Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλο για το samsung εγω νομιζα πως ρωταγες γενικα ε μαλλον απο googleplay δοκιμασε το gmail ρε φιλε με συγχωρεις απο που τ αγορασες το gt i9500 αν επιτρεπεται ?

απο την shanghai στην κινα που ειμαι τωρα...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δεν εννοω εκει, εννοω στα menu του κινητου, οταν το πρωτοανοιξα το κινητο δεν με ρωτησε ποτε για google account.

μετα πηγα στα setting , accounts, και εκει δεν βρηκα καν το google ή το facebook account να φτιαξω, μηπως επειδη το πηρα απο την κινα ???

τωρα κατεβαζω την ρωσικη official stock rom να την περασω μπας και μου τα βγαλει...

εχεις υποψη σου κατι ?

Τι έκδοση android έχει;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ενδιαφέρον.Φαντάζομαι ούτε το εικονίδιο του play εχει? Και οι κινέζικες ρομ που κατά καιρό γίνονται leak έχουν επιλογή για google account.περίεργο μου φαίνεται.Για φλάσαρε τη ρώσικη, η οποία λογικά θα έχει επιλογή

ναι ουτε το εικονιδιο του play ουτε του facebook , θα φλασαρω ρωσικη και πιστευω να τα εμφανισει αλλιως θα περιμενω την ελληνικη...

ας οψεται ο οκταπυρηνος που με κολησε να το παρω τωρα...

Τι έκδοση android έχει;

4.2.2 latest update απο το κies που το συνδεσα...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

4.2.2 latest update απο το κies που το συνδεσα...

Λογικά αυτή έχεις I9500ZCUAMDG_I9500CHNAMDG_CHN και είναι 4.2.2.Δοκίμασε το Ρώσο I9500XXUAMDK_I9500SERAMDK_SER

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατι εχουν εκδοσεις με διαφορετικους επεξεργαστες;

Γιατί η κύρια Samsung αρχικα μάλλον ήθελε να δώσει exynos octa (μάρκετινγκ όρος) και δεν προλάβαινε να τον δώσει σε όλες τις συσκευές.Οποτε έδωσε ενα μεγαλο κομματι με snapdragon (που έχει υποστήριξη lte) και ενα πιο μικρο με exynos προετοιμάζοντας το έδαφος για το note 3

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατί η κύρια Samsung αρχικα μάλλον ήθελε να δώσει exynos octa (μάρκετινγκ όρος) και δεν προλάβαινε να τον δώσει σε όλες τις συσκευές.Οποτε έδωσε ενα μεγαλο κομματι με snapdragon (που έχει υποστήριξη lte) και ενα πιο μικρο με exynos προετοιμάζοντας το έδαφος για το note 3

Σωστή η ανάλυση σοφε μου φίλε...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αύριο κατά πάσα πιθανότητα έρχεται και σε εμένα. Άντε γιατί έχοντας δώσει στη γυναίκα το Note εδώ και 3 κοντά εβδομάδες κοντεύω να τρελαθώ.

To note τι παραπανω εχει απο το galaxy s4; Παντως στο Multimedia κομματι αποκλειεται να ειναι καλυτερο. Μηπως ειναι πιο επαγγελματικο κινητο;

Τωρα αρχισα να ασχολουμαι με τα android και δεν εχω ιδεα. Συγχωρατε με!!

Το 4g απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει ακομη σχεδον πουθενα στην Ελλαδα, οποτε θα ειναι αχρηστο. Αρα παμε σε oxynos επεξεργαστη; Και τι ειναι η υποστηριξη lte που λετε;

Τελος, παιχνιδια και εφαρμογες χακαρονται ή οχι; Περιοριζομαστε μονο στις δωρεαν εφαρμογες που εχει το store;

Δεν ειναι αυτος ο λογος.Σε λιγουσ μηνες βγαινει στην αγορα ο Snapdragon 800 ο οποιος διαλυει οτι υπαρχει μεχρι σημερα στον ανταγωνισμο.Μ' αυτον θα κονταροχτυπηθει στην ουσια ο Exynos octa...και η samsung τον κραταει για το Note 3...μεχρι τοτε θα εχει γινει και σωστο optimization ...θα τον υπερχρονισει και λιγο.

To note τι παραπανω εχει απο το galaxy s4; Παντως στο Multimedia κομματι αποκλειεται να ειναι καλυτερο. Μηπως ειναι πιο επαγγελματικο κινητο;

Τωρα αρχισα να ασχολουμαι με τα android και δεν εχω ιδεα. Συγχωρατε με!!

Το 4g απ'οτι καταλαβα δεν υπαρχει ακομη σχεδον πουθενα στην Ελλαδα, οποτε θα ειναι αχρηστο. Αρα παμε σε oxynos επεξεργαστη; Και τι ειναι η υποστηριξη lte που λετε;

Τελος, παιχνιδια και εφαρμογες χακαρονται ή οχι; Περιοριζομαστε μονο στις δωρεαν εφαρμογες που εχει το store;

Επειδή το Note έχει την πένα το κάνει πιο επαγγελματικό.

Σαν multimedia κάνουν και τα δύο την δουλειά τους. Το ένα έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και το άλλο μεγαλύτερη οθόνη.

4G υπάρχει αλλά δεν έχει επεκταθεί ακόμα οπότε...

Οι αναφορές σε παράνομες εφαρμογές και τρόπους απόκτησής τους χωρίς πληρωμή απαγορεύονται από τους κανόνες του myphone!

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Επειδή το Note έχει την πένα το κάνει πιο επαγγελματικό.

Σαν multimedia κάνουν και τα δύο την δουλειά τους. Το ένα έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης και το άλλο μεγαλύτερη οθόνη.

4G υπάρχει αλλά δεν έχει επεκταθεί ακόμα οπότε...

Οι αναφορές σε παράνομες εφαρμογές και τρόπους απόκτησής τους χωρίς πληρωμή απαγορεύονται από τους κανόνες του myphone!

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Βασικα δε ζηταω καποια ιστοσελιδα με χακαρισμενες εφαρμογες ( ξερω οτι υπαρχουν), αλλα εαν το κινητο πρεπει να ξεκλειδωθει με καποιο τροπο, ή εαν περνανε απλα με ενα copy-paste.. Θελει τιποτα διαδικασιες singed που ηθελε και στα symbian παλαιοτερα;

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Βασικα δε ζηταω καποια ιστοσελιδα με χακαρισμενες εφαρμογες ( ξερω οτι υπαρχουν), αλλα εαν το κινητο πρεπει να ξεκλειδωθει με καποιο τροπο, ή εαν περνανε απλα με ενα copy-paste.. Θελει τιποτα διαδικασιες singed που ηθελε και στα symbian παλαιοτερα;

κοιτα εδω και θα καταλάβεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660

Δεν ειναι αυτος ο λογος.Σε λιγουσ μηνες βγαινει στην αγορα ο Snapdragon 800 ο οποιος διαλυει οτι υπαρχει μεχρι σημερα στον ανταγωνισμο.Μ' αυτον θα κονταροχτυπηθει στην ουσια ο Exynos octa...και η samsung τον κραταει για το Note 3...μεχρι τοτε θα εχει γινει και σωστο optimization ...θα τον υπερχρονισει και λιγο.

Εντάξει αφού δεν είναι αυτός ο λογος,και ειπαμε ουσιαστικά το ίδιο πράγμα ...πάω πασο :)

Ακη βιαζεσαι, αλλα ενα θα σου πω...

Ειδικα εσυ ισως να κρατας την καλυτερη ναυαρχιδα...

Μην το κουνισης ρουπι απο εκει που εισαι...

Γιατί ειδικά εγώ ; Λίγο ειρωνικό το σχόλιο σου νομίζω.

κοιτα εδω και θα καταλάβεις...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660

Για το galaxy note λεει στο λινκ που εδωσες. Και επισης δε γραφει γιατι καποιος πρεπει να κανει root στο κινητο. Τι ακριβως κερδιζει και τι χανει;

Ειναι σαν το φλασαρισμα που κανουμε με φοινικα στα nokia; Δλδ βαζουμε ενα αλλο λογισμικο και σε καθε update του ξανακανουμε root και παλι ολα απο την αρχη; Ή εχει autoupdate; Ή καμια σχεση το root με το flashing;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Για το galaxy note λεει στο λινκ που εδωσες. Και επισης δε γραφει γιατι καποιος πρεπει να κανει root στο κινητο. Τι ακριβως κερδιζει και τι χανει;

Ειναι σαν το φλασαρισμα που κανουμε με φοινικα στα nokia; Δλδ βαζουμε ενα αλλο λογισμικο και σε καθε update του ξανακανουμε root και παλι ολα απο την αρχη; Ή εχει autoupdate; Ή καμια σχεση το root με το flashing;

Root σημαίνει να μπορείς να έχεις αμεση προσβαση στην συσκευή σου...

Διαβαζοντας την εννοτητα ορος του ρουτ θα καταλάβεις....

Σου εβαλα του νοτε γιατι αντίστοιχο στο s4 δεν υπάρχει ακόμα,αλλά πολύ σύντομα έρχεται πιστεύω

Φίλε για να περάσεις μια εφαρμογή εκτός google play την οποία φυσικά την έχεις αποκτήσει νόμιμα:D πρέπει απλά να τσεκάρεις στις ρυθμίσεις-εφαρμογές-το άγνωστες πηγές .

Το ροοτ δεν χρειάζεται για παιχνίδια μόνο για κάτι εφαρμογές που απαιτούν άδειες administrator αν τα λέω καλά !

Θοδωρης

Μαλλον τον παρεξηγησες. Εννοει πως ειναι νωρις για να κρινει, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις μαρτυρουν καποια πραγματα ;)

Μαλλον τον παρεξηγησες. Εννοει πως ειναι νωρις για να κρινει, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις μαρτυρουν καποια πραγματα ;)

κοιτα στα πμ σου...

Αν ειναι δυνατόν!!!

Ελπίζω να σε έπεισα τι ήθελα να πω:p

Ε τότε αφου δεν το καταλαβες καλά η εγω δεν στο εδωσα να το καταλάβεις ...

Με ρωτας πως τα βλέπεις ...

Σου απανταω ειναι νωρίς ακόμα ...

Και ξεροντας οτι εχεις ειδη στην κατοχή σου το one σου λέω ειδικα εσυ(επειδη εισαι απο αυτούς που εχουν το one) μην το κουνησεις απο εκει...:D:D:D

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δεν νομίζω Βαγγέλη. Ειρωνικό ήταν. Αν θέλει βέβαια εδώ είμαι να το ξεκαθαρίσει.

Οχι βρε συ, ειδικα απο το Νικολα απλα δεν παιζει.

Για να μη βγαινουμε και εκτος θεματος, αυριο θα εχω κι εγω και τα 2 τηλεφωνα (HTC One δικο μου και το S4 φιλου για να το στησω και θα το εχω 2 ημερες) για να κανω κι εγω με τη σειρα μου τις απαραιτητες συγκρισεις.

Ειμαι λιγο biased, βεβαια, για τα αποτελεσματα της συγκρισης :lol:

Οχι βρε συ, ειδικα απο το Νικολα απλα δεν παιζει.

Για να μη βγαινουμε και εκτος θεματος, αυριο θα εχω κι εγω και τα 2 τηλεφωνα (HTC One δικο μου και το S4 φιλου για να το στησω και θα το εχω 2 ημερες) για να κανω κι εγω με τη σειρα μου τις απαραιτητες συγκρισεις.

Ειμαι λιγο biased, βεβαια, για τα αποτελεσματα της συγκρισης :lol:

Αφού έχουμε τόσους πολλούς εδώ και με τα δύο κινητά κάντε και κάνα hands on στο youtube να πάρουμε και λίγο μάτι παραπάνω :p

Θοδωρης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...