galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τελικα οι φοβοι επιβεβαιωνονται. Απο τα 16 GB της εσωτερικης μνημης του τηλεφωνου... μονο τα 8 gb θα ειναι διαθεσιμα για τον χρηστη.Μεγαλο σφαλμα απο την Samsung. Έχω την εντύπωση πως και στο one σε ένα βίντεο στο YouTube είδα αυτό που λες... Εκεί βέβαια έχουμε 32gb, εδώ 16 αλλά και sd... Πάντως αν ισχύει είναι ένα θέμα ειδικά για αυτούς που παίζουν παιχνίδια που ως γνωστόν δεν μεταφέρονται στην sd. Το να βρεις γρήγορα 32ρι ή 64αρι λίγο χλωμό!!! Παοκι είναι τσεκαρισμενο ??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Παιδιά ή εγγύηση ισχύει αν γίνει αγορά από οποιοδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε Γερμανία είτε Γαλλία κ.α Ναι φίλε μου.Η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή @.kostas1308 Συγγνώμη φίλε αλλά είσαι λάθος.Πόσταρες μια φορά την απορία σου και κανείς δεν ήξερε να σου απαντήσει.Διάβασες του κανόνες του forum όταν έκανες εγγραφή.Το νήμα δεν είναι chat.Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. Επίσης αν μπορείς γράφε καλύτερα τις προτάσεις σου γιατί ακόμα και να ήξερα αυτό που ρωτάς, μου βγαίνει η ψυχή να διαβάσω τις προτάσεις σου Edited April 15, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Έχω την εντύπωση πως και στο one σε ένα βίντεο στο YouTube είδα αυτό που λες... Εκεί βέβαια έχουμε 32gb, εδώ 16 αλλά και sd... Πάντως αν ισχύει είναι ένα θέμα ειδικά για αυτούς που παίζουν παιχνίδια που ως γνωστόν δεν μεταφέρονται στην sd. Το να βρεις γρήγορα 32ρι ή 64αρι λίγο χλωμό!!! Παοκι είναι τσεκαρισμενο ??? Στο xda forums το διαβασα...το σχολιαζε καποιος που ειχε την retail εκδοση του κινητου στην κατοχη του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) ναι δν απαντησε κανεις και δν παραπονεθηκα ειπα οποιος μαθει κατι καποια στιγμη και εχει εγκυρο site γιαα αγορα με τον exynos να μ πει *Από Ομάδα Διαχείρισης*: Η γραφή sms, όπως και τα Greeklish, απαγορεύεται στο myphone.gr. Σε παρακαλώ να γράφεις κανονικά γιατί στο μέλλον θα διαγράφονται τα μηνύματά σου. Edited April 15, 2013 by Tyxerakias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Τελικα οι φοβοι επιβεβαιωνονται. Απο τα 16 GB της εσωτερικης μνημης του τηλεφωνου... μονο τα 8 gb θα ειναι διαθεσιμα για τον χρηστη.Μεγαλο σφαλμα απο την Samsung. Για να καταλαβω. Εννοεις οτι απο τα 16 τα 8 θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να βαζεις αρχεια οπως mp3 και φωτογραφιες στο κινητο η οχι τα 8 θα ειναι για τις εγκατεστημενες εφαρμογες? @.kostas1308 Συγγνώμη φίλε αλλά είσαι λάθος.Πόσταρες μια φορά την απορία σου και κανείς δεν ήξερε να σου απαντήσει.Διάβασες του κανόνες του forum όταν έκανες εγγραφή.Το νήμα δεν είναι chat.Υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. Επίσης αν μπορείς γράφε καλύτερα τις προτάσεις σου γιατί ακόμα και να ήξερα αυτό που ρωτάς, μου βγαίνει η ψυχή να διαβάσω τις προτάσεις σου Πεστα γιατι αρχισα να νομιζω οτι ειμαι μονο εγω που θεωρω οτι εχει γινει chat το θεμα... Edited April 15, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Για να καταλαβω. Εννοεις οτι απο τα 16 τα 8 θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις για να βαζεις αρχεια οπως mp3 και φωτογραφιες στο κινητο η οχι τα 8 θα ειναι για τις εγκατεστημενες εφαρμογες? Έτσι ακριβώς... Και δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε τα άλλα 8... Πόσο ποιά πιάνει το λειτουργικό... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Ελα ρε φιλε με τον Exynos...Βρηκα απο ιταλια κατι http://www.ebay.it/itm/Nuovo-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-GT-i9400-i9500-Android-4-2-16GB-/140941342118?pt=Smartphone&hash=item20d0c235a6&_uhb=1#ht_7912wt_1211 Ακριβο μου φαινεται...παντως εγω Ιταλια ουτε γραμμα δεν στελνω. Edited April 15, 2013 by mindfield Αφαίρεση παράθεσης που περιείχε άσεμνες εκφράσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Έτσι ακριβώς... Και δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε τα άλλα 8... Πόσο ποιά πιάνει το λειτουργικό... Ερμ σορρυ αλλα απαντησες καταφατικα αλλα δεν καταλαβα ακομα ποια απο τις 2 ερωτησεις απαντησες (8gb για δεδομενα η 8gb για εφαρμογες?γιατι αν λεμε το 2ο τοτε μια χαρα ειναι. το ΗΟΧ μου εχει 2gb για εφαρμογες) Edited April 15, 2013 by icy20 Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Ερμ σορρυ αλλα απαντησες καταφατικα αλλα δεν καταλαβα ακομα ποια απο τις 2 ερωτησεις απαντησες (8gb για δεδομενα η 8gb για εφαρμογες?) Εννοώ πού πάνε τα 8 που δεσμεύονται ??? Λειτουργικό και προεγκατεστημενες εφαρμογές πόσα gb πιάνουν ??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Στο xda forums το διαβασα...το σχολιαζε καποιος που ειχε την retail εκδοση του κινητου στην κατοχη του. Έχεις πρόχειρο link? Μεγάλο φάουλ αν ισχύει Πεστα γιατι αρχισα να νομιζω οτι ειμαι μονο εγω που θεωρω οτι εχει γινει chat το θεμα... Δεν είσαι μόνος φίλε μου :) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Έτσι ακριβώς... Και δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε τα άλλα 8... Πόσο ποιά πιάνει το λειτουργικό... Με τόσα smart features ποιος ξέρει μπορεί και να ισχύει.. Αλλά ναι, έχει πλαστικό καπάκι για να παίρνει SD.. Ε ρε γλέντια.. Μαγκιά θα ήταν αν ισχύουν όλα αυτά να κυκλοφορήσει μόνο 32GB version.. Εκεί θα έκλεινε στόματα! Θα περιμένουμε να δούμε όμως :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Με τόσα smart features ποιος ξέρει μπορεί και να ισχύει.. Αλλά ναι, έχει πλαστικό καπάκι για να παίρνει SD.. Ε ρε γλέντια.. Μαγκιά θα ήταν αν ισχύουν όλα αυτά να κυκλοφορήσει μόνο 32GB version.. Εκεί θα έκλεινε στόματα! Θα περιμένουμε να δούμε όμως :) Ρε δεν πουλιέται το Νοτελι σε καμία περίπτωση... Αράχνες σε συρτάρι να βγάλει δεν πουλιέται!!! Και Μην ρωτάτε γιατί ??? Εύκολο να καταλάβατε... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Ερμ σορρυ αλλα απαντησες καταφατικα αλλα δεν καταλαβα ακομα ποια απο τις 2 ερωτησεις απαντησες (8gb για δεδομενα η 8gb για εφαρμογες?γιατι αν λεμε το 2ο τοτε μια χαρα ειναι. το ΗΟΧ μου εχει 2gb για εφαρμογες) Λοιπόν octa ~8.82GB http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40315957&postcount=99 exynos ~9.5GB http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40315957&postcount=94 και μάλλον για δεδομένα από αυτά που γράφουν @Nικόλας νομίζω το note2 ήταν 10.5gb s3 11.25gb Edited April 15, 2013 by afilopou Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Λοιπόν octa http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40315957&postcount=99 exynos http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40315957&postcount=99 Δηλαδή είναι γεγονός!!! Μάλιστα!!! Δηλαδή είναι γεγονός!!! Μάλιστα!!! Νοτελι και s3 Αργύρη αν θυμάμαι καλά ήταν στο 10+... Edited April 15, 2013 by mindfield Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 1.5gb διαφορα απο το note2 και 2.5 απο το s3 δηλαδη ε? Ενταξει εμενα προσωπικα με καλυπτει. Μαζι με τα 32 που εχω καρτα κομπλε ειμαι. Τωρα σε αλλους δεν ξερω. Απλα επειδη το τελευταιο κινητο μου που επαιρνε καρτα ηταν το s2 και παει καιρος και δεν θυμαμαι, στις φωτογραφιες / βιντεο εχει επιλογη να τα περναει τα νεα κατευθειαν στην sd? Το 3 ας πουμε η το note ειχε τετοια επιλογη? Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 1.5gb διαφορα απο το note2 και 2.5 απο το s3 δηλαδη ε? Ενταξει εμενα προσωπικα με καλυπτει. Μαζι με τα 32 που εχω καρτα κομπλε ειμαι. Τωρα σε αλλους δεν ξερω. Απλα επειδη το τελευταιο κινητο μου που επαιρνε καρτα ηταν το s2 και παει καιρος και δεν θυμαμαι, στις φωτογραφιες / βιντεο εχει επιλογη να τα περναει τα νεα κατευθειαν στην sd? Το 3 ας πουμε η το note ειχε τετοια επιλογη? Φωτογραφίες και βίντεο τα περνάει κανονικά όπου του πεις... Εφαρμογές και Παιχνιδια δεν περνάει Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://www.wholesale-applestore.com/ ειναι εγκυρο site αυτο ??? τα εχει πολυ φθηνα αλλα κατα ποσο εγκυρο ειναι δν ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 http://www.wholesale-applestore.com/ ειναι εγκυρο site αυτο ??? τα εχει πολυ φθηνα αλλα κατα ποσο εγκυρο ειναι δν ξερω Απο τη στιγμη που δεν εχει PayPal για πληρωμη,μακρυα.Οταν βλεπεις Western Union,τρεχα οσο μπορεις μακρυτερα,βρωμαει απατη. Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Τελικα απο οτι κατάλαβα η κυκλοφορία του στην Ελλάδα θα ειναι στις 26 Απρίλη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 αν δεν την κανει την πατατα της η Samsung δεν μπορει. Ακυρωνω την παραγγελια και παω για την εκδοση με 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Τραγικοί. Το 2013 δε γίνεται να δίνεις κινητό ναυρχίδα με μόνο 16GB εσωτερική μνήμη και ταυτόχρονα να αφήνεις για τον χρήστη ελέυθερα μόνο τα 9.. Η τιμή του S4 16GB με τις βλακείες που έχει κάνει φέτος η Samsung προβλέπω να πέφτει πολύ γρήγορα και προτείνω σε όσους δε βιάζονται να περιμένουν.. Δεν γίνεται ο βασικός σου ανταγωνιστής να δίνει 32GB min , να είναι φριαγμένος από αλουμίνιο , να είναι φθηνότερος και εσύ να πετάς χαρταετό... Edited April 15, 2013 by Lord British Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δηλαδη για 2gb κανετε ετσι? Δεν ειναι λιγο υπερβολικο?Δεν λεω ακυρο τελειως αλλα τι να λεει.Αλλωστε γιαυτο υπαρχουν οι εξωτερικες μνημες. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Δηλαδη για 2gb κανετε ετσι? Δεν ειναι λιγο υπερβολικο?Δεν λεω ακυρο τελειως αλλα τι να λεει.Αλλωστε γιαυτο υπαρχουν οι εξωτερικες μνημες. Συμφωνω μαζι σου.. ετσι ειναι... Ναι μεν λαθος τις Samsung να εχει 16GB και να δινει free τα μισα.. αλλα και παλι λες κινητο ειναι να κανω 5-10 πραγματα.. αν θες κιαλο χωρο βαζεις καρτα.. αλλα ειναι οντως λαλακια να δεσμευεις ετσι τους χρηστες!! Αν καποιος το κανει root και σβησει τα περιττα και βαλει μια πιο ελαφρια rom δεν θα εχει παραπανω χωρο..?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 To θέμα είναι και το πότε θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις των 32GB+. Ως τώρα πάντα αργούσαν. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Με ολα αυτα που βγαινουν τωρα στη φορα αξιζει τελικα να πας στο S4 απο S3 rootαρισμενο που πηγαινει σφαιρα και κραταει και η μπαταρια και δεν εχει κοληματα?? Τι λετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts