Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Πήγαινε ρυθμίσεις nova, κάτω κάτω λέει για προχωρημένους. Δες αν είναι τικαρισμενο η επιθετική επιφάνεια εργασίας.

Οκ θενκς!!!

Κατεβασα τον Aviate, διαβασα καλα σχολια. Ποιοι απο εσας το εχετε δοκιμασει; Εμενα μου αρεσει ο τροπος που φτιαχνει τα μενου αλλα δεν μου αρεσε το οτι δεν εχει gestures με τα οποια μπορεις να αντικαταστησεις το knock on/off

Κατεβασα τον Aviate, διαβασα καλα σχολια. Ποιοι απο εσας το εχετε δοκιμασει; Εμενα μου αρεσει ο τροπος που φτιαχνει τα μενου αλλα δεν μου αρεσε το οτι δεν εχει gestures με τα οποια μπορεις να αντικαταστησεις το knock on/off

Εγώ έχω κολλήσει με αυτόν. Δεν με απασχολεί αυτό που λες. Με εκνευρίζει που στη homescreen δεν γίνεται σωστό reside στα widgets.

Φιλικά, Κατερίνα

• 2 weeks later...

Να ρωτησω κατι, πως αλλαζω χρωμα στο εικονιδιο που πατας για να μπεις στο μενου εφαρμογων στον nova launcher?Επισης ποιος launcher ειναι ο καλυτερος για mediatek 4πυρινα κινητα με mediatek 6582?Ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεχασα να γραψω launcher οσον αφορα ταχυτητα και χαμηλη καταναλωση μπαταριας.Δεν μπορεσα να κανω τροποποιηση του παραπανω μηνυματος.Ευχαριστω.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Να ρωτησω κατι, πως αλλαζω χρωμα στο εικονιδιο που πατας για να μπεις στο μενου εφαρμογων στον nova launcher?Επισης ποιος launcher ειναι ο καλυτερος για mediatek 4πυρινα κινητα με mediatek 6582?Ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξεχασα να γραψω launcher οσον αφορα ταχυτητα και χαμηλη καταναλωση μπαταριας.Δεν μπορεσα να κανω τροποποιηση του παραπανω μηνυματος.Ευχαριστω.

Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο, επεξεργασία, πάλι στο εικονίδιο αριστερά και μετά βάζεις ότι θες. Όσο αφορά τη δεύτερη ερώτηση δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω ότι ο νοβα γενικώς είναι ελαφρύς

Φιλικά, Κατερίνα

Εγω θελω το εικονιδιο αυτο να του αλλαξω το χρωμα του μονο, οχι να βαλω φωτογραφια η κατι αλλο.Να δειχνει το μαμα εικονιδιο του nova launcher με αλλο χρωμα.Τωρα ειναι ανοιχτο γκρι.Το θελω κλειστο γκρι οπως σε παλαιοτερες εκδοσεις του nova launcher.Ευχαριστω και παλι.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Εγω θελω το εικονιδιο αυτο να του αλλαξω το χρωμα του μονο, οχι να βαλω φωτογραφια η κατι αλλο.Να δειχνει το μαμα εικονιδιο του nova launcher με αλλο χρωμα.Τωρα ειναι ανοιχτο γκρι.Το θελω κλειστο γκρι οπως σε παλαιοτερες εκδοσεις του nova launcher.Ευχαριστω και παλι.

Όπως στα είπε παραπάνω, ανοίγεις την καρτέλα με τα "ενσωματωμένα" εικονίδια και θα βρεις το συγκεκριμένο κουμπί σε τρεις εκδόσεις για να διαλέξεις. ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.epic.launcher.tw

δοκιμασα αυτον σημερα για πρωτη φορα και χαζεψα...!

πραγματικα απιστευτα γρηγορος ...

Ανατριχιασα και μόνο στην σκέψη :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

ειναι απιστευτα γρηγορος και smooth ...:)

βασικα ετσι επρεπε να ειναι ο μαμα sammy απο την αρχη ...

τον εβαλα και εγω και τον χρησιμοποιω απο χθες. ωραιος.

Παιδιά υπάρχει κανένας launcher που να υποστηρίζει ένδειξη μη αναγνωσμένων και να είναι δωρεάν; Ο dodol που το κάνει απλά είναι άσχημος....

Το unread add on που υπάρχει σε πολλούς (apex,nova) δουλεύει ικανοποιητικά...Μπορώ να ρυθμίσω σε ποια εφαρμογή θα βλέπω τους κόκκινους αριθμούς;; (π.χ. δεν θέλω το εργαστασιακό τηλ. αλλά το ex dialer)...

Περισσότερη γεύση από Lollipop στον Nova launcher, με την 3.3beta1.

Αυτή τη φορά έχουμε επιλογή για την εμφάνιση του app drawer σε κάρτες, όπως ακριβώς είναι και στον Google Now launcher.

link

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω.... Στον Nova launcher prime μπορώ να κλειδωσω - ξεκλειδώσω την οθόνη σε NOTE 3 ;

Αν ναι πέστε μου πως το κάνω ;

Καλησπέρα σας,

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν εδώ??

https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree

Φαίνεται πρωτότυπος στην όψη και εύχρηστος..

Γνωρίζετε αν είναι ελφρύς και καταναλώνει πόρους?? Που το βλέπω αυτό??

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Μπορεί να έχει απαντηθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω.... Στον Nova launcher prime μπορώ να κλειδωσω - ξεκλειδώσω την οθόνη σε NOTE 3 ;

Αν ναι πέστε μου πως το κάνω ;

Τί ακριβώς εννοείς;

Δεν κατάλαβα!

Τί ακριβώς εννοείς;

Δεν κατάλαβα!

Ενοω αν ο nova έχει ρυθμίσεις για κλείδωμα της οθόνης με διπλό κτυπιμα στην οθόνη double click...

Ενοω αν ο nova έχει ρυθμίσεις για κλείδωμα της οθόνης με διπλό κτυπιμα στην οθόνη double click...

Για να κλειδώνεις, ναι.

Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή Screen Off and Lock και πηγαίνεις στον Nova -> Gestures and Buttons -> Double tap -> και του ορίζεις να εκτελεί την εφαρμογή Screen Off and Lock που πέρασες πριν από λίγο.

Για το ξεκλείδωμα τα πράγματα είναι περίπλοκα. Για να το πετύχεις χρειάζεται να έχεις κάποιον custom kernel που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Δεν παρακολουθώ τα του Νote 3 για να ξέρω αν υπάρχει τέτοιος kernel, αλλά αν είσαι root μπορείς να ψάξεις στο xda και αν υπάρχει να τον περάσεις. Αν δεν είσαι root, τότε δεν μπορείς να το κάνεις.

Έβαλα στο Tablet ton apex meta apo Nova και μου φάνηκε ποιο ελαφρύς, είναι η ιδέα μου η όντως είναι; ψάχνω ότι ποιο ελαφρύ υπάρχει που να κάνει και φακέλους στο appdrawer

Εγώ αυτόν έχω είναι όντως πολύ ελαφρύς. Ακόμη πιο ελαφρύς είναι ο zeam νομίζω αλλά είναι αρκετά πιο γυμνός σε features.

Καλησπέρα σας,

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτόν εδώ??

https://play.google.com/store/apps/details?id=ginlemon.flowerfree

Φαίνεται πρωτότυπος στην όψη και εύχρηστος..

Γνωρίζετε αν είναι ελφρύς και καταναλώνει πόρους?? Που το βλέπω αυτό??

Toν έχω πολλούς μήνες και δεν τον αλλάζω. Είναι ελαφρύτατος, γρήγορος και εξαιρετικά βολικός!

Scotty, beam us up.

Toν έχω πολλούς μήνες και δεν τον αλλάζω. Είναι ελαφρύτατος, γρήγορος και εξαιρετικά βολικός!

Βγαζει μη αναγνωσμενα;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II