλανήτη...

Παιδιά κατά την γνώμη μου η διαφορά με το s3 είναι τεράστια, δεν είναι απλά μια αναβάθμιση...

Αυτό που δεν μου αρέσει χωρίς όμως να προβληματιζει την χρήση είναι ότι από τα 1.8 gb της μνήμης ελεύθερα έχει τα 600-700 και δεσμεύει 1000-1100 σε μόνιμη βάση...

Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα και δεν επηρεάζει καθόλου την χρήση, το ξαναλέω...

Dialer και θέματα λαγκαρισματος δεν είδα σε καμία περίπτωση όλο το απόγευμα και μέχρι τώρα...

Νοιώθω τυχερός πραγματικά που έχω στα χέρια μου και τα δύο και επιμένω σε όσους με ρωτάνε πιο από τα δύο, στο και στα δύο...

Αύριο η συνέχεια!!!

Ξέχασα τις φωτογραφίες Και επειδή γράφω από tapatalk πρέπει να κάνω διπλό ποστ

μπορεις να βαλεις και μια απο το μενου που εχει να διαλεξεις δικτυα??? gsm - umts , 3g , 4g,

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μισό λεπτό γιατί το έχασα με τις φωτογραφίες από την μπαταρία!

Έχω δει να υπάρχει αφύπνιση της συσκευής όταν η οθόνη είναι κλειστή αλλά να είναι το κινητό σε Deep Sleep με την οθόνη ενεργή δεν το έχω ξαναδεί!:wacko:

Βέβαια είναι λίγο αργά και μπορεί να μου διαφεύγει κάτι.:confused:

Δεν σου ξεφεύγει κάτι.Στη 4.2 τα battery stats είναι λίγο μπαχαλο.Δες screenshot απο n4.Ανοιχτή οθόνη αλλά awake κανενα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγω θα το λέω συνεχώς. Η οθόνη του είναι πολύ πιο εντυπωσιακή απο του One παρόλο τα γνωστά περι ips.

Το ίδιο και πέρυσι μεταξύ HOX και Siii.

Ο ήχος αρκετά καλός. Το άκουσα και μεσω του macbook και μέσω του Note2.

Το UI εννοω τα πάντα, μενού κλπ έχουν και πάλι μια ευχάριστη χρωματική αρμονία όπως συνηθίζει η samsung σε αντίθεση με το χρωματικό αχταρμά που έχει η HTC. Ναι μεν βελτιώθηκε σ αυτό το sense 5 σε σχέση με το 4 αλλά και πάλι δεν είναι τόσα αρμονικό.

Με λίγα λόγια αν το S4 είχε μικρες σχεδιαστικές αλλαγές και κάποιες πινελιές ποιοτικών υλικών, θα ήταν σε γενικές γραμμές πολύ ανώτερο.

Από την στιγμή που αποκαλείς ότι καλύτερο και καλοδουλεμενο έχει να δείξει το Android σε επίπεδο ui (sence) και το συγκρινεις με το απρόσωπο της Samsung, τα λόγια είναι περιττά.

Επίσης για μένα ότι πινελιές και να έβαζε, θα παρέμενε ένα απρόσωπο βιομηχανοποιημενο τηλέφωνο.

Επίσης, θεωρώ το one θα είναι καλύτερο σαν γενικό σύνολο, όπως έγινε και με το one x, που σε καθημερινή χρήση ήταν σαφέστατα ανώτερη η εμπειρία του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Από την στιγμή που αποκαλείς ότι καλύτερο και καλοδουλεμενο έχει να δείξει το Android σε επίπεδο ui (sence) και το συγκρινεις με το απρόσωπο της Samsung, τα λόγια είναι περιττά.

Επίσης για μένα ότι πινελιές και να έβαζε, θα παρέμενε ένα απρόσωπο βιομηχανοποιημενο τηλέφωνο.

Επίσης, θεωρώ το one θα είναι καλύτερο σαν γενικό σύνολο, όπως έγινε και με το one x, που σε καθημερινή χρήση ήταν σαφέστατα ανώτερη η εμπειρία του.

Γιάννη γούστα είναι αυτά.

Και εγώ προτιμώ το TW από το Sence.

Φιλικά Γιώργος

Ειδικά τη μερα απο οτι έχω δει ειναι εφαμιλλες.Το βράδυ οκ το Ν8 ειναι αξεπέραστο,αλλα και παλι απο οτι έχω δει δεν απογοητευει και αυτο.

Τωρα για το GPS καλα μας ειχε καλο μάθει το Ν8,αλλα εδω νομίζω δεν εχει δωρεάν λύσεις.Πρεπει να πάρεις προγραμμα,αν και ο δέκτης με glonass ειναι σε πολυ καλο επίπεδο.

Με το GPS του S3 δεν εχω κανενα προβλημα.. αντιθετος οταν το χρειαστικα με καλυψε.. με δωρεαν προγραμμα..

Μία και μόνη σημαντική για εμένα που θα έπρεπε να υπάρχει και στο SIII... τα 2GB RAM!

Μαζι σου... Αυτο πιστευω και εγω.. Αν το 3αρι ειχε 2GB θα ηταν δυναμιτης.

Γιάννη γούστα είναι αυτά.

Και εγώ προτιμώ το TW από το Sence.

Καποιο πρόβλημα θα χεις κι εσύ δεν μπορεί. :-D

Χρωματικος αχταρμάς μια φορά δεν είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Με λίγα λόγια, αν είχε κάνει την σωστή κίνηση η samsung σχεδιαστικά, θα τολμούσα να το αγοράσω εγώ και πάρα πολλοί άλλοι που είμαστε ευχαριστημένοι από τις συσκευές μας. Πιστευω ότι μετα από 2-3 μήνες θα κάνει το μεγάλο μπαμ στις πωλήσεις. Τοτε θα εκτιμηθούν οι δυνατοτητες του περισσότερο και θα βοηθήσει η πτωση της τιμής.

Κώστα εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Κακά τα ψέματα όταν θα αρχίσει να φλερτάρει με τα 500€ θα αποτελεί αν μη τι άλλο μια κορυφαία επιλογή για αυτά που προσφέρει. Προσωπικά δεν το έχω δει ακόμα από κοντά και θέλω να δω την αίσθηση που θα μου αφήσει αλλά σίγουρα αν είχαμε δει κάτι πιο ελκυστικό τώρα θα ήμουν "shut up and take my freaking money" ένα πράγμα lol!! Πάντως και πέρυσι με το s3 ενώ αρχικά δεν μου άρεσε από κοντά με κέρδισε.. Θέλω να δω και τι θερμοκρασία ανεβάζει γιατί έρχονται ζέστες σύντομα.. Ίδωμεν!!

Καποιο πρόβλημα θα χεις κι εσύ δεν μπορεί. :-D

Χρωματικος αχταρμάς μια φορά δεν είναι.

Ok ότι πεις.

Αν δεν σου αρέσουν άλλες γνώμες, μπορείς απλώς να μη τις διαβάζεις.;)

Φιλικά Γιώργος

Η πρωτη βραδινη μου φωτογραφια με το S4

http://i39.tinypic.com/280nwna.jpg

Πάρα πολύ καλή φωτό!Τουλαχιστον στα μάτια τα δικά μου που έχω συνηθίσει στο Galaxy S.:)

Μήπως έχεις κατεβάσει την εφαρμογή GPS test?Θα μπορούσες να μας πείς πόση ώρα κάνει να "κλειδώσει" δορυφόρους γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα μιάς και είναι πονεμένη ιστορία με τον πρώτο Γαλαξία.Ευχαριστώ.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Ok ότι πεις.

Αν δεν σου αρέσουν άλλες γνώμες, μπορείς απλώς να μη τις διαβάζεις.;)

Πλάκα σου κάνω ρε συ, έβαλα φάτσα.

Αλλά Χρωματικος αχταρμάς δεν είναι, είμαι γραφίστας κι έχω την γνώμη του ειδικού. ;-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κώστα εδώ θα συμφωνήσω και εγώ. Κακά τα ψέματα όταν θα αρχίσει να φλερτάρει με τα 500€ θα αποτελεί αν μη τι άλλο μια κορυφαία επιλογή για αυτά που προσφέρει. Προσωπικά δεν το έχω δει ακόμα από κοντά και θέλω να δω την αίσθηση που θα μου αφήσει αλλά σίγουρα αν είχαμε δει κάτι πιο ελκυστικό τώρα θα ήμουν "shut up and take my freaking money" ένα πράγμα lol!! Πάντως και πέρυσι με το s3 ενώ αρχικά δεν μου άρεσε από κοντά με κέρδισε.. Θέλω να δω και τι θερμοκρασία ανεβάζει γιατί έρχονται ζέστες σύντομα.. Ίδωμεν!!

Φέτος υπάρχει νέος επεξεργαστής και δεν ξέρουμε πως θα αντιδρούν και οι δυο συσκευές. Πέρυσι το HOX είχε μεγάλο πρόβλημα αλλά ήταν ο tegra.

Πλάκα σου κάνω ρε συ, έβαλα φάτσα.

Αλλά Χρωματικος αχταρμάς δεν είναι, είμαι γραφίστας κι έχω την γνώμη του ειδικού. ;-)

Τουλάχιστον το Sense 4 ηταν αχταρμάς. Το 5 δεν το εχω δουλέψει.

Τα έτοιμα θέματα που είχε ήταν όλα too much.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ρε παίδες έχει βρεί κάποιος για αγορά τον ασύρματο φορτιστή; Amazon.de ειναι εξαντλήμενο

Αν εννοείς τον original by samsung δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ περιμένω τις πρώτες πατέντες για να κάνουμε την ασύρματη φόρτιση να δουλέψει και σε θήκες flip. Να δω πότε θα αξιωθούν να έχουμε μια λύση που να δουλεύει πραγματικά. Σε Note 2 και S3 που μπορούσαν να φορτίσουν ασύρματα δεν είδαμε ποτέ επίσημη λύση και τώρα είναι ένα απλό καπάκι χωρίς να λειτουργεί με όλες τις άλλες official θήκες...

Παιδια απο expansys θα το εχω αυριο στα 567€(εταιρικο αφμ).Οποιος θελει μπορει να το παρει εχει στοκ κ σημερα κ φερνουν κ αυριο απο οτι μου ειπαν.Εννοειται οτι αυριο οποιαδηποτε ερωτηση θελετε μπορω να σας απαντησω.

Δεν την βλεπω να κοιμαμαι το βραδυ.:lol::lol:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Βγάλτε μερικές φώτο ακόμα να δούμε βρε παιδιά,και βραδυνές αν γίνεται.Και όσοι έχουν τα και 2,ας βγάλουν βραδυνές με το ίδιο θέμα,να δούμε και τις διαφορές.

Γιάννη δεν άντεξες βλέπω,εχτές το δες και το χτύπησες και oλας :D

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Αν εννοείς τον original by samsung δεν εχει κυκλοφορήσει ακόμα

Τώρα που το έχεις Νίκο, όταν θα έχεις χρόνο κάνε το κόπο και βάλε τον Opera και στα settings 300% κ βγάλε 1 screen απ το myphone( desktop mode) π.χ. με 2πλο ταπ και ανέβασε το να δούμε πως το δείχνει γιατί στο Ζ όπως σου έχω πει ήταν πολύ μικρά και δε μπορούσες να διαβάσεις άνετα γιατί δεν είχε γίνει optimization για full HD τότε που το είχα.

Ευχαριστώ φίλε :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Βγάλτε μερικές φώτο ακόμα να δούμε βρε παιδιά,και βραδυνές αν γίνεται.Και όσοι έχουν τα και 2 ας βγάλουν βραδυνές με το ίδιο θέμα να δούμε και τις διαφορές.

Γιάννη δεν άντεξες βλέπω,εχτές το δες και το χτύπησες και oλας :D

:lol:Κοιτα πως εγινε ....πηγα χτες το πιανω στα χερια μου επαθα το πρωτο σοκ.....μου βγανει το γνωστο ματακι του air view κ μου το κλεισε....ε δεν αντισταθηκα καθολου.:lol::lol::lol:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

:lol:Κοιτα πως εγινε ....πηγα χτες το πιανω στα χερια μου επαθα το πρωτο σοκ.....μου βγανει το γνωστο ματακι του air view κ μου το κλεισε....ε δεν αντισταθηκα καθολου.:lol::lol::lol:

Καλορίζικο φίλε, είναι σίγουρο πως θα το χαρείς το εργαλείο.Ευελπιστώ να καταφέρω να το πάρω και εγώ κάποια στιγμή.

Καλορίζικο φίλε, είναι σίγουρο πως θα το χαρείς το εργαλείο.Ευελπιστώ να καταφέρω να το πάρω και εγώ κάποια στιγμή.

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.Συντομα σε κοβω να το αρπαζεις κ εσυ.;)

καταρχην καλησπερα στην παρέα. Εδώ και μια μέρα έχω το s4 στα χέρια μου(πρώην κάτοχος s2 και s3) και θέλω να μοιραστώ μαζι σας τις εντυπώσεις μου.

1ον Εμφάνιση : έχω το μαύρο, και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ περισσοτερο απο το s3 πιο τετραγωνισμένο ελαφρύτερο

2ον Οθόνη : ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! καλύτερη φωτεινοτητα απο s3 μπορώ να πώ εφάμιλη του s2 που είχα , χρώματα φυσικότατα ,ζωντανά λες και βγάινουν από την οθόνη με ρύθμιση (βελτιστοποίηση προβολής)

3ον Μπατάρια : πάντα σε σχέση με το s3 πόλυ καλύτερη αν και το έχω 1.5 μέρα υπάρχει διαφορά μια μέρα άνετα με βαριά χρήση.

4ον Κάμερα: Εδώ δεν μπορώ να πώ ότι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος, πάντα σε σχέση με το s3 που είχα(με τις τελευταίες αναβαθμίσεις που είχε σκώτονε) με το s4 έχει μερικά προβληματάκια δεν εστιάζει αμέσως και χρειάζετε να βγάλεις δύο φωτο για να έχεις μια καλή έχουν πολύ θορυβο οι φωτο γενικά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα... πιστεύω όμως 'οτι όπως και με το s3 όταν είχε βγεί η κάμερα του δεν ήταν κάλη αλλά με τα update έγινε super, επίσης δεν μπορεσα να βρώ τις ρυθμίσεις τις κάμερα που είχα στο s3 (εσωτ./πάρτυ, ηλιφάνεια, χιόνι, αυγή κλπ) αν ξέρει κάπιος ας μου πεί αν υπαρχουν.

5ον Αφή/εφαρμογές κλπ : το κινητό ρέει σαν βούτηρο, δεν κολάει που8ενα παρα πολυ smooth, οι έξυπνεσ εφαρμογές που έχει δουλεύουν ρολόι η μνήμη ram κυμένετε γύρω στα 1.100 με 980 mb free και η εσωτερική διαθέσιμη μνήμη με το που ανοίγεις το τηλ είναι περίπου στα 9, κάτι gb.

6ον Σήμα/wifi/broswer : Με το s3 που είχα, στο δωματιό μου το wifi ήταν το πολύ 2 γραμμές (μεσολαβει 'ενα δωματιο από το rooter με το s4 τώρα έχω 2 με 3 γράμμες, όσο για το σήμα όλα μια χαρα κάνενα προβλημα!!! Ο broswer είναι σφεράτος ενα κλικ πιο πάνω από το s3.

Πιστύω το κινητό ειναι μια σκάλα πιο πάνω απο το s3 αλλά για να στρώσει θα χρειαστούν μια με δυο αναβαθμίσεις όπως άλλωστε γίνετε σε όλα τα κινητά.

Ότι άλλο θέλετε να μάθετε ειμαι στην διαθεσή σας.

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.Συντομα σε κοβω να το αρπαζεις κ εσυ.;)

Όταν με το καλό έρθει ο εχυνος και πέσει και λιγάκι η τιμουλα πιστεύω να το καταφέρω...

Μάνο εδώ είσαι...

Το text τρομερό όπως και η διπλωση των σελίδων...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...