Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εξαρταται την χωρα απο 649 εως 699

Κατάλαβα...

Το μόνο που μου την δίνει στο amazon ρε παιδιά είναι ότι τα προϊόντα έρχονται πολύ καθυστερημένα σε σχέση με expansys handtec που ψωνίζω εγώ...

Έχω την εντύπωση ότι 7-10 μέρες στο νερό κάνουν...

Εκτός από θήκες δεν έχω ψωνίσει ποτέ συσκευή γι αυτό το λόγο...

Δώσε μου ρε amazon και εναλλακτικο τρόπο μεταφοράς, και ας μου κοστίσει πιο πολλά...

Δώσε μου την επιλογή...

Ας το επιβαιβεωσει κάποιος αν έχω δίκιο η δεν κατάλαβα καλά τον τρόπο λειτουργίας του Amazon...

Ευχαριστώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Nerven
Στο Amazon πόσο βγαίνει ???

Η τιμή του εννοώ...

Εγώ το πήρα από amazon.de με επαγγελματικό ΑΦΜ. Αλλά κοιτάω να βρω και τον Exynos 5. Αν τον βρω αλλού ακυρώνω από amazon.

http://img163.imageshack.us/img163/535/asdcyh.jpg

Το πήρα χωρίς ΦΠΑ γιαυτό προτίμησα το amazon.

Εγώ ψωνίζω συνέχεια από αμαζον. 2 το πολύ 3 εργάσιμες και τα έχω εδώ αφού γίνουν dispatch.

Edited by Nerven

Το πήρα χωρίς ΦΠΑ γιαυτό προτίμησα το amazon.

Εγώ ψωνίζω συνέχεια από αμαζον. 2 το πολύ 3 εργάσιμες και τα έχω εδώ αφού γίνουν dispatch.

Και το expansys end handtec πάλι μπορείς να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ, με την διαφορά ότι σε 1-2 εργάσιμες ημέρες το κινητό είναι στην πόρτα σου.

Τέλος πάντων καλορίζικο, με το καλό να σου έρθει...

Guest Nerven
Και το expansys end handtec πάλι μπορείς να το πάρεις χωρίς ΦΠΑ, με την διαφορά ότι σε 1-2 εργάσιμες ημέρες το κινητό είναι στην πόρτα σου.

Τέλος πάντων καλορίζικο, με το καλό να σου έρθει...

Και στο αμαζον τόσο κάνει. Απλά τo εμπιστεύομαι πιο πολύ για το aftersale (χτύπα ξύλο :p).

Η Οθονη ποση ωρα ειναι ενεργη. Αν και χωρις SIM δεν μπορεις να κρινεις .

Αληθεια γιατι δεν του βάζεις ?

απο της 00,30 εως 11,00 δεν ανοιξε καθολου. μετα συνολικα κανα 10λεπτο.

σιμ δεν βαζω ακομα γιατι θα περασει ρυθμισεις κινητης και δεδομενων. η συκεκριμενη εχει δωθει για "ειδικες" καταστασεις.

αφου περασουν αυτες, θα μπει.

C.K.N.D :ninja:

Guest Nerven
Κάτι τελείως offtopic και ζητώ συγνώμη μιας και αναφέρθηκε η sim. Εγώ που έχω την παλιά κλασσική "χοντρουλα" sim ενώ το S4 παίρνει micro, πως θα γίνει micro sim χωρίς να κοπή; Έχω cosmote whats up, θα πάω στο γερμανο και θα μου βγάλει καινούρια; Με αντίτιμο;

Κάτι τελείως offtopic και ζητώ συγνώμη μιας και αναφέρθηκε η sim. Εγώ που έχω την παλιά κλασσική "χοντρουλα" sim ενώ το S4 παίρνει micro, πως θα γίνει micro sim χωρίς να κοπή; Έχω cosmote whats up, θα πάω στο γερμανο και θα μου βγάλει καινούρια; Με αντίτιμο;

Ναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις...

Νομίζω 5 ευρώ κάνει η αλλαγή...

Guest Nerven
Ναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις...

Νομίζω 5 ευρώ κάνει η αλλαγή...

Οκ thanks.

Κάτι τελευταίο, το S4 που θα πάρω από το Γερμανικό amazon θα παίζει Ελλάδα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σαν να έχει αγοραστή από Ελλάδα σωστά; Full ξεκλείδωτο ε;

http://www.amazon.de/gp/product/B00BTCE734/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Οκ thanks.

Κάτι τελευταίο, το S4 που θα πάρω από το Γερμανικό amazon θα παίζει Ελλάδα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σαν να έχει αγοραστή από Ελλάδα σωστά; Full ξεκλείδωτο ε;

http://www.amazon.de/gp/product/B00BTCE734/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Ναι δεν έχεις κανένα θέμα...

Πολύ καλό το review από τα παιδιά

μάθαμε θεωρώ σχεδόν τα πάντα απο λεπτομέριες. Τώρα μένει να το πάρουμε στα χέρια μας να το ξετινάξουμε και εμείς!

εγω παντως την εκοψα και κρατησα το γυρω κομματι σαν ανταπτορα μηπως χρειαστει.

παιδια τ κινητα απο amazon και ebay ερχονται με ζελοφαν τ κουτια τους πανω απο το κουτι και ολα αυτα η χωρις ζελοφαν και με τον στικερ μονο εχει αγορασει κανεις να μας πει ?? λεω να παρω απο handtec αλλα δν ξερω αν ειναι σφραγισμενο με ζελοφαν και μ ανησυχει αυτο

παιδια τ κινητα απο amazon και ebay ερχονται με ζελοφαν τ κουτια τους πανω απο το κουτι και ολα αυτα η χωρις ζελοφαν και με τον στικερ μονο εχει αγορασει κανεις να μας πει ?? λεω να παρω απο handtec αλλα δν ξερω αν ειναι σφραγισμενο με ζελοφαν και μ ανησυχει αυτο

Καταρχήν μην μπερδεύεις το ebay με το amazon (ebay μπορεί να είμαι πχ εγώ πωλητής και να σε κοροϊδέψω με κάποιο τρόπο, ή να είμαι πωλητής εκτός EU και να πληρώσεις τελωνείο κτλ.. άσε που δεν θα έχεις εγγύηση αν είμαι πωλητής εκτός EU ή απλά η συσκευή προορίζεται για χώρα εκτός EU). Από ευρωπαϊκό Amazon λοιπόν (Αγγλίας, Γερμανίας, κτλ) θα έχεις κανονικά εγγύηση αφού η συσκευή που θα αγοράσεις θα προορίζεται για κυκλοφορία εντός EU. Τώρα από το Handtec ισχύουν τα ίδια και θα έχεις εγγύηση κανονικά στην Ελλάδα και σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες εντός EU. "Ζελοφάν" δεν θα έχει (κανένα δεν έρχεται τυλιγμένο με σελοφάν :p ) αλλά θα είναι σφραγισμένο, στο κουτί του κανονικά με τις ζελατίνες στην συσκευή και με σφραγισμένα τα παρελκόμενα, όπως αν το αγόραζες από ένα κατάστημα εδώ "επίσημα" :happy:

και τυλιγμενο γτ δν θα ειναι δλδ ???

Γιατί δεν τα τυλίγουν βρε φίλε μου... δεν ξέρω από που σου έχει μείνει αλλά δεν τα τυλίγουν... Δες πως θα είναι το κουτί και τι θα αντικρίσεις ανοίγοντάς το!! Απλά θα έχει μια παρόμοια ταινία ασφαλείας, άρα θα είναι "σφραγισμένο" όπως λέμε...

http://www.muamat.com/adpics/50fb682f2541b1bd2f21b0acd.jpg

http://gizmodot.com/wp-content/uploads/2012/06/samsung-s3-unboxing-03.png

Το θέλεις και σε συσκευασία δώρου;;; :-P

Θα είναι μέσα σε χάρτινο κουτί συσκευασίας.

Όπως θα πάρεις τη συσκευή από ένα κατάστημα εδώ, θα στο στείλουν και από εκεί.Απλά τα πράγματα...

Και δε θα έχει καμία διαφορά.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μήπως εννοεί αν θα έχει αυτή τη διάφανη ζελατίνα που βάζουν ορισμένοι για να καλύψουν αν έχουν ανοίξει την συσκευασία; Πάντως σφραγισμένο να είναι με την ταινία της σάμσουνγκ και είναι κομπλέ.

Τι ατύλιχτο θα είναι ; ;

Τουλαχιστον μπορω να βαλω μουσταρδα αντι τζατζικι ; :p

αυτη ακριβως την ζελατινα εννοω παιδια γτ να μην εχε δλδ ??

χαχα τελειωνετε ρε εννοω ζελατινες γτ δν εχει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Είδατε με τι ασχολούμαστε για να λείπει το θηρίο???

Όλο Μ@λ@κίες...

To μαυρο διαμάντι εδω

Want to tell me if there is READY the oppo find 5 black 3gb ...

και εδω

@ galanakop

Φιλε μολις θα εχεις στα χερια σου ολη την συλογη της υπογραφης σου,περιμενουμε και απο εσενα αποψεις και συγκρισεις. Ειδικα για battery use,wifi,bt,ηχεια και καμερες και μιας και η εμπειρια σου μεγαλη στις Samsung και οχι μονο συσκευες,δωσε μεγαλη εμφαση στο baterry life του S4 και στο υποπτο wifi signal του ,που γραφονται διαφορα εδω και εκει ! Με μια δαχτυλια σου και δυο feelings σου,θα μας επιβεβαιωσεις τα μεχρι τωρα αναγραφομενα,με απολυτη εμπειρικη ορθοτητα !

Thanks !

@ hellcine

Αψογος ! Keep going το special μινι review σου,με το battery use και βαλε και την sim μεσα οταν σε παιρνει και δωσε του και μια με 3g και bt και gps και ασε και την κορουλα σου να παιξει κανα παιχνιδακι με νεραιδες,να την πρεσαρει λιγακι την συσκευουλα παραπανω !

Εμεις εδω και σε διαβαζουμε,μια χαρα με προσοχη !

Σε ευχαρριστουμε !

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...