Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Μόλις ξαναεπανςφερα τον Νόβα στο κινητό μου. Αλλά υπάρχει αυτό το προβληματάκι. Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως το ξεπερνάμε;; : θα πρέπει να ζήσω με αυτό.. ..

[ATTACH]59292[/ATTACH]

Για κανε μια Επανεκινηση την συσκευή σου. Δεν ξέρω γιατί σου τα βγάζει έτσι

Παιδια πειτε τον αμεσως καλυτερο μετα απο νοβα...

Αpex από τους μινιμαλιστικούς εκτός αν θες εφετζίδικο.

Παιδια πειτε τον αμεσως καλυτερο μετα απο νοβα...

Apex, είναι ισάξιος. Μπορείς να βάλεις και τις εφαρμογές όπως εσύ θες στο συρτάρι, κάτι που ο nova δεν το κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καλος ο apex αλλα κανει ενα σπαστικο redraw μερικες φορες στην επιστροφη με home, εχει καιρο να αναβαθμιστεί και εχει laggy animations....

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Καλος ο apex αλλα κανει ενα σπαστικο redraw μερικες φορες στην επιστροφη με home, εχει καιρο να αναβαθμιστεί και εχει laggy animations....

Δεν θυμάμαι όταν τον είχα χρησιμοποιήσει κάποτε να είχε τέτοια θέματα αλλά για να το λες, έτσι θα είναι. Να σου πω την αλήθεια προσωπικά αφού περιπλανήθηκα τα τελευταία 3 χρόνια από όποιον launcher υπήρχε στην αγορά, στον Nova Prime γύρισα και αυτό έχει συμβεί σε πολλούς χρήστες. Δοκιμάζουμε, δοκιμάζουμε, ξαναδοκιμάζουμε και στο τέλος πάλι ξαναγυρνάμε στο Nova σπίτι μας. Όχι όλοι αλλά η μεγάλη πλειοψηφία. Τη μία συναντούσαμε lags, την άλλη redraws, την άλλη απότομα κλεισίματα του launcher, την άλλη μεγάλη κατανάλωση ram, την παράλλη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και πάει λέγοντας. Στο Nova Prime δεν υπάρχει κάτι από αυτά εκτός αν έχει κάποιος κινητό με μάπα rom.

Έβαλα τον nova beta. Όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Συνεχίζει πάντως το bug που δεν κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων με την κίνηση προς τα κάτω (εννοώ στα μισά της οθόνης και όχι από την κορυφή)

Έβαλα τον nova beta. Όλα καλά, κανένα πρόβλημα. Συνεχίζει πάντως το bug που δεν κατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων με την κίνηση προς τα κάτω (εννοώ στα μισά της οθόνης και όχι από την κορυφή)

Να υποθέσω πως έχεις Samsung;;;

Αυτό είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος να μη βάλω τη beta. Καλά κάνω και περιμένω την τελική έκδοση.

Note 3 έχω. Και το bug ξεκίνησε με την stable version του nova, από την στιγμή που έβαλα lollipop. Δεν είναι πρόβλημα της beta, ήλπιζα να λυθεί αλλά δεν....

Εγώ δεν έχω αυτά τα θέματα κι έχουμε το ίδιο κινητό. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι κάτι τέτοια που περιγραφείς τα είχα με nova.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ δεν έχω το bug που περιγράφεις.... Μάλλον είναι θέμα της ρομ σου.

Το έχουν πολλοί το πρόβλημα απ'ότι διαβάζω. Μάλλον είναι θέμα της Samsung, αν και άλλοι με Samsung δεν το έχουν.....

Προτάθηκε μια λύση με ενεργοποίηση στην προσβασιμοτητα του nova, αλλά σε μένα δεν έφερε αποτέλεσμα....

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/510514-one-lollipop-issue-nova-swipe-expand-notifications-broken.html

Εγώ δεν έχω αυτά τα θέματα κι έχουμε το ίδιο κινητό. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι κάτι τέτοια που περιγραφείς τα είχα με nova.

Τι γινεται εμενα ο nova παει μπαλα. μπορεις να μοιραστεις setup of apex?

Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp

Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix

Official lollipop Slovakias έχω μέσω ΟΤΑ. Φταίει η lollipop? Φταίει ο nova? Δεν ξέρω.... Κανεις άλλος δεν το έχει αυτό το bug?

Με τη beta πήγαινε ρυθμίσεις Nova, gestures και όρισε με μια χειρονομία να κατεβαίνει η μπάρα.

Θα σου προτείνει και αν δεχτείς θα σε πάει στη προσβασιμότητα και θα το ενεργοποιήσεις από εκεί.

Είναι θέμα των Samsung μετά το update στη lollipop και θέλει το beta της Nova

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Υπάρχει κάπου επιλογή στον Nova για το ακριβώς αντίθετο από αυτό που γράφετε;

Δηλαδή να απενεργοποιηθεί το να κατεβαίνει η Notification bar με swipe από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης, και να κατεβαίνει μόνο με swipe από το επάνω μέρος;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Δηλαδή να απενεργοποιηθεί το να κατεβαίνει η Notification bar με swipe από οποιοδήποτε μέρος της οθόνης, και να κατεβαίνει μόνο με swipe από το επάνω μέρος;

Πας χειρονομίες Και κουμπιά Πατάς εκεί που λέει κύλιση κάτω και μετά πατάς "κανενα" [ATTACH]59371[/ATTACH] [ATTACH]59372[/ATTACH]

Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μη ρωτήσω : Γιατί θες να ταλαιπωρείσαι ;;;;;;; :!: Αν ρωτήσεις και πως γίνεται να μην υπάρχει απεριόριστη κύλιση στις home screens, ε τότε θα με αποτρελάνεις :lol:

Με τη beta πήγαινε ρυθμίσεις Nova, gestures και όρισε με μια χειρονομία να κατεβαίνει η μπάρα.

Θα σου προτείνει και αν δεχτείς θα σε πάει στη προσβασιμότητα και θα το ενεργοποιήσεις από εκεί.

Είναι θέμα των Samsung μετά το update στη lollipop και θέλει το beta της Nova[/quote

Αυτό είχα κάνει εξαρχής (όπως πάντα) μετά την lollipop και δεν δούλευε. Έβαλα από πάνω τον beta (ενώ υπήρχε ήδη η ρύθμιση ενεργοποιημένη) και πάλι δεν έγινε τίποτα. Πήγα από μόνος μου και ενεργοποίησα στην προσβασιμοτητα τον nova, χωρίς πάλι να γίνει τίποτα. Απενεργοποιησα τα gestures και τα ενεργοποίησα ξανά, χωρίς επιτυχία....

Πας χειρονομίες Και κουμπιά Πατάς εκεί που λέει κύλιση κάτω και μετά πατάς "κανενα"

Τα γνώριζα αυτά, έχω τον Nova από τα μέσα του '12 χωρίς να χρησιμοποιώ κάποιον άλλο launcher, απλά δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι για 1η φορά ο dev άλλαξε την προεπιλογή στα Gestures από Empty που τα είχε πάντα, σε κάτι άλλο.

Σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου να επισυνάψεις εικόνες στο post.

Σου απάντησε ο φίλος πιο πάνω αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να μη ρωτήσω : Γιατί θες να ταλαιπωρείσαι ;;;;;;; :!: Αν ρωτήσεις και πως γίνεται να μην υπάρχει απεριόριστη κύλιση στις home screens, ε τότε θα με αποτρελάνεις :lol:

Πολύ απλά δεν θέλω με την παραμικρή κίνηση του δάχτυλού μου να κατεβαίνει η Notification bar. Για κάποιους ίσως όντως να είναι χρήσιμο, για μένα όχι.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II