Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο με ασυρματο φορτιστη;;

http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s4-wireless-charging-pad-cover.html

Αν κανει ιδια ωρα με τον κανονικο φορτιστη θα με ψησει να τον τσιμπησω:)

Το gatzetaki αυτό δεν πρεπει να λειπει απο την συλλογή μας!!!

Λογικά 3-4 ωρες αλλα το αφηνεις ολη νυχτα και ξενιάζεις...Εχει διακοπτη οπως σχεδον ολα που οταν φορτισει σταματάει

Ρε παιδιά γιατί μας πειράζει ο ενσύρματος φορτιστής. Θέλουμε κάτι που εκτός από το κινητό θα ψήνει και τα μυαλά μας.:lol:

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταπληκτικο συγκρητικο φωτογραφιας-βιντεο απο τα καλητερα smartphones της αγορας.Πλεον εκλεισα στο SG4 αν κ ειχα εναν ενδιασμο για το one.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Sony-Xperia-Z--iPhone-5-Nokia-Lumia-920-and-Galaxy-S-III_id3285/page/7

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Καταπληκτικο συγκρητικο φωτογραφιας-βιντεο απο τα καλητερα smartphones της αγορας.Πλεον εκλεισα στο SG4 αν κ ειχα εναν ενδιασμο για το one.

http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Sony-Xperia-Z--iPhone-5-Nokia-Lumia-920-and-Galaxy-S-III_id3285/page/7

Από καθαρά λόγους περιέργειας,αφήνεις iphone για s4 η λάθος συμπέρασμα να κρίνω από τo avatar?

me > you

Από καθαρά λόγους περιέργειας,αφήνεις iphone για s4 η λάθος συμπέρασμα να κρίνω από τo avatar?

Η περιεργεια σκοτωσε την γατα...πλακα σου κανω.

Εβαλα οτι μου ηρθε στο μυαλο.Αλλα κ να το ειχα κ παλι θα το αφηνα.:lol:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Και στα ελληνικά απ το techblog

s4 vs one

Μάνο άσε τα links και πες πως βλέπεις τα πράγματα? Που θα κινηθείς αρχικά? Και λέω αρχικά γιατί ξέρω πολύ καλά εδώ μέσα ποιοι θα τα πάρουν και τα 2 μοντέλα (one & s4) τους επόμενους μήνες :p

Εγώ κάθε μέρα αλλάζω γνώμη σχετικά με το ποιο τελικά θα ήθελα περισσότερο. Σήμερα για παράδειγμα είχα λιγάκι θέμα με την οθόνη του S3 λόγω έντονης ηλιοφάνειας (και με polarized γυαλί ηλίου δεν έβλεπα το φως μου, μόνο κάτι δακτυλιες σε μια μαύρη οθόνη lol!!) αλλά από την άλλη με έντονη χρήση μακριά από γραφείο (data, bt συνέχεια συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο, πολλές κλήσεις, κτλ) με έβγαλε χαλαρά η μπαταρία οπότε.. Πες μου εσύ!!

Μάνο άσε τα links και πες πως βλέπεις τα πράγματα? Που θα κινηθείς αρχικά? Και λέω αρχικά γιατί ξέρω πολύ καλά εδώ μέσα ποιοι θα τα πάρουν και τα 2 μοντέλα (one & s4) τους επόμενους μήνες :p

Εγώ κάθε μέρα αλλάζω γνώμη σχετικά με το ποιο τελικά θα ήθελα περισσότερο. Σήμερα για παράδειγμα είχα λιγάκι θέμα με την οθόνη του S3 λόγω έντονης ηλιοφάνειας (και με polarized γυαλί ηλίου δεν έβλεπα το φως μου, μόνο κάτι δακτυλιες σε μια μαύρη οθόνη lol!!) αλλά από την άλλη με έντονη χρήση μακριά από γραφείο (data, bt συνέχεια συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο, πολλές κλήσεις, κτλ) με έβγαλε χαλαρά η μπαταρία οπότε.. Πες μου εσύ!!

Ευθύμη εγώ τα ξέρεις εν συντομία.

Είμαι καταδικασμένος με το note.

Επειδή αυτή η συσκευή λοιπόν είναι ευχή και κατάρα μαζί μόνο αν την δώσω θα βρω άκρη και αυτό μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που θα βγει το 3.

Όπως λοιπόν έκανα και πέρυσι το καλοκαίρι και έδωσα το note 1 που είχα για το S3 έτσι σκέφτομαι να κάνω και τώρα κάποια στιγμή και προορισμός είναι το...S4 κλασικά.

Το one το έχω αποριψη απ την αρχή και ο 1ος λόγος ένατο το δύσχρηστο onn of button που εκεί που επιμένουν να το έχουν να το χαίρονται.

Σε μικρές συσκευές παλεύεται αλλά σε τέτοιες μεγάλες όχι, ενώ το S4 έχει το κλασσικό hard κεντρικό.

Από εκεί και πέρα το S4 και η φιλοσοφία του μου αρέσει περισσότερο.

Τεράστια οθόνη σε 1 πολύ κόμπακτ μέγεθος, αποσπώμενη μπαταρία, κάρτα μνήμης, ελευθερίες πειράγματος, και όλα τα καλούδια ευκολίες της Samsung και βεβαίως το βασικό σε όλα αυτά ότι τη μέρα μου θα τη βγάλει σίγουρα, δηλαδή αυτονομία, και που το S3 έχει αποδείξει ενώ το One x ήταν Αντε γειά.

Το μόνο που φοβάμαι είναι μη το συνηθίσω αντί του note ειδικά αν βγει μεγαλύτερο απ το υπάρχον το note3 ίσως μείνω στο S4.

Όσο για τα υλικά και το σχήμα εμένα 1 χαρά μου κάθονται της Samsung γιατί 1ον είναι κινητά και το θέμα βάρος παίζει ρόλο και 2ον τα έχω πάντα σε θήκη οπότε τα premium υλικά είναι δώρον άδωρον.

Είχα πάρει πριν λίγες μέρες το lumia 920 και πριν το Ζ και ξέρω τι σου λέω.

Ασε που σε 1 χύμα αν δε σου τύχη η πολύ στραβή το πλαστικό το επαναφερεις πιο εύκολα και πιο φθηνά.

Κάμερα βίντεο θα είναι 1 χαρά και το μόνο που θέλω απάντηση είναι αν θα βλέπουμε τι δείχνει η οθόνη του έξω. Αν είναι σα του S3 θα έχουμε θέμα, αν είναι σα του note θα έχουμε και εκεί θέμα αλλά λιγότερο, και αν είναι με κάνα φίλτρο σα την amoled(που δε το πιστεύω με τη καμία) του 808 τότε στήνουμε πανηγύρι χαχαχ!!! :)

Πάντως το μόνο σίγουρο φίλε Εύθυμη δε θα το πάρω αυτή τη φορά απ τους πρώτους, θα μείνω με το note και θα περιμένω λίγο καιρό να δω τι παίζει και τι θα παίξει με το S4 σε πολλά θέματα (cpu κ τιμής συμπεριλαμβανομενων). :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Guest Nerven
Ξερει κανεις ποση ωρα κανει να φορτισει το κινητο με ασυρματο φορτιστη;;

http://www.handtec.co.uk/samsung-galaxy-s4-wireless-charging-pad-cover.html

Αν κανει ιδια ωρα με τον κανονικο φορτιστη θα με ψησει να τον τσιμπησω:)

Σίγουρη αγορά αλλά πιο μετα, να δουμε και κανενα review αν και την εμπιστεύομαι την samsung.

Το κουτί ειναι fail. Ελεος ρε sammy που σε πιάσανε η εβεστισιες σου για την φύση 700ευρο συσκευή και δίνεις κουτί απο σπιρτόκουτο;!

Edited by Nerven

Σωστα. Ας ερθει το εργαλειο πρωτα τελη του μηνος το περιμενω πως και πως :food: και βλέπουμε. Παντος μετραει μονο που δεν βαζεις βγαζεις το micro usb καλωδιο τρεις και λιγο. Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Guys ήμουν σημερα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και ηταν ένας τυπας με ενα S4 που ο πωλητής του έλεγε διακριτικά να το κρύψει για να μην πλακωσει κοσμος.Τι να σας πω,εμένα μου άρεσε παρα πολυ!!!

Αφήνω κατα νου το S3 και βουρ το καλοκαιρι για το S4!:D

Σίγουρη αγορά αλλά πιο μετα, να δουμε και κανενα review αν και την εμπιστεύομαι την samsung.

Το κουτί ειναι fail. Ελεος ρε sammy που σε πιάσανε η εβεστισιες σου για την φύση 700ευρο συσκευή και δίνεις κουτί απο σπιρτόκουτο;!

Εσύ είσαι πολύ ρομαντικός :p!!

Guys ήμουν σημερα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και ηταν ένας τυπας με ενα S4 που ο πωλητής του έλεγε διακριτικά να το κρύψει για να μην πλακωσει κοσμος.Τι να σας πω,εμένα μου άρεσε παρα πολυ!!!

Δεν μας λες όμως αυτά που πρέπει να ξέρουμε.. Χρώμα!! Ήταν εκτός θήκης ε?

Έτσι κάνουν τα δειγματίζουν οπότε αν είναι κάνας τυχερός αύριο Σάββατο και πάει στο mall ίσως το πετύχει.

Αν δείτε κάνα κουστουμαρισμενο με τσάντα το νου σας :)

Εγώ είχα πετύχει το ativ s πολύ πριν έρθει όπως και άλλα μοντέλα.

Αύριο όμως δε προβλέπεται να κατέβω

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Λοιπόν ηταν σε λευκο χρωμα.Οπως μαλλον και ολες οι συσκευες που εχουν βγει για δοκιμη στην ελληνικη αγορα.Αυτο που μου άρεσε παρα πολυ ηταν τα χρώματα της οθονης.Ειχαν τον κορεσμο των AMOLED αλλα ξεπηδουσαν στην οθόνη σαν τα χρώματα iPhone 5.Κατα πάσα πιθανότητα έχουν κολλήσει πολυ κοντα την οθόνη με το γυαλί και το οπτικό αποτέλεσμα ηταν απίστευτο,λες και ακουμπουσες τα εικονίδια και οχι την οθόνη.Η συσκευή ηταν προπαραγωγης και δεν ειχε βεβαια τελικό firmware.Βεβαια νταξ πήγαινε σφαίρα δεν το αμφισβητεί κανένας αυτο.

Εγω εντωμεταξυ έκανα σαν 5χρονο που του δίνουν γλυφιτζουρι.Ηταν πολυ μεγαλη η χαρα.χεχε.:Ρ

Διαφορα amazon με Ελλαδα ειναι γυρω στα 200 ευρω

Εκτος αν εννοει οτι το αμαζον το εχει 539... Πραγμα που δεν ισχυει φυσικα... 100 ευρω ναι 200 με τιποτα η διαφορα...
Μάριος...

Εγω πάντως παιδια η καλυτερη τιμή που το εχω βρει ειναι στα 566 χωρις φπα στην handtec+21 ευρω εξοδα αποστολης συνολο 587 ευρω και παραδοση σε 2 μερες απο την στιγμη που θα φυγει απο την αποθηκη τους...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Φίλε ειλικρινα δεν κατάλαβα τι εννοείς...:worry:

Στο amazon μπορεις να αγορασεις προιοντα χωρις ΦΠΑ.

Εγω το παρηγγειλα 550 ευρω μαζι με μεταφορικα.

Ελλαδα εχει 739 ευρω.

Στο amazon μπορεις να αγορασεις προιοντα χωρις ΦΠΑ.

Εγω το παρηγγειλα 550 ευρω μαζι με μεταφορικα.

Ελλαδα εχει 739 ευρω.

Ναι φιλε μου,αλλα δεν εχουν ολοι ΑΦΜ για ενδοκοινοτικες συναλλαγες!;)

Ναι φιλε μου,αλλα δεν εχουν ολοι ΑΦΜ για ενδοκοινοτικες συναλλαγες!;)

Τι ακριβώς είναι το ΑΦΜ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Τι ακριβώς είναι το ΑΦΜ για ενδοκοινοτικές συναλλαγές;

Αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ (και να είναι γραμμένη στα μητρώα της ΕΕ) τότε μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ. Η πληρωμή γίνεται μέσω της μηνιαίας υποβολής-εκκαθάρησης που θα κάνει η εν λόγω εταιρεία.

Φιλικά Γιώργος

ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ?? ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ SAMSYNG GALAXY S4 GTi9500 ME TON ΟΚΤΑΠΥΡΗΝΟ ?? ΤΟ birdphone θα το φερει ? η κανα αλλο σκρουτζομαγαζο ??

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...