Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εκτός από Apex και Go υπάρχει κανένας άλλος Launcher που να μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια στο συρτάρι;

Εκτός από Apex και Go υπάρχει κανένας άλλος Launcher που να μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια στο συρτάρι;

Dodol launcher. Καταπληκτικος και κάνει ότι οι αγοραστοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Dodol... τα κάνει όλα και συμφέρει (δωρεάν)...ούτε addon για μη διαβασμένα χρειάζεται...και τα εικονίδια βάζεις όπως θες...και gestures έχει...και δεν κάνει κολλήματα...

Εάν είχε και dock gestures θα ήταν πραγματικά ολοκληρωμένος....

Τόσο καιρό πάντως που διαβάζω τα καλυτερα για nova απορώ...δεν λέω ότι δεν έιναι καλός απλά δεν είναι πλέον ο κορυφάιος...

Επιφυλάσομαι πάντως γιατί μπορεί στα πιο ''φτωχά'' σε προδιαγραφές να τρέχει καλύτερα.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Dodol launcher. Καταπληκτικος και κάνει ότι οι αγοραστοι.

Ιδια απάντηση στον ίδιο χρόνο.... ούτε συννενοημένοι....:lol::lol:

Dodol... τα κάνει όλα και συμφέρει (δωρεάν)...ούτε addon για μη διαβασμένα χρειάζεται...και τα εικονίδια βάζεις όπως θες...και gestures έχει...και δεν κάνει κολλήματα...

Εάν είχε και dock gestures θα ήταν πραγματικά ολοκληρωμένος....

Τόσο καιρό πάντως που διαβάζω τα καλυτερα για nova απορώ...δεν λέω ότι δεν έιναι καλός απλά δεν είναι πλέον ο κορυφάιος...

Επιφυλάσομαι πάντως γιατί μπορεί στα πιο ''φτωχά'' σε προδιαγραφές να τρέχει καλύτερα.

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ιδια απάντηση στον ίδιο χρόνο.... ούτε συννενοημένοι....:lol::lol:

Χα χα , σ' έφαγα στο photo finish.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παιδιά με nova έχω ένα wallpaper 1920x1080 σε 720p οθόνη (κάτι που δεν νομίζω να παίζει ρόλο αλλά το αναφέρω), και θέλω να το βάλω ένα wallpaper όταν scrollάρω να πάει μέχρι τέρμα δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα στις 3 σελίδες που έχω. Είναι εφικτό; :) Γιατί εγώ το βάζω και αν πάω δεξιά αριστερά κινείται μόνο λίγο. Θέλω δηλαδή να καλυπτεται ολόκληρη η επιφάνεια του wallpaper όσο είμαι σε αυτες τις 3 σελιδες. Ευχαριστώ!

Ποιά συσκευή έχεις το S3?

Αν ναι θα ορίσεις την ανάλυση σε 720X1280 απο τον υπολογιστή με πρόγραμμα η από την εφαρμογή quickpic με crop.

Το θέμα είναι πως δεν θέλω να κάνω crop την εικόνα...

Στο ύψος φαίνεται εντάξει αλλά στο πλάτος θέλω να πάει πιο αριστερά ή δεξιά ανάλογα

Έβαλα lollipop στο κινητό μου και διαπίστωσα ότι οι launchers έχουν θέμα με το gesture pull down για τη notification bar τουλάχιστον σε Samsung κινητό. Συγκεκριμένα ο Nova χρειάζεται υποχρεωτικά update σε materinova για να μπορεί να κατεβαίνει με gesture το notification ενώ στον Go δεν έχει γίνει κάποιο update σε αυτό το θέμα. Τα λέω σωστά ;

Το ίδιο και apex. Κάτι άλλο φταίει και όχι οι launcher γιατί και το swipe home button που χρησιμοποιώ ενώ δουλεύει κανονικά έχει πρόβλημα και δεν κατεβάζει το notification bar

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιουμε το 3g γρηγορότερα από το να μπαίνουμε στις ρυθμίσεις;

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιουμε το 3g γρηγορότερα από το να μπαίνουμε στις ρυθμίσεις;

Διάλεξε και κατέβασε....!;)

https://play.google.com/store/search?q=3g%20widget&c=apps

Έτσι δεν σε βολεύει...??

http://s16.postimg.org/u4l6cjosl/shot_000001.png

picture host

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

απο το συρταρι δεν ενεργοποιεις τα mobile data;

αν εννοεις να αλλαζεις μεταξυ 3g και οτιδηποτε αλλο δοκιμασα κ εγω μερικα και το καλυτερο που βρηκα ηταν αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff

σε παει κατευθειαν στην συγκεκριμενη ρυθμιση

Γιατί μπαίνεις ρυθμίσεις??? Άνοιξε τα από το συρτάρι

Όπως σου δείχνει ο mariodj

Edited by lek88

ας μου επιτραπει μια ερώτηση για να μη διαβάζω όλο το νήμα:

Ο nova launcher μπαίνει σε note 4 © με lollipop? Έχει κάποιες σημαντικές ευκολίες...?

Διαφέρει σημαντικά με ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο?

Ποιό είναι το βασικό νόημα ενός louncher ???

Ευχαριστώ !

ας μου επιτραπει μια ερώτηση για να μη διαβάζω όλο το νήμα:

1. Ο nova launcher μπαίνει σε note 4 © με lollipop? 2. Έχει κάποιες σημαντικές ευκολίες...?

3. Διαφέρει σημαντικά με ότι υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τηλέφωνο?

4. Ποιό είναι το βασικό νόημα ενός louncher ???

Ευχαριστώ !

Εγώ διάβασα 4 ερωτήσεις, και όχι μια .....:lol:

Θα απαντήσω μόνο σε μια...την 4, Αν δεν είσαι ικανοποιημενος απο την λειτουργικότητα το στήσιμο, και την (ομορφιά) του stock ....... τότε ψάχνεσαι για άλλο louncher.!;) και φυσικά ο louncher (για τα παραπάνω) είναι υποκειμενική η γνώμη, και οχι αντικειμενικη ...! άρα ξεκίνα και δοκίμασε..!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ποιό είναι το βασικό νόημα ενός launcher ???

Πολλοί extrernal launchers κάνουν τα εξής που δεν κάνουν πολλοί μαμίσιοι launchers :

1. Επιτρέπουν απεριόριστη κύλιση μεταξύ των οθονών

2. Σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιείς gestures, πχ να σέρνεις το δάχτυλο προς τα πάνω στις κεντρικές οθόνες και να θέτεις το άνοιγμα μιας εφαρμογής όταν κάνεις αυτή την κίνηση.

3. Σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζεις το grid των κεντρικών οθονών και του app drawer. Grid = σε πόσες γραμμές και στήλες είναι χωρισμένη η οθόνη. Πχ ενώ με τον stock μπορείς να βάλεις 5 εικονίδια σε μια γραμμή ( ο μαμίσιος δλδ έχει θέσει 5 στήλες ), μπορείς με τον external launcher να τις κάνεις 6,7,8 κτλ και να χωρέσεις και άλλα εικονίδια.

4. Σου επιτρέπουν να αλλάξεις τα εικονίδια των εφαρμογών, είτε όλα μαζί μέσω θεμάτων, είτε ένα ένα με όποιο εικονίδιο θες εσύ. Επίσης σου επιτρέπουν να αλλάξεις τη γραμματοσειρά των εικονιδίων και το μέγεθός τους ανάλογα με τις ανάγκες σου.

5. Σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις μια σταθερή γραμμή εικονιδίων κάτω κάτω στην οθόνη (dock), ώστε ακόμα κι αν σκρολάρεις στις οθόνες σου, αυτή η γραμμή με τις βασικές εφαρμογές να μην επηρεάζεται από τη μετάβαση και να την έχεις πάντα μπροστά σου , άμεσα προσβάσιμη.

6. Σου προσφέρουν περισσότερα εφέ κύλισης.

7. Σου επιτρέπουν να οργανώνεις το app drawer σου δημιουργώντας καρτέλες : Πχ μια καρτέλα με τις εφαρμογές επικοινωνίας, μία με τα παιχνίδια, μία με εφαρμογές που απαιτούν internet κτλ κτλ.

8. Κάποιοι external launchers είναι πιο ελαφροί από τους μαμίσιους με αποτέλεσμα -> μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας, πιο smooth λειτουργία του κινητού.

Αυτά σαν βασικά. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που μπορείς να βρεις σε διάφορους launchers.

Προσωπικά μετά από πολλά χρόνια έκανα τη μετάβαση από τον Nova Prime στον Go Prime. O λόγος : Στη lollipop του κινητού μου, o Go σκρολάρει πιο smooth ( εφέ : κύλινδρος). Bloatware δεν έχει τόσο πλέον, τουλάχιστον η Prime έκδοση, με εξαίρεση μια υποκατηγορία go widgets στη γενική κατηγορία των widgets. Μπαταρία δεν έχω ελέγξει.

παιδια εχει κανενας στο Νοτε 4 τον Νova Prime; στις χειρονομιες στο συρσιμο προς τα κατω και γενικα σε ολες βαζω την επιλογη να κατεβεναι η μπαρα ειδοποιησεων αλλα δεν δουλευει; στο σ3 που το ειχα δουλευε κανονικα!

παιδια εχει κανενας στο Νοτε 4 τον Νova Prime; στις χειρονομιες στο συρσιμο προς τα κατω και γενικα σε ολες βαζω την επιλογη να κατεβεναι η μπαρα ειδοποιησεων αλλα δεν δουλευει; στο σ3 που το ειχα δουλευε κανονικα!

Έχει μπει μια δικλείδα ασφαλείας στη lollipop και έχουν το ίδιο θέμα πολλοί launchers τουλάχιστον στα samsung κινητά με lollipop. Κατέβασε την τελευταία beta του Nova και θα σου βάλει ένα service που θα λύσει αυτό το πρόβλημα.

@mariodj

Έχεις δίκιο, ήταν παραπάνω από 1 ερώτηση... :)

@ipred

Σε ευχαριστώ. Σαν νέος πάντως χρήστης που είμαι, θα περιμένω λίγο καιρό να εξοικιωθώ, και μετά βλέπουμε.

Έχει μπει μια δικλείδα ασφαλείας στη lollipop και έχουν το ίδιο θέμα πολλοί launchers τουλάχιστον στα samsung κινητά με lollipop. Κατέβασε την τελευταία beta του Nova και θα σου βάλει ένα service που θα λύσει αυτό το πρόβλημα.

απο που να κατεβασω τον Beta ;;

απο το συρταρι δεν ενεργοποιεις τα mobile data;

αν εννοεις να αλλαζεις μεταξυ 3g και οτιδηποτε αλλο δοκιμασα κ εγω μερικα και το καλυτερο που βρηκα ηταν αυτο:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff

σε παει κατευθειαν στην συγκεκριμενη ρυθμιση

Αυτό εννοώ, βέβαια με πάει στις ρυθμίσεις των δικτύων και όχι κατευθείαν στο 3g αλλά κάτι είναι και αυτό! :p

απο που να κατεβασω τον Beta ;;

Είτε την κατεβάζεις από το official site ( Materinova 30 λέγεται η τελευταία beta ) και την εγκαθιστάς στο κινητό σου :

http://novalauncher.com/beta/

είτε πας στις ρυθμίσεις του Nova και εκεί που λέει να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις ( κάτω κάτω σχεδόν ) διαλέγεις beta εκδόσεις, την κατεβάζεις και πατάς εγκατάσταση.

Είτε την κατεβάζεις από το official site ( Materinova 30 λέγεται η τελευταία beta ) και την εγκαθιστάς στο κινητό σου :

http://novalauncher.com/beta/

είτε πας στις ρυθμίσεις του Nova και εκεί που λέει να κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις ( κάτω κάτω σχεδόν ) διαλέγεις beta εκδόσεις, την κατεβάζεις και πατάς εγκατάσταση.

ok σε ευχαριστω για την βοηθεια!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II