afilopou Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μην ξεχνάτε πως ανέφερε ο φίλος ότι δεν έχει σιμ που σίγουρα επηρεάζει λιγάκι. Έχει χαμηλό cell standby (4%) και καταλαβαίνω σωστά ότι ήταν συνεχώς συνδεδεμένο στο wifi? Αν δεν απαντηθεί το ερώτημα με πόση μπαταρία μπήκε στο κουτί του χθές στις 19.30 και δεν δούμε την εικόνα των awakes (που δεν μπορούμε πια,γιατί όπως είπε ο φίλος το φόρτισε ήδη) μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Τώρα το mediascan server είναι ένα γνωστό πρόβλημα που υπάρχει από την v4.0 του android και αν δεν κάνω λάθος λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα (τελευταία ταλαιπωρούσε το φίλο Ηλία στο note2,και άκρη δεν είχαμε βγάλει) και ουσιαστικά το σύστημα σκανάρει συνεχώς την sdcard χωρίς κανένα λόγο (σαν να κολλάει) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Αναμένουμε λοιπον Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Έχει χαμηλό cell standby (4%) και καταλαβαίνω σωστά ότι ήταν συνεχώς συνδεδεμένο στο wifi? Αν δεν απαντηθεί το ερώτημα με πόση μπαταρία μπήκε στο κουτί του χθές στις 19.30 και δεν δούμε την εικόνα των awakes (που δεν μπορούμε πια,γιατί όπως είπε ο φίλος το φόρτισε ήδη) μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.Τώρα το mediascan server είναι ένα γνωστό πρόβλημα που υπάρχει από την v4.0 του android και αν δεν κάνω λάθος λύση δεν έχει βρεθεί ακόμα (τελευταία ταλαιπωρούσε το φίλο Ηλία στο note2,και άκρη δεν είχαμε βγάλει) και ουσιαστικά το σύστημα σκανάρει συνεχώς την sdcard χωρίς κανένα λόγο (σαν να κολλάει) Σωστα καταλαβαινεις! Στο κουτι φιλε Αργυρη το εβαλε συμφωνα με την αναφορα του στο 33% ! Αλλα αν δεν κανω λαθος η δικη μου υποθεση θα ηταν,οτι ειχε πεσει περιπου στο 20-25% ! Φυσικα ολα ειναι τρελες υποθεσεις,μιας και οπως πολυ σωστα λες και εσυ,μας λειπουν πολλα στοιχεια για να ειμαστε ακριβεις ! Και στα χερια μας να το ειχαμε,θα παρει πανω απο 2 μερες ο ακριβης υπολογισμος του :lol::p ! Ο φιλος galanakop ομως με την μεγαλη του εμπειρια,ισως μεσα και σε 6.30 ωρες harduse ;) ,μας δωσει την απολυτη αληθεια :ninja: . Εν αναμονη λοιπον να φτασει στα χερια του ! Επίσης πάτα μια επάνω στην οθόνη να μας πεις πόση ωρα ηταν ανοικτή) Ευχαριστούμε πολύ 3.30 ωρες περιπου θα σου απαντουσε ! Αλλα παει το χασαμε και αυτο,εκτος και αν ο φιλος hellcine το ειδε πριν το plugarei και κανει τον κοπο να μας δωσει μια τελευταια απαντηση ! Edited April 20, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Είχα battery drain το τελευταίο καιρό και δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ πολύ. Είχα βάλει και διάφορα για δοκιμές και έλεγα να του κάνω format να το εχω καθαρό και ωραίο με αυτά που θέλω αφού τέλειωσα τις δοκιμές. Ώσπου ανακάλυψα τον ένοχο, είναι η εφαρμογή shake me που ξυπνάει τη συσκευή. Την είχα απ ενεργοποιήσει και νόμιζα δεν έφταιγε αυτή αλλά είχα τικαρι να ξεκινά αυτόματα μετά απο bootarisma. Ε τώρα ξαναβρήκα τους φυσιολογικούς πολύ υψηλούς χρόνους του θηρίου :) Αυτά για ποιον έχει την εφαρμογή αυτή. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 μπορεις να βαλεις λινκ της εφαρμογης? iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) μπορεις να βαλεις λινκ της εφαρμογης? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.melonet.shakeme Λοιπόν κάποιος mod να τα μεταφέρει παιδιά,μπαίνω από κινητό και δε κατάλαβα ότι ποσταρω σε λάθος νήμα! :) Για το note2 πήγαινε... Edited April 20, 2013 by manan69t Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) "Μηδενικη χρηση απο τον χρηστη" φιλε hellcine,εννοεις απο την ωρα που το εβαλες στο κουτι φυσικα ? Η οποια ηταν περιπου λιγη ωρα μετα,απο την παραθεση αυτου του post σου παρακατω ( Χθες, 18:23 ) ? Εσυ οπως μας αναφερεις παραπανω στις 19.30 περιπου το εβαλες στο κουτι,αλλα μηπως του εκανες και κατι αυτα τα 57' λεπτακια μεχρι να το βαλεις στο κουτακι,απο τις 18.23 που μας ειχες γραψει το χθεσινο σου post καλε μου φιλε ? Και παντα χωρις να το εχεις φορτισει απο τοτε ? Δηλαδη απο χθες 19.30 / περιπου στο 33%(??),μπηκε στο κουτι και σημερα στις 13.30 ηταν στο 6% η μπαταρια του ? Χωρις να το ξυπνησεις / πειραξεις φυσικα ? Που σημαινει 18 ωρες sleep mode = 27% απωλεια ! Γιατι οπως λεει πολυ σωστα και ο φιλος Te_salat παραπανω,με 50% screen on use,μονο μηδενικη δεν το λες ! Ισως λιγο μας διαφευγουν ο χρονος και το ειδος της χρηση σου καλε μου φιλε (αν και σε παρακολουθω πολυ στενα,ολες αυτες τις μερες) και για αυτο η παρανοηση του ορου σου "μηδενικη χρηση απο χρηστη". Σε ευχαριστουμε πολυ για τον χρονο και τον κοπο που διεθεσες ολες αυτες τις μερες,για την ενημερωση μας ! Να εισαι καλα ! eidt Καλε μου φιλε hellcine,αυτα τα 57 φαινομενικα ασημαντα λεπτακια (18.23 χθεσινo post σου - 19.30 περιπου κουτιασμα του = ας πουμε περιπου 57') που υπολειπονται μεχρι να το κουτιασεις,σιγουρα με κατι το εβαλες να ασχοληθει και ισως να μην το θυμασαι καλε μου φιλε ! Ειμαι σιγουρος 100%,αλλα πλεον δεν εχει σημασια.. Με την πληρεστατη ενημερωση σου,καταλαβαμε πολυ καλα αυτο που θελαμε και ο επομενος θα περασει τα ιδια βασανιστηρια :lol:. 3h 7m 19s screen on (χθες) + ? => wifi 2% (αναφορα χρησης του / out of SIM κ.λ.π) = 1d 21h 32s sleep mode +6%battery (σημερα στις 13.30) ==> 18 ωρες + ολα τα υπολοιπα δεδομενα.. Αρα παρα πολυ καλη αυτονομια ! Αλλα μολις πεσει στα χερια μας,σε 6.30 ωρες καθαρισε :p. σε αυτα τα 57 λεπτα ζητημα να ανοιξε συνολικα για περιπου 10 - 15 λεπτα. ανοιχτη οθονη εννοω. απο εκεινη τη στιγμη ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΓΓΙΧΘΗΚΕ. Κάτσε για να το καταλάβω/ουμε. Ηταν σήμερα στις 13.30 στο 6% και χθες που μπήκε στο κουτί το βράδυ στις 19.30 (οκ με το κινητό ανοιχτό) πόση μπαταρία είχε; Αν ηταν στο 100% προφανώς κάτι έκανε την οθόνη να ανάβει συνεχόμενα.Καλό θα ηταν να εχεις κρατήσει και την οθόνη που έδειχνε τα awakes της συσκευης αυτο μου κανει και εμενα εντυπωση. αυτο το mediaserver σα να παρατρεχει. Σωστα καταλαβαινεις! Στο κουτι φιλε Αργυρη το εβαλε συμφωνα με την αναφορα του στο 33% ! Αλλα αν δεν κανω λαθος η δικη μου υποθεση θα ηταν,οτι ειχε πεσει περιπου στο 20-25% ! Φυσικα ολα ειναι τρελες υποθεσεις,μιας και οπως πολυ σωστα λες και εσυ,μας λειπουν πολλα στοιχεια για να ειμαστε ακριβεις ! Και στα χερια μας να το ειχαμε,θα παρει πανω απο 2 μερες ο ακριβης υπολογισμος του :lol::p ! Ο φιλος galanakop ομως με την μεγαλη του εμπειρια,ισως μεσα και σε 6.30 ωρες harduse ;) ,μας δωσει την απολυτη αληθεια :ninja: . Εν αναμονη λοιπον να φτασει στα χερια του ! 3.30 ωρες περιπου θα σου απαντουσε ! Αλλα παει το χασαμε και αυτο,εκτος και αν ο φιλος hellcine το ειδε πριν το plugarei και κανει τον κοπο να μας δωσει μια τελευταια απαντηση ! δυστηχως δεν σας προλαβα :O προς τους μοντς. δεν ξερω να κανω μουλτι que οποτε.... σορρυ! ενα μετρο συγκρισης που εχω ειναι πως ανεβαζωντας τις φωτο και τα βιντεο με dropbox επεσε περιπου 10% σε 35' με wifi. θεωρω πως η οθονη ηταν οντως σβυστη (μιας και πριν κλεισει το κουτι το ειχα διπλα μου οποτε ηταν σβυστο). μαλλον ο mediaserver τραβει πολυ. εκτος αν θελει καλιμπραρισμα. Αγορίνα μου καλη για να εχεις σωστό αποτέλεσμα φορτιζεις μια φορά μεχρι το 100% και μετά βλέπεις την πορεία της μπαταρίας σου!!! Επίσης οπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω απο πόσο η μπαταρία πήγε στο 6%??? Πόσο ειχε πριν το αφησεις να κοιμηθεί(Είναι δυνατον να εχεις τον γιγαντα τον γιγάντων στα χερια σου και να το αφηνεις να κοιμάτε???Θα το επερνα μαζι στο μαξιλάρι μου...χαχχαχαχαχαχα) Επίσης πάτα μια επάνω στην οθόνη να μας πεις πόση ωρα ηταν ανοικτή) Ευχαριστούμε πολύ φιλε μου καταλαβαινω την λαχταρα σου, αλλα λογο χωρου εργασιας δεν εντυπωσιαζωμαι ευκολα πια. για εμενα τη δεδομενη στιγμη ειναι απλα ενα ακομα κινητο. πολυ καλο, πολυ δυνατο αλλα ενα κινητο. το idle time ειναι στο 9%. και 12 ωρες μονο να ηταν κλειστο (που ηταν παραπανω) δεν θα επρεπε να ειναι παραπανω απο 9%; φιλικα παντα. μιλτος Edited April 20, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδια το εχω δουλεψει και εγω μιας και ειμαι στην κινητη και ειναι οντως καταπληκτικο τηλεφωνο αλλα να ειμαι ειλικρινης δεν με επεισε να κανω την αλλαγη σπο S3 σε s4.Απο οτιδηποτε αλλο ομως πας με τα χιλια.Αναμενω βεβαια να δουλεψω το one. Η οθονη ειναι φανταστικη.... HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 ενα μετρο συγκρισης που εχω ειναι πως ανεβαζωντας τις φωτο και τα βιντεο με dropbox επεσε περιπου 10% σε 35' με wifi. θεωρω πως η οθονη ηταν οντως σβυστη (μιας και πριν κλεισει το κουτι το ειχα διπλα μου οποτε ηταν σβυστο). μαλλον ο mediaserver τραβει πολυ. εκτος αν θελει καλιμπραρισμα. Το ανέβασμα στο dropbox καταναλώνει μπαταρία αρκετά... Αφού λοιπόν στο 35 λεπτο έχασε 10% είναι στα νούμερα που σκέφτομαι... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Γιατι το ψιριζετε τοσο πολυ το θεμα της μπαταριας? video playback εχει 10 ωρες...δεν σας φτανει αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Γιατι το ψιριζετε τοσο πολυ το θεμα της μπαταριας? video playback εχει 10 ωρες...δεν σας φτανει αυτο? Η μπαταρία και η κοινότητα του xda είναι μέχρι τώρα τα σημεία που μάλλον υπερέχει... Αν τα χάσουμε και αυτά, κλαψτα χαραλαμπε!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Για κάποιους οπως και για εμένα το θεμα της μπαταρίας ειναι πολυ σημαντικό. Δεν θελω να ξερω οτι μπορει να χρειαστεί φόρτιση κατα τη διάρκεια της ημέρας. Βεβαια καλομαθα απο το note και ετσι σκέφτομαι παντα με γνώμονα αυτο Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Παιδια το εχω δουλεψει και εγω μιας και ειμαι στην κινητη και ειναι οντως καταπληκτικο τηλεφωνο αλλα να ειμαι ειλικρινης δεν με επεισε να κανω την αλλαγη σπο S3 σε s4.Απο οτιδηποτε αλλο ομως πας με τα χιλια.Αναμενω βεβαια να δουλεψω το one. Η οθονη ειναι φανταστικη.... Τώρα που σε βρήκαμε, για πες σε σχέση με το S3 πως είναι η οθόνη του S4 έξω? Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Γιατι το ψιριζετε τοσο πολυ το θεμα της μπαταριας? video playback εχει 10 ωρες...δεν σας φτανει αυτο? Εσενα πιστευεις θα σου φτασει αυτο ? Μολις παρεις την συσκευη στα χερια σου,το πρωτο 3ημερο θα χρειαστεις επιπλεον 3000mAh για να το γουσταρεις ! Στο μηνα πανω,ισως θα αγορασεις μια δευτερη μπαταρια ! Στο 3 μηνο θα αρχισεις να ξεχνας που την εβαλες ! Και στο 6μηνο θα λες πως ακομα και τα 2600mAh ηταν αρκετα ! Στον χρονο θα λες πως στα 3100mAh του S5 ,με επιπλεον 400mAh θα ησουν μια χαρα.. Και θα κανεις ερωτησεις σε οποιον το παρει πρωτος,ποσο του βγαζει η μπαταρια του. Αλλα και τοτε δεν θα ξεπερνας την 1 μερα στην αρχη σου:lol::). Edited April 20, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 (edited) Παιδιά δεν χρειάζεται να το κουράζουμε. Θα έχει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του. Όσοι έχουν εμπειρία κορυφαίων android συσκευών μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα. 9% σε sleep mode δεν πρόκειται να χάσει ποτέ υπό κανονικές συνθήκες. Από εκεί και πέρα δέχομαι οποιοδήποτε λόγο να μην θέλει να το αγοράσει κάποιος. Διαισθάνομαι σε όλους όσους ασχολούμαστε περνάνε τα ίδια πράγματα απο το μυαλό μας: κάπου βαρεθήκαμε το ίδιο look απο την samsung. Υπήρξε και πέρυσι κάτι ανάλογο πριν κυκλοφορήσει. Όμως τότε η κατάσταση σώθηκε απο τα προβλήματα του HOX και την ανυπαρξία των sony. Φέτος θα παιχτούν πολλα. Η Samsung έχει μεγάλο ρεύμα στον κόσμο πού δεν ασχολείται και εκει θα στηριχθουν οι πωλήσεις της. Edited April 20, 2013 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Απο χρηστη του xda που εχει το S4 εδω και μια εβδομαδα "After 15 hours of usage, the battery had somewhere around 20%. What I did then - wifi on, 3g on, max brightness + running all the benchmarks, games & stuff. Somewhere around 3 hours screen on time. Depends on what you're doing with it, of course. " Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Απο χρηστη του xda που εχει το S4 εδω και μια εβδομαδα "After 15 hours of usage, the battery had somewhere around 20%. What I did then - wifi on, 3g on, max brightness + running all the benchmarks, games & stuff. Somewhere around 3 hours screen on time. Depends on what you're doing with it, of course. " Με διαθεση χιουμορ : Καλέ μου φιλε 4270 και Παοκι μου ! Να κάνεις copy-paste αυτά που γράφουμε εδώ,εκεί στο xi-delta-alpha που λες και να τους πεις ! Στο Great Greek Myphone foroum κάτι αλάνια μου είπανε,πως πάνω από 5:30 +/- 1 ωρες οθόνης με χρήση για smartphone από normal και φυσιολογικό user, δεν πρόκειται να δουν με το S4 ! Αυτός που τα έγραψε αυτά και είναι anormal και καμένος,μου είπε ότι και σε 3 ώρες θα τα κάψει τα 2600 mAhμπερακια της ! Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τον Αντρέ Μαρί Αμπέρ,θα μπορούσε η συσκευή να αντέξει με καταναλωση 100 milliamps την ώρα,για τις επόμενες 26 μέχρι να την ξανα φορτισεις,άλλα δυστυχώς o καλός φίλος Αντριους,δεν ήξερε από smartphones και freak users σαν και εμένα :lol: ! Φυσικά εκεί στο xda, όλοι χαίρουν άκρας υγείας :rolleyes:! υγ/ Φυσικά o extra long economy battery user, θα μπορούσε να πάει την συσκευή και 4 και 5 και 6 μέρες in sleep mode,άλλα αυτός θα μπορούσε να αγοράσει και ένα απλό ρολόι,αφού την πήρε μόνο για να κοιτάζει την ώρα. Είχα διαβάσει κάτι τέτοιους εκεί στο xi-delta-alpha που λες;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 http://www.idealo.it/confronta-prezzi/3851962/samsung-galaxy-s4.html Βρηκα αυτο στην ιταλια, θα ηθελα τη γνωμη σας, η τιμη ειναι καλη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 http://www.idealo.it/confronta-prezzi/3851962/samsung-galaxy-s4.html Βρηκα αυτο στην ιταλια, θα ηθελα τη γνωμη σας, η τιμη ειναι καλη!! Κοίτα καλύτερα στο αμαζον... Μπορεί να πληρώσεις 20-30 ευρώ παραπάνω αλλά από όλες τις πλευρές έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Φιλικά... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Μαρέσει που λέει "In Stock" σε μερικά online store για να το αγοράσεις απο αυτούς :lol: Μας δουλεύουν κανονικά. Εγω το πηρα απο Getgoods.de στα 675€ με μεταφορικά δεν εχω θεμα μιλησα 2 φορες μαζι τους αρχες Μαΐου θα εχουν απόθεμα. Edited April 21, 2013 by vwbestakos Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 μια χαρά τιμές 650 το γερμανικό amazon 630 το ιταλικό θα τις στείλω και στο πλαίσιο και στους άλλους να αγοράζουν απο εκεί ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xboxsky345 Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Galaxy S4 αξεσουάρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/htc-one-vs-galaxy-s4/galaxy-s4-battery-test.jpg http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s4-battery-tests-are-done-heres-how-it-did/ Wooowww :lol: ..Και ομως θα εχει καλη αυτονομια ! πω,πω,τι εχουν βγαλει ! https://www.google.gr/search?q=Samsung+Galaxy+S4+i9500+Battery&newwindow=1&client=firefox-a&hs=bZI&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6Al0UfmULsHStQaV3YCQDA&ved=0CDoQsAQ&biw=1280&bih=637#imgrc=_ http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-s4-gt-i9500-lcd-screen-and-digitizer-assembly.html Πραγματικα υπηρξε τεραστια και πηγαια εμπνευση κατα τον σχεδιασμο του ! http://www.etradesupply.com/blog/wp-content/uploads/2013/04/Galaxy-S4-LCD-assembly-VS-Galaxy-S3-LCD-assembly-front-side-13.jpg Για οσους θεωρουν οτι ετσι απλα και ευκολα αφαιρεις 2mm απο μια οθονη και τελειωσες. Και μην πει καποιος οτι στο S5 θα αφαιρεθει και το αλλο 1.5 και αυτο ηταν. Η αχαριστια στο μεγαλειο της ! :lol:. 8 ανθρωποι και 9 ειδικοτητες παλεψαν για αυτο το αποτελεσμα ! Ντροπη σε ολους μας,γιατι ολο αυτον το καιρο κραζουμε για την σχεδιαση. Και το ραδιοφωνακι το αφαιρεσαν,γιατι φοβοντουσαν το "sold out" της συσκευης :p. Edited April 21, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Σκεφτομαι να το παρω το κινητο απο expansys. Ειναι μαγαζι στην Αθηνα απο οτι καταλαβα ή αντιπροσωπεια ; Εχετε γνωμη για το συγκεκριμενο γιατι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα το εχει πιο φθηνα απο ολους. Edit : Διαβαζω αρκετα αρνητικα σχολια , περισσοτερα απο τα οποια ειναι πριν 3-4 χρονια. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως αναφερθηκε οτι δεν αναλαμβανει η expansys το σερβις. Αν παθει κατι μεσα στην εγγυηση θα πρεπει να φυγει εξωτερικο. Αν παρω εγω δηλαδη το s4 και παθει κατι δε θα με καλυψει η samsung hellas ; Edited April 21, 2013 by kotsos4u Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Σκεφτομαι να το παρω το κινητο απο expansys. Ειναι μαγαζι στην Αθηνα απο οτι καταλαβα ή αντιπροσωπεια ; Εχετε γνωμη για το συγκεκριμενο γιατι αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα το εχει πιο φθηνα απο ολους Όχι είναι ηλεκτρονικό καταστημα,με παρουσια σε αρκετές χώρες.Είναι αξιόπιστο (προσωπικά έχω αγοράσει παρα πολλές φορες) και δεν υπάρχει κανένα θέμα με την εγγυηση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts