efthimis31 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SAMSYNG GALAXY S4 GTi9500 ME TON ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ ?? ΤΟ birdphone θα το φερει ? η κανα αλλο σκρουτζομαγαζο ?? Δεν ξέρει κανείς ακόμα για αυτό δεν σου απάντησαν, μην φωνάζεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εγω παλι ειμαι μεταξυ S4 η Note II... Μεγαλο δίλημμα.. Πειτε καμια γνωμη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 αναλογα τ λεφτα που θελεις να δωσεις το νοτε εχει ενα 450 και τ galaxy σε κανα 2μηνο κ βαλε 550 λογικα κανε υπομονη και παρε το galaxy για μενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Δεν νομιζω οτι προς το παρον μπορει να ξερει κανενας τι θα γινει... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Δεν νομιζω οτι προς το παρον μπορει να ξερει κανενας τι θα γινει... μαλλον δεν προλαβαινει, ισως βγαλουν καποια κομματια αλλα περισσοτερο δοκιμαστικα θα ειναι. Τα Νοτε 3 - S5 τα βλεπω πιο σιγουρα για Exynos. http://www.pcadvisor.co.uk/news/mobile-phone/3437888/as-exynos-5-octa-heads-to-production-less-power-hungry-smartphone-chips-could-be-in-samsungs-game-plan/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 video sample του s4 ενός λεπτού Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 video sample του s4 ενός λεπτού Mano πασίγνωστο ξενοδοχείο στην περιοχή της πλατείας Καραΐσκάκη είναι το βίντεο!!! ήμουν πελάτης πολλά ξημερώματα εκεί.... χαχαχαχαχα edit Φαίνεται καλό το αποτέλεσμα πάντως... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Εμενα γιατι δεν μου φαινεται και τοσο καλο το αποτελεσμα? Οχι οτι θα καθομαι να αναλυω το βιντεο που θα βγαζω με το κινητο αλλα μου φανηκε ενα average video. Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) τι 1-2 κομματια ειστε μετα καλα σας ??? δν θα βγει με exynos ?? ******** δν θελω να λες δοκιμαστικο και τετοια το βγαζουν επειδη το χουν τεσταρει δν γινεται να δωσσουν τοσα εκαττομυρια κινητα ετσι μονο και μονο για να τα τεσταρουν συγνωμη κιολας για το ******** Edited April 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) Mano πασίγνωστο ξενοδοχείο στην περιοχή της πλατείας Καραΐσκάκη είναι το βίντεο!!! ήμουν πελάτης πολλά ξημερώματα εκεί.... χαχαχαχαχα edit Φαίνεται καλό το αποτέλεσμα πάντως... Ομορφιές, αυτά είναι τα ωραία Νίκο! ! :) Όσο για το video αν κρίνω απ το περίεργο φωτισμό λόγω ωρας της ημέρας τότε μια χαρά τα πάει. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πείθομαι ότι αυτό θα είναι το επόμενο τηλέφωνο μου που θα μείνει τουλάχιστον έως το φθινόπωρο μαζί μου και δε θα περάσει σα διατοντας αστέρας χωρίς καν να ακουμπήσει! Τέλειο μέγεθος για τόσο μεγάλη οθόνη που κάνει για τα πάντα, ίντερνετ αλλά και τηλεφωνο χωρίς τους περιορισμούς του αγαπημένου μου note2. Και βάρος απίστευτο, πραγματικό πίπουλο βρε παιδιά xaxa :) Και κάμερα, video και specs κορυφή, ξαναλέω μόνο 1 πράμα με κρατάει ακόμα. Η οθόνη του έξω, καλοκαίρι έρχεται και όσο να ναι θα το βγάλουμε και στον ήλιο δε θα το χουμε μόνο σε σκοτεινά υπόγεια :) Αν είναι πολύ χάλια (στυλ s3) ίσως κρατήσω το note σα tablet phone όπως και είναι και πάρω κάνα lumia 920 ή κάνα Xperia Z,ισως και το νέο sp πάλι για έξω. Edited April 13, 2013 by manan69t Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ******** δν θελω να λες δοκιμαστικο και τετοια το βγαζουν επειδη το χουν τεσταρει δν γινεται να δωσσουν τοσα εκαττομυρια κινητα ετσι μονο και μονο για να τα τεσταρουν συγνωμη κιολας για το ******** Οταν λεω δοκιμαστικα δεν εννοω οτι θα εχουν προβλημα, εννοω οτι δεν θα ειναι βελτιστοποιημενα και μαλλον δεν θα εχουν υποστηριξη 4G. Το 30% των S4 θα βγει με Exynos και οχι σε ολες τις χωρες, η Ελλαδα επισημα θα εχει μονο snapdragon. Η μαζικη παραγωγη του επεξεργαστη θα ξεκινησει το 2ο τεταρτο του 13, οποτε στην καλυτερη περιπτωση να το δεις διαθεσιμο απο Ιουνιο-Ιουλιο στο εξωτερικο. Σκεψου τωρα οτι μαλλον το Σεπτεμβριο θα ανακοινωθει το Note 3 και τον Μαρτη του 14 το S5. Αυτα τα μοντελα θα εχουν τον ιδιο Exynos με το S4; μαλλον απιθανο...με αυτη τη λογικη εγραψα οτι θα ειναι δοκιμαστικα ο exynos στο S4. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Οταν λεω δοκιμαστικα δεν εννοω οτι θα εχουν προβλημα, εννοω οτι δεν θα ειναι βελτιστοποιημενα και μαλλον δεν θα εχουν υποστηριξη 4G. Το 30% των S4 θα βγει με Exynos και οχι σε ολες τις χωρες, η Ελλαδα επισημα θα εχει μονο snapdragon. Η μαζικη παραγωγη του επεξεργαστη θα ξεκινησει το 2ο τεταρτο του 13, οποτε στην καλυτερη περιπτωση να το δεις διαθεσιμο απο Ιουνιο-Ιουλιο στο εξωτερικο. Σκεψου τωρα οτι μαλλον το Σεπτεμβριο θα ανακοινωθει το Note 3 και τον Μαρτη του 14 το S5. Αυτα τα μοντελα θα εχουν τον ιδιο Exynos με το S4; μαλλον απιθανο...με αυτη τη λογικη εγραψα οτι θα ειναι δοκιμαστικα ο exynos στο S4. Μην ξεχνας και τον snap 800... Για το S5 βεβαια!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μην ξεχνας και τον snap 800... Για το S5 βεβαια!!! Ναι σιγουρα υπαρχει και αυτη η περιπτωση αλλα νομιζω πως σκοπος της samsung ειναι να ανεξαρτητοποιηθει απο την qualcomm. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Samsung is planning to switch build quality for the next flagship device. He pointed out that the Galaxy Note III will not use the design guidelines of the Galaxy S4. Samsung expects to sell many Galaxy Note III devices. The Galaxy Note III is rumoured to have a 6.0” FHD AMOLED display, Exynos 5 Octa CPU with LTE, 13 megapixel and the latest version of Android, which could be Android 5.0. The Galaxy Note III will have even more software features than the Galaxy S4. He couldn’t point out the material choice for the Galaxy Note III. He said that Galaxy S4′s metal design was very popular internally but Samsung couldn’t make mass-produce it right on time, so it was declined. Όπως το χα πει, ότι το πλαστικό εξακολουθεί για λόγους παραγωγής. Καλά νέα πάντως για το Νοτε 3. Απ' την άλλη βιάζονται με τέτοιες δηλώσεις γιατί πολλοί που πάνε για το S4 μπορεί να περιμένουν να δούν και το Νοτε 3 που θα ναι και μεταλλικό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SAMSYNG GALAXY S4 GTi9500 ME TON ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ ?? ΤΟ birdphone θα το φερει ? η κανα αλλο σκρουτζομαγαζο ?? Φαγωθηκες με τον Exynos ρε...δεν θα ερθει Ελλαδα ποτε...κι εγω τον Exynos θελω αλλα τι να κανω... Αν εχεις τιποτα ακρες πρως Ρωσια μερια...βγαινει μεθαυριο εκει περα ο Exynos. Παντως οι διαφορες αναμεσα στα δυο μοντελα ειναι σημαντικες ¨ Ο Exynos εχει faster CPU faster GPU better audio chip (Wolfson) better battery performance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Φαγωθηκες με τον Exynos ρε...δεν θα ερθει Ελλαδα ποτε...κι εγω τον Exynos θελω αλλα τι να κανω... Αν εχεις τιποτα ακρες πρως Ρωσια μερια...βγαινει μεθαυριο εκει περα ο Exynos. Παντως οι διαφορες αναμεσα στα δυο μοντελα ειναι σημαντικες ¨ Ο Exynos εχει faster CPU faster GPU better audio chip (Wolfson) better battery performance Πάντως εγω λεω να μείνω με το S3 μέχρι τον Αύγουστο (που λογικά θα νακοινωθεί το Note III). Αν η Sammy πει κάτι για S4 με Exynos Octa 1.8 LTE εκτός Κορέας να το χτυπήσω, αλλιώς το Note III να γίνει το πρώτο μου Note! Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) ρε θελω το samsung galaxy s4 με τον exynos 5 octa περιμενω και 2 μηνες δν εχω προβλημα αρκει να ερθει καλα το birdphone και αυτα δν θα το φερουν τι στο διαολο δλδ δν θα το φερουν ?? απο το amazon δν θα το βρουμε ?? μπα ρωσια δν εχω κανεναν το note 3 αδιαφορο δν μ αρεσει τοσο μεγαλη οθονη παρτε tablet δν χρειαζεται εκτοσ και αν σας αρεσει γουστα ειναι αυτα αμα μαθετε τπτ για exynos octa5 σε amazon η σκρουτζομαγαζο στειλτε μ ;) Edited April 15, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Θα κυκλοφορήσει και ιταλια αν δεν κανω λάθος... Στο amazon δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βρεις...Λιγο υπομονη Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 (edited) το note 3 αδιαφορο δν μ αρεσει τοσο μεγαλη οθονη παρτε tablet δν χρειαζεται εκτοσ και αν σας αρεσει γουστα ειναι αυτα αμα μαθετε τπτ για exynos octa5 σε amazon η σκρουτζομαγαζο στειλτε μ ;) Οκ έγινε δεν θα το ξεχάσουμε. Να κοιμάσαι ήσυχος! === View cover και wireless charger. (Βιδεο από το launch ) View cover Edited April 13, 2013 by Nerven Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 ευχαριστω παιδια ;) το amazon αμα το παρω απο ιταλια θα ειναι καλο η θα μ βγει καμια μουφα ?? τσπα οταν μαθετε οτι ηρθε και ξερουμε κατι παραπανω θα το παρω και παλι σας ευχαριστω πολυυυυυ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 View cover και wireless charger. (Βιδεο από το launch ) View cover Αυτό με το cover ωραίο αλλά δεν έχω καταλάβει κάτι. Θα πρέπει να το ανοίγεις και να το ξανα κλείνεις για να δεις ώρα και τα άλλα ή με καμιά χειρονομία θα ανάβει αν περνάει το χέρι π.χ. απο πάνω. Πάντως εγώ με το no led το έχω λύσει το πρόβλημα με το notification καθώς ακόμα και φωτογραφίες της επαφής μου εμφανίζει που με έχει πάρει. Βεβαίως στον ύπνο το έχω off και επίσης έχω όριο τη 1 μισή ώρα που κλείνει αν δε το δω. Και με την amoled δεν έχω θέμα αστυνομίας. Επίσης με τη γνήσια flip της Samsung έχω παράλληλα και την εφαρμογή simple cover που ανοίγει και κλείνει αυτόματα την οθόνη όταν ανοίγω και κλείνω αντίστοιχα το flip. Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Γερμανία ο exynos κυκλοφορεί ταυτόχρονα με τον snapdragon;γιατι σε ολα τα site και ηλεκτρονικά μαγαζιά με κινητα τηλέφωνα που εχω δει εχουν το gt-i9505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ωραία και καλά τα wireless covers αλλά αν δεν βγάλουν κάτι και σε flip θα πάει όπως ήρθε. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Γερμανία ο exynos κυκλοφορεί ταυτόχρονα με τον snapdragon;γιατι σε ολα τα site και ηλεκτρονικά μαγαζιά με κινητα τηλέφωνα που εχω δει εχουν το gt-i9505 Το 9505 είναι με τον Snapdragon. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Παιδια μπορουμε να βρουμε το s4 καπου κατω απο 600 τωρα; λεω να μεταβω απο νοτε 2 γτ με εχει κουρασει το μεγεθος. Ειναι μεγαλο πολυ. Αλλα δεν θα δωσω πανω απο 600 γτ σιγουρα θα πεσει η τιμη του, θα περιμενω μεχρι να πέσει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts