Jump to content

[LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

pkatsaras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βλεπω ηδιαιτερη ταχυτητα με το 4cylturbo, εχει κατι αλλο?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 583
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν βλεπω ηδιαιτερη ταχυτητα με το 4cylturbo, εχει κατι αλλο?

Σαν τι άλλο να έχει; Σε στοκ είσαι ή custom; Οι custom έχουν ούτως ή άλλως ένα + στην ταχύτητα γιατί είναι άδειες από ''σκουπίδια'' αυτό που σε νοιάζει είναι η σωστή διαχείριση μνήμης για multitasking και μείωση lag μετά από πολλές μέρες λειτουργίας χωρίς reboot.

Σαν τι άλλο να έχει; Σε στοκ είσαι ή custom; Οι custom έχουν ούτως ή άλλως ένα + στην ταχύτητα γιατί είναι άδειες από ''σκουπίδια'' αυτό που σε νοιάζει είναι η σωστή διαχείριση μνήμης για multitasking και μείωση lag μετά από πολλές μέρες λειτουργίας χωρίς reboot.

|Απλά ρωτάω γιατι εχω την pac man και δν ειμαι και τοσο οκ, μηπως να πάω στην καθαρή CM10?

|Απλά ρωτάω γιατι εχω την pac man και δν ειμαι και τοσο οκ, μηπως να πάω στην καθαρή CM10?

Νομίζω ότι το είχα αναφέρει, αλλά και μένα η PacMan εκτός του ότι με στράβωνε το μενού των ρυθμίσεων και είχε πάαααρα πολλές παραμετροποιήσεις, μετά από κάνα 2 μέρες δεν ήταν και τόσο σταθερή. Από την άλλη η τελευταία CM10 που είμαι τώρα με gandalf είναι πάρα πολύ καλή!(αν εξαιρέσεις το ράδιο και το viber). Είμαι πάνω από 60 ώρες χωρίς επανεκκίνηση και έχω κατά διαστήματα μέχρι και 90mb ελεύθερη ραμ! Προτείνω καθαρό install CM10, gandalf kernel, 4cylturbo και bonus δοκίμασε το greenify από play, μια εφαρμογή που βάζει σε ''ύπνο'' (hybernate) όποιες εφαρμογές επιλέξεις για να μη τρέχουν στο παρασκήνιο. Μόνο αυτά χωρίς τίποτε άλλο από θέμα εφαρμογών για διαχείρηση μνήμης. Αν το κάνεις, πες μου εντυπώσεις.

Το greenfy πως δουλεύει, δεν μπορεσα να το καταλάβω...

Πάντως για την ρομ CM10 εχετε απολυτο δικιο ειναι πολύ ποιο γρήγορη :)

Edit: τελικά φαινεται ότι η CM10.1 ειναι "προ των πυλών"

Edited by steliosk

Το greenfy πως δουλεύει, δεν μπορεσα να το καταλάβω...

Πάντως για την ρομ CM10 εχετε απολυτο δικιο ειναι πολύ ποιο γρήγορη :)

Διαλεγεις ποια προγραματα δεν θες να τρεχουν στο backround.Πολυ χρησιμο για μπαταρια και διαχειριση ραμ. Ασχετο ξερει κανεις πως να ξαναχρησιμοποιησω ενα trial apk? Μου εβγαλε σημερα προβλημα το greek wifi 3.4

Παιδιά κατέβασα το UNO της gameloft από το apkmania ακολούθησα της οδηγίες το ανοίγω και μου λέει δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου request a refund. Στο Google Play μου το εμφάνιζε συμβατό. Ξέρει κανείς τι παίζει; Και αν υπάρχει κάποιο trick για να δουλέψει. Ευχαριστώ.

γινομαι κουραστικός και χιλια συγνώμη, αλλα οι cm10 από το ενα build στο αλλο, χριάζεται να γινεται και factory reset ή μονο davlik και system cashe?

γινομαι κουραστικός και χιλια συγνώμη, αλλα οι cm10 από το ενα build στο αλλο, χριάζεται να γινεται και factory reset ή μονο davlik και system cashe?

Τίποτα μόνο flash. Απλά καλού κακού κάνεις dalvik και cache.

Φιλε πανο το Greenify που λες οταν εχεις διαλεξει ας πουμε 1 εφαρμογη μεσω προγραμματος να κλεινει οπως λες, αν την ξαναανοιξω μετα θα την ξανακλεινει αυτοματα το προγραμμα? Edited by memostrikas

Φιλε πανο το Greenify που λες οταν εχεις διαλεξει ας πουμε 1 εφαρμογη μεσω προγραμματος να κλεινει οπως λες, αν την ξαναανοιξω μετα θα την ξανακλεινει αυτοματα το προγραμμα?

Αυτό είναι το νόημα! Αλλά μπορείς να βγάλεις και widget σε κάποια αρχική οθόνη και να κλείνεις τις εφαρμογές και όποτε θες εσύ.

Αυτό είναι το νόημα! Αλλά μπορείς να βγάλεις και widget σε κάποια αρχική οθόνη και να κλείνεις τις εφαρμογές και όποτε θες εσύ.

καλησπερα σε ολους!!μια-δυο ερωτησεις για εσας του εμπειρους!!εχω εδω και λιγες μερες το p700!!εχει v10k 4.0.3!!δηλαδη ειναι ΜΑΜΑ!!!δεν κανω τρελη χρηση!!!φανταστειτε η μπαταρια κραταει 4 μερες!!!αξιζει η αναβαθμιση??ειναι απαρετητη??το μονο που παρατηρησα καμια φορα ειναι λιγο αργο στην αποκριση!!!ευχαριστω πρωκαταβολικα!!

καλησπερα σε ολους!!μια-δυο ερωτησεις για εσας του εμπειρους!!εχω εδω και λιγες μερες το p700!!εχει v10k 4.0.3!!δηλαδη ειναι ΜΑΜΑ!!!δεν κανω τρελη χρηση!!!φανταστειτε η μπαταρια κραταει 4 μερες!!!αξιζει η αναβαθμιση??ειναι απαρετητη??το μονο που παρατηρησα καμια φορα ειναι λιγο αργο στην αποκριση!!!ευχαριστω πρωκαταβολικα!!

Βασικά απαλείφει αυτό το αργό στην απόκριση. Έχει κάποια στοιχεία η 4.1.2 που έχουν να κάνουν στην γρήγορη ανταπόκριση της συσκευής. Απλά, αφήνει λιγότερη κενή μνήμη αλλά αν κάνεις απλή χρήση όπως λες δε θα το καταλάβεις.

Βασικά απαλείφει αυτό το αργό στην απόκριση. Έχει κάποια στοιχεία η 4.1.2 που έχουν να κάνουν στην γρήγορη ανταπόκριση της συσκευής. Απλά, αφήνει λιγότερη κενή μνήμη αλλά αν κάνεις απλή χρήση όπως λες δε θα το καταλάβεις.

δηλαδη να μην κανω αναβαθμιση?το internet εχει αισθητη διαφορα?βελτιωνει κατι ιδιαιτερο για την απλη χρηση που κανω?

ευχαριστω για τον χρονο σου!!!!

δηλαδη να μην κανω αναβαθμιση?το internet εχει αισθητη διαφορα?βελτιωνει κατι ιδιαιτερο για την απλη χρηση που κανω?

ευχαριστω για τον χρονο σου!!!!

Κοίτα να δεις, αφού έτσι όπως είσαι, είσαι καλά, μη το ψάχνεις παραπάνω. Πάντα αναβαθμίζουμε και παραμετροποιούμε το κινητό μας ανάλογα τη χρήση και ανάλογα πως το αισθανόμαστε στην καθημερινή χρήση. Μην κάνεις τίποτα αν είσαι ΟΚ έτσι όπως είσαι.

Καλημερα σε ολους! Φιλε πανο το greenify ειναι οντως καταπληκτικο προγραμμα, αλλα εχω 2 αποριες:

1) Μετα απο ποση ωρα ξανακλεινει (εαν ξερεις) τις ανοιχτες εφαρμογες?

2) Μερικες εφαρμογες (π.χ exdialer) μου λεει not hibernating automatically.

Ειναι σωστο? Ρωταω επειδή και η συγκεκριμένη εφαρμογή τρωει πολυ μνήμη και θα ηθελα να κλείνει και αυτή αυτόματα!:worry:

Καλημερα σε ολους! Φιλε πανο το greenify ειναι οντως καταπληκτικο προγραμμα, αλλα εχω 2 αποριες:

1) Μετα απο ποση ωρα ξανακλεινει (εαν ξερεις) τις ανοιχτες εφαρμογες?

2) Μερικες εφαρμογες (π.χ exdialer) μου λεει not hibernating automatically.

Ειναι σωστο? Ρωταω επειδή και η συγκεκριμένη εφαρμογή τρωει πολυ μνήμη και θα ηθελα να κλείνει και αυτή αυτόματα!:worry:

Δε ξέρω καθόλου. Εγώ έχω συνηθίσει πια και τα κλείνω από το widget. :rolleyes:

χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αφου ετσι και αλλιώς η δημιουργία ρομς ειναι σε εθελοντική βάση (και προσωπικά τους ευχαριστώ όλους γι αυτό και ειδικά εσένα Πάνο) Παρ όλα αυτά "πεθαμένα" πράγματα στο xda ...

Καλησπέρα στην τεράστια ομάδα. Έχω δύο ερωτήσεις:

• Ποια πιστεύετε πως είναι η καλύτερη ρύθμιση για να κάνω στον επεξεργαστή με βάση αυτά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369&page=5 . Το κινητό το χρησιμοποιεί ο αδελφός μου για παιχνίδια και γενικότερα χρειάζομαι όσο πιο άμεση απόκριση γίνεται στις εφαρμογές.
  • Πιστεύετε πως αυτό το πρόγραμμα δουλεύει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swapit.expander.de&hl=el; Ρωτάω επειδή το δοκίμασα και ουσιαστική διαφορά δεν είδα (το εγκατέστησα στην εξωτερική sd card και με μέγεθος swap file 1.4 gb, γεγονός που θεωρητικά ανέβαζε τη μνήμη του κινητού μου στα 1,8 περίπου gb RAM).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by panira

χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αφου ετσι και αλλιώς η δημιουργία ρομς ειναι σε εθελοντική βάση (και προσωπικά τους ευχαριστώ όλους γι αυτό και ειδικά εσένα Πάνο) Παρ όλα αυτά "πεθαμένα" πράγματα στο xda ...

Ειναι πεθαμενα επειδη δεν εχουμε σταθερο καστομ ρομ. Πορτ ενος ρομ γινεται απο σταθερο καστομ. Για αυτο και το πακμαν και το αοπκ και το σλιμ ειναι ατελης, διοτι ειναι βασισμενα στην σμ10. Μολις βγει σταθερη σμ10 θα γινουν πολλα πορτ απο αλλα καστομ για το κινητο μας καθως ειναι γελια διαδικασια ακομα και για μας, κοπι παστ κανεις μονο μερικους φακελους.

Καλησπέρα παιδιά 'εχω το l7 P700 εδω και ενάμιση περίπου μήνα και αποφάσισα να κάνω αναβάθμιση το android σε 4.2.1 απο 4.0.3!μπήκα εδώ αλλά λόγω του ότι είμαι και λίγο άμπαλος σε οτι έχει σχέση με αναβάθμιση κτλ δεν μπόρεσα να κάνω κάτι!θα μπορούσε κάποιος να μου δείξει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω;;;ευχαριστώ

<<και αν μπορείτε και γνωρίζεται πείτε μου και καμιά καλή εφαρμογή>>

Το Greenify κλεινει τις εφαρμογές όταν κλεισει η οθονη...αν βαλετε καποιο widget που δειχνει την ελευθερη μνήμη θα δειτε τι εννοω...εγω χρησιμοποιω ενα task killer για να δω τι εχει ανοιξει που δεν το χρειάζομαι και βαζω τις εφαρμογες για ύπνο...για να βαζει σε υπνο τις εφαρμογες του συστηματος πρεπει να εχουμε περασει και το greenify Donate. Για τον φιλο με το Ram expander πρεπει να υποστηριζει το Kernel την χρήση swap file...οσο αφορα το Gandalf Kernel θα το υποστηριζει στην επομενη εκδοση...ελπίζω να βοήθησα.

Το Greenify κλεινει τις εφαρμογές όταν κλεισει η οθονη...αν βαλετε καποιο widget που δειχνει την ελευθερη μνήμη θα δειτε τι εννοω...εγω χρησιμοποιω ενα task killer για να δω τι εχει ανοιξει που δεν το χρειάζομαι και βαζω τις εφαρμογες για ύπνο...για να βαζει σε υπνο τις εφαρμογες του συστηματος πρεπει να εχουμε περασει και το greenify Donate. Για τον φιλο με το Ram expander πρεπει να υποστηριζει το Kernel την χρήση swap file...οσο αφορα το Gandalf Kernel θα το υποστηριζει στην επομενη εκδοση...ελπίζω να βοήθησα.

Παρολο που εγκατεστησα και την donate version καποιες εφαρμογες δεν τις κλεινει με τιποτα!

Και γιατι αν γνωριζεις δεν κλεινουν μερικες?:worry:

Εχουμε παλι καταπληκτικα νεα για την κινηταρα μας! Μετα την επιτυχημενη v1.4 του Gandalf kernel ηρθε να προστεθει και η:

V2

- Rebased on TeamHackLG sources

- Add support for P708 CameraUNTESTED - Please Report!

- Added google snappy compresion

- Rework OC code

- Massive KGSL and display updates from @PecanCM

και δοκιμαζεται και η

V2.1 TESTING RELEASE

- Added GPU OC. Please test and try not to fry your phone.

:up:

Edit: Εχω εγκατεστημενο το webroot και οταν ανοιγε το κινητο εκανε κατευθειαν scan και το κινητο αργουσε μεχρι να ολοκληρωθει το scan! Πλεον αυτο με την v2 του kernel δεν υφισταται + του οτι το κινητο μου φαινεται ποιο γρηγορο ακομα! Φανταστειτε ποσα "αλογα" ακομα θα παρει η κινηταρα μας!

Edited by memostrikas

• The title was changed to [LG Optimus L7 (P700)] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις