hrcivic Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Καλημέρα σε όλους? Σε εμένα όταν χρησιμοποιώ για αρκετή ώρα μια εφαρμογή παρατηρώ αρκετή υπερθέρμανση στο ύψος τής καμερας από το μπρστα μέρος στην οθόνη!! το έχει παρατηρήσει και άλλος? τι συμβάινει με αυτο? και σε μενα φιλε το ιδιο.. αν ειχες παντως htc με αλουμινιο περιβλημα τωρα θα ησουν εντατικη με εγκαυματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanax Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ειναι κατι ανησυχητικό αυτο που πρέπει να προσέξουμε? Η καποιο πρόβλημα της συσκευής? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 αυτα τα lag που αναφερουν τα παιδια εδω μεσα για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν δεν τα καταλαβαινεις ειναι μηδαμινα ασε που θα εξαφανιστουν με την αναβαθμιση. εμενα με νοιαζει το γεγονος οτι με συνεχη χρηση φορτωμενο full με προγραμματα ανοιξε κλεισε ανοιξε κλεισε το κινητο ανταποκρινεται τελεια. βοηθαει η διαχειριση των ενεργων εφαρμογων με τη μνημη ram. ασχολουμαι με το κινητο αμετρητες ωρες τη μερα ειμαι απαιτητικος σαν χρηστης και πιστευω οτι μπορω να επιφερω γνωμη.. το βγαλατε αχρηστο το κινητο χωρις να το αξιζει και φοβιζετε νεα παιδια για πιο λογο? σιγα το lag.... λοιπον για τον φιλο που ρωτησε πριν για το που βρηκα τη γαλλικη rom να του αναφερω πως δεν εχω αλλαξει rom.. εννοουσα το στησιμο μεσα στην εφαρμογη για να κανεις το τηλεχειριστηριο να δουλεψει.. Μας τσάκωσες.... Φοβιζουμε τα παιδιά για τα πουλήσουν ή να μη το αγοράσουν κι έτσι να το έχουμε μόνο εμείς! Χεχε.... Αν είσαι όπως λες απαιτητικός χρήστης, θα κοιτούσες τις λεπτομέρειες... Κι οι λεπτομέρειες κάνουν πλέον τη διαφορά στις ναυαρχίδες των εταιριών! Προσωπικά, όπως και όσους φίλους άκουσα, είπα ότι ελπίζω, νομίζω κι εύχομαι ότι θα διορθωθούν οι λεπτομέρειες με κάποια αναβάθμιση σύντομα! Γιατί η αλήθεια είναι ότι δε φταίει το hardware σε καμία περίπτωση για αυτά, αλλά το software. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 αυτα τα lag που αναφερουν τα παιδια εδω μεσα για μενα ειναι σαν να μην υπαρχουν δεν τα καταλαβαινεις ειναι μηδαμινα ασε που θα εξαφανιστουν με την αναβαθμιση. εμενα με νοιαζει το γεγονος οτι με συνεχη χρηση φορτωμενο full με προγραμματα ανοιξε κλεισε ανοιξε κλεισε το κινητο ανταποκρινεται τελεια. βοηθαει η διαχειριση των ενεργων εφαρμογων με τη μνημη ram. ασχολουμαι με το κινητο αμετρητες ωρες τη μερα ειμαι απαιτητικος σαν χρηστης και πιστευω οτι μπορω να επιφερω γνωμη.. το βγαλατε αχρηστο το κινητο χωρις να το αξιζει και φοβιζετε νεα παιδια για πιο λογο? σιγα το lag.... λοιπον για τον φιλο που ρωτησε πριν για το που βρηκα τη γαλλικη rom να του αναφερω πως δεν εχω αλλαξει rom.. εννοουσα το στησιμο μεσα στην εφαρμογη για να κανεις το τηλεχειριστηριο να δουλεψει.. Ποιός το έβγαλε άχρηστο?Μπορείς να καταλάβεις την εποικοδομητική κριτική από το troll ή τον φανμποϊσμό? Η σημερινή αναβάθμιση δείχνει ότι μάλλον όσοι γράψαμε ότι εχει θέμα είχαμε δίκιο και σε μενα φιλε το ιδιο.. αν ειχες παντως htc με αλουμινιο περιβλημα τωρα θα ησουν εντατικη με εγκαυματα Με αυτό το σχόλιο μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό γραφής του προηγούμενου post σου.Επειδή λοιπόν έχω και τα δυο τηλέφωνα σε παράλληλη λειτουργία, δεν παθαίνεις κανένα "έγκαυμα" από το one :rolleyes: Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kakadaki Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Εγω παντως που πηρα το s4 μετα απο iphone (που στα iphone το lag δεν υφισταται) δεν εχω προσεξει κατι να με κανει να πω "ω ρε φουστη κολλαει".. Εγω θεωρω υπερβολη με οσα βλεπω στη συσκευη μου αυτα που λεγονται.. Αν και ερχονται αναβαθμισεις οποτε δεν υπαρχει θεμα.. Υ.Σ. Το note2 ηταν η κορυφαια συσκευη της samsung.. Τωρα ειναι το s4. Ετσι λανσαριστηκε και με αυτο το σκεπτικο. Ποτε μην οδηγεις και πινεις!! Μπορει ετσι να χυσεις τη μπυρα... Iphone X, iPad Pro 9.7, Macbook Pro 15" touchbar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Δεν έχω φίλε μου πλέον το s3, αλλά θες να μου πεις ότι η sammy περίμενε ένα χρόνο για να δώσει τέλος στο lag;Γιατί όσο το ειχα είχε τα κολλήματα του και είναι γνωστό... anyway, ας κάνει όποιος θέλει ένα τεστ για να δει ένα μικρό δείγμα lag και ίσως καταλάβει τι λέμε. Πατάμε παρατεταμένα το home button να ανοίξει ο task manager και στη συνέχεια πατάμε ξανά μια φορά home button και scrollαρουμε προς τη δεξιά οθόνη. Εκεί πχ τρώει ένα εμφανες μικρό κόλλημα που στο note ii δεν υπάρχει. Επίσης, εκτός από το μικρό κόλλημα που τρώει, αν το δοκιμάσετε μαζί με ένα note ii, θα δείτε (εκτός του ότι δεν υπάρχει lag εκεί) ότι s4 πραγματοποιει την διαδικασία 0,5" πιο αργά. το ειπα χθες και θα το ξαναπω και σημερα.. το κινητο μου δεν εχει την παραμικρη υποψια λαγκαρισματος!δεν ξερω μπορει να εχει να κανει οτι η συσκευη μου ειναι παρα-εισαγωση(εννοειται απο Ευρωπαικη χωρα) και μπορει να ειμαι τυχερος και να εχω πεσει σε κανενα καλο κομματι(συνηθος στο παρελθον δεν ειμουν τοσο τυχερος)ειμαι πρωην κατοχος s3 ουτε εκεινο ειχε lag παρα μονο πολυ μικρων εξαιρεσεων!Στο s4 τωρα που ειναι και το θεμα μας εχω κανει τα παντα για να το λαγκαρω και δεν τα εχω καταφερει!εκανα και αυτο με το home button τιποτα ολα σφαιρα!παλαιοτερα πριν το s3 ειχα το note1 εκει ναι ειχα αρκετα lag.Αναφαιρω της προηγουμενες συσκευες μου για να σας δειξω οτι ξερω πολυ καλα τι σημαινει lag χωρης να αμφισβητω οσους εχουν πιστευω με τα επομενα update θα διορθωθει οσοι εχουν προβλημα!Μην αμφισβητητε ομως "εμας" που δεν εχουμε lag! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Πρακτικά ο κάτοχος του εταιρικού ΑΦΜ δεν παίρνει πότε τα λεφτά του πίσω. Απλά τα γλυτώνει με μείωση του φόρου που έχει να καταβάλει στο τέλος της φορολογικής περιόδου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τιμολόγιο στο ΑΦΜ αυτού που έχει την εταιρία και μετά αυτός θα περάσει το τιμολόγιο σαν έξοδο της εταιρίας. Τα χρηματα θα σου τα δώσει από την τσέπη του. Αυτά ισχύουν για αγορά από Ελλάδα. Αν θέλεις αγορά από το εξωτερικό, το εταιρικό ΑΦΜ θα πρέπει να χρησιμοποιείται για ενδοκοινοτικές συναλλαγές (δεν κάνουν όλα τα εταιρικά ΑΦΜ). Υ. Γ. Πρακτικά η συσκευή ανήκει στην εταιρία κι όχι σε σένα, αφού εκεί κόπηκε το τιμολόγιο. Αυτο ακριβως ειπα και εγω φιλε. Θελω να αγορασω τη συσκευη μεσω καποιου φιλου απο εδω που θα προσφερθει να αγορασει τη συσκευη απο expansys πχ . Θα δηλωσει το δικο του εταιρικο αφμ και θα δωσει τα λεφτα απο την τσεπη του , τα οποια σαφως θα ειναι δικα μου αφου θα του εχω δωσει εγω ακριβως καθε ευρω που θα κοστισει η συσκευη. Σιγουρα η συσκευη ανηκει στην εταιρια σε αυτο δεν αντιλεγω απλα θα ειναι κατι σαν δωρο. Αρα ειναι κατι εφικτο Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 το ειπα χθες και θα το ξαναπω και σημερα.. το κινητο μου δεν εχει την παραμικρη υποψια λαγκαρισματος!δεν ξερω μπορει να εχει να κανει οτι η συσκευη μου ειναι παρα-εισαγωση(εννοειται απο Ευρωπαικη χωρα) και μπορει να ειμαι τυχερος και να εχω πεσει σε κανενα καλο κομματι(συνηθος στο παρελθον δεν ειμουν τοσο τυχερος)ειμαι πρωην κατοχος s3 ουτε εκεινο ειχε lag παρα μονο πολυ μικρων εξαιρεσεων!Στο s4 τωρα που ειναι και το θεμα μας εχω κανει τα παντα για να το λαγκαρω και δεν τα εχω καταφερει!εκανα και αυτο με το home button τιποτα ολα σφαιρα!παλαιοτερα πριν το s3 ειχα το note1 εκει ναι ειχα αρκετα lag.Αναφαιρω της προηγουμενες συσκευες μου για να σας δειξω οτι ξερω πολυ καλα τι σημαινει lag χωρης να αμφισβητω οσους εχουν πιστευω με τα επομενα update θα διορθωθει οσοι εχουν προβλημα!Μην αμφισβητητε ομως "εμας" που δεν εχουμε lag! Kατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω!που βλεπουμε η συσκευη που εχουμε παρει απο ποια χωρα της Ευρωπαικης ενωσης ειναι?υπαρχει καποιο tip? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Η σημερινή αναβάθμιση δείχνει ότι μάλλον όσοι γράψαμε ότι εχει θέμα είχαμε δίκιο Τελικά αρχίζει να έρχεται στα ίσια του η συσκευή με την σημερινή αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τελικά αρχίζει να έρχεται στα ίσια του η συσκευή με την σημερινή αναβάθμιση? Ναι έγινε όπως το περιμέναμε πάει πολύ καλά τώρα:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μπορει τα παιδια που δεν εχουν lag να εχουν την τελευταία αναβαθμισει που μας ειπε ο Μανώλης. ..για να δουμε:) Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 σας τσακωσα ε?? καλο.. αλλοι φορα να προσεχετε εκτος και αν αξιζει το κοπο.. ρε παιδια υπαρχει κατι στο κοσμο που να ειναι τελειο τελειο μη τρελλαθουμε. αφηστε τις νανολεπτομερειες και χαρειτε τη συσκευη σας οποια και να ειναι.. smartphone ειναι ολλα οχι ρομποτ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τελικά αρχίζει να έρχεται στα ίσια του η συσκευή με την σημερινή αναβάθμιση? Δεν την έβαλα ακόμα.Είμαι rooted, οπότε το βράδυ ή αύριο θα μπορέσω να γράψω αν έχουν διορθωθεί κάποια πραγματάκια στο τηλέφωνο μου (για να μη δημιουργώ και εντυπώσεις στα υπόλοιπα παιδιά). Ο φίλος πιο πρίν που την έβαλε, το βρήκε το τηλέφωνο καλύτερο Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Με αυτό το σχόλιο μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό γραφής του προηγούμενου post σου.Επειδή λοιπόν έχω και τα δυο τηλέφωνα σε παράλληλη λειτουργία, δεν παθαίνεις κανένα "έγκαυμα" από το one :rolleyes: ειπα htc και οχι συγκεκριμενα one. το desire hd και το sensation μονο φλογεε δεν βγαζαν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Με αυτό το σχόλιο μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό γραφής του προηγούμενου post σου.Επειδή λοιπόν έχω και τα δυο τηλέφωνα σε παράλληλη λειτουργία, δεν παθαίνεις κανένα "έγκαυμα" από το one :rolleyes: ειπα htc και οχι συγκεκριμενα one. το desire hd και το sensation μονο φλογεε δεν βγαζαν off topic Και επειδή είχα και το desire hd, τα χέρια μου είναι ακόμα στα χέρια τους.Μπορώ να σου πώ και εγώ το s2 που έβγαζε φλόγες.Μη μπαίνουμε σε αυτή τη λογική Η ουσία είναι ότι η samsung αντέδρασε γρήγορα,έβγαλε το update και ελπίζω να διορθώνει τα θεματάκια (ήδη ο φίλος Μανώλης επιβεβαιώνει ότι δεν βλέπει lag) Edited May 2, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παίδες επειδή το είχα ρωτήσει και μερικές σελίδες πρίν αλλά δεν πήρα απάντηση,μπορείτε να δείτε τι γράφει στο όνομα της συκευής το εκάστοτε κινητό σας?Πήγα στο mediamarkt και είχε κωδικό το τηλέφωνο I9505X. Γνωρίζει κανείς αν έχει διαφορές από I9505 με I9505X και ποιές είναι αυτές?Ευχαριστώ!:) Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Ρε παιδια ποια αναβαθμιση ειδατε εσεις? Τι εκδοση ειναι η τωρινη που εχετε? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Από πλαίσιο γράφει απλά I9505. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα πουθενά διαφορετική έκδοση σαν X. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παίδες επειδή το είχα ρωτήσει και μερικές σελίδες πρίν αλλά δεν πήρα απάντηση,μπορείτε να δείτε τι γράφει στο όνομα της συκευής το εκάστοτε κινητό σας?Πήγα στο mediamarkt και είχε κωδικό το τηλέφωνο I9505X. Γνωρίζει κανείς αν έχει διαφορές από I9505 με I9505X και ποιές είναι αυτές?Ευχαριστώ!:) Βαλε ενα screan για να δουμε τι εννοείς Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) Παίδες επειδή το είχα ρωτήσει και μερικές σελίδες πρίν αλλά δεν πήρα απάντηση,μπορείτε να δείτε τι γράφει στο όνομα της συκευής το εκάστοτε κινητό σας?Πήγα στο mediamarkt και είχε κωδικό το τηλέφωνο I9505X. Γνωρίζει κανείς αν έχει διαφορές από I9505 με I9505X και ποιές είναι αυτές?Ευχαριστώ!:) To x από αυτά που διάβασα είναι το retail demo.Ρίξε μια ματιά εδώ 9να σου πώ την αλήθεια μπερδεύτηκα :lol: ) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2248791&page=3 Ρε παιδια ποια αναβαθμιση ειδατε εσεις? Τι εκδοση ειναι η τωρινη που εχετε? Από εδώ I9505XXUAMDF I9505OXXAMD8 σε εδώ I9505XXUAMDN I9505OXXAMDB (csc XEF) @Μανώλη 1,7gb ε? Edited May 2, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Τώρα που κατέβασα το firmware βλέπω είναι διπλάσιο από του νοτε... εμ γιαυτό μένουν 9,15 από τα 16... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosaxel Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 παιδια πηρα τωρα samsung και εδωσα το IME της συσκευης και περιμενω να με παρουν τηλ. να δω αν το κινητο μου οντως ανηκει στην Ευρωπαικη ενωση!ειπαμε μια χαρα σε ολα μεχρι τωρα το κινητο μου ουτε lag,πολυ καλες τιμες τα Σκρουτζομαγαζα αλλα να εχουμε και το κεφαλι μας ησυχο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 βγηκε αναβαθμιση φυγαν τα lag τελος καλο ολα καλα.. συμφωνειτε? περα απο τη πλακα για να διαλεξετε συσκευη οσοι θελετε να κανετε αγορα κοιταξτε στα σημεια/δυνατοτητα αλλαγης μπαταριας η οχι/μεγεθος οθονης μικροτερη η μεγαλυτερη/υποστηριξη καρτα sd η οχι/camera/αισθητηρες/ηχεια/ομορφια.. ζυγιστε διαλεξτε και καλορικο.. και τα 2 καλα ειναι.. το μονο που με τρωει ειναι τα ηχεια του one. μακαρι να τα ειχε το s4 μεχρι και 900€ θα εσκαγα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ Οσοι δεν μπορειτε να βγαλετε καλες φωτογραφιες η εχετε προβλημα με το focus της καμερας... πισω στο φακο της καμερας υπαρχει μια προστατευτικη ζελατινα...πρεπει να την αφαιρεσετε...προσεξτε γιατι βγαινει δυσκολα. Αχαχαχαχαχαχ. Το ειχα δει ρε φιλε αλλα λεω δεν γινεται δεν εχει απο καπου να το πιασεις... Τωρα που μου το ειπες με πολυ προσοχη εβαλα κοπιδι και το εβγαλα. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ Οσοι δεν μπορειτε να βγαλετε καλες φωτογραφιες η εχετε προβλημα με το focus της καμερας... πισω στο φακο της καμερας υπαρχει μια προστατευτικη ζελατινα...πρεπει να την αφαιρεσετε...προσεξτε γιατι βγαινει δυσκολα. Ναι έχει αλλά έχει τρύπα για το φακό και δεν τον καλύπτει εγώ δεν την έβγαλα και οι φωτο δεν έχουν πρόβλημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts