memostrikas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Να ξανα-ρωτήσω: το kernel έρχεται από το λειτουργικό (στην δική μου περίπτωση από την CM10 26-5-2013) ή έχει σχέση με τη συσκευή γενικότερα και τον επεξεργαστή; Edit: Βρήκα ό,τι χρειαζόμουν για να ξέρω για το kernel εδώ: http://www.androidcentral.com/android-z-what-kernel. Τώρα όμως, να ρωτήσω και κάτι άλλο: στο κινητό έχω την έκδοση kernel: 3.4.0 - CM Να την αλλάξω ή όχι; Να βαλεις αυτον που σου ειπα διοτι με αυτον φθανει μεχρι 1.3 Ghz, ενω με αυτον που ειναι ενσωματομενος στην rom δεν ξεκλειδωνει πανω απο τo 1 Ghz! Bεβαια οταν φτιαξουν την cm10 σε stable εκδοση σιγουρα θα ενσωνατοσουν και kernel που να ειναι ποιο γρηγορος και σταθερος απο αυτον που εχουν τωρα μεσα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Να βαλεις αυτον που σου ειπα διοτι με αυτον φθανει μεχρι 1.3 Ghz, ενω με αυτον που ειναι ενσωματομενος στην rom δεν ξεκλειδωνει πανω απο τo 1 Ghz! Bεβαια οταν φτιαξουν την cm10 σε stable εκδοση σιγουρα θα ενσωνατοσουν και kernel που να ειναι ποιο γρηγορος και σταθερος απο αυτον που εχουν τωρα μεσα...:D είναι ασφαλές να εγκαταστήσω το kernel ή υπάρχει περίπτωση καταστροφής; Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά θέλω να μάθω λίγα ακόμα παραπάνω... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 είναι ασφαλές να εγκαταστήσω το kernel ή υπάρχει περίπτωση καταστροφής; Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά θέλω να μάθω λίγα ακόμα παραπάνω... :D Μπαινεις σε recovery mode και μετα πας install zip from sd card/choose zip from sd card και διαλεγεις τον kernel και μετα τον φλασαρεις! Αμεσως μετα το φλασαρισμα, κανεις wipe cache και στο advance/ wipe dalvik cache και μετα go back και reboot system now, και θα εισαι κομπλε! Εγκατεστησε και ενα προγραμμα διαχειρισης του kernel απο το market ( εγω εχω το cpu no frills) και εισαι ετοιμος!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Εγκατεστησε και ενα προγραμμα διαχειρισης του kernel απο το market ( εγω εχω το cpu no frills) και εισαι ετοιμος!:D Δε χρειάζεται καν! Στην CM10 πας στις ρυθμίσεις->επιδόσεις και το ρυθμίζεις από εκεί. Είμαι πάντα της άποψης να μη φορτώνω με περιττά προγράμματα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Δε χρειάζεται καν! Στην CM10 πας στις ρυθμίσεις->επιδόσεις και το ρυθμίζεις από εκεί. Είμαι πάντα της άποψης να μη φορτώνω με περιττά προγράμματα το κινητό. Σωστος φιλε πανο! Απλα εγω το ειπα επειδη οταν το εκανα ετσι οπως λες κι εσυ,οταν εκανα επανεκινηση το κινητο χανονταν οι ρυθμισεις που ειχα βαλει, καισκιεφτηκξα μηπως συμβει το ιδιο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Η ρομ PAC MAN βETA2 ειναι πολυ σταθερη και γρήγορη και μαλιστα με τα θεματα που μπορει να βρει κανεις ειναι και πολυ ομορφοτερη (για εμενα) απο τη stock rom. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχει ραδιο και viber... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Η ρομ PAC MAN βETA2 ειναι πολυ σταθερη και γρήγορη και μαλιστα με τα θεματα που μπορει να βρει κανεις ειναι και πολυ ομορφοτερη (για εμενα) απο τη stock rom. Το μονο θεμα ειναι οτι δεν εχει ραδιο και viber... Βρείτε το galaxy s4 σαν θέμα (δωρεάν από play νομίζω) και το midesign theme αν έχετε apex ή nova launcher και θα με θυμηθείτε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φιλε στελιο ειχα κατεβασει πριν καιρο το spirit fm (δεν θυμαμαι ποια version) και στις ρυθμισεις στην πρωτη καρτελα (BAND) ειχε και την ελλαδα! τωρα εχω κατεβασει πολλες version αλλα πουθενα δεν εχει ρυθμιση για ελλαδα. μπορεις να με βοηθησεις η αν το εχεις να το στειλεις?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 παιδιά γιατί ενώ π.χ. έχω εγκαταστήσει το playstore ή το subway surfers, όταν πατάω να ανοίξουν και τα δύο με πετάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Τι εννοεις σε πετανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Φιλε στελιο ειχα κατεβασει πριν καιρο το spirit fm (δεν θυμαμαι ποια version) και στις ρυθμισεις στην πρωτη καρτελα (BAND) ειχε και την ελλαδα! τωρα εχω κατεβασει πολλες version αλλα πουθενα δεν εχει ρυθμιση για ελλαδα. μπορεις να με βοηθησεις η αν το εχεις να το στειλεις?:confused: εγραψε μια μεθοδο ο metallica εδώ για να εχουμε ραδιο, αλλα δεν την εχω κανει ακομα... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έβαλα το νοβα λαουντσερ και πραγματικά το κινητό έγινε φ1. Φοράω την σμ10 με το επεξεργαστή σεταρισμενο στα 1.3 και εκτός από ένα δύο κολλήματα αραιά και που το κινητό αξίζει πλέον τα λεφτά του και με το παραπάνω. Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panira Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Τι εννοεις σε πετανε? εννοώ πως πατάω να μπει στην εφαρμογή, δείχνει π.χ. στο subway surfers την πρώτη εικόνα και πριν ξεκινήσει να γεμίζει, βγαίνει τελείως (σταματάει να λειτουργεί η εφαρμογή). Το δε playstore ούτε καν ανοίγει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έβαλα το νοβα λαουντσερ και πραγματικά το κινητό έγινε φ1. Φοράω την σμ10 με το επεξεργαστή σεταρισμενο στα 1.3 και εκτός από ένα δύο κολλήματα αραιά και που το κινητό αξίζει πλέον τα λεφτά του και με το παραπάνω. Κατεβασε την συχνοτητα λιγακι διοτι εκτος του οτι θα σου καταπινει την μπαταρια, θα σου εχει και κανα κολλημα οπως λες!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmel22 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κατεβασε την συχνοτητα λιγακι διοτι εκτος του οτι θα σου καταπινει την μπαταρια, θα σου εχει και κανα κολλημα οπως λες!:p Καλά η μπαταρία με πάει το πολύ μια μέρα έτσι και αλλιώς. Θα δοκιμάσω με λίγο χαμηλότερη ταχύτητα αν βελτιωθεί. Τα κολλήματα οφείλονται στην σμ 10 νομίζω αλλά είναι σπάνια οπότε δεν έχω θεμα Παράθεση http://funkradio.listen2myradio.com/ 16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 εννοώ πως πατάω να μπει στην εφαρμογή, δείχνει π.χ. στο subway surfers την πρώτη εικόνα και πριν ξεκινήσει να γεμίζει, βγαίνει τελείως (σταματάει να λειτουργεί η εφαρμογή). Το δε playstore ούτε καν ανοίγει.... Στο play store σου βγαζει καποιο μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε απροσδοκητα να λειτουργει? Δες ποια version του play store εχεις! Η τελευταια ειναι η 4.1.6! Επισης δοκιμασε να την κατεβασεις και να την ξαναεγκαταστησεις (οπως μια αλλη εφαρμογη), οχι με recovery mode! Εαν παρολα αυτα τιποτα δεν γινεται ξανα φλασαρε με CWM τα GAPPS και δες, αλλα και παλι αν δεν δουλεψει το play store, κατεβασε την τελευταια version του! Την εφαρμογη subway surfers βγαλτην και ξαναβαλτην και ξαναδοκιμασε να δεις! Κανε και εναν καθαρισμο της προσωρινης μνημης cache των εφαρμογων! Ελπιζω να σε βοηθησα και να εχεις αποτελεσμα...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Καλά η μπαταρία με πάει το πολύ μια μέρα έτσι και αλλιώς. Θα δοκιμάσω με λίγο χαμηλότερη ταχύτητα αν βελτιωθεί. Τα κολλήματα οφείλονται στην σμ 10 νομίζω αλλά είναι σπάνια οπότε δεν έχω θεμα Οχι εγω κολληματα δεν εχω με την cm10, αλλα στο θεμα kernel παντα ημουν της αποψης να μην τον εχω στο τερμα! Κοιτα λιγακι και της ρυθμισεις του πως σε βολευουν, διοτι εγω ας πουμε τωρα τον εχω σε ondemand και cfq με συχνοτητες min 480 - max 1267! Δοκιμασε κι εσυ (και δωστου χρονο) και βλεπεις! Εχω αναρτησει κι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359369&page=2 στο #64 post εναν οδηγο με το τι σημαινουν οι ρυθμισεις των kernel! Πιστευω θα σε βοηθησουν πολυ οι πληροφοριες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 εχει κανεις κανεις την διαδικασία 4cylturbo nos? Ηθελα να ρωτήσω, α. Πρέπει να εγκαταστησω όλα τα επιμέρους της 4cylturbo? β. Πρέπει να εγκαθήσταται καθε φορα που βάζει κανεις ενα νέο build? g. Ειναι καλύτερα να εγκαθυσταται αμεσως μετα την rom ή μετά την εγλατάσταση των εφαρμογών? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 εχει κανεις κανεις την διαδικασία 4cylturbo nos? Ηθελα να ρωτήσω, α. Πρέπει να εγκαταστησω όλα τα επιμέρους της 4cylturbo? β. Πρέπει να εγκαθήσταται καθε φορα που βάζει κανεις ενα νέο build? g. Ειναι καλύτερα να εγκαθυσταται αμεσως μετα την rom ή μετά την εγλατάσταση των εφαρμογών? α) Αν βάλεις gandalf kernel δε χρειάζεσαι το nos_entropy. Εγώ έχω βάλει τα πάντα εκτός από αυτό, το int2ext και το adblock. Δε θυμάμαι κάτι άλλο. β) Ναι. Διαγράφεται ό,τι υπάρχει στο system σε κάθε update. γ) Δε νομίζω ότι έχει σημασία, εγώ προσωπικά το βάζω τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 α) Αν βάλεις gandalf kernel δε χρειάζεσαι το nos_entropy. Εγώ έχω βάλει τα πάντα εκτός από αυτό, το int2ext και το adblock. Δε θυμάμαι κάτι άλλο. β) Ναι. Διαγράφεται ό,τι υπάρχει στο system σε κάθε update. γ) Δε νομίζω ότι έχει σημασία, εγώ προσωπικά το βάζω τελευταίο. Πανο σε ευχαριστω για την απαντηση, Δεν πρεπει να εχεις βαλει και το gps σωστα? Και κατι αλλο, αφου το εγκατατησεις πρεπει να πας και στο terminal να γραψεις: su και μετα "4cylturbo" ή δεν χρειάζεται αυτό. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) ΕΧΩ το εξης προβλημα μετα την εγκατασταση της ρομ εχει κολησει στο "unfortunately Setup wizard has stopped" και δεν προχωραει με τιποτα, δεν μπορω πουτε σε recovery να το βάλω, τι να κανω ξερει κανεις? Εdit: ολα οκ τωρα... Edited May 29, 2013 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ΕΧΩ το εξης προβλημα μετα την εγκατασταση της ρομ εχει κολησει στο "unfortunately Setup wizard has stopped" και δεν προχωραει με τιποτα, δεν μπορω πουτε σε recovery να το βάλω, τι να κανω ξερει κανεις? Ξαναφλάσαρε. Λογικά είσαι σε emergency, σωστά; Μην ξεχάσεις το run as admin και άλλαξε και θύρα καλού κακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ξαναφλάσαρε. Λογικά είσαι σε emergency, σωστά; Μην ξεχάσεις το run as admin και άλλαξε και θύρα καλού κακού. Πάνο ευχαριστω πολυ! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πάνο κατι αλλο, αφου εγκατατησεις το 4cylturbo nos, πρεπει να παω στο terminal και να γραψω: su και μετα "4cylturbo"? ή δεν χρειάζεται αυτό? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. May 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Πάνο κατι αλλο, αφου εγκατατησεις το 4cylturbo nos, πρεπει να παω στο terminal και να γραψω: su και μετα "4cylturbo"? ή δεν χρειάζεται αυτό? Αν θες να τρέξεις αυτή την εντολή ναι θέλει πρώτα su για να πάρει δικαιώματα superuser και μετά την εντολή. Γενικά όμως το μόνο που κάνει αυτό είναι να τσεκάρει ότι όλα εγκαταστάθηκαν σωστά. Δηλαδή το τρέχεις μια φορά μετά το install και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts