Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

confidencial :X

μονο που δεν μπορω να το πουλησω (ακομα :cool:).

αν εχετε καμμια απορια και μπορω πειτε.

Ποση ram σου αφηνει ελευθερη σε καθημερινη χρηση και αν ειναι στο browsing πιο γρηγορο απο το s3... αν εινει εμφανης η διαφορα απο το s3 δηλαδη στην χρηση, που πιστευω πολλοι φιλοι με s3 εχουν αυτην την απορια...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παντως εγω 5 μερες τωρα που το εχω δεν εχω τρελαθει. ναι ελαφρυ, ναι γρηγορα αλλα 750€; δεν νομιζω τακη (εγω τουλαχιστον)

και ακριβως ειναι

samsung galaxy s4 gt-i9505

Το χεις 5 μερες στην κατοχη σου?

Ασε μας ρε φιλε...για χαζους μας περνας?

Να μας δειξεις φωτογραφιες...δεν το πιστευω

τωρα που δεν ειναι "φορτωμενο" παει τεζα σε ολα. πρακτικα δεν νομιζω να εχει θεματα σε οτιδηποτε.

εχω ανεβασει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
C.K.N.D :ninja:

Θα πρεπει να αναιρεσεις οτι ανεφερες ηδη γιατι φωτογραφιες εβαλε ο φιλος.. και εξαλλου δεν εχει λογο να πει ψεματα.. θα κερδισει κατι??

Στην πρωτη φωτο ειδα τα χαρτια που γραφουν κατι διαστασεις... επιπλα κανεις.. τζαμια κανεις?? παντος κατι με μεγεθη κανεις.. χαχαχαχ

Καλοριζικο και καλο δουλευτο φιλε μου.

Εγώ θέλω να μάθω το γύρο γύρο είναι σίδερο η πλαστικό και η δικασάσης με σχέση με το Ζ είναι μεγάλες, και ποιο σου κάθετε στο χέρι καλύτερα το Ζ η Σ4,η οθόνη κάτω από τον ήλιο πως τα πάει, αυτά το λίγα ήθελα να σου πω. Edited by johntsia

Εγώ θέλω να μάθω το γύρο γύρο είναι σίδερο η πλαστικό και η δικασάσης με σχέση με το Ζ είναι μεγάλες, και ποιο σου κάθετε στο χέρι καλύτερα το Ζ η Σ4,η οθόνη κάτω από τον ήλιο πως τα πάει, αυτά το λίγα ήθελα να σου πω.

να πω πως δεν ειναι ανετο για 5ιντσο ψεματα θα πω. μια χαρα καθετε και ειμαι και κοντος (αρα μικρα χερια).

το Ζ ειναι πιο bar στο χερι μου. για χρηση δεν θα εχετε προβλημα.

γυρω γυρω μοιαζει για μεταλλο αλλα δεν μπορω να καταλαβω. σαν αλουμινιο μοιαζει.

εμενα μου μοιαζει μεταλικο κοιτοντας το. πανω κατω γυαλιστερο και στη μεση brassed.

Μάλλον έχουν καταφέρει την βαφή του πλαστικού να δείχνει πιο αληθινή από το πραγματικό αλουμίνιο:)

Για πες μας τι δεν σε ενθουσίασε γιατί μάλλον δεν φαίνεσαι εντυπωσιασμένος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μάλλον έχουν καταφέρει την βαφή του πλαστικού να δείχνει πιο αληθινή από το πραγματικό αλουμίνιο:)

Και επισης αν ο φίλος ήταν κάτοχος πριν s3 end note...

Παίζει και αυτό το ρόλο του για να μας δώσει καλύτερα στοιχεία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

δεν ενθουσιαζομαι οχι λογο τεχνολογιας, αλλα λογο χρησης.

εντυπωσιαστηκα με την οθονη μιας και θεωρω τα 2 πρωτα (για το ΙΙΙ δεν ξερω) υπερκορεσμενα χρωματικα.

εδω με την οθονη ψαρωσα. δεν με αγγιζουν τεχνολογιες που σηκωσανε απο το store ή πρακτικα δεν εχουν λογο εκτος του "α κανει και αυτο".

ποια η πρακτικη χρησιμοτητα του οταν βλεπει ταινια και γυρνας το βλεμα να κανει pause; σπασμενα τα εχω;

ποια η χρησιμοτητα του NFC στη Ελλαδα τωρα;

εγω προτιμω το Ζ λογο αντοχης και σχεση τιμης χαρακτηρηστικων. τρεμω μην χαλασουν 750€.

Ας μας πεις βρε φίλε και για την φωτεινότητα που ρώτησε άλλο παιδί.. Ειδικά αν είναι και κάποιος φίλος σου με S3 εκεί κοντά να τα συγκρίνετε :)

Δεδομένου ότι η οθόνη μεγάλωσε θέλω να ρωτήσω αν στη χρήση τους είναι προβληματικά τα soft keys (αν τα λέω καλά αυτά που είναι στο κάτω μέρος του τηλφώνου), δηλαδή αν πατώντας τα ακουμπάς και στην οθόνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δεδομένου ότι η οθόνη μεγάλωσε θέλω να ρωτήσω αν στη χρήση τους είναι προβληματικά τα soft keys (αν τα λέω καλά αυτά που είναι στο κάτω μέρος του τηλφώνου), δηλαδή αν πατώντας τα ακουμπάς και στην οθόνη με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ναι πολλες φορες. ειδικα το δεξια που ειναι το return το εχω πατησει ουκ ο λιγες. κρατωντας το με το δεξι.

δεν ενθουσιαζομαι οχι λογο τεχνολογιας, αλλα λογο χρησης.

εντυπωσιαστηκα με την οθονη μιας και θεωρω τα 2 πρωτα (για το ΙΙΙ δεν ξερω) υπερκορεσμενα χρωματικα.

εδω με την οθονη ψαρωσα. δεν με αγγιζουν τεχνολογιες που σηκωσανε απο το store ή πρακτικα δεν εχουν λογο εκτος του "α κανει και αυτο".

ποια η πρακτικη χρησιμοτητα του οταν βλεπει ταινια και γυρνας το βλεμα να κανει pause; σπασμενα τα εχω;

ποια η χρησιμοτητα του NFC στη Ελλαδα τωρα;

εγω προτιμω το Ζ λογο αντοχης και σχεση τιμης χαρακτηρηστικων. τρεμω μην χαλασουν 750€.

Ένταξη απ αυτή την άποψη το καταλαβαίνω.

Κι εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί για να πω θα δώσω το note και 300 € να το αποκτήσω, αλλά για κάποιον που θέλει μια μαζεμένη συσκευή με μεγάλη οθόνη είναι οτι πρέπει.

Από εκεί και πέρα θα παίξει ρόλο η αυτονομία, ότι τα Samsung πλέον δεν βγάζουν προβλήματα και είναι πλήρη out box.

To Z καλό χρυσό αλλά τεράστιο, κοντεύει να φτάσει το Note2. Mε το καλημέρα θέλει 2 tweaks για βελτιώσεις και οθόνη που προσωπικά δεν μ αρέσει.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

σε αυτη τη βαση σουπερ ειναι. εσυ με το ΙΙΙ πρακτικα σε εμφανιση & μεγεθος δεν θα δεις διαφορα. οπως προ ειπα

φιλος με το ΙΙΙ εψαχνε διαφορες. εγω με 5χρονη κορη ψαχνω για ruged κατα κυριο λογο

το εχω συνδεσει μεσω wifi mirroring στο hub του.

στα 15 μετρα με 2 τοιχους, το σημα κοβωταν

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Η οθόνη δείχνει εντυπωσιακή πάντως.

Το βλέπεις και από τις φώτο.

Παρόλο που του Note2 είναι καλύτερη από του S3, εγω εντυπωσιάτηκα.

Εγώ που είμαι σε δίλημμα σ4 η Ζ ποιο με προτείνεις, στο Ζ με τι σπάνε ποιο πολύ η ζελατίνες που έχει φοβάμαι να μην γρατσουνίζονται εύκολα σαν κάτοχος του Σ2 που είμαι δεν το λογάριαζα και πολύ να μην πάθει τίποτα και το είχα τις περισσότερες φορές χωρείς θήκη και φυσικά σε θέμα αναβαθμίσεων που τα πάει καλύτερα η Samsung όχι ότι τώρα έχω πάρει την τελευταία αναβάθμιση αλλά σου δεινή την δυνατότητα κα βάζεις επίσημες rom από άλλες χώρες.

Εγώ που είμαι σε δίλημμα σ4 η Ζ ποιο με προτείνεις, στο Ζ με τι σπάνε ποιο πολύ η ζελατίνες που έχει φοβάμαι να μην γρατσουνίζονται εύκολα σαν κάτοχος του Σ2 που είμαι δεν το λογάριαζα και πολύ να μην πάθει τίποτα και το είχα τις περισσότερες φορές χωρείς θήκη και φυσικά σε θέμα αναβαθμίσεων που τα πάει καλύτερα η Samsung όχι ότι τώρα έχω πάρει την τελευταία αναβάθμιση αλλά σου δεινή την δυνατότητα κα βάζεις επίσημες rom από άλλες χώρες.

εμενα που με ενδιαφερει η αντοχη κατ κυριο λογο, θα πηγαινα στο Ζ.

σαπορτ απο xda εχουν και οι 2 θα γλυτωνα και 300€.

εμενα που με ενδιαφερει η αντοχη κατ κυριο λογο, θα πηγαινα στο Ζ.

σαπορτ απο xda εχουν και οι 2 θα γλυτωνα και 300€.

Κοίτα τα πμ σου...

Εγώ είμαι εδώ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

..............

φωτεινωτητα κατω απο τον ηλιο, διαβαζα αλλα οχι καμπανα.

brightness στο φουλ

Να επιμείνω λίγο ακόμα σε αυτό καθώς είναι το μόνο που με καίει.

Έχεις εμπειρία ή είχες κάποιο απ τα s3, note2 να μας πεις αν είναι στα ίδια χάλια π.χ. με το 1ο ή στο ελαφρώς καλύτερο όπως το note π.χ. ή καλύτερο και απ τα 2.

Επίσης σύγκρινε την οθόνη του έξω με όποιο έχεις εμπειρία ή είχες να δούμε σε τι επίπεδο να το περιμένουμε.

Με το Ζ π.χ. που λες πως είναι σε σύγκριση έξω στον ήλιο μιας κ το Ζ έχει πολύ καλή ευκρίνεια έξω.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πεις.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...