Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα γιατι μου βγαζει 30 ευρω τοτε?Απο τα 30 ευρω τα 14$ ειναι μεταφορικα!!!!!Μηπως δεν διαλεγεις μεταφορικα?Να στο στειλουν απο Αμερικη χωρις μεταφορικα δεν παιζει! Edited by icy20
Μάριος...

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Nerven
Εμενα γιατι μου βγαζει 30 ευρω τοτε?Απο τα 30 ευρω τα 14$ ειναι μεταφορικα!!!!!Μηπως δεν διαλεγεις μεταφορικα?Να στο στειλουν απο Αμερικη χωρις μεταφορικα δεν παιζει!

ναί ίσως. υπέθεσα ότι το paypal αναλόγως με την διεύθυνση που του έχω ορίσει σαν default θα συμπεριλάμβανε και τα μεταφορικά αλλά μάλλον δεν το κάνει.

Γιαυτο σου λεω...Αστο θα παρουμε πολλοι μετα απο αμαζον οταν ερθουν ολες οι νεες. Μεχρι τωρα εχει 1-2 απο το s4... Και απο τιμες 1-2 ευρω λιγοτερο απο το αμερικανικο νομιζω. Απλα εκει τα μεταφορικα θα ειναι κανενα 3αρι ευρω το πολυ...
Μάριος...

Guest Nerven
Έτσι. Ας πάρουμε πρώτα το κινητό με το καλό, τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Άντε να δούμε και τα πρώτα exynos 5 στα ιντερνετομαγαζα. Εγώ θα προσπαθήσω να βρω τον exynos 5 μιας και θα έχει LTE υποστήριξη, και πιο γρήγορος. :D

Έτσι. Ας πάρουμε πρώτα το κινητό με το καλό, τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Άντε να δούμε και τα πρώτα exynos 5 στα ιντερνετομαγαζα. Εγώ θα προσπαθήσω να βρω τον exynos 5 μιας και θα έχει LTE υποστήριξη, και πιο γρήγορος. :D

Συμφωνω μαζι σου στο πιο γρηγορος αλλα και LTE να ειναι που θα βρεις στην Ελλαδα να το δουλεψεις!!!

Μην βαζετε το χερι σας στην φωτια, κρατηστε μια επιφυλαξη για το πιο γρηγορος... δεν ειδα τρελλες διαφορες στα bench, στο 3d mark μαλιστα ειναι πιο γρηγορος ο snapdragon με την adreno gpu... οποτε σε καθημερινη χρηση δεν βλεπω να παιζουν διαφορες παιδια... κ εγω θελω τον octa5, και λεω να περιμενω το note3 λογω του οτι θα ναι δοκιμασμενος ο octa και θα τον τελειοποιησουν πανω στο note μεχρι να παρουσιαστει επισημα (εχουμε ακομα καιρο) αλλα κραταω μια επιφυλαξη για τις επιδοσεις του....

Λογικά πάντως από ότι ακούγεται ανεπίσημα μέσα στον Μάιο θα το δούμε και το s4 bay octa!!!

Δεν ξέρω βέβαια στο θέμα εγγύηση παιδιά τι θα παίζει εδώ στο ελλαντα!!!

Αφού δεν θα το κάνουν επίσημα Εισαγωγή μάλλον θα έχουμε θέμα...

Εγώ που πήρα στην Samsung δεν ήξεραν να μου πουν με σιγουριά, μάλλον όχι μου είπαν αλλα Δεν τους εμπιστεύομαι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

To μοντέλο του Exynos το οποίο θα έχει LTE ίσως προορίζεται μόνο για την Κορέα. Τουλάχιστον έτσι είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό.

To μοντέλο του Exynos το οποίο θα έχει LTE ίσως προορίζεται μόνο για την Κορέα. Τουλάχιστον έτσι είχε κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό.

Προσφατα η samsung ανακοινωσε στο προσωπικο της twitter οτι θα υποστηριζει το LTE σε ολα τα δικτυα με τον octa5... πιστευω οτι ακομα δουλευουν πανω σε αυτο και πανω στο τελικο firmware, γι αυτο τοση σιωπη οσων αφορα τον exynos

Μολις πηρα e-mail απο το πλαισιο σαν μελος του...

Το mail ηταν αυτο..

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31551&stc=1&d=1365490274

Τι αλλο θα κανουν για να το παρουμε...??

Το mail ηταν αυτο..

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31551&stc=1&d=1365490274

να μας το δωσουν τσαμπα.

να μας το δωσουν τσαμπα.

Καλα θα ηταν αλλα δυσκολα.. Χωρις λεφτα δεν δινει κανενας... Με ανταλλαγη προιοντων δεν ξερω τι γινετε.. να τους δωσουμε π.χ. 100 κιλα πατατες και 20 κιλα κρεμμυδια κ.α ειδη πρωτης αναγκης μηπως και μας δωσουν ειδος πολυτελειας :lol::lol::lol:

Γνωρίζει κάποιος το σκεπτικό να μην υπάρχει ... ραδιόφωνο;

να εχουμε ιντερνετικο ραδιοφωνο να χρεωνομαστε δεδομενα να κονομανε οι παροχοι.

Το mail ηταν αυτο..

Κι εμένα μου το έστειλαν κι απάντησα με ένα ωραιότατο μήνυμα.

Ούτε πλαίσιο στηρίζω ούτε και τους υπαλλήλους του,τόσο απλά:-)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

να εχουμε ιντερνετικο ραδιοφωνο να χρεωνομαστε δεδομενα να κονομανε οι παροχοι.

Σίγουρα αυτός είναι ο απώτερος σκοπός :) αλλά λέω για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ ποια είναι εκείνη -έστω και χαζή- η δικαιολογία που μας πετάνε στα μούτρα. Π.χ. δεν χωράει, είναι ακριβό το εξάρτημα, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής κ.λ.π. Δεν μπορεί κάποιος θα ρώτησε κάποιον υπεύθυνο και θα πήρε μία απάντηση.

Υ.Γ. Δε λέω και πάλι θα το πάρω γιατί το τηλέφωνο στο σύνολο είναι μπροστά από τα υπόλοιπα αλλά μου αρέσει που ένας λόγος που κατηγορούσα την Apple ήταν και για το ραδιόφωνο.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Σίγουρα αυτός είναι ο απώτερος σκοπός :) αλλά λέω για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ ποια είναι εκείνη -έστω και χαζή- η δικαιολογία που μας πετάνε στα μούτρα. Π.χ. δεν χωράει, είναι ακριβό το εξάρτημα, υπερθερμαίνεται ο επεξεργαστής κ.λ.π. Δεν μπορεί κάποιος θα ρώτησε κάποιον υπεύθυνο και θα πήρε μία απάντηση.

Υ.Γ. Δε λέω και πάλι θα το πάρω γιατί το τηλέφωνο στο σύνολο είναι μπροστά από τα υπόλοιπα αλλά μου αρέσει που ένας λόγος που κατηγορούσα την Apple ήταν και για το ραδιόφωνο.

Μας ρώτησαν πολλές φορές όταν έβγαζαν πράγματα. Ή μήπως μας έδωσαν αναφορά; Οι εταιρίες λειτουργούν όπως γουστάρουν χωρίς να ρωτάνε.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Όλοι εσείς που δεν θέλετε το πλαίσιο, δε σας αναγκάζει κάνεις να το πάρετε από εκεί. Σίγουρα θα το βρούμε φθηνότερα από αλλού και θα το μάθουμε. Για αυτό άλλωστε μπαίνουμε και εδώ μέσα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και άτομα που δεν ασχολούνται τόσο η έχουν επιδοτήσεις η έστω και λεφτά για ξόδεμα. Δε μπορείς να τους πεις τίποτα ούτε να κρίνεις την τιμή του καταστήματος. Σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται και από την ίδια την Samsung.

Guest Nerven
Από τα λίγα που ξέρω, την τιμή την καθορίζει η samsung Ευρώπης απλά με τους τεράστιους φόρους στο Ελλάδα πάει η τιμή στο θεό! Μιλάω για τα καταστήματα που παίρνουν από την επίσημη αντιπροσωπία και όχι παρεισαγωγή. Και όπως ειπε ο φίλος παραπάνω δεν μας αναγκάζει κανένας να το πάρουμε από το πλαίσιο. Εγώ προσωπικά θα το πάρω από εξωτερικό.

Όλοι εσείς που δεν θέλετε το πλαίσιο, δε σας αναγκάζει κάνεις να το πάρετε από εκεί. Σίγουρα θα το βρούμε φθηνότερα από αλλού και θα το μάθουμε. Για αυτό άλλωστε μπαίνουμε και εδώ μέσα.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και άτομα που δεν ασχολούνται τόσο η έχουν επιδοτήσεις η έστω και λεφτά για ξόδεμα. Δε μπορείς να τους πεις τίποτα ούτε να κρίνεις την τιμή του καταστήματος. Σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται και από την ίδια την Samsung.

Η τιμη καθοριζεται απο την Samsung αλλα η τελικη καθοριζεται και απο το μαγαζι , σε σχεση με το ποσα θελει να βγαλει.

Η μόνη λύση για να μάθουμε αν και πόσο μας κλέβει το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο είναι να βρούμε πόσο αγοράζει το κινητό το κάθε μαγαζί χονδρική...

Guest Nerven
Η τιμη καθοριζεται απο την Samsung αλλα η τελικη καθοριζεται και απο το μαγαζι , σε σχεση με το ποσα θελει να βγαλει.

Άμα δεις και σε άλλες μεγάλες Ελληνικές αλυσίδες καταστημάτων τόσο το έχουν. Είναι αναγκασμένες να διατηρήσουν την στανδαρ τιμή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μετά ο καθένας την κατεβάζει όσο τον παίρνει. Όλα αυτά με επιφύλαξη γιατί και εγώ από γνωστό τα άκουσα που δουλεύει σε κατάστημα.

Edited by Nerven

Το έπιασε κανένας στα χέρια; βλέπω photos από Ελληνικά blogs hands on.

Μερικοι που ειναι πιο τρελοι απο εμας πανε μονοι του εξωτερικο να το παρουν και ερχονται για να εχουν την πρωτια στα site του για Hands on

Σιγά που σας "κλέβουν" κιόλας τα πλαίσια και οι γερμανοί και τα public κλπ.

ΟΛΟΙ παραδέχεστε ότι πάτε εκεί και περιεργάζεστε με τις ώρες τα κινητά για να πάτε να τα αγοράσετε από αλλού, άρα ΕΣΕΙΣ εκμεταλλεύεστε το κάθε κατάστημα που το χρησιμοποιείτε και αγοράζετε απ' αλλού.

Τα μεγάλα καταστήματα και οι αλυσίδες πληρούν νοίκια, ΔΕΚΟ, λειτουργικά έξοδα, έντυπα με χαρακτηριστικά και φυσικά πολλούς υπαλλήλους.

Ποιος σας είπε ότι το "κέρδος" τους είναι η διαφορά χονδρικής-λιανικής;

Ο καθένας αποφασίζει που θα πάει να αγοράσει. Δεν ασχολούνται όλοι φανατικά με τα κινητά όπως οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ και θέλουν κάποιον άνθρωπο να τους καθοδηγήσει στις αγορές τους και να τους διευκολύνουν στο να ξεκαθαρίσουν ποιες είναι και οι ανάγκες τους, που πολλοί ούτε αυτό γνωρίζουν.

Αν κλείσουν τα πλαίσια κλπ. να δω ΠΟΥ θα πηγαίνετε να δείτε την εικόνα της καινούργιας τηλεόρασης που βγήκε ή να πιάσετε στα χέρια σας το καινούργιο κινητό.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...