Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

διότι απ' ότι φαίνεται είσαι υπάλληλος ή ιδιοκτήτης αλυσίδας.

Αυτό δεν έχει αν, απ' ότι βλέπω.

Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που μετράει για τους καταναλωτές είναι η τιμή και τίποτε άλλο.

Σε ευχαριστούμε πολύ εκ μέρος όλων των καταναλωτών που μας αντιπροσωπεύεις!

Edited by Logi

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επαναλαμβάνω ότι το μόνο που μετράει για τους καταναλωτές είναι η τιμή και τίποτε άλλο.

ΩΠΑ ΜΑΝ ΣΤΑΚΑ!!

Θες να μου πεις δηλαδη οτι το support-aftersales ας πουμε δεν υπαρχει πουθενα για σενα?

Τι να τα κανω τα 60-70-100 ευρω λιγοτερα αν προκειται να τα φαω σε γιατρους?

Αναφερομαι φυσικα στις περιπτωσεις οπου παιρνεις απο σκρουτζομαγαζο, σκαει rma κατασταση

και σου βγαινει η παναγιτσα και το στανιο μεχρι να βγαλεις ακρη και αν!

Οσες φορες εχει χρειαστει να εχω το support απο μεγαλες αλυσιδες, το εχω. Αμεσα, χωρις μου σου του.

Σε αντιθεση με τα περισσοτερα (οχι ολα) "μαγαζακια" που σου βγαζουνε την πιστη αναποδα!

Μηπως πρεπει τελικα να μην εισαι τοσο απολυτως στις αποψεις σου? ;)

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Παραθέτω και το hands on από το Techmaniacs.gr μαζί με benchmarks αυτή τη φορά

http://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s4-preview/

Απλά θέλω να ξέρω... Υπάρχει άνθρωπος που θέλει η έχει ανάγκη να αγοράσει συσκευή και θα προσπεράσει αυτό το τηλέφωνο ???

Δεν νομίζω...

Ευτυχώς ήρθε για να μείνει...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Απο τη στιγμη που εγινε σημερα παρουσιαση του S4 στην Ελλαδα .. γιατι περιμενουμε να ερθει τελος του μηνα... ποτε δεν το καταλαβα αυτο

Αυτό δεν έχει αν, απ' ότι βλέπω.

Σε ευχαριστούμε πολύ εκ μέρος όλων των καταναλωτών που μας αντιπροσωπεύεις!

Δεν έχει γιατί φαίνεται. Ότι φαίνεται δεν ισχύει και πάντα όμως.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

ΩΠΑ ΜΑΝ ΣΤΑΚΑ!!

Θες να μου πεις δηλαδη οτι το support-aftersales ας πουμε δεν υπαρχει πουθενα για σενα?

Τι να τα κανω τα 60-70-100 ευρω λιγοτερα αν προκειται να τα φαω σε γιατρους?

Αναφερομαι φυσικα στις περιπτωσεις οπου παιρνεις απο σκρουτζομαγαζο, σκαει rma κατασταση

και σου βγαινει η παναγιτσα και το στανιο μεχρι να βγαλεις ακρη και αν!

Οσες φορες εχει χρειαστει να εχω το support απο μεγαλες αλυσιδες, το εχω. Αμεσα, χωρις μου σου του.

Σε αντιθεση με τα περισσοτερα (οχι ολα) "μαγαζακια" που σου βγαζουνε την πιστη αναποδα!

Μηπως πρεπει τελικα να μην εισαι τοσο απολυτως στις αποψεις σου? ;)

Διαφωνώ και πάλι από προσωπική εμπειρία.

Αλλά τεσπα.. ζυγίζεις και πράττεις ανάλογα φίλε μου. Αν για σένα το service δικαιολογεί τα +100€ στην τιμή (που αρκετές φορές είναι πολύ περισσότερα από 100 - δες διαφορές στο S3 σε σκρουτζομάγαζα και γνωστές αλυσίδες) μπορείς να αγοράσεις την συσκευή σου από μία γνωστή αλυσίδα.

Πάντως συγγνώμη παιδιά, αλλά αφού όλα είναι καλά και οι τιμές είναι δικαιολογημένες όπως λέτε για διάφορους αστείους κατά την γνώμη μου λόγους όπως λειτουργικά έξοδα καταστήματος-προσωπικό-service κτλ γιατί κλαίγεστε ότι σας κλέβουν οι μεγάλες αλυσίδες; Ακουμπήστε τους τα λεφτά που βγάζετε με ιδρώτα, πάρτε το S4, αποκτήστε την ηθική ικανοποποίηση ότι προσφέρετε στην πατρίδα σας μιας και τα λεφτά μένουν εντός της χώρας και μην γεμίζετε 24 σελίδες posts περί κλοπής, ακριβών τιμών κτλ.

ΥΓ: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτο. Ρεαλιστή ίσως αν και πάλι δύσκολο να με ψυχολογίσω :p :)

Edited by wotanmetal

δες διαφορές στο S3 σε σκρουτζομάγαζα και γνωστές αλυσίδες

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου απόλυτο. Ρεαλιστή ίσως αν και πάλι δύσκολο να με ψυχολογίσω :p :)

Απ' ότι φαίνεται είσαι ιδιοκτήτης σκρουτζομάγαζου!

Το "Ρεαλιστής" αυτοδιαψεύδεται, από την κίνηση και τις πωλήσεις αυτών των καταστημάτων.

θα σου πω ότι η τελευταία μου αγορά ήταν ένα smartphone από το Πλαίσιο που προέκυψε branded αν και πουθενά δεν αναφέρονταν.

Αυτό τώρα πως το έκανες, εσύ ο έξυπνος. Πήγες να αγοράσεις από Πλαίσιο κινητό! Και μάλιστα πως και το αποδέχτηκες αφού ήταν branded; :lol:

Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Καλό όμως είναι να μην κατηγορούμε "μας κλέβουνε", "είσαι υπάλληλος ή ιδιοκτήτης" και άλλες τέτοιες αρλούμπες, και να μην γενικεύουμε.

Και όπως είπα είμαι σίγουρος ότι σε θέματα ιατρικά, νομικά, κατασκευαστικά, φορολογικά, αυτοκινήτων κι ένα σωρό που δεν κατέχεις, έχεις χάσει ή θα χάσεις πολλά χρήματα

Επίσης η μηχανή αναζήτησης Σκρουτζ, όπως ήδη έχουμε πει ΔΕΝ έχει τις φθηνότερες τιμές γιατί είναι επί πληρωμή και δεν έχει όλα τα καταστήματα. Λαπτοπ των 1300+ ευρώ με 969 στο σκρουτζ το πήρα από μη αντιπροσωπευόμενο κατάστημα 760.

Απ' ότι φαίνεται είσαι ιδιοκτήτης σκρουτζομάγαζου!

Το "Ρεαλιστής" αυτοδιαψεύδεται, από την κίνηση και τις πωλήσεις αυτών των καταστημάτων.

Αυτό τώρα πως το έκανες, εσύ ο έξυπνος. Πήγες να αγοράσεις από Πλαίσιο κινητό! Και μάλιστα πως και το αποδέχτηκες αφού ήταν branded; :lol:

Είπα εγώ πουθενά ότι δεν αγοράζω από αλυσίδες;;;;;

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από το Πλαίσιο. Που ξέρεις, μπορεί να έχουμε μιλήσει και καμιά φορά (ή να με καταράστηκες όταν περιεργαζόμουν τα κινητά). Στην συγκεκριμένη περίπτωση πιάστηκα κορόιδο. Αλλά ξέχασα, κορόιδο πιάνεσαι μόνο στα σκρουτζομάγαζα σαν αυτό που έχω :lol: :lol:

Να δούμε και πότε θα φανεί στο Σκρούτζ το S4 που ναι και το θέμα μας, και πόσο θα έχει.

Για την ώρα δεν υπάρχει ούτε η τιμή του πλαισίου και των λοιπών.

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9500-16GB.html

Θυμάται κανείς πέρισυ τις αντίστοιχες αρχικές τιμές για το S3 πριν κυκλοφορήσει και μέχρι να κλειδώσει μετά στο επίσημο 669€;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Θυμάται κανείς πέρισυ τις αντίστοιχες αρχικές τιμές για το S3 πριν κυκλοφορήσει και μέχρι να κλειδώσει μετά στο επίσημο 669€;

Στα μεσα Ιουνιου το έβρισκες στα e-shop γύρω στα 600-620

Και απο το εξωτερικό με τα μεταφορικά έφτανε στα 600.

Όμως ειχε κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Οπότε λογικά προς το τέλος Μαΐου θα ειναι maximum 100-120 € λιγότερα.

Εξαρτάται από την επάρκεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εδω βρηκαν χειροτερη ποιοτητα κλησης και βιντεο

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-S4-vs-Samsung-Galaxy-S-III_id3293

"OK, so the Galaxy S4 may not be a tremendous upgrade over the Galaxy S III, but it sure is a better smartphone. "

Καινουριο benchmark συντομα για ολες τις πλατφορμες:

http://www.phonearena.com/news/Basemark-X-1.0-test-launches-on-Android-Galaxy-S4-ranks-on-top_id41718

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Guest Nerven
Εγώ παιδιά είμαι μπερδεμένος. Δεν ξέρω που να καταλήξω. Exynos 5 στα 1.6 ή S600 στα 1.9? Στα bench δείχνει να υπερτερεί ο exynos 5 αλλά μήπως θα έχει καλύτερη υποστήριξη ο s600 μιας και θα κυκλοφορήσει στο 70% τον αγορών αυτή η έκδοση; Από την άλλη η adreno 320 θα είναι πιο διαδεδομένη σε σχέση με την 544 του exynos 5 με αποτέλεσμα πιο optimized graphics για την adreno 320? :what:

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάποιο δίλλημά μου. Πριν 10 μέρες πήρα το Note II για καθαρά επαγγελματική χρήση. Λόγω βλάβης η Samsung μου το αντικαθιστά. Τό δίλλημά μου είναι να το πάρω (είμαι πολύ ευχαριστημένος) ή να περιμένω να πάρω το S4; :worry::worry: Διάβασα όλες τις απόψεις, αλλά έχω μπρεδευτεί λίγο. Αν πάω στην κατηγορία οθόνη πάνω από 5" θεωρώ ότι το Note II υπερτερεί λόγω καλύτερης χρηστικότητας (γραφίδα). Όμως το S4 είναι πιο εξελιγμένο (νομίζω). Τι με συμβουλεύετε να πάρω;

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάποιο δίλλημά μου. Πριν 10 μέρες πήρα το Note II για καθαρά επαγγελματική χρήση. Λόγω βλάβης η Samsung μου το αντικαθιστά. Τό δίλλημά μου είναι να το πάρω (είμαι πολύ ευχαριστημένος) ή να περιμένω να πάρω το S4; :worry::worry: Διάβασα όλες τις απόψεις, αλλά έχω μπρεδευτεί λίγο. Αν πάω στην κατηγορία οθόνη πάνω από 5" θεωρώ ότι το Note II υπερτερεί λόγω καλύτερης χρηστικότητας (γραφίδα). Όμως το S4 είναι πιο εξελιγμένο (νομίζω). Τι με συμβουλεύετε να πάρω;

Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος να μην κάνεις την μετάβαση είναι η γραφίδα φίλε μου...

ειδικά αν στο αλλάζουν κιόλας που λες αποκτάς και πολύ καλό value money, για τον Οκτώβριο όταν θα βγει το νοτελι 3..

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Guest Nerven

Galaxy S4′s latest benchmark confirms Samsung’s Exynos 5 Octa kills Qualcomm’s Snapdragon 600

http://www.sammobile.com/2013/04/10/galaxy-s4s-latest-benchmark-confirms-samsungs-exynos-5-octa-kills-qualcomms-snapdragon-600/

• GT-I9500 – Exynos 5 Octa 1.6 GHz without LTE 28.018 AnTuTu
  • GT-I9505 – Snapdragon 600 1.9 GHz with LTE 23 - 25.000 AnTuTu
  • SHV-E300S – Exynos 5 Octa 1.8 GHz with LTE 30.000+ AnTuTu

Που είπαμε μπορούμε να βρούμε κορεάτικο; :P

Edited by Nerven

• GT-I9500 – Exynos 5 Octa 1.6 GHz without LTE
  • GT-I9505 – Snapdragon 600 1.9 GHz with LTE
  • SHV-E300S – Exynos 5 Octa 1.8 GHz with LTE

Που είπαμε μπορούμε να βρούμε κορεάτικο; :P

Δηλαδη θα υποστιριζει και LTE ο Snapdragon??

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Βγήκαν τα πρώτα διαφημιστικά. Ψιλοτραγικά αν και με την γενικοτερη γραμμή της (Αμερικάνικης) αγοράς, υποθέτω καλά είναι...

http://www.sammobile.com/2013/04/10/first-galaxy-s4-commercials-are-now-online/

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

το τηλεφωνο με τον exynos without LTE θα εχει ραδιο ? να παρουμε ενα τετοιο.

Σωστό σε βρίσκω.

Και εγώ αυτό θα ήθελα αφού το μόνο που μου την έσπασε είναι η αφαίρεση του Ραδιοφώνου.

Μάλιστα ακόμη πιο πολύ με χάλασε που αντί του ράδιο βάλανε τις άχρηστες υπέρυθρες.

Αλλά μάλλον άδικα ελπιζουμε

Edited by telmusic

Εγω πηρα bluetooth radio και τελειωσε η υποθεση.Ουτε χαλαω την μπαταρια του κινητου ουτε τπτ! Το προτεινω. Παιζει και mp3 απο το bluetooth στερεοφωνικα κομπλε!
Μάριος...

μαλλον θα περιμενω exynos χωρις lte αρκει να υπαρχει σε amazon η skroutzoμαγαζα
υπογραφή εκτός ορίων

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...